Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım lütfen artı cıksanda bizimsin eksi çıksanda sabit kalsanda kapiş??? Üzülmek yok bizler herseyi basaracagiz acele yok ! Bazen olacak tabi o aksaklıklar sen yeterki iste
tamam kızlar çok teşekkür ederim iyiki varsınız

kızlar before after yaptım sizce fark varmı
yalnız kiloluyken hiç ayakta resim bulamadım hep bi şekilde saklanmışım

he hee zaten kiloluyken resim çekilmeyi sevmeyiz ki bide ayaktayken çok zorcanım çok fark var kollar hele ne kadar incelmis çok güzel olmussunşimdilik tabi dahada güzel olacaksin zamanla
bi 10 kilo daha verebilsem tam süper olcak yaaaaa

Kızlar yarın sabah kg kontrolü tartımızı yapmayı unutmayalım..bakalım alınmış gram varmı?
İyi geceler kızlarr...

selam kızlar geç de olsa geldim yarından itibaren düzenli olarak kaydedeyim menümü benim spor partnerim nerdeee

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

sosyestetik :200gr
ApriL_2007 : 400 gr
jasmine53 :
ispanyol :
deadline :500 gr
michi :
gunessel :sabit kg
busra-88 :
winchester :
mlyt :200 gr
Burcu_87 :800 gr

kızlar hedefleri alalım haydeeee...

Günaydınlar kızlar...
Bu hafta 8. olmuşuz.. inşaallah haftaya daha güzel bir souç elde ederiz... Bu haftaki hedefim 200 gr..
Sabah tartıldığımda ise şükür ki sabit çıktım.. Baklaım bakalım.. Cuma ya kadar daha çook var

Dünkü menüm, hafta içi ve özellikle Cuma günü hem işten geç çıkışım hem de evde ki yoğunluğumdan dolayı geç uyanmama neden oldu maalesef...
sabah(13:00) 3 cherry domates, 1 kk peynir, 2 dlilim etli etmek, 1 haşlanmış yumurta,2 çay.
akşam(18:00) 2 küçük but. 1dlm ekmek, 1 sb ayran.
spor: evde 1saat temizlik ve 1 saatlik tempolu yürüyüş.. 1lt su..

Hepinize güzel bir hafta dilerim.

Merhaba herkese dünkü listem
Sabah 9.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay 1 haşlanmış yumurta 3 tane zeytin
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.30 yarım porsiyon ızgara köfte Salata
15.00 Türk kahvesi
Aksam 18.00 yarım porsiyon haşlama et
3 kaşık pilav
3mil leslie 2 lt su

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

sosyestetik :200gr
ApriL_2007 : 400 gr
jasmine53 :200 gr
ispanyol :
deadline :500 gr
michi :
gunessel :sabit kg
busra-88 :
winchester :
mlyt :200 gr
Burcu_87 :800 gr

kızlar hedefleri alalım haydeeee...

Gunaydin kizlar dunku menum
Sabah 10.30 1simit 1haslama yumurta 1tatlikasigi recel cay
14.00 1dilim minik borek
17.00 1kisilik cisss tan odulum olan cisss
19.00 1avuc leblebi 2bardak yesilcay 2.5lt limonlusu ve 45 dkk tempolu yuruyus
Veee bugun -200 gram

ne bileyim cnm 100de düşerse üzülürüm o yüzden
gitme günessel sende terketme ağlarım bak düşmez ya yüzde bişey olmaz biz çabalayalım azcık hep sen verdin sıra bak ben ne zamandır sabitim yada 100 200 veriyorum april izne ayrılmama izin vermedi bana sende gidemezsin

kızlar before after yaptım sizce fark varmı
yalnız kiloluyken hiç ayakta resim bulamadım hep bi şekilde saklanmışım
Eki Görüntüle 1474135
Eki Görüntüle 1474136
bence çok fark var ya harikasın belin falan incelmiş belli benimde ayakta resmim çok azdır zorunlu çekilmişimdir onalrıda düğün bayram falan

Kızlar yarın sabah kg kontrolü tartımızı yapmayı unutmayalım..bakalım alınmış gram varmı?
İyi geceler kızlarr...
ay unuttum ben april bugün neyse cumaya sürpriz olsun inşallah güzel sürpriz olurda
selam kızlar geç de olsa geldim yarından itibaren düzenli olarak kaydedeyim menümü benim spor partnerim nerdeee
ben ourum kaptan spor partnerin oh mis spor yapcak biri lazımdı bu hafat tekrar spor moduna dönüş yapıyorum

cıss yediğin halde - 200 tebrikler ay ben artık cıs mıs yemem sonra bir başlayınca duramıyorum geliyor kilocuklarım geriye hedef kadar cıss yok bana hatırlatın 59 u görmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…