Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

sosyestetik:200gr
ApriL_2007 : 400 gr
jasmine53 : 200 gr
ispanyol : 500 gr
deadline :
michi :
gunessel : 200 gr
winchester :
mlyt : 700 g
Burcu_87 : 1.5 kg

gruplar

90-80 arası ...........
ApriL_2007
gunessel

80-70 arası............
mlyt
jasmine53
ispanyol
Büşra88 izinli
dalin26 izinli
burcu_87

70-60 arası .............
winchesterr
deadline
dagatesi izinli

60 altı............
sosyestetik
michi
Pridee izinli

Merhaba kizlar bugun gelemedim kayinvalidem sehirdisindaydi o geldi evinde yemek yap agirla annesiyle babasida gelmisti bide elti gorumce benim cocuklar diger veletlerbusaat oldu yeni eve gelebildim cocuklari yatiriyorum iste yogun bir gundu anlayacaginiz ve ben rekor kirdim okadar yemek hazirladik sofra kurduk ve ben tadina dahi bakmadim
Dunku menum
Sabah cay 2dilimk.ekmek 1k.k oeynir 5zeytin 2t.k.recel 1h.yumurta
Oglen 300mlsut aksam 300 mlsut
2.5ltsu 3fincan yesilcay
Dunde temizlige kadin gelmisti kaynanamin evine dublex onla is yaptik sabah 9 aksam 9 hesap edin spor yok oyuzden veee cumaya supriz yapabilirim

Tebrikler canım tadına bile bakmamissin harikasin hadi bakalım cumaya suprizini bekliyoruz

bu ne azim. tebrik ederim canım ben de beni gaza getirecek bir şey bekliyorum hala bu arada da ne yesem diye düşünüyorum. nasıl toparlayacağım bilmiyorum.

Azimlisin

Kızlar son günlerde ben birazcık yoğunum az uğruyorum kendimce lütfen kusura bakmayın

Dünkü menüm
Sabah 07
Bir kasarli sandvic
Bir cay
Öğle 12
Bir kase ezogelin
Salata
Aksam 18
Beş ks makarna
Bir kase yoğurt
3 ltsu
45 dk tempolu yürüyüs

Dünkü menüm
Sabah 07
Bir kasarli sandvic
Bir cay
Öğle 12
Bir kase ezogelin
Salata
Aksam 18
Beş ks makarna
Bir kase yoğurt
3 ltsu
45 dk tempolu yürüyüs
aprilim sen uzun zamandır devam ediyorsun bu diyet işine. nasıl kendini hiç bozmadan motive edebiliyorsun? ya ben en fazla 1 ay dayanıp sonra yerlerde sürünüyorum. bildiğim 3 kilo daha yağ geldi bana 10 günde yani diyet yaparken herşey iyi çok güzel. yanlışlıkla akşam bir kaşık yemek yersem ben ölmüşem ben bitmişem moduna girip herşeyi yemeğe başlıyorum. canım ne zaman sıkkın olsa mutfağa dalıp birşeyler yemek istiyorum. eskiden canım sıkkın olduğunda yazar, rahatlardım. şimdi o da yok. direkt mutfaktayım. artık bi sebebim kalmadı izin almak için hala acaba iznim devam mı etse? ben kilo veremeyeceğim diye düşünüyorum

Canım tabiki bende zorlaniyorum ama birakmiyorum...

Günaydınlar olsun kızlar... Güzel haberler alacağınız bir gün olsun...

Canım april a sormussun ama ben cevap versem olur mu ki
Eger Mükemmeliyet çi bir yapın varsa bunların olması çok normal çünkü sen yaptığın şeyin sonuna kadar düzenli ve sistematik bir şekilde ilerlemesini istiyorsun tabi yanlısı varsa duzelt bak mesela benim yapım ya hep ya hiç mantigidir bir kere bozdum mu bir daha asla kimse bana diyet yaptiramazdi ama ben buradaki insanların desteğini çabasını emeğini görünce neden ben bunu denemeyeyim dedim bi ara motivasyonum düştü üstüne kg aldım ama sagolsunlar ApriL_2007 ve Deadline başta olmak üzere bütün kızlar birbirimize destekle toplantıyla kendime geldim sende yapabilirsin ben buna eminim lütfen geri listeye gir ve bu hayatta basaramiycagin hiç bir şey yok bunu unutma yeter ki sen iste emin ol gerisi geliyor

Dünkü listem
Sabah 8.00 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
11.00 nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 dünden kalma 3 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık fasulye
17.00 2 bardak çay şekersiz
18.30 salata 1 kepçe çorba
1 lt su
Spor yok

harikasın valla azim diye buna denir.. sürprizi sabırsızlıkla bekliyorummm
Günaydın arkadaşlar güzel ve yeme bakımından hafif geçireceğiniz bir gün olsunn
sana da günaydın datluuummm
Dünkü menüm
Sabah 07
Bir kasarli sandvic
Bir cay
Öğle 12
Bir kase ezogelin
Salata
Aksam 18
Beş ks makarna
Bir kase yoğurt
3 ltsu
45 dk tempolu yürüyüs
süper olmuşş
canım benim hepimiz bıkıyoruz sıkılıyoruz.. sen 1 ay sonra sıkılıyorsun bense 10 gün sonra.. ama azıcık bozsam da ertesi günü daha hırslı yapmaya başlıyorum.. işin sırrı burda yılmamak.. azıcık bozunca ne olacak ki ertesi gün telafi edersin..
sen başla yeniden sıkılınca bozma ara ver .. mesela iki hafta yap 2 gün ara ver böyle daha istikrarlı olursun ..
ve lütfen takımdan ayrılma.. hepimiz kilolarımızı verip mezun olup ayrılıcaz burdan
Günaydınlar olsun kızlar... Güzel haberler alacağınız bir gün olsun...
günaydın canımmm
çok iyiysin tatlımm

kızlar mutfak tartısı aldım herşeyi ölçüp biçip yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…