- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Kendini tutamiyorsan ciss yeme ozaman tamam ben hatirlatirim sanagitme günessel sende terketme ağlarım bakdüşmez ya yüzde bişey olmaz biz çabalayalım azcık hep sen verdin sıra bak ben ne zamandır sabitim yada 100 200 veriyorum april izne ayrılmama izin vermedi bana sende gidemezsin
bence çok fark var ya harikasın belin falan incelmiş bellibenimde ayakta resmim çok azdır zorunlu çekilmişimdir onalrıda düğün bayram falan
ay unuttum ben april bugün neyse cumaya sürpriz olsun inşallah güzel sürpriz olurda
ben ourum kaptan spor partnerin oh mis spor yapcak biri lazımdı bu hafat tekrar spor moduna dönüş yapıyorum
cıss yediğin halde - 200 tebrikleray ben artık cıs mıs yemem sonra bir başlayınca duramıyorum geliyor kilocuklarım geriye hedef kadar cıss yok bana hatırlatın 59 u görmem lazım
yememeliyimKendini tutamiyorsan ciss yeme ozaman tamam ben hatirlatirim sana
Cis aslinda odulumdu deadline cim bidahaki cis 70 kilo olana kadar yoksende 59 madem kendine sevdigin bir ciss i odul sec vermen daha guzel olur dun esime diyorumki hadi 75 i gordum odulumu yedir bana bosver ne yiyeceksin madem cok istedin onu yemeyi birazdaha ver yaziktir okadar tuttun kendini ne yiyeceksin dedi bende bugunu iple cektigimi soyleyince yedirdi
yememeliyimya tatlı yedikçe yiyesim artıyor keisnlikle tatlılardan uzak durmam şart hatta böyle ytatlıdan tiksinsem hiç istemese canım ne güzel olur iyi olmuş ya o senin yediğin moral olmuş yemeseydin sonradan çıkıyor benim gibi ben baya yemedim 2 kilodaha 3 kilo daha derken sonra birden saldırıyor insan
ne bileyim cnm ya misafirde var dikkatte edemiyorum az yiyorum ama sanki artı gibi geliyogitme günessel sende terketme ağlarım bakdüşmez ya yüzde bişey olmaz biz çabalayalım azcık hep sen verdin sıra bak ben ne zamandır sabitim yada 100 200 veriyorum april izne ayrılmama izin vermedi bana sende gidemezsin
bence çok fark var ya harikasın belin falan incelmiş bellibenimde ayakta resmim çok azdır zorunlu çekilmişimdir onalrıda düğün bayram falan
ay unuttum ben april bugün neyse cumaya sürpriz olsun inşallah güzel sürpriz olurda
ben ourum kaptan spor partnerin oh mis spor yapcak biri lazımdı bu hafat tekrar spor moduna dönüş yapıyorum
cıss yediğin halde - 200 tebrikleray ben artık cıs mıs yemem sonra bir başlayınca duramıyorum geliyor kilocuklarım geriye hedef kadar cıss yok bana hatırlatın 59 u görmem lazım
evet bırakırsan burayı alırsın gitme sakın kaçırmamaya yemek yemenle yattığın saat arasında baya olsun ona göre yemeye çalışne bileyim cnm ya misafirde var dikkatte edemiyorum az yiyorum ama sanki artı gibi geliyo
havalarda kapalı azcık yüzünü göstermiyo güneş yürüyüşe çıkayım
kaç aydır zaten evdeyim hep bunalıma girdim
ama elimdn geleni yapıcam gidersem daha da çok salarım gibimede geliyo sinirim bozuluyo
yok cnm yatmadan çok öncce yiyorumevet bırakırsan burayı alırsın gitme sakın kaçırmamaya yemek yemenle yattığın saat arasında baya olsun ona göre yemeye çalış
merhabalarrr..
giremedim bir türlü bugün kusura bakmayın
haftasonu azıcık kaçırdım ben ama cok az..
bugün +200 deyim ama bu hafta regl olmayı bekliyorum ondan olabilir..
o yüzden de bu haftaki hedefim sabit kalabilmek
Desene bu hafta sabit kalma haftası olacak yinehmm kimse benim kadar kaçırmamıştır ben geçen hafta boyunca ohoo dünyayı yemişim ya tamam sabit çıkta ispanyol yinede dikkat et belli olmaz 100 falan gider belki
Büşraaaa Winchester nerelerdesiniz siz yahuu ? Bak gelmezseniz takıma yeniler alıcam pabucunuz dama atılacak
Şükür bir pozitiff buldukBenim sahsen motivasyonum guzel
Kuzum şu regl olmayı bi atsak kafadan şu kelime de bi yasaklansa çok hoşuma gidecekbenim güzel demesem burcu beni keser benim güzelde regl oldum bu hafta neyse ben elimden gelen yapacağım bakalım
yasak kelime mi diyorsun tamam yasaklı tombik tombalak kelimelerimzie onuda ekleyelimKuzum şu regl olmayı bi atsak kafadan şu kelime de bi yasaklansa çok hoşuma gidecekben varya en son 1 şubatta oldum ama hiç sesimi çıkartmıyorum kgda verebiliyorum düşün yani
Eklense çok sevinirim valla ama uyan olur mu bilmemyasak kelime mi diyorsun tamam yasaklı tombik tombalak kelimelerimzie onuda ekleyelimyok ben o olsada olmasada cumaya kadar kilo vermem lazım şart oldu veremesemde uğraşacağım april merak etme zaten tüm psikolojik sorunlarıma dur dedim evdeki tüm cıslardan uzak duruyorum
evet ya bak eve şimdi bir cıss giriş yaptı hay allahım ya komşulara da yasak getircem yemem artıkta daha ama yani yeter diye bağırasım var annemde durmuyor ki ya perşembe arkadaşları gelecekmiş yine bişeyler yapacakmış aman dedim ben artık yemem inat ettim ama yasak getircem eve herkesi kovacam o olacakEklense çok sevinirim valla ama uyan olur mu bilmemkuzum zaten sadece sana demedim herkesin dilinde bir regl olucam oldum bitti muhabbeti var oyüzden dedim hani takmasak onu işimize baksak fena olmaz mı? Canım zaten senin uğraşmaya başladığına eminim hissettirdin bana bu da güzel ahhh şu eve de cısslar girmese işimiz daha kolay olcakda neyseeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?