yok cnm yine iştahım kesildi bu aralar yiyemiyorum ondanda kilo veremıyorumÖğlen yok mu canım
nereye tasınıyorsun ispanyol :)akşama nakliyat firmasında GElecekler eşyalara bakıp fiyat veriyorlarmış
ev topluycam, yemek yapcam ama çok yoruldumm
kızımı kontrole götürücem bugün, hem muayene hem kan kontrolü yapılacak..gitmişken kulaklarını da deldireyim diyorum.. bir yandan da içim acıyor düşününce..
dışarı çıkışken kuaföre uğayayım da pala bıyıklarımı aldıryım
Hoşbuldukhoş geldin canımmm inşallah sağlıklı bir şekilde istediğin forma girersin..
benimki çok azaldı yaaa.. yardım ediiinnnn..o kadar uğraşıyorum çok güzel gidiyordu şimdi niye artıdayım k,
izinde olanlar var sayıca azaldık sanki .. nöbet işi olabilir tabi
waaoooooowwww.. kalmamışsın kiii..
okey benden..ama haftaya taşınıyorum23 ünde mümkünse ondan sonra yazılsın bana nöbet, bi de bu hafta yazılabilir
cancanım o kadar süt içtinki kabızlık oması çok normal.. yulaf ezmesi veya kepeği dene rahatlarsın..
muhtemelen kas ağrısıdır canım..
Kolay gelsin canim zorlu surectesin bide cocukla dahada zorakşama nakliyat firmasında GElecekler eşyalara bakıp fiyat veriyorlarmış
ev topluycam, yemek yapcam ama çok yoruldumm
Iyiyim canim duraklama donemine gectim ben sanirim kilo veremiyorum artik normalde yuruyus zamanimda 10dkk da terlemeye baslayan ben 20 dkka oldu birazcik terledim sanirim vucuttaki yag oranim azaldi ondan sizcede oylemidir ben oyle diye dusunuyorumnereye tasınıyorsun ispanyol :)
bu arada nasılsınız kızlar ?
Hosgeldin canim yaza ins. Hepimiz istedigimiz fitlige ulasacagizMerhaba kızlar. Perşembe günü yediklerimi yazmaya başlayacağım. Bugün alışveriş yapabildim. Yarından itibaren tam rayına oturur her şey.
Kilomu kontrol altında tutabildigim zamanlarda yaptığım en önemli şey yiyeceğim her şeyi planlamaktı. Bu hafta yiyeceklerimi planlayip ona göre alışveriş yaptım. Haydi hayırlısı
ev almıştık kuzum taşınıcaz ksımetse..nereye tasınıyorsun ispanyol :)
bu arada nasılsınız kızlar ?
ahh ahh...aslında çok az var bende de benim eşimin takıntılı bölgesi.. saçın başın kaşın gözün darma duman olsun görmez bile ama azıcık bıyığım var laf eder ona..
Ah o bıyıklar....
başlamak yolun yarısıdır.. aklına yazmışsın artık demekki..Merhaba kızlar. Perşembe günü yediklerimi yazmaya başlayacağım. Bugün alışveriş yapabildim. Yarından itibaren tam rayına oturur her şey.
Kilomu kontrol altında tutabildigim zamanlarda yaptığım en önemli şey yiyeceğim her şeyi planlamaktı. Bu hafta yiyeceklerimi planlayip ona göre alışveriş yaptım. Haydi hayırlısı
hava çok sıcaktı bugün daha çok terledim.. o yüzden bilemiycemmKolay gelsin canim zorlu surectesin bide cocukla dahada zor
Iyiyim canim duraklama donemine gectim ben sanirim kilo veremiyorum artik normalde yuruyus zamanimda 10dkk da terlemeye baslayan ben 20 dkka oldu birazcik terledim sanirim vucuttaki yag oranim azaldi ondan sizcede oylemidir ben oyle diye dusunuyorum
Hosgeldin canim yaza ins. Hepimiz istedigimiz fitlige ulasacagiz
HoşbuldukKolay gelsin canim zorlu surectesin bide cocukla dahada zor
Iyiyim canim duraklama donemine gectim ben sanirim kilo veremiyorum artik normalde yuruyus zamanimda 10dkk da terlemeye baslayan ben 20 dkka oldu birazcik terledim sanirim vucuttaki yag oranim azaldi ondan sizcede oylemidir ben oyle diye dusunuyorum
Hosgeldin canim yaza ins. Hepimiz istedigimiz fitlige ulasacagiz
kaç kiloydun canım.. boyun kaçHoşbulduk
Artık yazı mazı hiç takmiyorum. Yavaş yavaş vereceğim için, sıkıştırmak istemiyorum kendimi. İnsülin direnci de var zaten, ilaç kullanıyorum.
Yaparsın tabi ki başarabilir miyimde ne demek basaricaz o kadarkızlar 17 mayısta kardeşimin nişanı var ve 68li bir rakamla katılmak istiyorum.. başarabilirmiyim sizce
Ben yuruyus bandinda yuruyorum canim ondan anlsdimev almıştık kuzum taşınıcaz ksımetse..
ahh ahh...aslında çok az var bende de benim eşimin takıntılı bölgesi.. saçın başın kaşın gözün darma duman olsun görmez bile ama azıcık bıyığım var laf eder ona..
başlamak yolun yarısıdır.. aklına yazmışsın artık demekki..
hava çok sıcaktı bugün daha çok terledim.. o yüzden bilemiycemm
Simdi kacsin canim bende 69 gormek istiyorum 71im simdikızlar 17 mayısta kardeşimin nişanı var ve 68li bir rakamla katılmak istiyorum.. başarabilirmiyim sizce
cuma 72.1 dim bugün 73Ben yuruyus bandinda yuruyorum canim ondan anlsdim
Simdi kacsin canim bende 69 gormek istiyorum 71im simdi
kızlar 17 mayısta kardeşimin nişanı var ve 68li bir rakamla katılmak istiyorum.. başarabilirmiyim sizce
Ben varim canimmhuhuuuuu sesimi duayn var mıııı
84 kiloyum boyum 172. Hala ben bile kulaklarima inanamıyorum..... 84.....kaç kiloydun canım.. boyun kaç
karatay yapıyordun değil mi..
ben de karatay benzeri bir diyet yapıyorum düşük karbonhdart diyeti ..
karatayla çok benziyor sadece aldığım karbonhidrat gram olarak 40 civarı olacak şekilde planlıyorum yediklerimi..
bunun için mutfak tartısı bile aldım
Vaaaaaaav tebrikler. Bu kadar kilo verdiğini bilmiyordum canım. Süper!cuma 72.1 dim bugün 73
şu artı nerden çıktıysa.
ben de 69 göreyim düğün bayram bana...doğum kiloalrımın 15i gitti kaldı 7 kilo..
ama zaten kilolu hamile kaldım.. yaza şöyle 62-63 olsam da biraz rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?