Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

naber kızlar ben dünden beri gezenti oldumki sormayınn D:
annem hava güzel kızım hadi sahile gidelim dedi
gittik gezdik tozduk dönüşte arkadaşıma uğradım nescafe içmeye diye
orda oturduk biraz ondan öncede başka arkadaşım çağırmıştı kıbrısa gitmişti dönmüş özlemiştik birbirimizi
onuda göreyim dedim çıkmışken.
bi kahve diye gittim kahve oldu 3 saat 3 saat oldu akşam yemeği
akşam yemeği oldu kalmazsan konuşmam,
kaldık sabah sabah kahvaltı söylemeden bırakmam
öğle sahil derken akşam oldu sonunda geldim evime ömürlük gezdim resmen ya

Cigkofte olay oldu gunessel 15 degil zavallim 5 yemiste yanina 1de eklemis yanlislikla
haha bende diyorum olmaz öyle şey 15 köftemi olur
ama 3 içli köftede biraz fazla sanki
neyse ödül olmuştur afiyet olsun

haha bende diyorum olmaz öyle şey 15 köftemi olur
ama 3 içli köftede biraz fazla sanki
neyse ödül olmuştur afiyet olsun
Burcu nun dediği gibi benim çiğ köfteler olay olmuş ben genelde tel den yazdığım için bazen karistiriyorum kusura bakmayin kizlar

İyidir canım ooo desene leyleği havada gördün sen...

Burcu nun dediği gibi benim çiğ köfteler olay olmuş ben genelde tel den yazdığım için bazen karistiriyorum kusura bakmayin kizlar
Bende telden giriyorum arasira harf hatalarim oluyor anlayin kizlar benimde tel kurbani oldugumu
Bende gezmedeydim aksama yine biyere gidicez esimle bende gezenti oldum

Kiz kacirirmiyim hic esimdedi sende iki cocuk var onlar gelsin zaten sen ginduz ciktin dedi bende yoo farketmez cikarim yine didim kacirirmiyim hic gezmeyi
Bende gidiyorum bakk! Canım çekti şimdi hadi görüşürüz kızlar yine sonra öpüldünüz

yoğun bi gün geçirdim.kızımın okulunda şenlik vardı. bebği de kaptım gittim valla bi kaç saat kucağımda bebek büyük kzımn peşinde köşturdum. sonra da bi geçmiş olsun ziyareti ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…