- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
Evet April'cim evliyim, bu yıl 5. yılımız bitiyor.sen evliydin dimi kuzum kaç senelik? ve ne iş yapıyordun?(birazcık tanıyalım dimi ama)
çok güzel bir ömür boyuu muSmutluluklarEvet April'cim evliyim, bu yıl 5. yılımız bitiyor.
İngilizce öğretmeniyim.
Geldim geldim April cim inşaallah izinli yazmadin beniNe oldu kuzum? Neden giremeyeceksin ?
Yok canım senden kesin haber gelmeden yazmam.Geldim geldim April cim inşaallah izinli yazmadin beni
Bazı sorunlar vardı hallettim şükür
Dün resmen ağladım sizden ayriliyorum diye büyü mü yaptınız bana doğru söyleyinYok canım senden kesin haber gelmeden yazmam.
Çok sevindim çok gitme tabi
ayy kuzum! AğlamaDün resmen ağladım sizden ayriliyorum diye büyü mü yaptınız bana doğru söyleyin
İyiki varsınızayy kuzum! Ağlamagitmede ağlamada....
Bağımlılık yaparız bizzz .... Ondandır kuzum
Tşk ederim canım iyiki sende varsın hep buralarda olİyiki varsınız
hallettim ve burdayim çok şükür sen nasılsın canım nasıl gidiyorTşk ederim canım iyiki sende varsın hep buralarda ol
Şimdi nasılsın peki keyfin nasıl düzeldimi herşeyy?
İyiyim canım bendehallettim ve burdayim çok şükür sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Bende çocukları uyuttum nette geziniyorum bende bugün spor yaptım kas agrilarim hafifledi çok rahatladım 3 gün resmen penguen misali dolandim ortalardaİyiyim canım bendeparamparçayı izlioz izlediğimiz tek yerli dizi sporumu yaptım keyfteyim yaniii...
Sen napıon?
Çok zorlamadan kendini yap canım. Sporsuz hayat zaten enerjisiz miskin oluyor...Bende çocukları uyuttum nette geziniyorum bende bugün spor yaptım kas agrilarim hafifledi çok rahatladım 3 gün resmen penguen misali dolandim ortalarda
ayy bu hareketi deniycem hemennn hangi bölgeler için faydalı bu hareket?Kizlaaar dün dayanamayıp 50 tane jumping jack hareketi yapmıştım
gece 3 buçuk gibi karnımın üst kısmında dehşet bir ağrıyla uyandım. Nefesimi iyi ayarlayamadigim için diyafram zorlandı herhalde, ay ölüyorum sandım
1 saat kivrandim, sonra geçti. Hep diyoruz ya birden yuklenmeyelim diye, cok fena dersimi aldım
Merhabaayy bu hareketi deniycem hemennn hangi bölgeler için faydalı bu hareket?
bu arada tekrar merhaba
Bir ara spor yapmadım ondan oldu sanırım şimdi günde 5 er dk arttiriyorumÇok zorlamadan kendini yap canım. Sporsuz hayat zaten enerjisiz miskin oluyor...
iyiyim çok teşekkür ederim :) siz nasılsınız? bugün diyete gerçekten başladığımı hissettim kararlıyım bu sefer başaracağımMerhabaamann sakın fazla yapıp sende kendini zorlama yeteri kadar yap canım...nasılsın napıyosun bakim?
Bir ara spor yapmadım ondan oldu sanırım şimdi günde 5 er dk arttiriyorum
Bende sporsuz bir hayat düşünemiyorum çocuklara bile yaptiriyorum
Kesinlikle canım özellikle kızım çok seviyor oglanlar daha tembelçocuklara çekirdekten böyle şeyleri vermek gerekiyo bi alışsalar sporla yaşamaya gelecek hayatlarında hep yapmak isticeklerdir
oyy kuzularda mı yapio ne güzelBir ara spor yapmadım ondan oldu sanırım şimdi günde 5 er dk arttiriyorum
Bende sporsuz bir hayat düşünemiyorum çocuklara bile yaptiriyorum
Sağol canım çekirdekten yetişiyor benimkileroyy kuzularda mı yapio ne güzelafferin hepinize güzel aile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?