Evet canim yaza az kaldi ve istedigim kiloya dusup sonrasinda artik sabit kalmaya calisacagimTebrikler canım tadına bile bakmamissin harikasin hadi bakalım cumaya suprizini bekliyoruz
Dun 20 gundur kayinvalidem beni gormemisti esimin teyzesi nekadar zayiflamissin yeter artik verme dediler ama ben 65 gormek istiyorumbu ne azim. tebrik ederim canımben de beni gaza getirecek bir şey bekliyorum hala bu arada da ne yesem diye düşünüyorum. nasıl toparlayacağım bilmiyorum.
Evet canim ins. 65 e kadar devam edecek azimim bak gecen haftanin odulunu bile yemedim 69 u gorunce kendime odul verecegimAzimlisin
Gunaydin canimGünaydın arkadaşlar güzel ve yeme bakımından hafif geçireceğiniz bir gün olsunn
Tesekkurler canimharikasın valla azim diye buna denir.. sürprizi sabırsızlıkla bekliyorummm
sana da günaydın datluuummm
süper olmuşş
canım benim hepimiz bıkıyoruz sıkılıyoruz.. sen 1 ay sonra sıkılıyorsun bense 10 gün sonra.. ama azıcık bozsam da ertesi günü daha hırslı yapmaya başlıyorum.. işin sırrı burda yılmamak.. azıcık bozunca ne olacak ki ertesi gün telafi edersin..
sen başla yeniden sıkılınca bozma ara ver .. mesela iki hafta yap 2 gün ara ver böyle daha istikrarlı olursun ..
ve lütfen takımdan ayrılma.. hepimiz kilolarımızı verip mezun olup ayrılıcaz burdan
günaydın canımmm
çok iyiysin tatlımm
Valla ben bu menuyu okuyunca başım döndüdünkü menüm
09:30 2 haşlanmış yumurta, 28 gr kaşar,48 gr beyaz peynir
13:00 10 gr ceviz
15:00 nescafe 2si birarada, 45 gr beyaz peynir, 11 gr ceviz, 11 gr şekersiz çikolata
19:00 110 gr et sote, 10 gr kaşar peyniri, 10 gr fındık
su 3.5 lt
"Herşeyim ölçülü" lafı tam sana uyumlu oldu canımkızlar mutfak tartısı aldım herşeyi ölçüp biçip yiyorum
ben de 69 da hediye öğün yapıcam kendimee.. şimdiden ne yesem diye düşünüyorummmEvet canim yaza az kaldi ve istedigim kiloya dusup sonrasinda artik sabit kalmaya calisacagim
Dun 20 gundur kayinvalidem beni gormemisti esimin teyzesi nekadar zayiflamissin yeter artik verme dediler ama ben 65 gormek istiyorum
Sende uzun zamandir gormedigin birini gor ve sana soyledikleri seni dahada gaza getirebilir
Evet canim ins. 65 e kadar devam edecek azimim bak gecen haftanin odulunu bile yemedim 69 u gorunce kendime odul verecegim
Gunaydin canim
Tesekkurler canim
kuzum harikasın valla azmine hayranımmmkizlar yeni gune diyeti bozmadan hepinize gunaydin bugunu hafif gecirinki yarina tarti gunu
Dunku menum sabah
1h.yumurta 3t.krecel 2d.k.ekmek yesilcay 5zeytin
2.5ltsu 2fincanyesilcay
30dkk tempolu yuruyus
tartım var ya hava atıyorum işteValla ben bu menuyu okuyunca başım döndüama güzel menün
Benim gaza geldiklerim teker teker gitti tek kaldim ama yinede pes etmek yok yola devam hep beraberben de 69 da hediye öğün yapıcam kendimee.. şimdiden ne yesem diye düşünüyorummm
kuzum harikasın valla azmine hayranımmm
tartım var ya hava atıyorum işte
canım aynen dediğin gibi canım. hayatım öyle benim. bir şey 4x4 lük olmayacaksa hiç olmasın mantığı benimki. şimdi de ben hep bu kilodayım istediğim gibi bi vücudum olmayacak nasılsa zayıflasamda diye düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum. 10 gün ayrı kaldım burdan 3,5 kg aldım. canım sıkkın işte...Canım april a sormussun ama ben cevap versem olur mu ki
Eger Mükemmeliyet çi bir yapın varsa bunların olması çok normal çünkü sen yaptığın şeyin sonuna kadar düzenli ve sistematik bir şekilde ilerlemesini istiyorsun tabi yanlısı varsa duzelt bak mesela benim yapım ya hep ya hiç mantigidir bir kere bozdum mu bir daha asla kimse bana diyet yaptiramazdi ama ben buradaki insanların desteğini çabasını emeğini görünce neden ben bunu denemeyeyim dedim bi ara motivasyonum düştü üstüne kg aldım ama sagolsunlar ApriL_2007 ve Deadline başta olmak üzere bütün kızlar birbirimize destekle toplantıyla kendime geldim sende yapabilirsin ben buna eminim lütfen geri listeye gir ve bu hayatta basaramiycagin hiç bir şey yok bunu unutma yeter ki sen iste emin ol gerisi geliyor
2 günle kalamadım canım yaaa.... 10 gündür böyle oldu. bugün dikkat ettim gibi. akşam kıtlıktan çıkmış gibi yemezsemcanım benim hepimiz bıkıyoruz sıkılıyoruz.. sen 1 ay sonra sıkılıyorsun bense 10 gün sonra.. ama azıcık bozsam da ertesi günü daha hırslı yapmaya başlıyorum.. işin sırrı burda yılmamak.. azıcık bozunca ne olacak ki ertesi gün telafi edersin..
sen başla yeniden sıkılınca bozma ara ver .. mesela iki hafta yap 2 gün ara ver böyle daha istikrarlı olursun ..
ve lütfen takımdan ayrılma.. hepimiz kilolarımızı verip mezun olup ayrılıcaz burdan
ya canım 10 yıldır aynı kg dayım. zayıfladığımı pek farkeden olmuyor boyumdan dolayı. 7-8kg yu farkedebilen çok insan yokDun 20 gundur kayinvalidem beni gormemisti esimin teyzesi nekadar zayiflamissin yeter artik verme dediler ama ben 65 gormek istiyorum
Sende uzun zamandir gormedigin birini gor ve sana soyledikleri seni dahada gaza getirebilir
Işte burda devreye biz giriyoruz hep destek tam destekcanım aynen dediğin gibi canım. hayatım öyle benim. bir şey 4x4 lük olmayacaksa hiç olmasın mantığı benimki. şimdi de ben hep bu kilodayım istediğim gibi bi vücudum olmayacak nasılsa zayıflasamda diye düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum. 10 gün ayrı kaldım burdan 3,5 kg aldım. canım sıkkın işte...
2 günle kalamadım canım yaaa.... 10 gündür böyle oldu. bugün dikkat ettim gibi. akşam kıtlıktan çıkmış gibi yemezsem
ya canım 10 yıldır aynı kg dayım. zayıfladığımı pek farkeden olmuyor boyumdan dolayı. 7-8kg yu farkedebilen çok insan yok
beni bırakmaIşte burda devreye biz giriyoruz hep destek tam destek
Allah yardımcısı olsun canım yaaa rabbim yüzünü guldursunkızlar nasılsınız çok koptuk yine ya
ben dün çok kötü bi gece geçirdim
bilenler bilir evini terk eden ahlaksız koca konumu
işte o canım arkadaşım aradı akşamüstü ağlayarak
çabuk gel çocuğu al dedi ev bi sokak altta ama
inanın gidene kadar aklımdan milyon senoryo geçti
gittiğimde perişan haldeydi
sinir krizi geçiriyodu
ambulans çağırdım polisler filan geldi hastahanede geçirdik bi kaç saati
sonra aldım eve getirdim rahatlattım dertleştik filan ama çok üzüldüm yaa o ağladı ben ağladım
Anahtari mi unutmussun canim?Off kızlar çok sinir oldum kapıda kaldım eşimin gelmesini bekliyorum 1:15 dkdır beklemedeyim şimdi gelcek hatta geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?