Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi olmuştur hakikaten ne yediğin önemli değil önemli ortam farklı bişey yapmış olmanız beraber
Kesinlikle canım o ortamda tavuklu salata bile güzeldi biz çocuklardan dolayi pek çıkamiyoruz bu gün süpriz oldu eşimde bende bi eksiklik var gibi hissediyorduk eşim hatta espri yapıyor o eksik 3 tane çocuk olmasın diye

Kuşum şişmedi çünkü 9/15 arası izledik birikmişti sevioz ya bölüm bitiyo açalım açalım diyorumhe hee evvet aynı şeyleri severiz şimdide supernaturel'e geçtikçok tSk ederim daha güzeli senin olsun İnşallah

evet ama haklı baya eksikmişsiniz iyi olmuş canım bazen lazım tabi hem bir dinlenmişte oldun hep çocuklarla ilgileniyorsun hazır onlar yokken başbasa bişeyler yapmanız çok güzel

sağol canım onun için demedim zaten bende çok severim o şekilde ama hani erkekler pek hoşlanmıyor ya sıkılıyorlar falan siz hem aynı şeyleri seviyorsunuz hemde güzelce izliyorsunuz çok güzel oh keyif zamanı iyi izlemeler size

Canım çok iyi yapmissiniz . Bizde çikicaktik ama ben ikna olmadim yorgundum evi tercih ettim evimi seviyorum calistigim icin çok özlüyorum

Canım çok iyi yapmissiniz . Bizde çikicaktik ama ben ikna olmadim yorgundum evi tercih ettim evimi seviyorum calistigim icin çok özlüyorum
Bende ev kuşuyum dışarı hayatı beni yoruyor ama demekki çıkmaya çıkmaya bunalmisim farkında değilim tempodan iyi geldi ama

Slm kizlar bugun odulum olan ciss tan yedim ama ogun yerine yedigim icin etkileyecegini sanmiyorum cokmutluyum hoc pisman degilim yedigime cunku kilo vermemin odulunu yedim
Darisi 70 gordugumde yiyecegim odule

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

sosyestetik :
ApriL_2007 : 400 gr
jasmine53 :
ispanyol :
deadline :500 gr
michi :
gunessel :
busra-88 :
winchester :
mlyt :
Burcu_87 :800 gr

kızlar hedefleri alalım haydeeee...

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

sosyestetik :
jasmine53 :
ispanyol :
michi :
gunessel :
busra-88 :
winchester :
mlyt :200 gr

bana sabit yaz cnm misasifirim var inş artı çıkmam
zaten artı çıkarsam izne ayrılcam 2 hafta disipline gircem

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

sosyestetik :
jasmine53 :
ispanyol :
michi :
gunessel :sabit kg
busra-88 :
winchester :
mlyt :200 gr

bana sabit yaz cnm misasifirim var inş artı çıkmam
zaten artı çıkarsam izne ayrılcam 2 hafta disipline gircem
Canım ne alakası var ki sen sabit kalsanda takım da kal sanki gitsen daha mı iyi olacak sıkma kendini toparlamaya çalış sadece bebem

ne bileyim cnm 100de düşerse üzülürüm o yüzden
Tatlım bikaç seferde senin için düşse ne olur ki var öncekilerden bonusun sen takılma böyle şeylere elinden geleni yap gerisi mühim değil pes etmek yok ok? Tabii baska nedenlerden izne ihtiyacın varsa onu konuşuruz ozaman

tamam cnm saol moral verdin bana
başka nedenlerim yok cnm
sadece takımı aşağı çekmemek adına dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…