- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Cok gcmis olsun canim allah sabir versin denk gelemiyor kimse sanirimkızlar nasılsınız çok koptuk yine ya
ben dün çok kötü bi gece geçirdim
bilenler bilir evini terk eden ahlaksız koca konumu
işte o canım arkadaşım aradı akşamüstü ağlayarak
çabuk gel çocuğu al dedi ev bi sokak altta ama
inanın gidene kadar aklımdan milyon senoryo geçti
gittiğimde perişan haldeydi
sinir krizi geçiriyodu
ambulans çağırdım polisler filan geldi hastahanede geçirdik bi kaç saati
sonra aldım eve getirdim rahatlattım dertleştik filan ama çok üzüldüm yaa o ağladı ben ağladım
Merhaba tatlimIşte burda devreye biz giriyoruz hep destek tam destek
ay çok üzüldüm allah yardımcısı olsun..kızlar nasılsınız çok koptuk yine ya
ben dün çok kötü bi gece geçirdim
bilenler bilir evini terk eden ahlaksız koca konumu
işte o canım arkadaşım aradı akşamüstü ağlayarak
çabuk gel çocuğu al dedi ev bi sokak altta ama
inanın gidene kadar aklımdan milyon senoryo geçti
gittiğimde perişan haldeydi
sinir krizi geçiriyodu
ambulans çağırdım polisler filan geldi hastahanede geçirdik bi kaç saati
sonra aldım eve getirdim rahatlattım dertleştik filan ama çok üzüldüm yaa o ağladı ben ağladım
ayy ne gıcık bir durum...neyseki gelmiş eşinOff kızlar çok sinir oldum kapıda kaldım eşimin gelmesini bekliyorum 1:15 dkdır beklemedeyim şimdi gelcek hatta geldi
çok geçmiş olsun kaptanSelam kuslar nabersiniz ben midemi usuttum sanirim hic keyfim yok ama yine de bi gelip bakayim dedim, haslanmis patates yicem birazdan
Butun gun bir kase corba 1 dilim ekmek ve soda ictim
Iyiyim canım sen nasılsın ne yapıyorsunMerhaba tatlim
Nabersin?
Sagol canim yatakta zaman geciriyorum resmen sen neler yapiyorsun?ay çok üzüldüm allah yardımcısı olsun..
ayy ne gıcık bir durum...neyseki gelmiş eşin
çok geçmiş olsun kaptan
Yataktayim canim haslanmis patates yicem birazdan ne yapayim, bi duzelse midem rahatlycmIyiyim canım sen nasılsın ne yapıyorsun
Geçmiş olsun canım kurutulmuş nane kaynar suya koyup içmek mideye çok iyi geliyor hele de usutmesineYataktayim canim haslanmis patates yicem birazdan ne yapayim, bi duzelse midem rahatlycm
Ahh kuzum yok öyle bişey değil. Kilitin içine bişey sokmuş dolandırıcı bir çilingir iki saat onun yüzünden kApıda kaldım...neyseki açtırdık evimdeyim şükürAnahtari mi unutmussun canim?
April nerdesin canım bir kaç gündür varla yok arası gibisin yoksa sen arti bizi sevmiyor musuuunAhh kuzum yok öyle bişey değil. Kilitin içine bişey sokmuş dolandırıcı bir çilingir iki saat onun yüzünden kApıda kaldım...neyseki açtırdık evimdeyim şükür
Cok sinir bozucu bisey tahmin edebiliyorum canimAhh kuzum yok öyle bişey değil. Kilitin içine bişey sokmuş dolandırıcı bir çilingir iki saat onun yüzünden kApıda kaldım...neyseki açtırdık evimdeyim şükür
Canim bi tek april degil herkes yok sanki, kaderimmi bu benim bilmiyorumApril nerdesin canım bir kaç gündür varla yok arası gibisin yoksa sen arti bizi sevmiyor musuuun
Canım çokkk yoğunluk var benim hayatımda yaaApril nerdesin canım bir kaç gündür varla yok arası gibisin yoksa sen arti bizi sevmiyor musuuun
Allah yardımcın olsun canım ben ozledigimden öyle dedimCanım çokkk yoğunluk var benim hayatımda yaabu aralar
Sağol canım benimAllah yardımcın olsun canım ben ozledigimden öyle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?