Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyiyim çok teşekkür ederim :) siz nasılsınız? bugün diyete gerçekten başladığımı hissettim kararlıyım bu sefer başaracağım
Bizde çok iyiyiz Şükür ooo ne güsel başla tabi beraberce zayıflıyacağız ... Başarılar canım.

yok ben zaten hic sevmezdim bu aralar canim istiyor ama bir avuc yetiyor bana
ara ogun olarak yerim olmazsa 15 tane

ben hic oblara ozenmem april gibi dusunuyorum 60 65 yeter bana ama insan etkilenmiyorda degil nasil hemen verebiliyorlar insanin paikolojisini bozuyor bu artistler

Dün resmen ağladım sizden ayriliyorum diye büyü mü yaptınız bana doğru söyleyin
kuzum sakin ola gitmeyesin

iyiyim çok teşekkür ederim :) siz nasılsınız? bugün diyete gerçekten başladığımı hissettim kararlıyım bu sefer başaracağım
ayy bende 2aydir diyetteyim 11 kilo verdim iki haftadir gram gram veriyorum motivasyonum yerlerde biri beni silkelesin

çocuklara çekirdekten böyle şeyleri vermek gerekiyo bi alışsalar sporla yaşamaya gelecek hayatlarında hep yapmak isticeklerdir
kizim evdeyken yuruyus yaptigimda benden sonra oda istiyor onada 5dakika izin veriyorum benimkide sever sporu

Kozlar benim motivasyon yerlerde kilo almadim ama veremiyorumda neyapacagim ben 70.7 70.9 71 arasi gidip geliyorum bi dusemedim 70 altina iki haftadir

Gitmedim canım burdayım seni sirkelmeye geldim
Ne oluyor bakiiiim sen degilmiydin 11 kg veren yine vericeksin sadece duraklama evresindesin ama ben sana söyliyim seni o üst üste detoxlar yaktı 1 veya 2 gün şaşırt bakim bunyeyi bak nasıl gidiyor o kilolar

Canım sadece yapacağın şey aynen devam et bozma diyeti sporu gidecekler...
Duraklama olmuştur biraz sabret

Merhaba, öncelikle beni takıma davet ettiği için ApriL e teşekkür ederim
Ismim Ülkü, 73 kiloyum, hedef kilom 60 ve boyum 165 :)
denediğim bir diyet yok, yapabildiğim zamanlarda Jillian Michaels yapmaya çalışıyorum.
Her sabah bugün diyetimin ilk günü, fazla kaçırmayacağım diyorum fakat akşama doğru bu düşüncelerim toz olup gitmekle beraber bu düşüncelerimin yerini bitmek tükenmek bilmeyen bir yeme isteği alıyor
Ahh... Evet biraz önce kocaman bir tost yedim Üzgün ve pişmanım...

Hoş geldin sıkma canını yedikleri buraya yazarsan bi müddet sonra sorumluluk hissedip yemezsin kisacasi alisirsin

ayy bende 2aydir diyetteyim 11 kilo verdim iki haftadir gram gram veriyorum motivasyonum yerlerde biri beni silkelesin
ayy ne güzell darısı başımaa inşallahh

kızlar bide bişey soracağım bu basenleri , kalçayı ve baldırları sıkılaştırmak için önerebileceğiniz evde yapabileceğim egzersizler varmı? internete baktım bir sürü şey çıkıyor sizin tecrübelerinizden önerebileceğiniz bi spor varmı?

bende de aynısı oluyor acayip bir yeme isteğim var zor durduruyorum kendimi

canim benim cek sacimi kendime getir beni inan ihtiyacim var evet haklisin cok ustuste detoxlar diyet cesitleri denedim ve guzelde verdim ama suan bisey denemiyorum yada duraksama donemimde oldugumdan veremiyorum bilmiyorum ama silkelenmem lazim evet dedigini bugun yaptim guzel sasirttim vucudumuyedim bugun vallahi ins. Elektirik su olarak donmez

Canım sadece yapacağın şey aynen devam et bozma diyeti sporu gidecekler...
Duraklama olmuştur biraz sabret
ins. Canim tek temennim kilo almadan kendime gelmek eski istikrarimi korumak

hosgeldin aramiza canim yanliz tost bu saatte hic iyi degil sakin bir daha busaatlerde yeme yoksa zararini diyet yapinca cok kotu goruyorsun
ben ettim sen etme diye soyluyorum
bende cok abur cubur severim
canim tatli istediginde hemen islak kek cirpip kucuk yuvarlak borcamin 1dilimini tek biraktigim cogu zamani bilirim koca tostla portakal suyu kahvaltilarimi ve aksam bol salcali ayran esliginde makarna kocaman tabak yedigimi bilirim sonuc ne oldu gocamaaan gobek oldu evet iki bebekte cikti ordan ama suan gobek hatira kaldi bana kararini verdiysen suandan itibaren yemeyi kes agzina ne atarsan kilo olacagini dusun ve yeme 2aydir salcali makarnayi guzelim tosta hasretim ama mukafati 11 kilo vermem oldu cokta guzel oldu benden demesi

Rica ederim canım hoşgeldin
Zamanla herşey düzelecek sen yeter ki iste hep buralarda ol motive olacağına eminim.
Yeni üye olduğun için 2/3 haftalık bir deneme süren olacak bu zaman zarfında takıma uyumun neticesinde listemize gireceksin.
Hergün bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarlarınıda ekleyerek yazarsın ve sohbet muhabbete geliceksin bu kadar.
Her cuma saat 14'e kadar tartı günümüz kilonu bildireceksin.
Takımımızın kaptanı sosyestetik bende yardımcısıyım bir sorun olursa her zaman sorabilirsin canım başarılar dilerim...

Hergun yuruyus yapiyorum ve 2ayda basenlerimde 7cm belimde 11 cm incelme olmus 11kilo verdim ayrica
Genellikle yuruyus yaparim ve resimde gordugun programlari elimden geldigince yapmaya calisiyorum sende dene iseyyariyor

Ya ben bu kıza ölürüm oyyyy Maşallah! Melek güzel yüzlü kırkbirkere Maşallah...

Aynı ben Buraya sık takilirsan çok faydasını göreceğini düşünüyorum Ülkü. Ben de 1 hafta kadar önce katıldım. Hoşgeldin

Hoş geldin sıkma canını yedikleri buraya yazarsan bi müddet sonra sorumluluk hissedip yemezsin kisacasi alisirsin
Hoş buldum teşekkür ederim

bende de aynısı oluyor acayip bir yeme isteğim var zor durduruyorum kendimi
ben o durdurma kısmında sorun yaşıyorum işte

wooww tebrik ederim, darısı benim başıma

Hoş buldum :) kuralları anladım sayılır, 1. Sayfayı da okudum teşekkür ederim, umarım bu sefer başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…