Canım sen ne yaptın böyleGunaydin fit hatun adaylari
Dunkumenum
Sabah
9.00
1yumurtaomlet 2t.k.recel
1k.k.peynir 2dilim k.ekmek
Oglen ve aksam bir
17.00 1kase kavurmali pilav
8tane sarma salata 1dilim pandispanyali pasta mevlutteydim
Aksam ayri misafirlige gittim bir avuc cerez yedim sadece
45dk tempoluyuruyus ve 1.5ltre su
Vallahi 16 gun sonrasinda afiyetle gitti yemek yemeyi ozlemisimCanım sen ne yaptın böyle
Sende benim gibi yanlış yazmış sin herhalde menüde öğle akşam bir yazıyor ondan şaşırdımVallahi 16 gun sonrasinda afiyetle gitti yemek yemeyi ozlemisimaksam yemedim dengeledim canim meraklanma
Sende benim gibi yanlış yazmış sin herhalde menüde öğle akşam aynı yazıyor ondan şaşırdım
Oldu o zamanAynen canim yanlis yazmisim demekki aksam yemedim onu demek istedim yok kiz aynisini aksam yesem catlardim midem kuculmus bakma bu bile fazla geldide nefsim istedi iste
Ama eski duzenime donucem yone yoyecegim detox sularimi icecegim oyle verecegim kilomu
Ins. Hepberaber istedigimiz rakamlari tartida gorecegiz canimOldu o zamanben inanıyorum sen yaza girmeden hedefine ulasican azmin çok güzel çünkü
Ay çok sevindim senin adına tabii 11 kg dile kolay süper darısı hepimizin başınaIns. Hepberaber istedigimiz rakamlari tartida gorecegiz canim
Dun 1aydir gormedigim arkadasi gordum nekadar zayiflamissin dedi
Onceki kilonun resmi varmi diyince bende gostermek icin baktigimda oncesi sonrasi yaptim inanamadim nekadar fark olmus gercektenaradaki fark gerci 11kilo az degil yuzum nekadar kuculmus dunden beri sevindirik oldum
cnm özel bi menümü bu sürekli peynir yemişsinDünkü listem
Sabah 9.00 nescafe 2si bir arada
2 dilim peynir
Ara 1 yeşil elma
Öğle 12.00 yarım dürum
1 bardak ayran
Aksam 18.30 1 dilim ekmek
3 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Salata
30dk yürüyüş
1.5 lt su
hani bize resim yokmuIns. Hepberaber istedigimiz rakamlari tartida gorecegiz canim
Dun 1aydir gormedigim arkadasi gordum nekadar zayiflamissin dedi
Onceki kilonun resmi varmi diyince bende gostermek icin baktigimda oncesi sonrasi yaptim inanamadim nekadar fark olmus gercektenaradaki fark gerci 11kilo az degil yuzum nekadar kuculmus dunden beri sevindirik oldum
Yok canım özel bir menü değil dün canım bişey yapmak istemedi elimin altında peynir vardı onu yedim aksamda ağır yapmıştım yememek için öyle yedimcnm özel bi menümü bu sürekli peynir yemişsin
anladım cnm :)Yok canım özel bir menü değil dün canım bişey yapmak istemedi elimin altında peynir vardı onu yedim aksamda ağır yapmıştım yememek için öyle yedim
Yok canim ben carsafliyim oyuzden ekleyememhani bize resim yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?