Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayni kilolardayiz ve ikimizde 69 gormek istiyoruz ozaman birbirimize gaz verelim ve 69 gorelim canim
ApriL_2007 canım ben yapamıyorum ya motivasyonum yerlerde sizin yani grubunda ortalamasını düşürmek istemiyorum mümkünse ben çıkayım yani ayrılayım
Canim motivasyonunu yukseltecek seyler bul bu ne boyle herkezde bir ayrilma aski tutmus zaten kac kisi kaldikki ayrilma gurubtan

Ayni kilolardayiz ve ikimizde 69 gormek istiyoruz ozaman birbirimize gaz verelim ve 69 gorelim canim

Canim motivasyonunu yukseltecek seyler bul bu ne boyle herkezde bir ayrilma aski tutmus zaten kac kisi kaldikki ayrilma gurubtan

Tamam canım denicem bugün spora başlıyayım yeniden en iyisi

ApriL_2007 canım ben yapamıyorum ya motivasyonum yerlerde sizin yani grubunda ortalamasını düşürmek istemiyorum mümkünse ben çıkayım yani ayrılayım
sınavlar yüzünden mi ? kuzum neden yapamıyorsun ki? he tamam ben daha kg vermek istemiyorum dersen orası ayrı ama vermek isteyip yapamıyorsan yardımcı olmaya çalışalım kuzum

canım öncelikle 2/3 hafta bir deneme süren olacak sonra listeye gireceksin bu zaman zarfında hergün bir önceki günün menü ve sporunu paylaşacaksın ve muhabbete katılım sağlamalısın bu kadar.
Takımımızın kaptanı sosyestetik bende yardımcısıyım bir diğer yardımcımızda deadline o şuanda izinli sanırım bu bilgileri veren olmadı henüz hedef kilon nedir ? daha önce yarışmalarda katılımın olmuşmuydu başka bir takımda ?

Dunku menum
Sabah gec kahvalti
1 kase corn flakes sutlu

Ara 1 turk kahvesi
1 yesil elma

Aksam
Izgara et (disarda)
Salata
Kola

Su 3 lt
Spor yok
ahhşu kolayı bıraksan daha iyi olcak kuzum
Herkese merhabalar dünkü listem
Sabah 8.00 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin
11.oo nescafe 2si bir arada
Öğlen15.00 yeşil mercimek pilavı 1 tabak
Salata
Akşam 1 tane lahmacun
2 lt su
Spor yok
ohh ohh doyurucu mu olmuş nesporla taçlandırsaydın yakuzum

gramlar gramlar kafam karıştıokurken devamlı gözümün önüne getirmeye çalıştım ne kadarlar diyeen sonunda bizede aldıracaksın mutfak tartısı ben bunu anladım kuzummenü güzel ama ...

Bu aralar biraz belim yine problemli geçsin yine basliycam
Bu arada april cim menunu ben mi kaçırdım sen mi yazmadin

Amaaan takımımızın minik kuşu gitmek istermis olmaaz olamaz ya kabul etmiyorum herkes ya izinli yada gidiyor ne oldu nazara mi geldik ne

Merhaba April'cim
Kuralları okudum, dersime çalıştım Her gün en az 5 mesaj da yazacağım değil mi?
Hedef kilom 70. 70 kilodayken çok harika hissediyordum
Daha önce başka takıma ya da buna benzer bir etkinliğe hiç katılmadım ama çabuk öğrenirim

tamam canım ara ara yine kurallarımız oluyor tabi uyum sağlayacağından hiç şüphem yokiyi gidiyorsun

dünkü menüm
sabah 07
iki dilim çavdar
bir domates
bir salatalık
bir karper
bir çay
öğle 12
bir kase sebze çr
dört kş taze fasulye
bir dilim ekmek
salata
akşam 19
bir kase pul biberli yoğurt
ara 21
bir yeşil çay
3.5lt su
45 dk yürüyüş
1mile leslie

Kahvaltılık gevrek tüketen arkadaşlar bu videoya bir baksınlar

Belki daha önce görmüşsünüzdür

Karper ne ki ben bilmiyorum oyüzden ona birsey diyemiyorum ama su spor ve yeniden yoğurt pulbiber güzel canım

ALINAN KARARLAR ; yeniden hatırlayalım...

1) 2 HAFTA SABİT KALAN ÜYE EĞER 3.HAFTADA SABİTSE DİREKT İZNE AYRILACAK. (AYNI UYGULAMA KİLO ALANLAR İÇİNDE GEÇERLİ OLACAK)

2) HERGÜN EN AZ 5 MESAJ YAZILACAK. HERKES HAFTALIK MESAJ SAYISINI CUMA GÜNÜ BİLDİRECEK. 35 TEN AZ MESAJ SAYISI BİLDİREN İKAZ EDİLECEK.(DEVAM EDERSE GEREKLİ YAPTIRIMLAR UYGULANACAK)

3)HER GÜN EN AZ 30 DAKİKA SPOR ZORUNLUDUR

4)HER HAFTA EN AZ 750 GR VERMİŞ ÜYE KAÇAMAK HAKKINA SAHİP OLACAK. AMA SADECE TEK KAÇAMAK

5)EŞLEŞTİRMELERDEKİ ARKADAŞLAR BİRBİRLERİNİ GEREKİRSE SERT BİR DİLLE UYARACAK,MENÜLERİNE VE SPORLARINA MÜDAHALE EDECEK.

6)HADİ SENDE GEL SLOGANIYLA HERGÜN 21:00 / 23:00 ARASI TAKIMDA BULUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ,EKSİKLER VE YANLIŞLAR SORGULANACAK.İYİ GİDENLER ALKIŞLANACAK.

7)EŞLEŞTİRMELER KİLOLARA GÖRE YAPILACAK.KİLOLAR DÜŞTÜKÇE BİR ALT GRUBA GEÇİLECEK

8)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SAAT 14:00 KADAR YAPILACAK.LÜTFEN BU SAATİ GEÇMEYİNİZ.EĞER CUMA TARTILAMAYAN OLURSA PERŞEMBE GÜNÜ DE BİLDİRİM YAPABİLİR.

9)HER PAZARTESİ KİLO KONTROL TARTISI YAPILACAK.EĞER ARTI VARSA HEMEN DÜZELTİLECEK.

10)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SONRASI,HERKES SONRAKİ HAFTANIN HEDEFİNİ YAZACAK.HEDEFİNİ YAKALAMAYANA CEZA VERİLECEK.

ŞİMDİDEN HERKESE BAŞARILAR DİLERİM ARKADAŞLAR,HADİ BAKALIM GİTSİN KİLOLAR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…