Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

benim güzel demesem burcu beni keser benim güzelde regl oldum bu hafta neyse ben elimden gelen yapacağım bakalım
Hmmm duymamis olayim
Şükür bir pozitiff bulduk
Pozitifim pozitifsin pozitif herkez pozitif olcek
Evet canimbiraz isin zor ama yapacak bisey yok cislari elleme tamammi

Offf elektrikler gittii tamda dizimi izliyodum yapılırmı bu ya he heee geldiii geldi

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar tatlı rüyalar ben yatıyoreeeyarın grsrzz

kızlar nerelerdesiniz bakayım ses verin bana sesime gelin huhu
ben geldimmmm

hmm kimse benim kadar kaçırmamıştır ben geçen hafta boyunca ohoo dünyayı yemişim ya tamam sabit çıkta ispanyol yinede dikkat et belli olmaz 100 falan gider belki
kacırma tatlım devam et diyete

Desene bu hafta sabit kalma haftası olacak yinekızlar silkelenin biraz yaww sanki herkes bezmiş gibi hayattan benimde motivasyonumu düşürüyosunuz heee!
aynen canımmm
Büşraaaa Winchester nerelerdesiniz siz yahuu ? Bak gelmezseniz takıma yeniler alıcam pabucunuz dama atılacak
hahaha

Kuzum şu regl olmayı bi atsak kafadan şu kelime de bi yasaklansa çok hoşuma gidecekben varya en son 1 şubatta oldum ama hiç sesimi çıkartmıyorum kgda verebiliyorumdüşün yani
kıyamam aynen canım ama biz de birbirimize nazlanıyoruz napalım

alışmak dediğin çok kolay ya insan çok çabuk alışıyor herşeye sabredince bu arada kilonu gördüm yaşasın bu hafta listeye gireceksin değil mi çok sevindim
gireyim artık diye umuyorum ama cok stres yaptım yükselmeyeyim de e spor yaptın mı bakim?

Dünkü menüm:
sabah(08:15) 2 dlm ekmek büyüklüğünde etli ekmek, 1 büyük çay.
öğle(15:00) 1 kase çorba.
akşam(19:00) 1 yumurta, 3 cherry domates, 1kk peynir, 2 dlm ekmek, 2çk reçel.3 b çay.
1,5 lt su, 30 dk saat tempolu yürüyüş...

Kızlar size birşey sormak istiyorum.. ben normal de haftanın 4 veya 5 günü spora gidiyorum. biraz tempolu, hem alet var, hem yer hareketleri, hem de hoplamalı zıplamalı hareketler de var.. henüz birşey yok ama, hamile kalma durumumda acaba ilk 3 ay en azından bırakmalı mıyım? yoksa deva mı etmeliyim? yoksa sporu bırakıp düzenli yürüyüş mü yapmalıyım? Dün doktorum ile görüştüm ama sormayı unuttum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…