Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar ozur dılıyerek soyluyorum izne ayrılmam lazım uzun bir sure nete giremiycem sonra imkanım olursa
ve sizde kabul ederseniz tekrardan donerim hepinizi gormesemde cok seviyorum

kızlar ozur dılıyerek soyluyorum izne ayrılmam lazım uzun bir sure nete giremiycem sonra imkanım olursa
ve sizde kabul ederseniz tekrardan donerim hepinizi gormesemde cok seviyorum
Ne oldu kuzum? Neden giremeyeceksin ?

Dünkü menüm
Sabah 10
İki yumurta omlet
Bir kk peynir
Üc zeytin
İki çeri domates
İki dilim ekmek
İkindi 17
Bir kase sebze çorbası
Üç kş makarna
Akşam 20
Bir kase pul biberli yoğurt
Bir galeta
Spor
50 dk yürüyüş
3 ltsu

günaydın kızlar, güzel bir pazartesi geçirmeniz dileğiyle :)
dünkü menüm:
saat 11 de 1 kaşarlı poaça
saat 2 de 300 gr kırmızı et yedim
çeyrek ekmek yedim
4 gibi bi tane çikolata yedim
akşam 8de 3 tane zeytin yedim
dün yürüyüşe gittiğimiz için istediğim gibi bir diyet uygulayamadım.. baya ağır oldu ama bugün telafi edeceğim..
1,5 litre su içtim yaklaşık 12 km yürüdüm..

Gunaydin kizlar dunku menum sabah disarda kahvaltidaydim 1bazlama minik cay salata 2ceviz sahanda yumurta
14.00 birkase sut ve musli
17.00 5y.k fasulye yemegi
Aksam 1dilim karpuz
40dkk tempolu yuruyus
Kizlar bu ara canim karisik cerez vok istiyo hatta suan biraz yiyorum cok kalorisi olurmu findik tuzlu fistik kaju

Kalorileri var canım onların haftada bi avuç yesen bişey olmaz diye düşünüyorum vücudun onlarada ihtiyacı var

Kalorileri var canım onların haftada bi avuç yesen bişey olmaz diye düşünüyorum vücudun onlarada ihtiyacı var
Evet haklosin vucudun ihtiyaci oluyormus normalde hic sevmem ne findik ne kaju bi tuzlu fiatik severdim ama bu aralar canim findik karisik cerez istiyor hayret ediyorum demekki vucutta eksiklik varki ihtoyac duyuyor

Evet haklosin vucudun ihtiyaci oluyormus normalde hic sevmem ne findik ne kaju bi tuzlu fiatik severdim ama bu aralar canim findik karisik cerez istiyor hayret ediyorum demekki vucutta eksiklik varki ihtoyac duyuyor
Kavrulmuş çerezlerin yerine çiğ olanları tercih ederseniz kilo vermenize bile yardımcı olur

Merhaba kızlar dunki listem
sabah 09.30
2 haşlanmış yumurta
2 tam ceviz
avuçiçi kadar köy peyniri
yarım kibrit kutusu tulum peyniri
1 yemek kaşığı zeytinyağı ile yapılmış bir kase domates, salatalık, biber
1 avuç maydanoz

16.30'da
1 kase unsuz, pirinçsiz yayla çorbası (bulgur koydum 1 kaşık)
1 kase zeytinyağlı mantar sote

18.00 gibi bir kase yoğurt yedim, tam istediğim gibi gitmedi ama olsun bakalım

1,5 litre su
sabah 15 dk spor + ogleden sonra 20 dk eliptik bisiklet

yediklerinin içinde ekmek ve çikolata olmasaydı 12 km yürüyüş ile sen uçardın valla
bir dahaki sefere istediğin gibi olsun inşallah

Kavrulmuş çerezlerin yerine çiğ olanları tercih ederseniz kilo vermenize bile yardımcı olur
onlarında hiçç lezzeti yok kizaten nedense lezzetsiz şeyler sağlıklı heppama tabiki kızlar boşveriyoruz tadı tuzu çiğ yemeye devam
sen bu menünün neyini beğenmedin canım çok iyi

onlarında hiçç lezzeti yok kizaten nedense lezzetsiz şeyler sağlıklı heppama tabiki kızlar boşveriyoruz tadı tuzu çiğ yemeye devam
sen bu menünün neyini beğenmedin canım çok iyi
O yoğurdu yemeyeydim iyiydi be April'ım
Her şeyin mükemmel olmasını istiyoruuuuuuum

selam kızlar nasılsınız
ben ev ararken kilo vermişim sanki
hergün tempo bi sürü yer görmeye gidiyorum işe yaradı he bi hafif hissediyorum kendimi

Kizlaaar dün dayanamayıp 50 tane jumping jack hareketi yapmıştım

gece 3 buçuk gibi karnımın üst kısmında dehşet bir ağrıyla uyandım. Nefesimi iyi ayarlayamadigim için diyafram zorlandı herhalde, ay ölüyorum sandım
1 saat kivrandim, sonra geçti. Hep diyoruz ya birden yuklenmeyelim diye, cok fena dersimi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…