- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Hamile oldugun zamana kadar zarar gelmez bebege ama sonrasinda agir sporlar olmaz canim bence sadece yuruyuse devam etDünkü menüm:
sabah(08:15) 2 dlm ekmek büyüklüğünde etli ekmek, 1 büyük çay.
öğle(15:00) 1 kase çorba.
akşam(19:00) 1 yumurta, 3 cherry domates, 1kk peynir, 2 dlm ekmek, 2çk reçel.3 b çay.
1,5 lt su, 30 dk saat tempolu yürüyüş...
Kızlar size birşey sormak istiyorum.. ben normal de haftanın 4 veya 5 günü spora gidiyorum. biraz tempolu, hem alet var, hem yer hareketleri, hem de hoplamalı zıplamalı hareketler de var.. henüz birşey yok ama, hamile kalma durumumda acaba ilk 3 ay en azından bırakmalı mıyım? yoksa deva mı etmeliyim? yoksa sporu bırakıp düzenli yürüyüş mü yapmalıyım? Dün doktorum ile görüştüm ama sormayı unuttum..
Turkiye genelinde 5saat elektirik yokmus bende utu yapacaktim yaselambizde yine elektrikler kesik telden takilayim bari neden kimseden ses cikmiyor iki gündür doğru dürüst hemen toparlanin bakayım yaramazlık mi yapiyorsunuz yoksa
inşaallah akşama kadar gelir elektrikler... benimde akşamki planım ütüydü....Turkiye genelinde 5saat elektirik yokmus bende utu yapacaktim ya
Himm... anladım.. Du bakalım.. hayırlısıyla bişeyler olursa, bir ayar çekeriz.Hamile oldugun zamana kadar zarar gelmez bebege ama sonrasinda agir sporlar olmaz canim bence sadece yuruyuse devam et
kız gelir inşallah ortalik dağınık olunca cok sinir bozucu oluyorBenim banyo dolabim degisti dun gec geldikleri icin yarida kalmisti bugunde devam edemediler biran once gelse banyom altust durumda
Aynen oyle yuruyusumu bile yapamiyorum elektriksiz eskiden nasil yasiyorlarmis telefonumun sarji bile yoktu neyseki sarj cihazim vardida ordan sarj ettimkız gelir inşallah ortalik dağınık olunca cok sinir bozucu oluyor
mrb cnm neden gitti ki hery erde acaba sebebi nedir bilen varmımerhaba canlar
hele şükür geldi elektrikler yaaa..
iyi misinizz
imzana bayildim canimselam kızlar nasılsınız
dünkü menüm
sabah yumurta
zeytin peynir
2 dilim ekmek
1 çay
akşam
5 kaşık pilav
1 tabak etli nohut yemeği
2 lt su
2 aydır karbonhidrat tüketmiyordum
çok kötü ağırlık yaptı rahatsız etti beni
teşekkür ederim cnmimzana bayildim canim
ne anlamli geldi bana suan bilemessin
gunesim nasil gidiyor kilocuklarteşekkür ederim cnm
cnm beslenme olarak iyide sanki ödem var gibi kimse bişey demiyor ama ben şiş hissediyorumgunesim nasil gidiyor kilocuklar
baharda geldi
ben dışarda 1.5 saat yürüyüş yaptım bugün kiatp okuyordum sıkıldımKizlar elektirik geldi utulerimi bitirip simdi yuruyusumu yapiyorum ohhh beee dunya varmis elektiriksiz nekadar yasam zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?