- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Hmmm duymamis olayimbenim güzel demesem burcu beni keser benim güzelde regl oldum bu hafta neyse ben elimden gelen yapacağım bakalım
Pozitifim pozitifsin pozitif herkez pozitif olcekŞükür bir pozitiff bulduk
Evet canimbiraz isin zor ama yapacak bisey yok cislari elleme tamammievet ya bak eve şimdi bir cıss giriş yaptı hay allahım ya komşulara da yasak getircem yemem artıkta daha ama yani yeter diye bağırasım var annemde durmuyor ki ya perşembe arkadaşları gelecekmiş yine bişeyler yapacakmış aman dedim ben artık yemem inat ettim ama yasak getircem eve herkesi kovacam o olacak
ellemem merak etme sen ortakHmmm duymamis olayim
Pozitifim pozitifsin pozitif herkez pozitif olcek
Evet canimbiraz isin zor ama yapacak bisey yok cislari elleme tamammi
ellemem merak etme sen ortakbenden uzak onların kalçalarına göbeklerine yakın olsun o cısslar
ellemem merak etme sen ortakbenden uzak onların kalçalarına göbeklerine yakın olsun o cısslar
aa ben yeni gelmiştimmm gerçi birazdan bende gitcm uyumam lazımİyi geceler kızlar tatlı rüyalar ben yatıyoreeeyarın grsrzz
ben geldimmmmkızlar nerelerdesiniz bakayım ses verin banasesime gelin huhu
kacırma tatlım devam et diyetehmm kimse benim kadar kaçırmamıştır ben geçen hafta boyunca ohoo dünyayı yemişim ya tamam sabit çıkta ispanyol yinede dikkat et belli olmaz 100 falan gider belki
aynen canımmmDesene bu hafta sabit kalma haftası olacak yinekızlar silkelenin biraz yaww sanki herkes bezmiş gibi hayattan benimde motivasyonumu düşürüyosunuz heee!
hahahaBüşraaaa Winchester nerelerdesiniz siz yahuu ? Bak gelmezseniz takıma yeniler alıcam pabucunuz dama atılacak
kıyamam aynen canım ama biz de birbirimize nazlanıyoruz napalımKuzum şu regl olmayı bi atsak kafadan şu kelime de bi yasaklansa çok hoşuma gidecekben varya en son 1 şubatta oldum ama hiç sesimi çıkartmıyorum kgda verebiliyorum düşün yani
ben survivor topiğndeyim aynı zamanda burdada olabilirim kaptan nasılsın nasıl gidiyorkızlarrr nerdesinizzz???
iyi canım nasıl olsun işte yeni duruma adapte olmaya çalışıyorumben survivor topiğndeyim aynı zamanda burdada olabilirim kaptan nasılsın nasıl gidiyor
alışmak dediğin çok kolay ya insan çok çabuk alışıyor herşeye sabredinceiyi canım nasıl olsun işte yeni duruma adapte olmaya çalışıyorum
gireyim artık diye umuyorum ama cok stres yaptım yükselmeyeyim dealışmak dediğin çok kolay ya insan çok çabuk alışıyor herşeye sabredincebu arada kilonu gördüm yaşasın bu hafta listeye gireceksin değil mi çok sevindim
iyi geceler kaptan geç gördümkızlar iyi geceler öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?