tamam kızlar çok teşekkür ederim iyiki varsınızCanım lütfen artı cıksanda bizimsin eksi çıksanda sabit kalsanda kapiş??? Üzülmek yok bizler herseyi basaracagiz acele yok ! Bazen olacak tabi o aksaklıklar sen yeterki iste
10 kilo cnm 2 aydaOlmaz olurmu gayet guzel fark var kac kilo aradaki fark canim
he hee zaten kiloluyken resim çekilmeyi sevmeyiz ki bide ayaktayken çok zorkızlar before after yaptım sizce fark varmı
yalnız kiloluyken hiç ayakta resim bulamadım hep bi şekilde saklanmışım
Eki Görüntüle 1474135
Eki Görüntüle 1474136
bi 10 kilo daha verebilsem tam süper olcak yaaaaahe hee zaten kiloluyken resim çekilmeyi sevmeyiz ki bide ayaktayken çok zorcanım çok fark var kollar hele ne kadar incelmis çok güzel olmussun şimdilik tabi dahada güzel olacaksin zamanla
Evet canımbi 10 kilo daha verebilsem tam süper olcak yaaaaa
cnm 70 hedefim ondan sonra kalan 5 kiloyu 1 yıla yayarak ideal kiloma ulaşcamEvet canımpeki hedefin ne ? Ne kadara kadar düsmek istiyorsun?
Günaydın canım sen de seviliyosun malesef ben dede durum sabitGünaydınnnnkuşlarrr. Seviom sizi ben yaa!! Tartıldım aynıyım sabitim hemen el atmam lazımmmm
gitme günessel sende terketme ağlarım bakne bileyim cnm 100de düşerse üzülürüm o yüzden
bence çok fark var ya harikasın belin falan incelmiş bellikızlar before after yaptım sizce fark varmı
yalnız kiloluyken hiç ayakta resim bulamadım hep bi şekilde saklanmışım
Eki Görüntüle 1474135
Eki Görüntüle 1474136
ay unuttum ben april bugün neyse cumaya sürpriz olsun inşallah güzel sürpriz olurdaKızlar yarın sabah kg kontrolü tartımızı yapmayı unutmayalım..bakalım alınmış gram varmı?
İyi geceler kızlarr...
ben ourum kaptan spor partnerin oh mis spor yapcak biri lazımdı bu hafat tekrar spor moduna dönüş yapıyorumselam kızlar geç de olsa geldim yarından itibaren düzenli olarak kaydedeyim menümü benim spor partnerim nerdeee
cıss yediğin halde - 200 tebriklerGunaydin kizlar dunku menum
Sabah 10.30 1simit 1haslama yumurta 1tatlikasigi recel cay
14.00 1dilim minik borek
17.00 1kisilik cisss tanodulum olan cisss
19.00 1avuc leblebi 2bardak yesilcay 2.5lt limonlusu ve 45 dkk tempolu yuruyus
Veee bugun -200 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?