Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tamam canım yalnız menülerini bugününkünü değilde bir önceki gün yediklerini dünün menüsü adı altında yazıyorsun. Ve miktarlarınıda belirt ve saat kaçta olduklarınıda. Ok?
O şekilde daha iyi yorumlarız bizde

merhaba.. ben tuğçe 22 yaşındayım boyum 167 ve kilom 62,5.. 55 kilo olmak istiyorum bunun içinde çok çalışcam
Hosgeldin tatlim

Rica ederiz canim azimle vereceksin insallah tekrar hosgeldiniz

teşekkür ederim cnm hayır henuz bulamadım en buyuk sorunumda o zaten ama heryere haber verdim en kısa zamanda bulucam inş
Kolay gelsin tatlim

Kızlar ben geldim
Hosgeldin tatlimm

Canim connect bisey di sanki ismi, animsayamiyorum su anda

Aslında benim benim moral yerlerde bugün eşim bana el hareketiyle gobegimin çok büyük olduğunu ima etti tamam daha vermem gereken çok kg var biliyorum ama bari verdiklerimi biraz gorseydi iyi olurdu sanki
Bozma moralini tatlim zayiflayacaksin!

Kızlar ben size bişey sorucam spor yaparken azar azar mi arttırmak daha iyi yoksa bir defada 45 dk 1 saat yapsak mi daha iyi olur
Azar
Azar arttirmak gerekiyor diye biliyorum tatlim bende

Canim dunku menum seklinde yazsan daha uygun olur saniyorum

Merhaba hoşgeldin nasılsın ? Daha önce başka takımlara katılmışlığın var mı?
4 yıl önce 1 sene kadar katılmistim istedigim ideal kiloya ulasinca biraktım.simdide yediklerimi ictiklerimi cok kontrol edemiyorum isin acigi zaten surekli dikkat etmekle geciyor ömrüm.takima girersem burdaki arkadaslarin da destegiyle birseyler olur diye dusunuyorum.

Dunku listem
Sabah 7.30
1 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 tane zeytin
1 çatal reçel
10. 00 Nescafe
13.00 yeşil çay
öğlen 14.30 1 tabak dolma
18.00 tavuk ızgara
1 dilim ekmek
2 tane kozlenmis biber
20.00 Nescafe
30 dk e Walker
2 litre su

Tam yerindesin o zaman! Sende aktif olduğun sürece burda başarırsın beraberce zayıflarız canım....

takim baskanı kimdir kurallar nedir birde takima nasil aliniyoruz acaba :)
Kaptanımız sosyestetik bende yardımcısıyım...
Kurallarımızı iki / üç haftalık bir deneme süremiz var o zaman zarfında yavaş yavaş öğrenirsin sonra listeye gireceksin.
İlk yapman gerekenler hergün dünün menüsünü yazıcaksın su ve spor miktarlarınıda ekliyerek.
Ve her cuma saat 14:00 e kadar kilonu bildireceksin....
Şu andaki kilon ve hedef kilon kaç canım ?

Güzel menü devamm mlytcımm ...

Canım yeni başladın zamanla düzelticeksin menülerini daha sağlıklı görmek isteriz...
Birdee menülerini miktarlarını ve saatlerini belirterek yaz ok?

Evet canim omrumuz dikkat etmekle geciyor gercekten, tabi ki destek icin burdayiz ama katilim gerekiyor duzenli bir sekilde
takim baskanı kimdir kurallar nedir birde takima nasil aliniyoruz acaba :)
Aprilcim gerekli aciklamalari yapmis canim soru veya sorunlarini hem burdan hem de ozel mesajla bize ulastirabikirsin

Ohh keyifler yerinde yani, bende kisliklari kaldirmayu dusunuyorum useniyorum
Yerinde çok şükür kaldır kuzum yaz geliooo hazırlan bende yakında yeni dolap alacağım yada takım oyüzden hiç dokunmadım şimdilik bide tabi boyabadana islerim var mayıs sonu gibi ... Sana kolay gelsin yaparsan eğer kuzummm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…