- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
ahh şu erkeklerResmen kendime nazar degdirdim kızlar. Ateşim çıktı, kemiklerim dökülüyor, kopuyor resmen
Esim de diyor ki çayın yanına pasta alıp getireyim mi? Yok ben yemem dedim, bırak şimdi diyeti, hastasın diyor
canım sevindim iyi olmanıza bende de bir baş ağrısı var sabahtan öğlene kadar çatladı beynim içtim bir ağrı kesici azcık geçti ama şimdi yine başladı belki uzanırım birazdan buralardaydım da pek gelen olmadıSelam canım biz iyiyiz senden naber
afferin canım sana he şöyleeAynen canım ya. Yok, zaten oyuna gelmedim. Sen ye istersen dedim. Hevesi kaçmış ben yemeyince
ağrı kesici ateş düşürücü aldım, zencefilli ıhlamur içiyorum
Aynen canım ya. Yok, zaten oyuna gelmedim. Sen ye istersen dedim. Hevesi kaçmış ben yemeyince
Çok geçmiş olsun canım tansiyonuna felan baktın mi ağrı kesici kesmediyse bi tansiyonuna baktirahh şu erkeklersakıın yeme pasta geçirecek mi hastalığını geçmiş olsun hemen sana nane limon kaynatsın dinlen yat canım
canım sevindim iyi olmanıza bende de bir baş ağrısı var sabahtan öğlene kadar çatladı beynim içtim bir ağrı kesici azcık geçti ama şimdi yine başladı belki uzanırım birazdan buralardaydım da pek gelen olmadı
Çok geçmiş olsun canımAynen canım ya. Yok, zaten oyuna gelmedim. Sen ye istersen dedim. Hevesi kaçmış ben yemeyince
Boğazım da çok acıyorÇok geçmiş olsun canım tansiyonuna felan baktın mi ağrı kesici kesmediyse bi tansiyonuna baktir
Hiç aklıma gelmedi saol cnm baktırıcağımÇok geçmiş olsun canım tansiyonuna felan baktın mi ağrı kesici kesmediyse bi tansiyonuna baktir
Baktir canım bazen feci baş ağrısı yapıyorHiç aklıma gelmedi saol cnm baktırıcağım
Sen ne yaptın nasıl geçti günün kuzum ? Belinin ağrısı geçtimi?Baktir canım bazen feci baş ağrısı yapıyor
Çok şükür hafifledi ben bugün baharliklari çıkardım çok sıkıcı bir işti çookSen ne yaptın nasıl geçti günün kuzum ? Belinin ağrısı geçtimi?
Tabi senin evde kalabalık olunca iş yorar canım haklısın. Belin hafiflemişken bir yorayım dedin demek kiÇok şükür hafifledi ben bugün baharliklari çıkardım çok sıkıcı bir işti çook
İyidir cnmnaber kızlar bugün evin dekoronu değiştirdim koca üniteyi koltukları tek başıma taşıdım
ama feci yoruldum ve yemekte yiyemedim koca gün akşam menemen yaptım o kadar
Çok teşekkür ederim ne güzel dilek bu böyleTabi senin evde kalabalık olunca iş yorar canım haklısın. Belin hafiflemişken bir yorayım dedin demek kiama işler beklemez sonra daha zor oluyor ertelenmiş işi yapmak kolAylıklar dilerim mutlu yuvanda daima...
Yapmayiiin lütfen lütfen ağır iş yapmayın ben yaptım belimi mahvettim siz kendinize yazık etmeyin barinaber kızlar bugün evin dekoronu değiştirdim koca üniteyi koltukları tek başıma taşıdım
ama feci yoruldum ve yemekte yiyemedim koca gün akşam menemen yaptım o kadar
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim ne güzel dilek bu böyle
Malesef bekleyince ben geriliyorum is beni beklemesin ben işi bekleyeyim mantığı yani
Doğru söylüyorsun canım aman dikkat!Yapmayiiin lütfen lütfen ağır iş yapmayın ben yaptım belimi mahvettim siz kendinize yazık etmeyin bari
Herşeyin başı sağlıkDoğru söylüyorsun canım aman dikkat!
Vaaav süpersin 8 km yürüdün harikaNabersiniz kizlar ben bugun cook yurudum 11bin adim 8km yol yurudum ve iki kisiden aa zayiflamissin lafi arti yeter daha verme yuzun kuculmus laflariyla dahada bir gaza geldim ben deniz
Zayiflamak kadar bir bayani sevindiren baska birsey yoktur sanirimama kulak asmayacagim dur diyenlere ve devam edecegim ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?