350 temizlik ücretimi çokçok fazla cnm en fazla 150 ye tüm gün ne istersen yapıyorlarmecbur birilerini bulucam temizlik için 300-350 olur diyordum ama sıfır ev olduğu için fazlaymış..
ben de yapamam hem çocuk var hem ev çok büyük.. duvarlar silinecek olmasa hergün bir odayı temizlesem diyorum ama çok zorlar beni..bir yandan da toplanmaya çalışıyorum üstelik..
ev almıştık kuzum taşınıcaz ksımetse..
ahh ahh...aslında çok az var bende de benim eşimin takıntılı bölgesi.. saçın başın kaşın gözün darma duman olsun görmez bile ama azıcık bıyığım var laf eder ona..
başlamak yolun yarısıdır.. aklına yazmışsın artık demekki..
hava çok sıcaktı bugün daha çok terledim.. o yüzden bilemiycemm
350 olsa atlıycam 500 istiyorlar..350 temizlik ücretimi çokçok fazla cnm en fazla 150 ye tüm gün ne istersen yapıyorlar
firmalardan uzak dur uçuk fiyat veriyorlar ya internetten iş ilanlarına bak yada çevreden bul
sağol canım daha güzeli senin olsunhayırlı olsun ispanyol
evet dön artıııkkkKaptancıgım, ben izinden yakın zamanda dönmeyi planlıyorum. inşallah 1-2 hafta içinde! sanırım o dönem ki kiloma geri dönmeden gelemiyorum değil mi? Bir de en az ne kadar izin alabiliyoruz. sanırım 3. haftadan önce dönemiyoruz. ay ben ayrılalı ne kadar oldu onu da hatırlamıyorum. bakayım en iyisi.
o keyif aklımda hep.. ev 8. kat manzaralı .. gelin beraber yapalım kahve keyfiÇocuk olduğu için işin zor ama tasinip tertemiz evinde bi keyif kahvesi içtiğini düşün biraz motive olursun belki canım
Bakarsın bir gün oda oluro keyif aklımda hep.. ev 8. kat manzaralı .. gelin beraber yapalım kahve keyfi
Kolay gelsin. Ben geçen yıl taşındım, hayatımda ilk defa taşındığım için delirecektim neredeyse. Temizliği sakın sen yapmamecbur birilerini bulucam temizlik için 300-350 olur diyordum ama sıfır ev olduğu için fazlaymış..
ben de yapamam hem çocuk var hem ev çok büyük.. duvarlar silinecek olmasa hergün bir odayı temizlesem diyorum ama çok zorlar beni..bir yandan da toplanmaya çalışıyorum üstelik..
tebrik ederim arkadaşım.Bugün her şey çok güzel gitti, hiç acikmadim, enerjim düşmedi hasta olduğum halde
Yarın yazacağım yediklerimi
Teşekkürlertebrik ederim arkadaşım.
evet canımkaptancım noldu şimdi. ben 2 haftalık denemeye mi alınıyorum gruba dahil olmak için
evet canım uygun arkadaşlar gördükçe çağırıyorum.aslında az kişi yüzdemizi etkilemez aksine bölünmemiş olurda ben sohbetler olsun buralar boş kalmasın derdindeyimApril sayimiz bakiyorumda cok azalmis bu bizim yuzdelerimizi etkilemezmi bence bikac arkadas daha davet etde canlansin takimimiz asil sindi daha cok sarilmamiz lazim az kaldi sunun surasinda yaza ne kaldi daha istikrarli diyete sarilmaliyiz
hoşgeldingünaydın hanımlar davet çağrınıza geldim
evet canım izne ayrıldığın kilona dönmen gerekiyorKaptancıgım, ben izinden yakın zamanda dönmeyi planlıyorum. inşallah 1-2 hafta içinde! sanırım o dönem ki kiloma geri dönmeden gelemiyorum değil mi? Bir de en az ne kadar izin alabiliyoruz. sanırım 3. haftadan önce dönemiyoruz. ay ben ayrılalı ne kadar oldu onu da hatırlamıyorum. bakayım en iyisi.
resim isteriz manzara resmio keyif aklımda hep.. ev 8. kat manzaralı .. gelin beraber yapalım kahve keyfi
çok güzel devam böyleBugün her şey çok güzel gitti, hiç acikmadim, enerjim düşmedi hasta olduğum halde
Yarın yazacağım yediklerimi
canım öncelikle 2/3 hafta bir deneme süren olacak sonra listeye gireceksin bu zaman zarfında hergün bir önceki günün menü ve sporunu paylaşacaksın ve muhabbete katılım sağlamalısın bu kadar.kaptancım noldu şimdi. ben 2 haftalık denemeye mi alınıyorum gruba dahil olmak için
Selam canım biz iyiyiz senden naberhu huuselam güzeller evimevim güzel evime geldim ben nabersiniz?
Sakın kanma bu sözlere zaten yok hastayiz yok misafir geldi yok misafirliğe gidiyoruz diye böyle olmadık mı sen sıcak çayını iç dinlen ilacını al geçer inşaallah pasta yiyince gece sankiResmen kendime nazar degdirdim kızlar. Ateşim çıktı, kemiklerim dökülüyor, kopuyor resmen
Esim de diyor ki çayın yanına pasta alıp getireyim mi? Yok ben yemem dedim, bırak şimdi diyeti, hastasın diyor
Aynen canım ya. Yok, zaten oyuna gelmedim. Sen ye istersen dedim. Hevesi kaçmış ben yemeyinceSakın kanma bu sözlere zaten yok hastayiz yok misafir geldi yok misafirliğe gidiyoruz diye böyle olmadık mı sen sıcak çayını iç dinlen ilacını al geçer inşaallah pasta yiyince gece sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?