Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Simdi nasıl olcak ki? Hergün iki kişi gibimi? Bana uyar takımcak onanırsa benden yana ok bebem

Gunaydin kizlar iki gundur gelemedim kusura bakmayin yogunluktan yoksa birakmam sizleri biliyorsunuz canlar
Yanliz ben 4 gundur fena derecede wc ye cikamitlyorum okadarda yesil cay icmeme ragmen simdilikte kilom sabit ilk defa gram bile veremedim acil cumaya kadar wc ye cikmam lazim karnimida sisirdi bu olauy

Günaydııııın
Hoşbulduk. Tebrikler. Eminim çok iyi hissediyorsunuzdur, ne mutlu size.
Ben ağırdan almayi düşünüyorum. Hızlı kilo vermenin mümkün olmadığını bilecek kadar dIyet tecrübem var

Günaydın canım ozlettin kendini
Sabahları ılık limonlu su icersen inşaallah rahatlarsin bana baya iyi geliyor

Herkese merhabalar dünkü listem
Sabah 8.00 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin
11.oo nescafe 2si bir arada
Öğlen15.00 yeşil mercimek pilavı 1 tabak
Salata
Akşam 1 tane lahmacun
2 lt su
Spor yok

Günaydın canım ozlettin kendini
Sabahları ılık limonlu su icersen inşaallah rahatlarsin bana baya iyi geliyor
Bende ozledim sizleri 2gun girmedim bi bosluktaydim
Ins. Olmazsa birazdan aktara gidicem ictigim bicay vardi bittti o iyi geliyordu aslinda

Herkese merhabalar dünkü listem
Sabah 8.00 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin
11.oo nescafe 2si bir arada
Öğlen15.00 yeşil mercimek pilavı 1 tabak
Salata
Akşam 1 tane lahmacun
2 lt su
Spor yok
Menun gayet guzel sporda olsaymis iyiymis

Kizlar benim dunden beri ic bacak kismiyla dis taraf agriyor pazar gunu hem yuruyus hem hareket yaptim ondanmi acaba dun spor yapmadim ama misafirim vardi yine butun gun ayaktaydim acaba bacaklarim seklemi giriyorda agrim var niye bilgili olan yardim etsin

Olabilir canım kaslar sertlesince ağrı olur

hoş geldin canımmm inşallah sağlıklı bir şekilde istediğin forma girersin..
Devam canım hemde tam yol ileri motivasyon göklerde

Amann sakın kaybolmasın o motivasyon
benimki çok azaldı yaaa.. yardım ediiinnnn..o kadar uğraşıyorum çok güzel gidiyordu şimdi niye artıdayım k,
izinde olanlar var sayıca azaldık sanki .. nöbet işi olabilir tabi
Bu arada ben aktif bir sekilde 1 aydir spor salonuna gidiyorum toplamda farkli farkli yerlerden 68 cm inceldim
Darisi basinizaa
waaoooooowwww.. kalmamışsın kiii..
okey benden..ama haftaya taşınıyorum23 ünde mümkünse ondan sonra yazılsın bana nöbet, bi de bu hafta yazılabilir
cancanım o kadar süt içtinki kabızlık oması çok normal.. yulaf ezmesi veya kepeği dene rahatlarsın..
muhtemelen kas ağrısıdır canım..

günaydın demeyi unuttum..
günaydınlaaaarrrr

dünkü menüm
10:00 30 gr kaşar, 45 gr beyaz peynir,20 gr salam, 2 haşlanmış yumurta, 5 gr ceviz
14:00 150 gr ıspanak yemeği, 120 gr yoğurt
16:00 15 gr ceviz, 20 gr badem , nescafe 2 si birarada, 1 dilim armut, 2 dilim kivi
19:00 80 gr tavuk, 50 gr brokoli, 1 soğan
su 3 lt
spor: 15 dk leslie, 40 sn plank, 10 squat

kızımı kontrole götürücem bugün, hem muayene hem kan kontrolü yapılacak..gitmişken kulaklarını da deldireyim diyorum.. bir yandan da içim acıyor düşününce..
dışarı çıkışken kuaföre uğayayım da pala bıyıklarımı aldıryım

Ay canım inşallah canı acimaz kuzunun
Uğra canım kuaföre küçük bir işlemde olsa insanın içi açılıyor

Vay muhteşem bir menü spor su hepsi harika

Evet suttende olabilir gerci biseyde yemiyordum oda olabilir sanirim baska sekil diyete gececegim 3.5 verdim ama vermem durup wc yede cikmayinca devam etmek istemiyorum..

Aldir bakayim kaytan biyiklarini
Bende ufakligi yatirayim bacak agrim gecerse yuruyus yapayim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…