Tamam canım tam gaz devam ediyorumEvvet canım
Sen canını sıkma ok ! Herşeye kaldığın yerden devam...
Canım kas zedelenmelerini engellemek için azar azar artırmalısın.Kızlar ben size bişey sorucam spor yaparken azar azar mi arttırmak daha iyi yoksa bir defada 45 dk 1 saat yapsak mi daha iyi olur
Öyle yapayım bende bu göbek gidicek o koca görecek başka yolu yokCanım kas zedelenmelerini engellemek için azar azar artırmalısın.
10ar dk artır ok iki üç günde bir
Ama şimdi şöylede bişey var saatlerce spor yapmak da yanlış!Öyle yapayım bende bu göbek gidicek o koca görecek başka yolu yok
Ben zaten günde yarım saat ya dışarda yürüyorum yada evde e Walker yapıyorumAma şimdi şöylede bişey var saatlerce spor yapmak da yanlış!
Hergün yapıyorsan spor sadece 30/45 dk arası yeterli
Haftada üç dört gün yapıosan 1/2 saat arası olur tabiki
Yani anlıyacağin fazla saat gereksiz vücuda eziyet...
Aynen canım bu program güzelBen zaten günde yarım saat ya dışarda yürüyorum yada evde e Walker yapıyorum
Önce 35 sonra 45 e tamamlarsam yeterli olur sanırım bu arada 1 yıldır dinlenen mekik aletimi çıkarıp birazda mekik çekerek mevzuyu çözmüş olurum
Yok canım görüşürüzAynen canım bu program güzelbaşarılar .... Ben kaçıyorum simdilik diyeceğin bişey yoksa yine grsrz
İyi gecelerrr tatlı rüyalar....Yok canım görüşürüz
Gunaydin canım iyi yapmışsın dün April azar azar arttir demiştiHerkese gunaydın. Planladığım gibi erken kalkamadim ama kalkar kalkmaz bu videodaki kısa egzersizi yaptım. Bu hafta 1 tur, önümüzdeki hafta 2 tur yapmayı planlıyorum.
Aksam da yürüyüş ya da eliptik bisiklet
Evet mlyt'cim, görmüştüm o mesajı. Tutamıyorum kendimi, bir başlayınca 1 saat yapasım geliyor bazenGunaydin canım iyi yapmışsın dün April azar azar arttir demişti
Ben misafir gelince tabağıma herşeyden alıyorum ayıp olmasın diye ama oyalaniyorum yemiş gibi yapıyorum neden yemiyosun dediklerinde de bugun pek iştahım yok veya yiyiyorum yavaş yavaş diyorum çay servisi yaparken çaktırmadan götürüyorum farketmiyorlar belki sanada fikir olurDün yediklerim.... öf . Sabah 7'de kalkıp evi temizledim, 12'de marul ve peynırli bir sandviç yedim, misafirlerle birlikte de 1 dilim pasta, 1 küçük dilim börek, 3, kaşık makarna salatası. Karbonhidrat bombardımanı resmen.....
Bende sporu çok seviyorum bi başlasam maazallah 1 2 saat yapasım var ama iyi değil malesef napalım bizde yavaş yavaş yaparız artıkEvet mlyt'cim, görmüştüm o mesajı. Tutamıyorum kendimi, bir başlayınca 1 saat yapasım geliyor bazen
Ama kondusyonum cok dusuk, sakatlık olur çok yuklenirsem. Zaten 80'in üzerinde kilom, bu beden bu kiloyu zor taşıyor
Aynen ben de aynı şeyi yapıyorum. Misafirler tabaklariyla meşgul iken ben ya eşimin tabağına aktarıyorum ya da tabagimi götürüyorum.Ben misafir gelince tabağıma herşeyden alıyorum ayıp olmasın diye ama oyalaniyorum yemiş gibi yapıyorum neden yemiyosun dediklerinde de bugun pek iştahım yok veya yiyiyorum yavaş yavaş diyorum çay servisi yaparken çaktırmadan götürüyorum farketmiyorlar belki sanada fikir olur
Çünkü başımıza ne geldiyse misafirler ve misafirlere gitmekten gelmedimi
Onada çözüm var canım sen takma kafanıAynen ben de aynı şeyi yapıyorum. Misafirler tabaklariyla meşgul iken ben ya eşimin tabağına aktarıyorum ya da tabagimi götürüyorum.
Ama başkasının evine gittiğimizde daha zor oluyor. Herkesin senin yedigini içtiğini sorgulaması çok can sıkıcı
Mlytcım işin formülleri sendeOnada çözüm var canım sen takma kafanı
Benim bu konuda en büyük imtihanim annemlerle beraberken oluyo e tabi misafirlikte niye az yiyiyorsun deyince az yiyorum diyorum ısrar edince de ben artık sağlığıma dikkat ediyorum sizde etseniz iyi olur diyorum onlarida işin içine katinca daha bişey diyemiyorlar sen yeterki iste herseyin bir çözümü bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?