Bu hafta herkeste bir rehavet var üzme canını haftaya toparlanip tekrar bomba gibi donersinharika.. tü tü tü tüü....
Günaydın tatlım..günaydın şekerler.. hedefime ulaşamadım bu hafta..
vuuuhuuuuuu süpersin .....Gunaydin kizlar 71.2 yim 2.1 vermisim buhafta haftaya ins. Hedefim 1.2
tatlım en azından almamışsın regl zamanı..Günaydınlar olsun kızlar.. Cuma nız hayırlı olsun..
Sabah tartıldığımda maalesef ay çıktımhalbuki dün çokta yememiştim.. ama akşam regl oldum ve yatmadan önce dayanamayıp, yaptığım sütlü tatlıdan 2 dlm yedim..ama ilaç gibi geldi anlatamam.. Bu aralar bayağı düşüş modumdayım.. inşaallah çok gerilemeden eski halime geri dönerim..
Dünkü menüm:
sabah(08:15) 1 baget sandvi, 2 cherry domates, 2 kk peynir, biraz yeşlillik, 1 limonlu çay
öğle(12:30) 1 kepçe köfteli çorba, 1dlm ekmek
ara(15:00) 1 galeta
akşam(19:00) çok az etli haşmala yemeği, 1 kase yoğurt.
40 dk tempolu yürüyüş, 1,5 lt su.
Dur bakalım daha başındayıztatlım en azından almamışsın regl zamanı..
Tesekkurler canimTek kelimeyle harikasin
huu huuu... süpermiş...
vuuuhuuuuuu süpersin .....
tatlım en azından almamışsın regl zamanı..
Olurmu canim gel sen onlari dusunme aramizda ol takimda bulun yeterkızlar ben bu sabah 73,8 çıktım. 74ten az çıkarsam devam etme kararı almıştım. ama şimdi de takımın ortalamasını düşürür müyüm, girmesem mi diye düşünüyorum. 2,4 fazla çıktım.
Ya sen gel lütfen devam eder haftayada takımı ihya edersin sen verdin mi adam gibi veriyorsun çünkü hadi bi gayret başlakızlar ben bu sabah 73,8 çıktım. 74ten az çıkarsam devam etme kararı almıştım. ama şimdi de takımın ortalamasını düşürür müyüm, girmesem mi diye düşünüyorum. 2,4 fazla çıktım.
Canım malesefki giremiyorsun listeye alınan kararlara göre izin en az iki hafta ve kilonuda vermek kaydıyla listede olacaksın.sen calismaya devam et listeye sokalım seni ok ?kızlar ben bu sabah 73,8 çıktım. 74ten az çıkarsam devam etme kararı almıştım. ama şimdi de takımın ortalamasını düşürür müyüm, girmesem mi diye düşünüyorum. 2,4 fazla çıktım.
83 200 bu gün tekrar dukana başladım umarım istikrar sağlayabilirim***1.TAKIM 408.ETAP***
Sosyestetik (57.6/////%)
ApriL_2007 (80.4/80.4/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (73.6/////%)
ispanyol (72.4/////%)
deadline(63.0/////%) izne ayrılmak istiyor
michi (59.2///%) ////%)
gunessel (83.4/////%)
winchester (62.1/////%)
mlyt (77.7/////%)
Burcu_87(73.3////%)
1. takım ortalaması:%
Yeni yöntemler diyosun yani83 200 bu gün tekrar dukana başladım umarım istikrar sağlayabilirim
evet cnm ya bu ay yerlerdeyim tamda yaza bu kadar yaklaşmışken çok çok fenalardayımYeni yöntemler diyosun yaniyap bakalım nasıl gidecek
Kuzum buralardamısın peki??seni gôrdüm iyi oldum bebemmmselam takım kuşları bugün tartılmayı unuttum neyse zaten izin alacağım için önemli değil sanırımbugünki işlerim bitti de yardıma ihtiyaç varsa april yapabilirm canım bugün herşey yolunda mı sana kaldı işler kendimi kötü hissediyorum
evet burdayım haftasonu geldiğne göre resmi kurumlarla işlerime ara vereceğimKuzum buralardamısın peki??seni gôrdüm iyi oldum bebemmm
Kuzummm ne iyi olur ozaman buralar sana emanet olsun mu? Bende buralardayım ama yoğunluk arasında geliyorum hepp....listeyi tasirsin sen ozamanevet burdayım haftasonu geldiğne göre resmi kurumlarla işlerime ara vereceğimevdeyim şimdi oturuyorum boş boş
tamam canım taşırım ben winchester kalmış sanırım onu bekliyoruz galiba ben buralardayım için rahat olsunKuzummm ne iyi olur ozaman buralar sana emanet olsun mu? Bende buralardayım ama yoğunluk arasında geliyorum hepp....listeyi tasirsin sen ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?