Tamam canımKızlaar kusura bakmayın akşam hiç internete giremedim misafirim vardıda.. Yarın doğa yürüyüşüne gitceğim için yarın yazma fırsatı bulamayabilirim.. Sabah 1 yumurta yyedim öğlen elma akşam yemeğindede pilavla sulu yemek yedim yarın yürüyüşle birlikte sporada başlıcamİyigeceler herkese...
Merhaba hoşgeldinmerhaba arkadaşlar..
Hosgeldin tatlimmerhaba.. ben tuğçe 22 yaşındayım boyum 167 ve kilom 62,5.. 55 kilo olmak istiyorum bunun içinde çok çalışcam
Rica ederiz canim azimle vereceksin insallah tekrar hosgeldinizÇook önceden katılmıştım 2008 yada 2009 daydı galiba hangisi olduğunu hatırlamıyorum şuan ama 20 kilo kadar vermiştim sayelerinde. Elimden geleni yapacağım listeye girebilmek için çok teşekkür ederim beni grubunuza kabul ettiğiniz için.
Kolay gelsin tatlimteşekkür ederim cnm hayır henuz bulamadım en buyuk sorunumda o zaten ama heryere haber verdim en kısa zamanda bulucam inş
Sağol canım baktım baş edemiyorum oturup formül buldum He heeMlytcım işin formülleri sendebütün söylediklerine şiddetle katılıyorum...
Hosgeldin tatlimmKızlar ben geldim
Canim connect bisey di sanki ismi, animsayamiyorum su andaÇok iyi gidiyordum ya bu defa. Neyse, hayırlısı. Teşekkürler april
Şu anda iş yerinde filtreye takılmadan istediğim siteye girmemi sağlayan bir program vardı onu arıyorum. Hem evdeki bağlantıda sorun olursa iş yerinde interneti kullanabilirim kendi tabletimden hem de gün içinde buraya daha çok ugrayabilirim
Bozma moralini tatlim zayiflayacaksin!Aslında benim benim moral yerlerde bugün eşim bana el hareketiyle gobegimin çok büyük olduğunu ima etti tamam daha vermem gereken çok kg var biliyorum ama bari verdiklerimi biraz gorseydi iyi olurdu sanki
AzarKızlar ben size bişey sorucam spor yaparken azar azar mi arttırmak daha iyi yoksa bir defada 45 dk 1 saat yapsak mi daha iyi olur
Canim dunku menum seklinde yazsan daha uygun olur saniyorumKızlaar kusura bakmayın akşam hiç internete giremedim misafirim vardıda.. Yarın doğa yürüyüşüne gitceğim için yarın yazma fırsatı bulamayabilirim.. Sabah 1 yumurta yyedim öğlen elma akşam yemeğindede pilavla sulu yemek yedim yarın yürüyüşle birlikte sporada başlıcamİyigeceler herkese...
Gunaydin tatlim nasilsinGünaydın kızlar mutluuu pazarlar hepimize...
Merhaba canim hosgeldinmerhaba arkadaşlar..
4 yıl önce 1 sene kadar katılmistim istedigim ideal kiloya ulasinca biraktım.simdide yediklerimi ictiklerimi cok kontrol edemiyorum isin acigi zaten surekli dikkat etmekle geciyor ömrüm.takima girersem burdaki arkadaslarin da destegiyle birseyler olur diye dusunuyorum.Merhaba hoşgeldinnasılsın ? Daha önce başka takımlara katılmışlığın var mı?
Tam yerindesin o zaman! Sende aktif olduğun sürece burda başarırsın beraberce zayıflarız canım....4 yıl önce 1 sene kadar katılmistim istedigim ideal kiloya ulasinca biraktım.simdide yediklerimi ictiklerimi cok kontrol edemiyorum isin acigi zaten surekli dikkat etmekle geciyor ömrüm.takima girersem burdaki arkadaslarin da destegiyle birseyler olur diye dusunuyorum.
Kaptanımıztakim baskanı kimdir kurallar nedir birde takima nasil aliniyoruz acaba :)
Güzel menüDunku listem
Sabah 7.30
1 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 tane zeytin
1 çatal reçel
10. 00 Nescafe
13.00 yeşil çay
öğlen 14.30 1 tabak dolma
18.00 tavuk ızgara
1 dilim ekmek
2 tane kozlenmis biber
20.00 Nescafe
30 dk e Walker
2 litre su
iyiyim canım kuafördeyim şuanGunaydin tatlim nasilsin
Merhaba canim hosgeldin
Canım yeni başladın zamanla düzelticeksin menüleriniDün yediklerim.... öf . Sabah 7'de kalkıp evi temizledim, 12'de marul ve peynırli bir sandviç yedim, misafirlerle birlikte de 1 dilim pasta, 1 küçük dilim börek, 3, kaşık makarna salatası. Karbonhidrat bombardımanı resmen.....
Teşekkürler April'cim, öyle yapıcamCanım yeni başladın zamanla düzelticeksin menülerinidaha sağlıklı görmek isteriz...
Birdee menülerini miktarlarını ve saatlerini belirterek yaz ok?
Evet canim omrumuz dikkat etmekle geciyor gercekten, tabi ki destek icin burdayiz ama katilim gerekiyor duzenli bir sekilde4 yıl önce 1 sene kadar katılmistim istedigim ideal kiloya ulasinca biraktım.simdide yediklerimi ictiklerimi cok kontrol edemiyorum isin acigi zaten surekli dikkat etmekle geciyor ömrüm.takima girersem burdaki arkadaslarin da destegiyle birseyler olur diye dusunuyorum.
Aprilcim gerekli aciklamalari yapmis canim soru veya sorunlarini hem burdan hem de ozel mesajla bize ulastirabikirsintakim baskanı kimdir kurallar nedir birde takima nasil aliniyoruz acaba :)
Ohh keyifler yerinde yani, bende kisliklari kaldirmayu dusunuyorum useniyorumiyiyim canım kuafördeyim şuanbirazdan annemlerde gelecek sohbet muhabbetle akşamı yapacağızz.
Sen nasılsın napıyosun kuzum?
Yerinde çok şükürOhh keyifler yerinde yani, bende kisliklari kaldirmayu dusunuyorum useniyorum
teşekkür ederim cnmHosgeldin tatlim
Rica ederiz canim azimle vereceksin insallah tekrar hosgeldiniz
Kolay gelsin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?