Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Mesela ben.... Tiroid problemim olmasına rağmen sürekli spor ve diyetle hep fittim. 2 yıl önce bir Burhan yaşadım ve şu anda hiç olmak istemediğim bir noktadayım
Hepimizin hayatında bir kg alma nedeni vardır gerek fiziki rahatsızlık gerekse psikolojik amaaa birde kg verme nedeni ve baslangici var burada olman da bi başlangıç dimi ama

Hepimizin hayatında bir kg alma nedeni vardır gerek fiziki rahatsızlık gerekse psikolojik amaaa birde kg verme nedeni ve baslangici var burada olman da bi başlangıç dimi ama
Süper bir bakış açısı. Ne oldum değil ne olacağım demeli, çok haklısın. Bundan sonra kilo verme miladımı konuşurum artık

Süper bir bakış açısı. Ne oldum değil ne olacağım demeli, çok haklısın. Bundan sonra kilo verme miladımı konuşurum artık
Kesinlikle canım gel burda bol motive olursun yetmedi diyet başarı öyküleri ni okuyup hirslanirsin süper olucak bak gör herşey

Uyuyakalmışım bitmedi şu bahar yorgunluğum benim
Hepimizde var o yorgunluk canim

Hosgeldin tatlim umarim saglikli bir sekilde hedefine ulasirsin

Mesela ben.... Tiroid problemim olmasına rağmen sürekli spor ve diyetle hep fittim. 2 yıl önce bir Burhan yaşadım ve şu anda hiç olmak istemediğim bir noktadayım
Uzulme canim bende de hipertroidi var hepimiz zaman zaman skntilar yasiyoruz gecer dert etme

Selam kuslar beni uyku tutmadi bi bakayim dedim ama bu aralar cok feci bir durgunluk var, sebebini havalarin guzel olmasina hepimizin kendini disari atmasina bagliyorum ancak, forum resmen akmiyor, menuler paylasilmiyor sporlar az sanki
Ben uzun bir ara verdim kizlar ciddi skntilar yasadim ozel hayatimla ilgili o yuzden resmen forumu bile unutmus vaziyetteydim simdi geri donmeye calisiyorum bu defa da tel skntili sarj bitiyor vs( tabletle gezmeliyim sanirim) bunlarin hic biri bahane degil guzeller, burda kimse olmadigi zaman hicbirimiz gelmek istemiyoruz, beni eski arkadaslar taniyor ama yeniler bilmiyor olabilir, elestriye ve oneriye acik bir insanim. Ne yapsak nobet sistemi falan mi getirsek? Yani en az iki kisi olsa en azindan sohbet devam eder.
Guzellikler tatli kizlar sizden rica ediyorum aktif bir sekilde paylasimda bulunalim, boyle olunca ben dahil hic mimsenin buraya gelmek istedigini dusunmuyorum.
Sevgiler sunuyorum.

Bu arada ben aktif bir sekilde 1 aydir spor salonuna gidiyorum toplamda farkli farkli yerlerden 68 cm inceldim
Darisi basinizaa

Hepimiz farkli nedenlerden kilo almis olabilirz canim burda birbirimizi motive etmek icin variz kendini uzme duzenli diyet ve sporla kesinlikle veriliyor, ben basladigimda cok mutsuzdum 63 kilo olmustum ve gfotograflarda resmen saklanacak yer ariyordum, 63 cok buyuk bir rakam olmayabilir belki ama kiyafetlerin icine sigmayinca biz hemen depresyona giriyoruz.
Sonra nette gezinirken foruma girdim giris o giris, 1 yili gecti herhalde yaklasik 2 ayda izin yaptim, simdi 57 kiloyum
Ama cok daha zayif gorunuyorum, hedefim 53 ulasinca bi before after fotosu paylasmayi dusunuyorum ozelden takimdakilerle.
Yani diyet ve sporun elinden kacis yok. Ha neden hala hedefe ulasamadin da diyecek olursan agirdan almayi tercih ettim kaptanlik durumu sebep olabilir belki, bi ara hemen ulasip kacsammiki diye de dusundum ama yapamadim, burdayim guzel sohbetler arkadasliklar edinildigine inaniyorum,
Tekrar hosgeldin gece gece ne konustum bende ya

Oy ne cok yazmisim, kizlar ben burda olmasam da bana ozel mesajla da sorularinizi sorunlariniz iletebilirsiniz, ben yokken deadline ve aprilim cok iyi baktilar buralara. Simdi ben de yavas yavas bir ucundan tutayim diyorum, cunku gercekten yorucu bir gorev su nobet isini bi konusalim
Hatta oylayalim mi ne dersiniz?

Dunku menum
Sabah gec kahvalti
1 kase corn flakes sutlu

Ara 1 turk kahvesi
1 yesil elma

Aksam
Izgara et (disarda)
Salata
Kola

Su 3 lt
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…