- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Simdi nasıl olcak ki? Hergün iki kişi gibimi? Bana uyar takımcak onanırsa benden yana ok bebemOy ne cok yazmisim, kizlar ben burda olmasam da bana ozel mesajla da sorularinizi sorunlariniz iletebilirsiniz, ben yokken @deadline ve aprilim cok iyi baktilar buralara. Simdi ben de yavas yavas bir ucundan tutayim diyorum, cunku gercekten yorucu bir gorev su nobet isini bi konusalim
Hatta oylayalim mi ne dersiniz?
GünaydııııınHepimiz farkli nedenlerden kilo almis olabilirz canim burda birbirimizi motive etmek icin variz kendini uzme duzenli diyet ve sporla kesinlikle veriliyor, ben basladigimda cok mutsuzdum 63 kilo olmustum ve gfotograflarda resmen saklanacak yer ariyordum, 63 cok buyuk bir rakam olmayabilir belki ama kiyafetlerin icine sigmayinca biz hemen depresyona giriyoruz.
Sonra nette gezinirken foruma girdim giris o giris, 1 yili gecti herhalde yaklasik 2 ayda izin yaptim, simdi 57 kiloyum
Ama cok daha zayif gorunuyorum, hedefim 53 ulasinca bi before after fotosu paylasmayi dusunuyorum ozelden takimdakilerle.
Yani diyet ve sporun elinden kacis yok. Ha neden hala hedefe ulasamadin da diyecek olursan agirdan almayi tercih ettim kaptanlik durumu sebep olabilir belki, bi ara hemen ulasip kacsammiki diye de dusundum ama yapamadim, burdayim guzel sohbetler arkadasliklar edinildigine inaniyorum,
Tekrar hosgeldin gece gece ne konustum bende ya
Günaydın canım ozlettin kendiniGunaydin kizlar iki gundur gelemedim kusura bakmayin yogunluktan yoksa birakmam sizleri biliyorsunuz canlar
Yanliz ben 4 gundur fena derecede wc ye cikamitlyorum okadarda yesil cay icmeme ragmensimdilikte kilom sabit ilk defa gram bile veremedim acil cumaya kadar wc ye cikmam lazim karnimida sisirdi bu olauy
Günaydın canım ozlettin kendini
Sabahları ılık limonlu su icersen inşaallah rahatlarsin bana baya iyi geliyor
Menun gayet guzel sporda olsaymis iyiymisHerkese merhabalar dünkü listem
Sabah 8.00 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin
11.oo nescafe 2si bir arada
Öğlen15.00 yeşil mercimek pilavı 1 tabak
Salata
Akşam 1 tane lahmacun
2 lt su
Spor yok
Olabilir canım kaslar sertlesince ağrı olurBende ozledim sizleri 2gun girmedim bi bosluktaydim
Ins. Olmazsa birazdan aktara gidicem ictigim bicay vardi bittti o iyi geliyordu aslinda
Menun gayet guzel sporda olsaymis iyiymis
Kizlar benim dunden beri ic bacak kismiyla dis taraf agriyor pazar gunu hem yuruyus hem hareket yaptim ondanmi acaba dun spor yapmadim ama misafirim vardi yine butun gun ayaktaydim acaba bacaklarim seklemi giriyorda agrim var niye bilgili olan yardim etsin
Seymi kotu biseymi hani sıkılasiyormu yoksa sadece yordugimdanmiOlabilir canım kaslar sertlesince ağrı olur
Tam tersi iyi bişey yaptığın sporun ise yaradığını gösterirIyi bi
Seymi kotu biseymi hani sıkılasiyormu yoksa sadece yordugimdanmi
Ins. CanimTam tersi iyi bişey yaptığın sporun ise yaradığını gösterir
hoş geldin canımmm inşallah sağlıklı bir şekilde istediğin forma girersin..Merhaba arkadaşlar.
ApriL_2007 ile görüştüm, takıma dahil olmama izin verdi sağolsun.
Kuralları okudum, yarından itibaren buradayım inşallah.
28 yaşındayım. 1,5 yilda 12 kg aldım. Pco varmış bende, farkında değildim. En az 10 yıldır da Hashimoto tiroidi ile uğraşıyorum.
84 kiloyum, boyum 172.
Karatay diyetine göre beslenerek 10 günde 2 kg verdim. Bu diyete göre devam etmeyi düşünüyorum.
Devam canım hemde tam yol ilerimotivasyon göklerde
benimki çok azaldı yaaa.. yardım ediiinnnn..o kadar uğraşıyorum çok güzel gidiyordu şimdi niye artıdayım k,Amann sakın kaybolmasın o motivasyon
izinde olanlar var sayıca azaldık sanki .. nöbet işi olabilir tabiSelam kuslar beni uyku tutmadi bi bakayim dedim ama bu aralar cok feci bir durgunluk var, sebebini havalarin guzel olmasina hepimizin kendini disari atmasina bagliyorum ancak, forum resmen akmiyor, menuler paylasilmiyor sporlar az sanki
Ben uzun bir ara verdim kizlar ciddi skntilar yasadim ozel hayatimla ilgili o yuzden resmen forumu bile unutmus vaziyetteydim simdi geri donmeye calisiyorum bu defa da tel skntili sarj bitiyor vs( tabletle gezmeliyim sanirim) bunlarin hic biri bahane degil guzeller, burda kimse olmadigi zaman hicbirimiz gelmek istemiyoruz, beni eski arkadaslar taniyor ama yeniler bilmiyor olabilir, elestriye ve oneriye acik bir insanim. Ne yapsak nobet sistemi falan mi getirsek? Yani en az iki kisi olsa en azindan sohbet devam eder.
Guzellikler tatli kizlar sizden rica ediyorum aktif bir sekilde paylasimda bulunalim, boyle olunca ben dahil hic mimsenin buraya gelmek istedigini dusunmuyorum.
Sevgiler sunuyorum.
waaoooooowwww.. kalmamışsın kiii..Bu arada ben aktif bir sekilde 1 aydir spor salonuna gidiyorum toplamda farkli farkli yerlerden 68 cm inceldim
Darisi basinizaa
okey benden..ama haftaya taşınıyorum23 ünde mümkünse ondan sonra yazılsın bana nöbet, bi de bu hafta yazılabilirOy ne cok yazmisim, kizlar ben burda olmasam da bana ozel mesajla da sorularinizi sorunlariniz iletebilirsiniz, ben yokken @deadline ve aprilim cok iyi baktilar buralara. Simdi ben de yavas yavas bir ucundan tutayim diyorum, cunku gercekten yorucu bir gorev su nobet isini bi konusalim
Hatta oylayalim mi ne dersiniz?
cancanım o kadar süt içtinki kabızlık oması çok normal.. yulaf ezmesi veya kepeği dene rahatlarsın..Gunaydin kizlar iki gundur gelemedim kusura bakmayin yogunluktan yoksa birakmam sizleri biliyorsunuz canlar
Yanliz ben 4 gundur fena derecede wc ye cikamitlyorum okadarda yesil cay icmeme ragmensimdilikte kilom sabit ilk defa gram bile veremedim acil cumaya kadar wc ye cikmam lazim karnimida sisirdi bu olauy
muhtemelen kas ağrısıdır canım..Bende ozledim sizleri 2gun girmedim bi bosluktaydim
Ins. Olmazsa birazdan aktara gidicem ictigim bicay vardi bittti o iyi geliyordu aslinda
Menun gayet guzel sporda olsaymis iyiymis
Kizlar benim dunden beri ic bacak kismiyla dis taraf agriyor pazar gunu hem yuruyus hem hareket yaptim ondanmi acaba dun spor yapmadim ama misafirim vardi yine butun gun ayaktaydim acaba bacaklarim seklemi giriyorda agrim var niye bilgili olan yardim etsin
Ay canım inşallah canı acimaz kuzununkızımı kontrole götürücem bugün, hem muayene hem kan kontrolü yapılacak..gitmişken kulaklarını da deldireyim diyorum.. bir yandan da içim acıyor düşününce..
dışarı çıkışken kuaföre uğayayım da pala bıyıklarımı aldıryım
Vay muhteşem bir menü spor su hepsi harikadünkü menüm
10:00 30 gr kaşar, 45 gr beyaz peynir,20 gr salam, 2 haşlanmış yumurta, 5 gr ceviz
14:00 150 gr ıspanak yemeği, 120 gr yoğurt
16:00 15 gr ceviz, 20 gr badem , nescafe 2 si birarada, 1 dilim armut, 2 dilim kivi
19:00 80 gr tavuk, 50 gr brokoli, 1 soğan
su 3 lt
spor: 15 dk leslie, 40 sn plank, 10 squat
bence de çok güzel ama tartı öyle demiyor cumaya göre 1 kilo artıdayım kafayı yiycemVay muhteşem bir menü spor su hepsi harika
Regl kabızlık ödem hepsi olabilir sıkma canını verirsin ben inanıyorumbence de çok güzel ama tartı öyle demiyor cumaya göre 1 kilo artıdayım kafayı yiycem
Evet suttende olabilir gerci biseyde yemiyordum oda olabilir sanirim baska sekil diyete gececegim 3.5 verdim ama vermem durup wc yede cikmayinca devam etmek istemiyorum..hoş geldin canımmm inşallah sağlıklı bir şekilde istediğin forma girersin..
benimki çok azaldı yaaa.. yardım ediiinnnn..o kadar uğraşıyorum çok güzel gidiyordu şimdi niye artıdayım k,
izinde olanlar var sayıca azaldık sanki .. nöbet işi olabilir tabi
waaoooooowwww.. kalmamışsın kiii..
okey benden..ama haftaya taşınıyorum23 ünde mümkünse ondan sonra yazılsın bana nöbet, bi de bu hafta yazılabilir
cancanım o kadar süt içtinki kabızlık oması çok normal.. yulaf ezmesi veya kepeği dene rahatlarsın..
muhtemelen kas ağrısıdır canım..
Aldir bakayim kaytan biyiklarinikızımı kontrole götürücem bugün, hem muayene hem kan kontrolü yapılacak..gitmişken kulaklarını da deldireyim diyorum.. bir yandan da içim acıyor düşününce..
dışarı çıkışken kuaföre uğayayım da pala bıyıklarımı aldıryım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?