Olsun bebem yine vermişsin haftaya daha iyi olur İnşallah...günaydın şekerler.. hedefime ulaşamadım bu hafta..
Hadi bakalımm...ya çok çok üzgünüm kilo alarak döndüm aranıza ama haftaya aldığımı fazlasıyla vericem inanın bana
Kilom 59.8
İyi olmana sevindim canım benim bende bugün iyiyim çok Sadece kg sabit kalmış o kötüAprilim Daha iyiyim canim
Kac saat yattim bilmiyorum resmen her yerim agridi yatmaktan
Olsun canım sıkma kendini bende bu hafta ulaşamadımgünaydın şekerler.. hedefime ulaşamadım bu hafta..
sınavların bitti mi.. verirsin canım üzülmeya çok çok üzgünüm kilo alarak döndüm aranıza ama haftaya aldığımı fazlasıyla vericem inanın bana
Kilom 59.8
haftaya hedefim en az %1 , yani 700 grOlsun bebem yine vermişsin haftaya daha iyi olur İnşallah...daim olsun
iyi olmaana sevindim canım, nane limon içi biraz mideye iyi geliyorAprilim Daha iyiyim canim
Kac saat yattim bilmiyorum resmen her yerim agridi yatmaktan
almamaktan iyidir kuşum,, az kaldı alt gruba geleceksin bekliyoruz seniİyi olmana sevindim canım benim bende bugün iyiyim çok Sadece kg sabit kalmış o kötü
ne kadar verdin canım.. hedeflerimizi haftaya fazlasıyla tutturuuz inşallahOlsun canım sıkma kendini bende bu hafta ulaşamadım
Düz 77 idi hedefim 77.2 de kaldım yani -500sınavların bitti mi.. verirsin canım üzülme
haftaya hedefim en az %1 , yani 700 gr
iyi olmaana sevindim canım, nane limon içi biraz mideye iyi geliyor
almamaktan iyidir kuşum,, az kaldı alt gruba geleceksin bekliyoruz seni
ne kadar verdin canım.. hedeflerimizi haftaya fazlasıyla tutturuuz inşallah
çok güzel vermişsin canmDüz 77 idi hedefim 77.2 de kaldım yani -500
Ispanyol harika bir enerjin var canimkızlar ben 14 martta yerel tvye çıkmıştım ya fotomu atayım size..
Eki Görüntüle 1488383
Tek kelimeyle harikasinGunaydin kizlar 71.2 yim 2.1 vermisim buhafta haftaya ins. Hedefim 1.2
huu huuu... süpermiş...Gunaydin kizlar 71.2 yim 2.1 vermisim buhafta haftaya ins. Hedefim 1.2
harika.. tü tü tü tüü....Düz 77 idi hedefim 77.2 de kaldım yani -500
MEdyatik arkadaşımız :)kızlar ben 14 martta yerel tvye çıkmıştım ya fotomu atayım size..
Eki Görüntüle 1488383
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?