Ne oldu kuzum? Neden giremeyeceksin ?kızlar ozur dılıyerek soyluyorum izne ayrılmam lazım uzun bir sure nete giremiycem sonra imkanım olursa
ve sizde kabul ederseniz tekrardan donerim hepinizi gormesemde cok seviyorum
Kalorileri var canım onların haftada bi avuç yesen bişey olmaz diye düşünüyorum vücudun onlarada ihtiyacı varGunaydin kizlar dunku menum sabah disarda kahvaltidaydim 1bazlama minik cay salata 2ceviz sahanda yumurta
14.00 birkase sut ve musli
17.00 5y.k fasulye yemegi
Aksam 1dilim karpuz
40dkk tempolu yuruyus
Kizlar bu ara canim karisik cerez vok istiyo hatta suan biraz yiyorum cok kalorisi olurmu findik tuzlu fistik kaju
Evet haklosin vucudun ihtiyaci oluyormus normalde hic sevmem ne findik ne kaju bi tuzlu fiatik severdim ama bu aralar canim findik karisik cerez istiyor hayret ediyorum demekki vucutta eksiklik varki ihtoyac duyuyorKalorileri var canım onların haftada bi avuç yesen bişey olmaz diye düşünüyorum vücudun onlarada ihtiyacı var
Kavrulmuş çerezlerin yerine çiğ olanları tercih ederseniz kilo vermenize bile yardımcı olurEvet haklosin vucudun ihtiyaci oluyormus normalde hic sevmem ne findik ne kaju bi tuzlu fiatik severdim ama bu aralar canim findik karisik cerez istiyor hayret ediyorum demekki vucutta eksiklik varki ihtoyac duyuyor
günaydın kızlar, güzel bir pazartesi geçirmeniz dileğiyle :)
dünkü menüm:
saat 11 de 1 kaşarlı poaça
saat 2 de 300 gr kırmızı et yedim
çeyrek ekmek yedim
4 gibi bi tane çikolata yedim
akşam 8de 3 tane zeytin yedim
dün yürüyüşe gittiğimiz için istediğim gibi bir diyet uygulayamadım.. baya ağır oldu ama bugün telafi edeceğim..
1,5 litre su içtim yaklaşık 12 km yürüdüm..
onlarında hiçç lezzeti yok kiKavrulmuş çerezlerin yerine çiğ olanları tercih ederseniz kilo vermenize bile yardımcı olur
sen bu menünün neyini beğenmedin canım çok iyiMerhaba kızlar dunki listem
sabah 09.30
2 haşlanmış yumurta
2 tam ceviz
avuçiçi kadar köy peyniri
yarım kibrit kutusu tulum peyniri
1 yemek kaşığı zeytinyağı ile yapılmış bir kase domates, salatalık, biber
1 avuç maydanoz
16.30'da
1 kase unsuz, pirinçsiz yayla çorbası (bulgur koydum 1 kaşık)
1 kase zeytinyağlı mantar sote
18.00 gibi bir kase yoğurt yedim, tam istediğim gibi gitmedi ama olsun bakalım
1,5 litre su
sabah 15 dk spor + ogleden sonra 20 dk eliptik bisiklet
O yoğurdu yemeyeydim iyiydi be April'ımonlarında hiçç lezzeti yok kizaten nedense lezzetsiz şeyler sağlıklı hepp ama tabiki kızlar boşveriyoruz tadı tuzu çiğ yemeye devam
sen bu menünün neyini beğenmedin canım çok iyi
canımm aman boşver sağlığın için iyisini yapmışsın yoğurt yenmez mi ? candır canO yoğurdu yemeyeydim iyiydi be April'ım
Her şeyin mükemmel olmasını istiyoruuuuuuum
aynenn öyle!
tadını çıkart o zaman güsellikselam kızlar nasılsınız
ben ev ararken kilo vermişim sanki
hergün tempo bi sürü yer görmeye gidiyorum işe yaradı he bi hafif hissediyorum kendimi
Amiiin! Müsss mükemmelcanımm aman boşver sağlığın için iyisini yapmışsın yoğurt yenmez mi ? candır canzamanla herşey müSSmükemmel olacak İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?