Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünkü menüm
09:30 2 haşlanmış yumurta, 28 gr kaşar,48 gr beyaz peynir
13:00 10 gr ceviz
15:00 nescafe 2si birarada, 45 gr beyaz peynir, 11 gr ceviz, 11 gr şekersiz çikolata
19:00 110 gr et sote, 10 gr kaşar peyniri, 10 gr fındık
su 3.5 lt

Tebrikler canım tadına bile bakmamissin harikasin hadi bakalım cumaya suprizini bekliyoruz
Evet canim yaza az kaldi ve istedigim kiloya dusup sonrasinda artik sabit kalmaya calisacagim
bu ne azim. tebrik ederim canım ben de beni gaza getirecek bir şey bekliyorum hala bu arada da ne yesem diye düşünüyorum. nasıl toparlayacağım bilmiyorum.
Dun 20 gundur kayinvalidem beni gormemisti esimin teyzesi nekadar zayiflamissin yeter artik verme dediler ama ben 65 gormek istiyorum
Sende uzun zamandir gormedigin birini gor ve sana soyledikleri seni dahada gaza getirebilir
Evet canim ins. 65 e kadar devam edecek azimim bak gecen haftanin odulunu bile yemedim 69 u gorunce kendime odul verecegim
Günaydın arkadaşlar güzel ve yeme bakımından hafif geçireceğiniz bir gün olsunn
Gunaydin canim
Tesekkurler canim

kizlar yeni gune diyeti bozmadan hepinize gunaydin bugunu hafif gecirinki yarina tarti gunu
Dunku menum sabah
1h.yumurta 3t.krecel 2d.k.ekmek yesilcay 5zeytin
2.5ltsu 2fincanyesilcay
30dkk tempolu yuruyus

Valla ben bu menuyu okuyunca başım döndü ama güzel menün

ben de 69 da hediye öğün yapıcam kendimee.. şimdiden ne yesem diye düşünüyorummm
kizlar yeni gune diyeti bozmadan hepinize gunaydin bugunu hafif gecirinki yarina tarti gunu
Dunku menum sabah
1h.yumurta 3t.krecel 2d.k.ekmek yesilcay 5zeytin
2.5ltsu 2fincanyesilcay
30dkk tempolu yuruyus
kuzum harikasın valla azmine hayranımmm
Valla ben bu menuyu okuyunca başım döndü ama güzel menün
tartım var ya hava atıyorum işte

ben de 69 da hediye öğün yapıcam kendimee.. şimdiden ne yesem diye düşünüyorummm

kuzum harikasın valla azmine hayranımmm

tartım var ya hava atıyorum işte
Benim gaza geldiklerim teker teker gitti tek kaldim ama yinede pes etmek yok yola devam hep beraber

canım aynen dediğin gibi canım. hayatım öyle benim. bir şey 4x4 lük olmayacaksa hiç olmasın mantığı benimki. şimdi de ben hep bu kilodayım istediğim gibi bi vücudum olmayacak nasılsa zayıflasamda diye düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum. 10 gün ayrı kaldım burdan 3,5 kg aldım. canım sıkkın işte...

2 günle kalamadım canım yaaa.... 10 gündür böyle oldu. bugün dikkat ettim gibi. akşam kıtlıktan çıkmış gibi yemezsem

Dun 20 gundur kayinvalidem beni gormemisti esimin teyzesi nekadar zayiflamissin yeter artik verme dediler ama ben 65 gormek istiyorum
Sende uzun zamandir gormedigin birini gor ve sana soyledikleri seni dahada gaza getirebilir
ya canım 10 yıldır aynı kg dayım. zayıfladığımı pek farkeden olmuyor boyumdan dolayı. 7-8kg yu farkedebilen çok insan yok

Işte burda devreye biz giriyoruz hep destek tam destek

merhaba kızlar dünkü menüm
sabah yeşil elma
750 ml su
öğle bir küçük limonlu ton balığı
1/2 esmer ekmek
ara t kahvesi 750 ml su
ara bir bardak süt
akşam kaburga haşlama
çeyrek kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek
750 ml su
bundan sonra akşam yemeğini aşağı çekicem

kızlar nasılsınız çok koptuk yine ya
ben dün çok kötü bi gece geçirdim
bilenler bilir evini terk eden ahlaksız koca konumu
işte o canım arkadaşım aradı akşamüstü ağlayarak
çabuk gel çocuğu al dedi ev bi sokak altta ama
inanın gidene kadar aklımdan milyon senoryo geçti
gittiğimde perişan haldeydi
sinir krizi geçiriyodu
ambulans çağırdım polisler filan geldi hastahanede geçirdik bi kaç saati
sonra aldım eve getirdim rahatlattım dertleştik filan ama çok üzüldüm yaa o ağladı ben ağladım

Allah yardımcısı olsun canım yaaa rabbim yüzünü guldursun

Off kızlar çok sinir oldum kapıda kaldım eşimin gelmesini bekliyorum 1:15 dkdır beklemedeyim şimdi gelcek hatta geldi

Selam kuslar nabersiniz ben midemi usuttum sanirim hic keyfim yok ama yine de bi gelip bakayim dedim, haslanmis patates yicem birazdan
Butun gun bir kase corba 1 dilim ekmek ve soda ictim

Dunku menum
Sabah
Biraz omlet
1 dilim ekmek

Ara
1nescafe

Ogle
Yok

Aksam
1 tabak nohut yemegi
1kase corba
Yarim tabak pilav

Su 3lt
Spor 1saat spor salonu

***1.TAKIM 408.ETAP***

Sosyestetik (57.6/////%)
ApriL_2007 (80.4/////%)
jasmine53 (73.6/////%)
ispanyol (72.4/////%)
deadline(63.0/////%)
michi (59.2///%) ////%)
gunessel (83.4/////%)

winchester (62.1/////%)
mlyt (77.7/////%)

Burcu_87(73.3////%)

1. takım ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…