- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Evet tek o kaldı biraz daha bekleyelimtamam canım taşırım ben winchester kalmış sanırım onu bekliyoruz galiba ben buralardayım için rahat olsun
Evet tek o kaldı biraz daha bekleyelimsen olunca tabiki içim rahatt seviliosunn
selam kaptancımDeadline neler yaptin tatlim
Hosgeldin canim nereye cikti tayinin nasilsinselam kaptancımsağlık raporu falan aldım işte belgelerle uğraşma kısmındayım evrakları teslim etcem haftaya arada geziyorum falan arkadaşlarımla veda etmeye başladımda ondanda hiç fırsat kalmıyor
canım sen istersin de gelmem mi diyecektim aprilin yazısını gördüm. neyse bu hafta ne yapıp edip kilomu eski haline getirmeye çalışayım o zaman. burada takılmaya devam edeyim ki koru beniYa sen gel lütfen devam eder haftayada takımı ihya edersin sen verdin mi adam gibi veriyorsun çünkü hadi bi gayret başla
tamam canım bu hafta diyete devam edeyim, hafta ya da sonraki hafta sahalara dönerim o zamanCanım malesefki giremiyorsun listeye alınan kararlara göre izin en az iki hafta ve kilonuda vermek kaydıyla listede olacaksın.sen calismaya devam et listeye sokalım seni ok ?
Takipteyim canım sen istersen basarirsin eminim sakin pes etme tamam mıcanım sen istersin de gelmem mi diyecektim aprilin yazısını gördüm. neyse bu hafta ne yapıp edip kilomu eski haline getirmeye çalışayım o zaman. burada takılmaya devam edeyim ki koru beni
tamam canım bu hafta diyete devam edeyim, hafta ya da sonraki hafta sahalara dönerim o zaman
tabiki canım devam et bizde çok isteriz seni listede görmek sakın pes etme!canım sen istersin de gelmem mi diyecektim aprilin yazısını gördüm. neyse bu hafta ne yapıp edip kilomu eski haline getirmeye çalışayım o zaman. burada takılmaya devam edeyim ki koru beni
tamam canım bu hafta diyete devam edeyim, hafta ya da sonraki hafta sahalara dönerim o zaman
aynen kuzum bizim yaramaz kıza sen sahip çık fırsatın oldukça yemesin bundan sonra bol bolTakipteyim canım sen istersen basarirsin eminim sakin pes etme tamam mı
Tamamdir canım sen merak etme elimden geleni yaparımtabiki canım devam et bizde çok isteriz seni listede görmek sakın pes etme!ver kilonu alıcağım seni listeye ve asıl ondan sonra başlıyacak kilo vermeler ver ki görsün herkes örnek ol tatlım hepimize
aynen kuzum bizim yaramaz kıza sen sahip çık fırsatın oldukça yemesin bundan sonra bol bolyassak o kadar
tşk canım benimTamamdir canım sen merak etme elimden geleni yaparım
ben varım hu huu =) evet ama zaten az kişi kaldık biraz yeni üyeler alacağım takım canlansın dimi yaaaKızlar ne haber ne yapiyorsunuz yine kimsecikler yok
Benimde tam aklimdan geceni soyledin evet bencede al cok cansizlasti bizim takim yeni canlar gelsinben varım hu huu =) evet ama zaten az kişi kaldık biraz yeni üyeler alacağım takım canlansın dimi yaaa
Ayneeen canım iyi olur kaç gün dur sessiz sedasız bir takım oldu deadlinim de izindeben varım hu huu =) evet ama zaten az kişi kaldık biraz yeni üyeler alacağım takım canlansın dimi yaaa
Anaaam ben ilk 3 e girmisimTAKIM İÇİ SIRALAMAMIZ İSE ŞÖYLEE ;
Eki Görüntüle 1489143 BURCUUUU!!!
Eki Görüntüle 1489145 SOSYESTETİKK!!!
Eki Görüntüle 1489146 MLYTTT!!!
tamam canım takıma uygun kişi gördüğüm zaman çağıracağım sizlerde ilgilenirsiniz geldiği zaman biz olmasak da size emanet buralarBenimde tam aklimdan geceni soyledin evet bencede al cok cansizlasti bizim takim yeni canlar gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?