Ayneeen devam canımEvet kuzumgörünce 7'yi korktum yemeye sevdim yaaa ondan bu rakamı ...
Iyi ozamanNeee 15 mi yazmışım 5 tane
Ohh sevindimNeee 15 mi yazmışım 5 tane
15 çiğ köfte 3 içli köftemiNasıl güzel yaw 15 çiğ köfte yemiş! Bu kuzu!!!
haha bende diyorum olmaz öyle şey 15 köftemi olurCigkofte olay oldu gunessel 15 degil zavallim 5 yemiste yanina 1de eklemis yanlislikla
Burcu nun dediği gibi benim çiğ köfteler olay olmuşhaha bende diyorum olmaz öyle şey 15 köftemi olur
ama 3 içli köftede biraz fazla sanki
neyse ödül olmuştur afiyet olsun
İyidir canımnaber kızlar ben dünden beri gezenti oldumki sormayınn D:
annem hava güzel kızım hadi sahile gidelim dedi
gittik gezdik tozduk dönüşte arkadaşıma uğradım nescafe içmeye diye
orda oturduk biraz ondan öncede başka arkadaşım çağırmıştı kıbrısa gitmişti dönmüş özlemiştik birbirimizi
onuda göreyim dedim çıkmışken.
bi kahve diye gittim kahve oldu 3 saat 3 saat oldu akşam yemeği
akşam yemeği oldu kalmazsan konuşmam,
kaldık sabah sabah kahvaltı söylemeden bırakmam
öğle sahil derken akşam oldu sonunda geldim evime ömürlük gezdim resmen ya
ne demek cnm ne kusuru olur öyleBurcu nun dediği gibi benim çiğ köfteler olay olmuşben genelde tel den yazdığım için bazen karistiriyorum kusura bakmayin kizlar
Bende telden giriyorum arasira harf hatalarim oluyor anlayin kizlar benimde tel kurbani oldugumuBurcu nun dediği gibi benim çiğ köfteler olay olmuşben genelde tel den yazdığım için bazen karistiriyorum kusura bakmayin kizlar
aynen öyle cnm çok ta yoruldum şimdide benimki çıkalım diyor mecbur bahane uydurcam takatim yok adım atmayaİyidir canımooo desene leyleği havada gördün sen...
İyi eğlenceler.sakın kaçırma heBende telden giriyorum arasira harf hatalarim oluyor anlayin kizlar benimde tel kurbani oldugumu
Bende gezmedeydim aksama yine biyere gidicez esimle bende gezenti oldum
Ayy kuzum git olsunaynen öyle cnm çok ta yoruldum şimdide benimki çıkalım diyor mecbur bahane uydurcam takatim yok adım atmaya
Kiz kacirirmiyim hic esimdedi sende iki cocuk var onlar gelsin zaten sen ginduz ciktin dediİyi eğlenceler.sakın kaçırma he
Bende gidiyorum bakk! Canım çekti şimdi hadi görüşürüz kızlar yine sonra öpüldünüzKiz kacirirmiyim hic esimdedi sende iki cocuk var onlar gelsin zaten sen ginduz ciktin dedibende yoo farketmez cikarim yine didim kacirirmiyim hic gezmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?