Maşallah maşallah çok hoşuma gitti yaKesinlikle canım özellikle kızım çok seviyor oglanlar daha tembel
Bizde çok iyiyiz Şüküriyiyim çok teşekkür ederim :) siz nasılsınız? bugün diyete gerçekten başladığımı hissettim kararlıyım bu sefer başaracağım
yok ben zaten hic sevmezdim bu aralar canim istiyor ama bir avuc yetiyor banaayy bende bayılırım hepp aburcuburu kesince aklımdan çıkmayan tek şeyler kuruyemişşşkendimi tutuyorum zorluyorum yemiyorum başarabileceksen eğer sadece günde 15 taneye kadar yiyebilirsin ben kendim başaramayacağım için hiçççç bulaşmıyorum yoksa o paket biter
ben hic oblara ozenmem april gibi dusunuyorum 60 65 yeter bana ama insan etkilenmiyorda degil nasil hemen verebiliyorlar insanin paikolojisini bozuyor bu artistlerZayıf anne olmak konusunda çok baskı var kadınların üzerinde aslında ya. Ünlüler dogurduktan 2-3 ay sonra hop bir çıkıyorlar ortaya, eskisinden daha fit. Çok kötü bir durum aslında gerçek hayattaki kadınlar için. O Ünlülerin özel sefleri, antrenörleri var, oh ne ala
kuzum sakin ola gitmeyesinDün resmen ağladım sizden ayriliyorum diye büyü mü yaptınız bana doğru söyleyin
ayy bende 2aydir diyetteyim 11 kilo verdim iki haftadir gram gram veriyorum motivasyonum yerlerde biri beni silkelesiniyiyim çok teşekkür ederim :) siz nasılsınız? bugün diyete gerçekten başladığımı hissettim kararlıyım bu sefer başaracağım
kizim evdeyken yuruyus yaptigimda benden sonra oda istiyor onada 5dakika izin veriyorum benimkide sever sporuçocuklara çekirdekten böyle şeyleri vermek gerekiyo bi alışsalar sporla yaşamaya gelecek hayatlarında hep yapmak isticeklerdir
Gitmedim canım burdayım seni sirkelmeye geldimyok ben zaten hic sevmezdim bu aralar canim istiyor ama bir avuc yetiyor bana
ara ogun olarak yerim olmazsa 15 tane
ben hic oblara ozenmem april gibi dusunuyorum 60 65 yeter bana ama insan etkilenmiyorda degil nasil hemen verebiliyorlar insanin paikolojisini bozuyor bu artistler
kuzum sakin ola gitmeyesin
ayy bende 2aydir diyetteyim 11 kilo verdim iki haftadir gram gram veriyorum motivasyonum yerlerde biri beni silkelesin
kizim evdeyken yuruyus yaptigimda benden sonra oda istiyor onada 5dakika izin veriyorum benimkide sever sporu
Kozlar benim motivasyon yerlerde kilo almadim ama veremiyorumda neyapacagim ben70.7 70.9 71 arasi gidip geliyorum bi dusemedim 70 altina iki haftadir
Canım sadece yapacağın şey aynen devam et bozma diyeti sporu gidecekler...yok ben zaten hic sevmezdim bu aralar canim istiyor ama bir avuc yetiyor bana
ara ogun olarak yerim olmazsa 15 tane
ben hic oblara ozenmem april gibi dusunuyorum 60 65 yeter bana ama insan etkilenmiyorda degil nasil hemen verebiliyorlar insanin paikolojisini bozuyor bu artistler
kuzum sakin ola gitmeyesin
ayy bende 2aydir diyetteyim 11 kilo verdim iki haftadir gram gram veriyorum motivasyonum yerlerde biri beni silkelesin
kizim evdeyken yuruyus yaptigimda benden sonra oda istiyor onada 5dakika izin veriyorum benimkide sever sporu
Kozlar benim motivasyon yerlerde kilo almadim ama veremiyorumda neyapacagim ben70.7 70.9 71 arasi gidip geliyorum bi dusemedim 70 altina iki haftadir
Hoş geldin sıkma canını yedikleri buraya yazarsan bi müddet sonra sorumluluk hissedip yemezsin kisacasi alisirsinMerhaba, öncelikle beni takıma davet ettiği için ApriL e teşekkür ederim
Ismim Ülkü, 73 kiloyum, hedef kilom 60 ve boyum 165 :)
denediğim bir diyet yok, yapabildiğim zamanlarda Jillian Michaels yapmaya çalışıyorum.
Her sabah bugün diyetimin ilk günü, fazla kaçırmayacağım diyorum fakat akşama doğru bu düşüncelerim toz olup gitmekle beraber bu düşüncelerimin yerini bitmek tükenmek bilmeyen bir yeme isteği alıyor
Ahh... Evet biraz önce kocaman bir tost yedimÜzgün ve pişmanım...
ayy ne güzell darısı başımaa inşallahhayy bende 2aydir diyetteyim 11 kilo verdim iki haftadir gram gram veriyorum motivasyonum yerlerde biri beni silkelesin
bende de aynısı oluyor acayip bir yeme isteğim var zor durduruyorum kendimiMerhaba, öncelikle beni takıma davet ettiği için ApriL e teşekkür ederim
denediğim bir diyet yok, yapabildiğim zamanlarda Jillian Michaels yapmaya çalışıyorum.
Her sabah bugün diyetimin ilk günü, fazla kaçırmayacağım diyorum fakat akşama doğru bu düşüncelerim toz olup gitmekle beraber bu düşüncelerimin yerini bitmek tükenmek bilmeyen bir yeme isteği alıyor
canim benim cek sacimi kendime getir beniGitmedim canım burdayım seni sirkelmeye geldim
Ne oluyor bakiiiim sen degilmiydin 11 kg veren yine vericeksin sadece duraklama evresindesin ama ben sana söyliyim seni o üst üste detoxlar yaktı 1 veya 2 gün şaşırt bakim bunyeyi bak nasıl gidiyor o kilolar
ins. Canim tek temennim kilo almadan kendime gelmek eski istikrarimi korumakCanım sadece yapacağın şey aynen devam et bozma diyeti sporu gidecekler...
Duraklama olmuştur biraz sabret
hosgeldin aramiza canim yanliz tost bu saatte hic iyi degil sakin bir daha busaatlerde yeme yoksa zararini diyet yapinca cok kotu goruyorsunMerhaba, öncelikle beni takıma davet ettiği için ApriL e teşekkür ederim
Rica ederim canım hoşgeldinMerhaba, öncelikle beni takıma davet ettiği için ApriL e teşekkür ederim
Hergun yuruyus yapiyorum ve 2ayda basenlerimde 7cm belimde 11 cm incelme olmus 11kilo verdim ayricaayy ne güzell darısı başımaa inşallahh
kızlar bide bişey soracağım bu basenleri , kalçayı ve baldırları sıkılaştırmak için önerebileceğiniz evde yapabileceğim egzersizler varmı? internete baktım bir sürü şey çıkıyor sizin tecrübelerinizden önerebileceğiniz bi spor varmı?
Ya ben bu kıza ölürüm oyyyy Maşallah! Melek güzel yüzlü kırkbirkere Maşallah...Hergun yuruyus yapiyorum ve 2ayda basenlerimde 7cm belimde 11 cm incelme olmus 11kilo verdim ayrica
Genellikle yuruyus yaparim ve Eki Görüntüle 1510162 resimde gordugun programlari elimden geldigince yapmaya calisiyorum sende dene iseyyariyor
Teşekkürler Aprilçok güzel bir ömür boyuu muSmutluluklar
ikinci İngilizce öğretmenimizsin,sosyestetikde meslekdaşın
Merhabaaaaayy bu hareketi deniycem hemennn hangi bölgeler için faydalı bu hareket?
bu arada tekrar merhaba
Aynı benMerhaba, öncelikle beni takıma davet ettiği için ApriL e teşekkür ederim
Hoş buldum teşekkür ederimHoş geldin sıkma canını yedikleri buraya yazarsan bi müddet sonra sorumluluk hissedip yemezsin kisacasi alisirsin
ben o durdurma kısmında sorun yaşıyorum iştebende de aynısı oluyor acayip bir yeme isteğim var zor durduruyorum kendimi
wooww tebrik ederim, darısı benim başımacanim benim cek sacimi kendime getir beniinan ihtiyacim var evet haklisin cok ustuste detoxlar diyet cesitleri denedim ve guzelde verdim ama suan bisey denemiyorum yada duraksama donemimde oldugumdan veremiyorum bilmiyorum ama silkelenmem lazim evet dedigini bugun yaptim guzel sasirttim vucudumu yedim bugun vallahi ins. Elektirik su olarak donmez
ins. Canim tek temennim kilo almadan kendime gelmek eski istikrarimi korumak
hosgeldin aramiza canim yanliz tost bu saatte hic iyi degil sakin bir daha busaatlerde yeme yoksa zararini diyet yapinca cok kotu goruyorsun
ben ettim sen etme diye soyluyorum
bende cok abur cubur severim
canim tatli istediginde hemen islak kek cirpip kucuk yuvarlak borcamin 1dilimini tek biraktigim cogu zamani bilirim koca tostla portakal suyu kahvaltilarimi ve aksam bol salcali ayran esliginde makarna kocaman tabak yedigimi bilirimsonuc ne oldu gocamaaan gobek oldu evet iki bebekte cikti ordan ama suan gobek hatira kaldi bana kararini verdiysen suandan itibaren yemeyi kes agzina ne atarsan kilo olacagini dusun ve yeme 2aydir salcali makarnayi guzelim tosta hasretim ama mukafati 11 kilo vermem oldu cokta guzel oldu benden demesi
Hoş buldum :) kuralları anladım sayılır, 1. Sayfayı da okudum teşekkür ederim, umarım bu sefer başarabilirimRica ederim canım hoşgeldin
Zamanla herşey düzelecek sen yeter ki iste hep buralarda ol motive olacağına eminim.
Yeni üye olduğun için 2/3 haftalık bir deneme süren olacak bu zaman zarfında takıma uyumun neticesinde listemize gireceksin.
Hergün bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarlarınıda ekleyerek yazarsın ve sohbet muhabbete geliceksin bu kadar.
Her cuma saat 14'e kadar tartı günümüz kilonu bildireceksin.
Takımımızın kaptanısosyestetik bende yardımcısıyım bir sorun olursa her zaman sorabilirsin canım başarılar dilerim...
Teşekkür ederim, hoş buldumAynı benBuraya sık takilirsan çok faydasını göreceğini düşünüyorum Ülkü. Ben de 1 hafta kadar önce katıldım. Hoşgeldin
Avatar resmin çok güzelTeşekkür ederim, hoş buldum
Evliyim 8 yıllık,13 yıldırda aşığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?