Ayni kilolardayiz ve ikimizde 69 gormek istiyoruz ozaman birbirimize gaz verelim ve 69 gorelim canimcuma 72.1 dim bugün 73
şu artı nerden çıktıysa.
ben de 69 göreyim düğün bayram bana...doğum kiloalrımın 15i gitti kaldı 7 kilo..
ama zaten kilolu hamile kaldım.. yaza şöyle 62-63 olsam da biraz rahatlasam
Canim motivasyonunu yukseltecek seyler bul bu ne boyle herkezde bir ayrilma aski tutmus zaten kac kisi kaldikki ayrilma gurubtanApriL_2007 canım ben yapamıyorum ya motivasyonum yerlerde sizin yani grubunda ortalamasını düşürmek istemiyorum mümkünse ben çıkayım yani ayrılayım
Ayni kilolardayiz ve ikimizde 69 gormek istiyoruz ozaman birbirimize gaz verelim ve 69 gorelim canim
Canim motivasyonunu yukseltecek seyler bul bu ne boyle herkezde bir ayrilma aski tutmus zaten kac kisi kaldikki ayrilma gurubtan
sınavlar yüzünden mi ? kuzum neden yapamıyorsun ki? he tamam ben daha kg vermek istemiyorum dersen orası ayrı ama vermek isteyip yapamıyorsan yardımcı olmaya çalışalım kuzumApriL_2007 canım ben yapamıyorum ya motivasyonum yerlerde sizin yani grubunda ortalamasını düşürmek istemiyorum mümkünse ben çıkayım yani ayrılayım
canım öncelikle 2/3 hafta bir deneme süren olacak sonra listeye gireceksin bu zaman zarfında hergün bir önceki günün menü ve sporunu paylaşacaksın ve muhabbete katılım sağlamalısın bu kadar.Merhaba kızlar. Perşembe günü yediklerimi yazmaya başlayacağım. Bugün alışveriş yapabildim. Yarından itibaren tam rayına oturur her şey.
Kilomu kontrol altında tutabildigim zamanlarda yaptığım en önemli şey yiyeceğim her şeyi planlamaktı. Bu hafta yiyeceklerimi planlayip ona göre alışveriş yaptım. Haydi hayırlısı
ahhDunku menum
Sabah gec kahvalti
1 kase corn flakes sutlu
Ara 1 turk kahvesi
1 yesil elma
Aksam
Izgara et (disarda)
Salata
Kola
Su 3 lt
Spor yok
ohh ohh doyurucu mu olmuş neHerkese merhabalar dünkü listem
Sabah 8.00 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin
11.oo nescafe 2si bir arada
Öğlen15.00 yeşil mercimek pilavı 1 tabak
Salata
Akşam 1 tane lahmacun
2 lt su
Spor yok
gramlar gramlar kafam karıştıdünkü menüm
10:00 30 gr kaşar, 45 gr beyaz peynir,20 gr salam, 2 haşlanmış yumurta, 5 gr ceviz
14:00 150 gr ıspanak yemeği, 120 gr yoğurt
16:00 15 gr ceviz, 20 gr badem , nescafe 2 si birarada, 1 dilim armut, 2 dilim kivi
19:00 80 gr tavuk, 50 gr brokoli, 1 soğan
su 3 lt
spor: 15 dk leslie, 40 sn plank, 10 squat
Bu aralar biraz belim yine problemli geçsin yine basliycamahhşu kolayı bıraksan daha iyi olcak kuzum
ohh ohh doyurucu mu olmuş nesporla taçlandırsaydın ya kuzum
gramlar gramlar kafam karıştıokurken devamlı gözümün önüne getirmeye çalıştım ne kadarlar diye en sonunda bizede aldıracaksın mutfak tartısı ben bunu anladım kuzum menü güzel ama ...
Amaaan takımımızın minik kuşu gitmek istermis olmaaz olamaz ya kabul etmiyorumApriL_2007 canım ben yapamıyorum ya motivasyonum yerlerde sizin yani grubunda ortalamasını düşürmek istemiyorum mümkünse ben çıkayım yani ayrılayım
Merhaba April'cimcanım öncelikle 2/3 hafta bir deneme süren olacak sonra listeye gireceksin bu zaman zarfında hergün bir önceki günün menü ve sporunu paylaşacaksın ve muhabbete katılım sağlamalısın bu kadar.
Takımımızın kaptanı sosyestetik bende yardımcısıyım bir diğer yardımcımızda deadline o şuanda izinli sanırım bu bilgileri veren olmadı henüzhedef kilon nedir ? daha önce yarışmalarda katılımın olmuşmuydu başka bir takımda ?
anladım geçmiş olsun kuzum ozaman düzelince yaparsınBu aralar biraz belim yine problemli geçsin yine basliycam
Bu arada april cim menunu ben mi kaçırdım sen mi yazmadin
Sağol canım duzelsin hemen yaparımanladım geçmiş olsun kuzum ozaman düzelince yaparsınyazmadım ki canım henüz az sonra
tamam canım ara ara yine kurallarımız oluyor tabiMerhaba April'cim
Kuralları okudum, dersime çalıştımHer gün en az 5 mesaj da yazacağım değil mi?
Hedef kilom 70. 70 kilodayken çok harika hissediyordum
Daha önce başka takıma ya da buna benzer bir etkinliğe hiç katılmadım ama çabuk öğrenirim
nazarlardayızAmaaan takımımızın minik kuşu gitmek istermis olmaaz olamaz ya kabul etmiyorumherkes ya izinli yada gidiyor ne oldu nazara mi geldik ne
Karper ne ki ben bilmiyorum oyüzden ona birsey diyemiyorum ama su spor ve yeniden yoğurt pulbiber güzel canımdünkü menüm
sabah 07
iki dilim çavdar
bir domates
bir salatalık
bir karper
bir çay
öğle 12
bir kase sebze çr
dört kş taze fasulye
bir dilim ekmek
salata
akşam 19
bir kase pul biberli yoğurt
ara 21
bir yeşil çay
3.5lt su
45 dk yürüyüş
1mile leslie
Tamam, yaşasıntamam canım ara ara yine kurallarımız oluyor tabiuyum sağlayacağından hiç şüphem yok iyi gidiyorsun
hiç sevmiyorum iyiki de sevmiyorumKahvaltılık gevrek tüketen arkadaşlar bu videoya bir baksınlar
Belki daha önce görmüşsünüzdür
canım üçgen peynir krem peynirKarper ne ki ben bilmiyorum oyüzden ona birsey diyemiyorum ama su spor ve yeniden yoğurt pulbiber güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?