Tuzdan vücudun şu tutmuştur bozma moralini sakınkızlar bu sabah artıda çıktım anlamadım neden.. dün sabah - 300 deydim üstelik..
ama dün çok tuzlu şeyler yedim ve su 2 lt içebildim.. ödemdir umarım.. yoksa çok moralim bozulacak ..
çok güzel olmuş menün canmMerhabalar güzeller dünkü listem
Sabah 8.00 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 3 tane zeytin
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 2 dilim peynir salata
Aksam 17.00 1 porsiyon ızgara ciğer
2 bardak ayran 1 dilim ekmek
Spor yarım saat tempolu yürüyüş
2 lt su
umarım öyledir.. yeşil çay içtim şimdi.. biraz sonra da kahvaltı yapıcam..Tuzdan vücudun şu tutmuştur bozma moralini sakın
Burcu da gelmio dimi ?Kızlar nerdesiniz bi ses verin huuu
Yok kimse yokBurcu da gelmio dimi ?
Canım ben eve gideceğim grsrz ozaman gelirim bennnYok kimse yok
Tamam canım bende çocukların yemek işini halledip burdayımCanım ben eve gideceğim grsrz ozaman gelirim bennn
Öğlen yok mu canımsabah nescafe yeşil elma
akşam zy taze fasulye yemeği
1.5 su bukadar
dünde sahilde yürüyüş yaptık
Herkeste aynı sorun var malesefUyuyakalmışım bitmedi şu bahar yorgunluğum benim
He hee=) uyuklayan takımmı olduk biz yok yok düzelecek merak etme mlytımHerkeste aynı sorun var malesef
Inşallah canım ya bizim takim iyice saldı kendini umarım iyi olurHe hee=) uyuklayan takımmı olduk biz yok yok düzelecek merak etme mlytım
Canım ama çok normal izne çıkanlar çok yine kalabalıklaşacağız tam gaz devamInşallah canım ya bizim takim iyice saldı kendini umarım iyi olur
Devam canım hemde tam yol ileriCanım ama çok normal izne çıkanlar çok yine kalabalıklaşacağız tam gaz devam
Hoş geldin canım bende başladığımda o civardaydim burada verdim bende emin ol sende verirsin yeterki isteMerhaba arkadaşlar.
ApriL_2007 ile görüştüm, takıma dahil olmama izin verdi sağolsun.
Kuralları okudum, yarından itibaren buradayım inşallah.
28 yaşındayım. 1,5 yilda 12 kg aldım. Pco varmış bende, farkında değildim. En az 10 yıldır da Hashimoto tiroidi ile uğraşıyorum.
84 kiloyum, boyum 172.
Karatay diyetine göre beslenerek 10 günde 2 kg verdim. Bu diyete göre devam etmeyi düşünüyorum.
Canım tekrar hoşgeldin yarın grsrzzMerhaba arkadaşlar.
ApriL_2007 ile görüştüm, takıma dahil olmama izin verdi sağolsun.
Kuralları okudum, yarından itibaren buradayım inşallah.
28 yaşındayım. 1,5 yilda 12 kg aldım. Pco varmış bende, farkında değildim. En az 10 yıldır da Hashimoto tiroidi ile uğraşıyorum.
84 kiloyum, boyum 172.
Karatay diyetine göre beslenerek 10 günde 2 kg verdim. Bu diyete göre devam etmeyi düşünüyorum.
Hoşbulduk canım. İnşallah hep buralardayım artikCanım tekrar hoşgeldin yarın grsrzzsık sık buralarda ol ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?