Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evvet tabiki yüklenmek çok yanlış! Allah korusun sonra hiç spor yapamaz hale geliriz herşey kararında güzel

Kızlar ya, aramızda vermesi gereken kilosu az olan da var, benim gibi çok olan da. Hayalinizdeki kiloya ulaşınca yapmak istedikleriniz neler? Konuşalım motive olalım

Kızlar ya, aramızda vermesi gereken kilosu az olan da var, benim gibi çok olan da. Hayalinizdeki kiloya ulaşınca yapmak istedikleriniz neler? Konuşalım motive olalım
çok güzel bir soruaslında okadar çok hayal var ki
öncelikle zayıf bir anne olmak ve bebeğimle çok güzel fotoğraflar çektirmek isterim(tabi ilk önce zayıflanacak ve tabi birde bebek olması lazım)
sonrasında ise istediğim her kıyafeti moda olan herşeyi rahatlıkla giymek

ayy bende bayılırım hepp aburcuburu kesince aklımdan çıkmayan tek şeyler kuruyemişşş kendimi tutuyorum zorluyorum yemiyorumbaşarabileceksen eğer sadece günde 15 taneye kadar yiyebilirsin ben kendim başaramayacağım için hiçççç bulaşmıyorum yoksa o paket biter

peki senin hayalin nedir ?
Hemen hemen aynı şeyler aslında
İnsanın bedeninden kopuk yaşaması çok zor, çok can sıkıcı....
Ilkokuldayken 3 ay jimnastik eğitimi almıştım, ortaokul, lisede de basketbol oynamıştım. O günlerde hissettigim bir canlılık, hafiflik vardı. Onu geri istiyorum

zamanla düzelir merak etme ...hem o kadarda kötü değil çünkü hareket var dün dert etme canım

hayallerimize kavuşmak ümidiyle yolaaa devam canım ozaman

Zayıf anne olmak konusunda çok baskı var kadınların üzerinde aslında ya. Ünlüler dogurduktan 2-3 ay sonra hop bir çıkıyorlar ortaya, eskisinden daha fit. Çok kötü bir durum aslında gerçek hayattaki kadınlar için. O Ünlülerin özel sefleri, antrenörleri var, oh ne ala

aynen cnm ay birde şans dileyin banada istediğim evden olumlu yanıt gelsin
havuzlu siteye geçmek istiyorum eğer oraya girersem varya tutmayın beni akşama kadar yüzerimm
bolll şanslar kuzum Rabbim gönlüne göre versin...
ayyy İnşallah daha ne olsun ki yüzmek kadar iyi spor mu var ?

yo yoo...Aslında onlara hiç özenmiyorum benim zayıflık kavramım 60/65 arası olsam çok zayıf hissediyorum kendimi o bana yakışıyor
ünlülerle aynı kefeye asla sokmam kendimi zaten tv bile izlemem ...sadece film ve yabancı dizi

Ya benim çocuğum yok, öyle bir planım da yok ama ben çok etkileniyorum. Yabancı kanalları çok izliyorum zaten. Bu huyumdan da vazgeçmem lazım

Motivasyon kaynağım olan iki resim

Eklentiler

• beyonce-bikini-body.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 56
  • jennifer-lopez-ama-awards-20141.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 69
bolll şanslar kuzum Rabbim gönlüne göre versin...
ayyy İnşallah daha ne olsun ki yüzmek kadar iyi spor mu var ?
çok teşekkür ederim cnm inşallah olur
eskiden o siteye yüzmeye giderdim halka kapatmışlardı
ben bi yıl yüzerek bir ayda 7 kilo vermiştim
ve çokta severim balık gibi at beni suya çıkmam hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…