Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

350 temizlik ücretimi çokçok fazla cnm en fazla 150 ye tüm gün ne istersen yapıyorlar
firmalardan uzak dur uçuk fiyat veriyorlar ya internetten iş ilanlarına bak yada çevreden bul

hayırlı olsun ispanyol

Kaptancıgım, ben izinden yakın zamanda dönmeyi planlıyorum. inşallah 1-2 hafta içinde! sanırım o dönem ki kiloma geri dönmeden gelemiyorum değil mi? Bir de en az ne kadar izin alabiliyoruz. sanırım 3. haftadan önce dönemiyoruz. ay ben ayrılalı ne kadar oldu onu da hatırlamıyorum. bakayım en iyisi.

350 temizlik ücretimi çokçok fazla cnm en fazla 150 ye tüm gün ne istersen yapıyorlar
firmalardan uzak dur uçuk fiyat veriyorlar ya internetten iş ilanlarına bak yada çevreden bul
350 olsa atlıycam 500 istiyorlar..
tek kişi bitirmez bir günde..en az 2 kiş olmalı.. işin kötüsü eşim temizlik şirketine yaptırırız demişti önceden.. şimdi boşta eleeman da bulamıyorum..
hayırlı olsun ispanyol
sağol canım daha güzeli senin olsun

evet dön artıııkkk

Çocuk olduğu için işin zor ama tasinip tertemiz evinde bi keyif kahvesi içtiğini düşün biraz motive olursun belki canım
o keyif aklımda hep.. ev 8. kat manzaralı .. gelin beraber yapalım kahve keyfi

Kolay gelsin. Ben geçen yıl taşındım, hayatımda ilk defa taşındığım için delirecektim neredeyse. Temizliği sakın sen yapma

kaptancım noldu şimdi. ben 2 haftalık denemeye mi alınıyorum gruba dahil olmak için

April sayimiz bakiyorumda cok azalmis bu bizim yuzdelerimizi etkilemezmi bence bikac arkadas daha davet etde canlansin takimimiz asil sindi daha cok sarilmamiz lazim az kaldi sunun surasinda yaza ne kaldi daha istikrarli diyete sarilmaliyiz
evet canım uygun arkadaşlar gördükçe çağırıyorum.aslında az kişi yüzdemizi etkilemez aksine bölünmemiş olurda ben sohbetler olsun buralar boş kalmasın derdindeyimo yüzden çağırıyorum

günaydın hanımlar davet çağrınıza geldim
hoşgeldinsende istekliysen beraberce zayıflarız canım

evet canım izne ayrıldığın kilona dönmen gerekiyorne oldu kilomu aldın bakayım sendaha fazla özletme gel
o keyif aklımda hep.. ev 8. kat manzaralı .. gelin beraber yapalım kahve keyfi
resim isteriz manzara resmigelicez bigün neden olmasın kilolar verilsin kutlama buluşması düzenliyeceğiz buralardan kopmayan arkadaşlarla
Bugün her şey çok güzel gitti, hiç acikmadim, enerjim düşmedi hasta olduğum halde
Yarın yazacağım yediklerimi
çok güzel devam böyle bekleriz yarın menünü su ve spor miktarını

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

sosyestetik:
ApriL_2007 : 400 gr
jasmine53 :200 gr
ispanyol :
michi :
gunessel :
winchester :
mlyt : 200gr
Burcu_87 : 200 gr

gruplar

90-80 arası ...........
ApriL_2007
gunessel

80-70 arası............
mlyt
jasmine53
ispanyol
burcu_87

70-60 arası .............
winchesterr

60 altı............
sosyestetik
michi

kaptancım noldu şimdi. ben 2 haftalık denemeye mi alınıyorum gruba dahil olmak için
canım öncelikle 2/3 hafta bir deneme süren olacak sonra listeye gireceksin bu zaman zarfında hergün bir önceki günün menü ve sporunu paylaşacaksın ve muhabbete katılım sağlamalısın bu kadar.
Takımımızın kaptanı sosyestetik bende yardımcısıyım bir diğer yardımcımızda deadline o şuanda izinli sanırım bu bilgileri veren olmadı henüz

Resmen kendime nazar degdirdim kızlar. Ateşim çıktı, kemiklerim dökülüyor, kopuyor resmen
Esim de diyor ki çayın yanına pasta alıp getireyim mi? Yok ben yemem dedim, bırak şimdi diyeti, hastasın diyor

Resmen kendime nazar degdirdim kızlar. Ateşim çıktı, kemiklerim dökülüyor, kopuyor resmen
Esim de diyor ki çayın yanına pasta alıp getireyim mi? Yok ben yemem dedim, bırak şimdi diyeti, hastasın diyor
Sakın kanma bu sözlere zaten yok hastayiz yok misafir geldi yok misafirliğe gidiyoruz diye böyle olmadık mı sen sıcak çayını iç dinlen ilacını al geçer inşaallah pasta yiyince gece sanki

Sakın kanma bu sözlere zaten yok hastayiz yok misafir geldi yok misafirliğe gidiyoruz diye böyle olmadık mı sen sıcak çayını iç dinlen ilacını al geçer inşaallah pasta yiyince gece sanki
Aynen canım ya. Yok, zaten oyuna gelmedim. Sen ye istersen dedim. Hevesi kaçmış ben yemeyince
ağrı kesici ateş düşürücü aldım, zencefilli ıhlamur içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…