- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Sade icebiliyorsan faydasi var canimBen Türk kahvesine bayılırım sodayla pek aram yok
Kuşumm ben var sayılırım şuan sen varmısınHu huu kimse yok muu
Tebrikler canım tadına bile bakmamissin harikasin hadi bakalım cumaya suprizini bekliyoruzMerhaba kizlar bugun gelemedim kayinvalidem sehirdisindaydi o geldi evinde yemek yap agirla annesiyle babasida gelmisti bide elti gorumce benim cocuklar diger veletlerbusaat oldu yeni eve gelebildim cocuklari yatiriyorum iste yogun bir gundu anlayacaginiz ve ben rekor kirdim okadar yemek hazirladik sofra kurduk ve ben tadina dahi bakmadim
Dunku menum
Sabah cay 2dilimk.ekmek 1k.k oeynir 5zeytin 2t.k.recel 1h.yumurta
Oglen 300mlsut aksam 300 mlsut
2.5ltsu 3fincan yesilcay
Dunde temizlige kadin gelmisti kaynanamin evine dublex onla is yaptik sabah 9 aksam 9 hesap edin spor yok oyuzden veee cumaya supriz yapabilirim
bu ne azim. tebrik ederim canımMerhaba kizlar bugun gelemedim kayinvalidem sehirdisindaydi o geldi evinde yemek yap agirla annesiyle babasida gelmisti bide elti gorumce benim cocuklar diger veletlerbusaat oldu yeni eve gelebildim cocuklari yatiriyorum iste yogun bir gundu anlayacaginiz ve ben rekor kirdim okadar yemek hazirladik sofra kurduk ve ben tadina dahi bakmadim
Dunku menum
2.5ltsu 3fincan yesilcay
Dunde temizlige kadin gelmisti kaynanamin evine dublex onla is yaptik sabah 9 aksam 9 hesap edin spor yok oyuzden veee cumaya supriz yapabilirim
AzimlisinMerhaba kizlar bugun gelemedim kayinvalidem sehirdisindaydi o geldi evinde yemek yap agirla annesiyle babasida gelmisti bide elti gorumce benim cocuklar diger veletlerbusaat oldu yeni eve gelebildim cocuklari yatiriyorum iste yogun bir gundu anlayacaginiz ve ben rekor kirdim okadar yemek hazirladik sofra kurduk ve ben tadina dahi bakmadim
Dunku menum
2.5ltsu 3fincan yesilcay
aprilim sen uzun zamandır devam ediyorsun bu diyet işine. nasıl kendini hiç bozmadan motive edebiliyorsun? ya ben en fazla 1 ay dayanıp sonra yerlerde sürünüyorum. bildiğim 3 kilo daha yağ geldi bana 10 gündeDünkü menüm
Sabah 07
Bir kasarli sandvic
Bir cay
Öğle 12
Bir kase ezogelin
Salata
Aksam 18
Beş ks makarna
Bir kase yoğurt
3 ltsu
45 dk tempolu yürüyüs
Canım tabiki bende zorlaniyorum ama birakmiyorum...aprilim sen uzun zamandır devam ediyorsun bu diyet işine. nasıl kendini hiç bozmadan motive edebiliyorsun? ya ben en fazla 1 ay dayanıp sonra yerlerde sürünüyorum. bildiğim 3 kilo daha yağ geldi bana 10 gündeyani diyet yaparken herşey iyi çok güzel. yanlışlıkla akşam bir kaşık yemek yersem ben ölmüşem ben bitmişem moduna girip herşeyi yemeğe başlıyorum. canım ne zaman sıkkın olsa mutfağa dalıp birşeyler yemek istiyorum. eskiden canım sıkkın olduğunda yazar, rahatlardım. şimdi o da yok. direkt mutfaktayım. artık bi sebebim kalmadı izin almak için hala acaba iznim devam mı etse? ben kilo veremeyeceğim diye düşünüyorum
Canım april a sormussun ama ben cevap versem olur mu kiaprilim sen uzun zamandır devam ediyorsun bu diyet işine. nasıl kendini hiç bozmadan motive edebiliyorsun? ya ben en fazla 1 ay dayanıp sonra yerlerde sürünüyorum. bildiğim 3 kilo daha yağ geldi bana 10 gündeyani diyet yaparken herşey iyi çok güzel. yanlışlıkla akşam bir kaşık yemek yersem ben ölmüşem ben bitmişem moduna girip herşeyi yemeğe başlıyorum. canım ne zaman sıkkın olsa mutfağa dalıp birşeyler yemek istiyorum. eskiden canım sıkkın olduğunda yazar, rahatlardım. şimdi o da yok. direkt mutfaktayım. artık bi sebebim kalmadı izin almak için hala acaba iznim devam mı etse? ben kilo veremeyeceğim diye düşünüyorum
Günaydın canım en güzel haberler senin olsunGünaydınlar olsun kızlar... Güzel haberler alacağınız bir gün olsun...
harikasın valla azim diye buna denir.. sürprizi sabırsızlıkla bekliyorummmMerhaba kizlar bugun gelemedim kayinvalidem sehirdisindaydi o geldi evinde yemek yap agirla annesiyle babasida gelmisti bide elti gorumce benim cocuklar diger veletlerbusaat oldu yeni eve gelebildim cocuklari yatiriyorum iste yogun bir gundu anlayacaginiz ve ben rekor kirdim okadar yemek hazirladik sofra kurduk ve ben tadina dahi bakmadim
Dunku menum
2.5ltsu 3fincan yesilcay
sana da günaydın datluuummmGünaydın arkadaşlar güzel ve yeme bakımından hafif geçireceğiniz bir gün olsunn
süper olmuşşDünkü menüm
Sabah 07
Bir kasarli sandvic
Bir cay
Öğle 12
Bir kase ezogelin
Salata
Aksam 18
Beş ks makarna
Bir kase yoğurt
3 ltsu
45 dk tempolu yürüyüs
canım benim hepimiz bıkıyoruz sıkılıyoruz.. sen 1 ay sonra sıkılıyorsun bense 10 gün sonra.. ama azıcık bozsam da ertesi günü daha hırslı yapmaya başlıyorum.. işin sırrı burda yılmamak.. azıcık bozunca ne olacak ki ertesi gün telafi edersin..aprilim sen uzun zamandır devam ediyorsun bu diyet işine. nasıl kendini hiç bozmadan motive edebiliyorsun? ya ben en fazla 1 ay dayanıp sonra yerlerde sürünüyorum. bildiğim 3 kilo daha yağ geldi bana 10 gündeyani diyet yaparken herşey iyi çok güzel. yanlışlıkla akşam bir kaşık yemek yersem ben ölmüşem ben bitmişem moduna girip herşeyi yemeğe başlıyorum. canım ne zaman sıkkın olsa mutfağa dalıp birşeyler yemek istiyorum. eskiden canım sıkkın olduğunda yazar, rahatlardım. şimdi o da yok. direkt mutfaktayım. artık bi sebebim kalmadı izin almak için hala acaba iznim devam mı etse? ben kilo veremeyeceğim diye düşünüyorum
günaydın canımmmGünaydınlar olsun kızlar... Güzel haberler alacağınız bir gün olsun...
çok iyiysin tatlımmDünkü listem
Sabah 8.00 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
11.00 nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 dünden kalma 3 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık fasulye
17.00 2 bardak çay şekersiz
18.30 salata 1 kepçe çorba
1 lt su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?