- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Amann sakın kaybolmasın o motivasyonDevam canım hemde tam yol ilerimotivasyon göklerde
Yaaaaa?? Canim çok teşekkürler bu yüreklendirici sözler için. İnşallah veririm şu kilolarıHoş geldin canım bende başladığımda o civardaydim burada verdim bende emin ol sende verirsin yeterki iste
Amiiin biliyorsun bi gitti mi bidaha zor geliyorAmann sakın kaybolmasın o motivasyon
Tabi benimde yolum uzun ama hep beraber vericez o kg ları sen merak etmeYaaaaa?? Canim çok teşekkürler bu yüreklendirici sözler için. İnşallah veririm şu kiloları
Mesela ben....Amiiin biliyorsun bi gitti mi bidaha zor geliyor
OleyyyyyyTabi benimde yolum uzun ama hep beraber vericez o kg ları sen merak etme
Verirsin yeterki isteYaaaaa?? Canim çok teşekkürler bu yüreklendirici sözler için. İnşallah veririm şu kiloları
Ya iyi ki buldum burayı ve siziiiiiVerirsin yeterki istebiz burda aile gibiyiz herşey daha kolay olacak Gitsin kilolar
Hepimizin hayatında bir kg alma nedeni vardır gerek fiziki rahatsızlık gerekse psikolojik amaaa birde kg verme nedeni ve baslangici var burada olman da bi başlangıç dimi amaMesela ben....Tiroid problemim olmasına rağmen sürekli spor ve diyetle hep fittim. 2 yıl önce bir Burhan yaşadım ve şu anda hiç olmak istemediğim bir noktadayım
Süper bir bakış açısı. Ne oldum değil ne olacağım demeli, çok haklısın. Bundan sonra kilo verme miladımı konuşurum artıkHepimizin hayatında bir kg alma nedeni vardır gerek fiziki rahatsızlık gerekse psikolojik amaaa birde kg verme nedeni ve baslangici var burada olman da bi başlangıç dimi ama
Kesinlikle canım gel burda bol motive olursun yetmedi diyet başarı öyküleri ni okuyup hirslanirsin süper olucak bak gör herşeySüper bir bakış açısı. Ne oldum değil ne olacağım demeli, çok haklısın. Bundan sonra kilo verme miladımı konuşurum artık
Iyi geceler canımKızlar ben kaçar malum iş variyi geceler öpüldünüzzz
Hepimizde var o yorgunluk canimUyuyakalmışım bitmedi şu bahar yorgunluğum benim
Merhaba arkadaşlar.
ApriL_2007 ile görüştüm, takıma dahil olmama izin verdi sağolsun.
Kuralları okudum, yarından itibaren buradayım inşallah.
28 yaşındayım. 1,5 yilda 12 kg aldım. Pco varmış bende, farkında değildim. En az 10 yıldır da Hashimoto tiroidi ile uğraşıyorum.
84 kiloyum, boyum 172.
Karatay diyetine göre beslenerek 10 günde 2 kg verdim. Bu diyete göre devam etmeyi düşünüyorum.
Uzulme canim bende de hipertroidi var hepimiz zaman zaman skntilar yasiyoruz gecer dert etmeMesela ben....Tiroid problemim olmasına rağmen sürekli spor ve diyetle hep fittim. 2 yıl önce bir Burhan yaşadım ve şu anda hiç olmak istemediğim bir noktadayım
Hepimiz farkli nedenlerden kilo almis olabilirz canim burda birbirimizi motive etmek icin variz kendini uzme duzenli diyet ve sporla kesinlikle veriliyor, ben basladigimda cok mutsuzdum 63 kilo olmustum ve gfotograflarda resmen saklanacak yer ariyordum, 63 cok buyuk bir rakam olmayabilir belki ama kiyafetlerin icine sigmayinca biz hemen depresyona giriyoruz.Süper bir bakış açısı. Ne oldum değil ne olacağım demeli, çok haklısın. Bundan sonra kilo verme miladımı konuşurum artık
Kuzum ne güsel tebriklerBu arada ben aktif bir sekilde 1 aydir spor salonuna gidiyorum toplamda farkli farkli yerlerden 68 cm inceldim
Darisi basinizaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?