Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oyy canım çıktı kızlaaarrr.. yeni geldim hemen kahvemi yaptım yanında çerezim size bakıyım dedim

akşama nakliyat firmasında GElecekler eşyalara bakıp fiyat veriyorlarmış
ev topluycam, yemek yapcam ama çok yoruldumm

Ah o bıyıklar....

Merhaba kızlar. Perşembe günü yediklerimi yazmaya başlayacağım. Bugün alışveriş yapabildim. Yarından itibaren tam rayına oturur her şey.
Kilomu kontrol altında tutabildigim zamanlarda yaptığım en önemli şey yiyeceğim her şeyi planlamaktı. Bu hafta yiyeceklerimi planlayip ona göre alışveriş yaptım. Haydi hayırlısı

Hoşbulduk ispanyol

akşama nakliyat firmasında GElecekler eşyalara bakıp fiyat veriyorlarmış
ev topluycam, yemek yapcam ama çok yoruldumm
Kolay gelsin canim zorlu surectesin bide cocukla dahada zor

nereye tasınıyorsun ispanyol :)

bu arada nasılsınız kızlar ?
Iyiyim canim duraklama donemine gectim ben sanirim kilo veremiyorum artik normalde yuruyus zamanimda 10dkk da terlemeye baslayan ben 20 dkka oldu birazcik terledim sanirim vucuttaki yag oranim azaldi ondan sizcede oylemidir ben oyle diye dusunuyorum

Hosgeldin canim yaza ins. Hepimiz istedigimiz fitlige ulasacagiz

nereye tasınıyorsun ispanyol :)

bu arada nasılsınız kızlar ?
ev almıştık kuzum taşınıcaz ksımetse..

Ah o bıyıklar....
ahh ahh...aslında çok az var bende de benim eşimin takıntılı bölgesi.. saçın başın kaşın gözün darma duman olsun görmez bile ama azıcık bıyığım var laf eder ona..
başlamak yolun yarısıdır.. aklına yazmışsın artık demekki..
hava çok sıcaktı bugün daha çok terledim.. o yüzden bilemiycemm

kızlar 17 mayısta kardeşimin nişanı var ve 68li bir rakamla katılmak istiyorum.. başarabilirmiyim sizce

Hoşbulduk
Artık yazı mazı hiç takmiyorum. Yavaş yavaş vereceğim için, sıkıştırmak istemiyorum kendimi. İnsülin direnci de var zaten, ilaç kullanıyorum.

Hoşbulduk
Artık yazı mazı hiç takmiyorum. Yavaş yavaş vereceğim için, sıkıştırmak istemiyorum kendimi. İnsülin direnci de var zaten, ilaç kullanıyorum.
kaç kiloydun canım.. boyun kaç
karatay yapıyordun değil mi..
ben de karatay benzeri bir diyet yapıyorum düşük karbonhdart diyeti ..
karatayla çok benziyor sadece aldığım karbonhidrat gram olarak 40 civarı olacak şekilde planlıyorum yediklerimi..
bunun için mutfak tartısı bile aldım

Ben yuruyus bandinda yuruyorum canim ondan anlsdim
kızlar 17 mayısta kardeşimin nişanı var ve 68li bir rakamla katılmak istiyorum.. başarabilirmiyim sizce
Simdi kacsin canim bende 69 gormek istiyorum 71im simdi

Ben yuruyus bandinda yuruyorum canim ondan anlsdim

Simdi kacsin canim bende 69 gormek istiyorum 71im simdi
cuma 72.1 dim bugün 73
şu artı nerden çıktıysa.
ben de 69 göreyim düğün bayram bana...doğum kiloalrımın 15i gitti kaldı 7 kilo..
ama zaten kilolu hamile kaldım.. yaza şöyle 62-63 olsam da biraz rahatlasam

Selamlar kuslar nabersiniZ benim onerilee ne oldu kimse birsey dememis?

84 kiloyum boyum 172. Hala ben bile kulaklarima inanamıyorum..... 84.....
Neyse, karatay yapıyorum evet. Başladığımda böyle kilo verilmez diyordu içimden bir ses. Sabahları 2 kaşık hakiki zeytinyağı iciyorum düşünsenize. Ama 2 kilo gitti pat diye.
Karbonhidrat olarak basit karbonhidrat serbest mi senin diyette? Ekmek mesela?

Vaaaaaaav tebrikler. Bu kadar kilo verdiğini bilmiyordum canım. Süper!
Senin boyun kaç? Ne kadar zamanda gitti 15 kg?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…