Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

28 yaşındayım öğretmenm doğum iznindeyim şuan .34 gün oldu 2. kızım dünyaya geldi.dr um sağlığımn iyi olduğunu abartmadan zayıflamaya başlayabileceğimi söyledi ve burdayım

geçen yılda 3. takımda yarıştım 82 den 66 ya indim .hedefe 4 kilo kala yarışı bıraktım.gebelik istediğim için

Dünkü listem
Sabah 8.15 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay
14.00 2 tane içli köfte Salata
18.00 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık sebze yemeği
1.5 lt su
Spor yok
Menun guzelmis sporda olsaymis super olurmus

Merhaba
Evet pcos var bende de. Adetlerim düzenli, çok garip. Pcos olduğumu söyleyince doktor inanmamistim, çünkü Pcos olan arkadaşlarım var aylarca adet olmuuorlardi. Ama benim gibi olanlar da varmış
Evet senin gibi pcislarda var
Ben oldum olasi duzensizlik cekerim kilo verdigimde duzene girer
Amaaan bütün kglular mı pko lu olur yahu
Bu pcos gicik bisey canim kilo alirsan pcosun artar pcosun artarsa kilo vermen zorlasir kisir dongu gibi yani

günaydın hanımlar davet çağrınıza geldim
Hosgeldin

geçen yılda 3. takımda yarıştım 82 den 66 ya indim .hedefe 4 kilo kala yarışı bıraktım.gebelik istediğim için
Super vermissin simdi kac kilosun hedefin kac peki

hanımlar daha önce sayfaya o an giriş yapanlar altta görünüyodu. şimdi neden göremiyom kim var kim yok diye

Günaydınlar olsun kızlar...
Bu aralar pek giremiyorum.. daha doğrusu yorum yazamıyorum.. h.sonu felaket derecede yoğundm: cuma gününden pazar gece 2 ye kadar fena bir tempo içindeydim.. 3 günde, 2 kına 2 düğün 1 nikah ile bir oraya bir buraya dolandım durdum..

Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.. istediğiniz fitliğe umarım biran önce kavuşursunuz..

Dünkü menüm:
sabah(08:30) 1 tost, 1 çay
öğle(12:30) 1 kase çorba, 2dlm ekmek
akşam(19:00) 4 kaşık türlü yemeği, 2 kaşık salata, 2 kaşık yoğurt,1dlm ekmek
ara(21:00) 2dlm portakal, 2dlm elma, 3tane çilek.
yarım saat tempolu yürüyüş, 1,5lt su.

p.tesi günkü menüm ise:
sabah(08:15) 2 cherry domates, 1 kk peynir, 2dlm ekmek, 1 çay
öğle(12:30) 150 gr et, 3 kaşık iç pilavı
akşam(19:30) 1 kase çorba, 5 kaşık salata, 2dlm ekmek.
1,5saat spor, 2lt su

Günaydın canım... oldukça az yemişsin ama snaırım sıkıntın varmış.. böyleyken kendimize çok yüklenmemeiz gerekiyor,doğrusun bu arada ben de de pcos var.. regl lerim 1hafta 10 gün sarkar.. kilo verinde biraz da olsa normal düzeye erişebiiyoruz sanırım.. bir an önce istediğimiz kilolara erişelim de kendimize gelelim yauuvv..

accık uzun sürecek olsa da yapabileceğime inanıyorum
Gec olsun temiz olsun ins. Hepberaber istedigimiz kiloya inecegiz
Bu kosusturmaya menun super tebrikler canim

selamlar kızlar...
kıyafetlerimi paketkliyordum..giremedimm

karbonhidrat değeri 50 gramı geçmediği sürece pasta bile yiyebiliyorsun
Vaaaaaaav tebrikler. Bu kadar kilo verdiğini bilmiyordum canım. Süper!
Senin boyun kaç? Ne kadar zamanda gitti 15 kg?
boyum 162 canım.. 6 kilosu doğumla gitti.. sonra bekledim be-kledim gitmedi,, geri kalan da işte diyetle hemen hemen 5 ay oldu
@ApriL_2007 canım ben yapamıyorum ya motivasyonum yerlerde sizin yani grubunda ortalamasını düşürmek istemiyorum mümkünse ben çıkayım yani ayrılayım
hayır yaaaa gitmeee
Ayni kilolardayiz ve ikimizde 69 gormek istiyoruz ozaman birbirimize gaz verelim ve 69 gorelim canim

Canim motivasyonunu yukseltecek seyler bul bu ne boyle herkezde bir ayrilma aski tutmus zaten kac kisi kaldikki ayrilma gurubtan
evet canım yaa.. biran önce görelim şu 069 u
ay sorma hiçbişeyi tartmadan yemiyorum.. kaçamka yapmamı da engelliyor..
Amaaan bütün kglular mı pko lu olur yahu
PKO genellikle (her zaman değil!) kilosu normalden fazla olan kadınlarda görülen bir durumdur. Kilo alımının PKO'nun sonucunda mı olduğu, aşırı kilolu olan kadınlarda mı daha fazla PKO görüldüğü bilim çevrelerinde sık tartışılan bir durumudur. Bilimsel veriler PKO'nun ilaçla tedavi edilmesinin kadının ideal kiloya gelmesini kolaylaştırdığını, kendi isteğiyle kilo veren kadınlarda ise PKO tedavisinin daha kolay olduğunu göstermektedir
28 yaşındayım öğretmenm doğum iznindeyim şuan .34 gün oldu 2. kızım dünyaya geldi.dr um sağlığımn iyi olduğunu abartmadan zayıflamaya başlayabileceğimi söyledi ve burdayım
hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebeğini. ama çok dikkate et beslenmene...

Selam canım bende bugün baharliklari çıkarıyorum bi kahve molası verirken bi baktım sen geldin
off bi taşınsaydım ben de yerleştiriken ayırıcam yazlık kışlıkları..
bu arada ev temizletlim firmaya dedik 500 tl istiyorlar.. çok pahalı geldi ya..
Ya bu takimlara girmek için ne yapmak lazim ben hicbir şey anlamadım ortasından girebiliyor muyuz :)
cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler diye bir topik var oraya yazıyorsun canım

Kolay gelsin canım hayirlisiyla taşın evine gerisi kolay zaten aman o firmaya vereceğiniz parayi başka bir şey için kullanirsin sende

Kolay gelsin canım hayirlisiyla taşın evine gerisi kolay zaten aman o firmaya vereceğiniz parayi başka bir şey için kullanirsin sende
mecbur birilerini bulucam temizlik için 300-350 olur diyordum ama sıfır ev olduğu için fazlaymış..
ben de yapamam hem çocuk var hem ev çok büyük.. duvarlar silinecek olmasa hergün bir odayı temizlesem diyorum ama çok zorlar beni..bir yandan da toplanmaya çalışıyorum üstelik..

Çocuk olduğu için işin zor ama tasinip tertemiz evinde bi keyif kahvesi içtiğini düşün biraz motive olursun belki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…