Kesinlikle canım o ortamda tavuklu salata bile güzeldi biz çocuklardan dolayi pek çıkamiyoruz bu gün süpriz oldu eşimde bende bi eksiklik var gibi hissediyorduk eşim hatta espri yapıyor o eksik 3 tane çocuk olmasın diyeiyi olmuştur hakikaten ne yediğin önemli değil önemli ortam farklı bişey yapmış olmanız beraber
Kuşum şişmedi çünkü 9/15 arası izledik birikmişti sevioz ya bölüm bitiyo açalım açalım diyorumay içiniz şişmedimi ya öğleden beri walking deadlebirde çok tatlısınız ya aynı şeyleri sevmeniz çok güzel maşallah nazar değmesin size çok hoşuma gidiyorsunuz ya
sağol canım dönüyorum sahalara bekleyin
evet ama haklı baya eksikmişsinizKesinlikle canım o ortamda tavuklu salata bile güzeldi biz çocuklardan dolayi pek çıkamiyoruz bu gün süpriz oldu eşimde bende bi eksiklik var gibi hissediyorduk eşim hatta espri yapıyor o eksik 3 tane çocuk olmasın diye
Kuşum şişmedi çünkü 9/15 arası izledik birikmişti sevioz ya bölüm bitiyo açalım açalım diyorumhe hee evvet aynı şeyleri severiz şimdide supernaturel'e geçtik çok tSk ederim daha güzeli senin olsun İnşallah
Canım çok iyi yapmissiniz . Bizde çikicaktik ama ben ikna olmadim yorgundum evi tercih ettim evimi seviyorum calistigim icin çok özlüyorumKesinlikle canım o ortamda tavuklu salata bile güzeldi biz çocuklardan dolayi pek çıkamiyoruz bu gün süpriz oldu eşimde bende bi eksiklik var gibi hissediyorduk eşim hatta espri yapıyor o eksik 3 tane çocuk olmasın diye
Bende ev kuşuyum dışarı hayatı beni yoruyor ama demekki çıkmaya çıkmaya bunalmisim farkında değilim tempodan iyi geldi amaCanım çok iyi yapmissiniz . Bizde çikicaktik ama ben ikna olmadim yorgundum evi tercih ettim evimi seviyorum calistigim icin çok özlüyorum
bana sabit yaz cnm misasifirim var inş artı çıkmamHAFTALIK HEDEF TABLOSU
sosyestetik :
ApriL_2007 : 400 gr
jasmine53 :
ispanyol :
deadline :500 gr
michi :
gunessel :
busra-88 :
winchester :
mlyt :
Burcu_87 :800 gr
kızlar hedefleri alalım haydeeee...
Canım ne alakası var ki sen sabit kalsanda takım da kalbana sabit yaz cnm misasifirim var inş artı çıkmam
zaten artı çıkarsam izne ayrılcam 2 hafta disipline gircem
Kesinlikleee ve de marketlerden uzak duracaksın
ne bileyim cnm 100de düşerse üzülürüm o yüzdenCanım ne alakası var ki sen sabit kalsanda takım da kalsanki gitsen daha mı iyi olacak sıkma kendini toparlamaya çalış sadece bebem
Tatlım bikaç seferde senin için düşse ne olur ki var öncekilerden bonusunne bileyim cnm 100de düşerse üzülürüm o yüzden
Aaa olmaz aprilinde dedigi gibi kac haftalar verdin varsin bikac hafrltada verme olmaz izne ayrilma birakma takimine bileyim cnm 100de düşerse üzülürüm o yüzden
tamam cnm saol moral verdin banaTatlım bikaç seferde senin için düşse ne olur ki var öncekilerden bonusunsen takılma böyle şeylere elinden geleni yap gerisi mühim değil pes etmek yok ok? Tabii baska nedenlerden izne ihtiyacın varsa onu konuşuruz ozaman
tamam cnm inşallah artı çıkmam yaa üzülüyorumAaa olmaz aprilinde dedigi gibi kac haftalar verdin varsin bikac hafrltada verme olmaz izne ayrilma birakma takimi
Canım lütfen artı cıksanda bizimsin eksi çıksanda sabit kalsanda kapiş??? Üzülmek yok bizler herseyi basaracagiz acele yok ! Bazen olacak tabi o aksaklıklar sen yeterki istetamam cnm inşallah artı çıkmam yaa üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?