- 27 Nisan 2015
- 163
- 216
- 103
- 30
Teşekkür ederim :) Friedrich Wilhelm Nietzsche :)Avatar resmin çok güzel
Tesekkurler teyzosuYa ben bu kıza ölürüm oyyyy Maşallah! Melek güzel yüzlü kırkbirkere Maşallah...
Ben Youtube'da fitnessblender diye bir kanalı takip etmeye başladım. Harika videoları var, değişik bir format. Ben videoların sesini kisip arkaya müzik aciyorumayy ne güzell darısı başımaa inşallahh
kızlar bide bişey soracağım bu basenleri , kalçayı ve baldırları sıkılaştırmak için önerebileceğiniz evde yapabileceğim egzersizler varmı? internete baktım bir sürü şey çıkıyor sizin tecrübelerinizden önerebileceğiniz bi spor varmı?
Vaaaaaaav, Allah nazardan saklasinEvliyim 8 yıllık,13 yıldırda aşığım
Sen de öpüldün Apriiiiiil, iyi gecelerKızlar ben malum yarın iş var yatıyorum grsrz yine erken yatalım erken kalkAlım dimi amaiyi gecelerr öpüldünüz
Evet ta kendisi. Hem de popart şeklindeTeşekkür ederim :) Friedrich Wilhelm Nietzsche :)
Kesinlikle! Karatayda vardi di mi onlar?Kavrulmuş çerezlerin yerine çiğ olanları tercih ederseniz kilo vermenize bile yardımcı olur
Guzel menun canim eliptigi cok severimMerhaba kızlar dunki listem
sabah 09.30
2 haşlanmış yumurta
2 tam ceviz
avuçiçi kadar köy peyniri
yarım kibrit kutusu tulum peyniri
1 yemek kaşığı zeytinyağı ile yapılmış bir kase domates, salatalık, biber
1 avuç maydanoz
16.30'da
1 kase unsuz, pirinçsiz yayla çorbası (bulgur koydum 1 kaşık)
1 kase zeytinyağlı mantar sote
18.00 gibi bir kase yoğurt yedim, tam istediğim gibi gitmedi ama olsun bakalım
1,5 litre su
sabah 15 dk spor + ogleden sonra 20 dk eliptik bisiklet
Yogurt candir bence deecanımm aman boşver sağlığın için iyisini yapmışsın yoğurt yenmez mi ? candır canzamanla herşey müSSmükemmel olacak İnşallah
Kesinlike katiliyorummaynenn öyle!
Kolayliklar diliyorum bitanemselam kızlar nasılsınız
ben ev ararken kilo vermişim sanki
hergün tempo bi sürü yer görmeye gidiyorum işe yaradı he bi hafif hissediyorum kendimi
Dikat et canim birden yuklenme, hareket super yalnizKizlaaar dün dayanamayıp 50 tane jumping jack hareketi yapmıştım
gece 3 buçuk gibi karnımın üst kısmında dehşet bir ağrıyla uyandım. Nefesimi iyi ayarlayamadigim için diyafram zorlandı herhalde, ay ölüyorum sandım
1 saat kivrandim, sonra geçti. Hep diyoruz ya birden yuklenmeyelim diye, cok fena dersimi aldım
Aynen aprilime katiliyorumevvet tabiki yüklenmek çok yanlış! Allah korusun sonra hiç spor yapamaz hale geliriz herşey kararında güzel
Olalimmm ben citir citir gezmek istiyorum bugun sporda siz plates hocasi misiniz dediler bakakaldim! Demekk az kaldo hedefe ulasmama hadi bakalimmmKızlar ya, aramızda vermesi gereken kilosu az olan da var, benim gibi çok olan da. Hayalinizdeki kiloya ulaşınca yapmak istedikleriniz neler? Konuşalım motive olalım
Insallah aprilim her seyin en guzeli seninle olsunçok güzel bir soruaslında okadar çok hayal var ki
öncelikle zayıf bir anne olmak ve bebeğimle çok güzel fotoğraflar çektirmek isterim(tabi ilk önce zayıflanacak ve tabi birde bebek olması lazım)
sonrasında ise istediğim her kıyafeti moda olan herşeyi rahatlıkla giymek
Spor mutlu ediyor bence insani, enerji veriyor uzme kendini canim. Kazanirsin geriHemen hemen aynı şeyler aslında
İnsanın bedeninden kopuk yaşaması çok zor, çok can sıkıcı....
Ilkokuldayken 3 ay jimnastik eğitimi almıştım, ortaokul, lisede de basketbol oynamıştım. O günlerde hissettigim bir canlılık, hafiflik vardı. Onu geri istiyorum
Hayirlisi olsun tatlimaynen cnm ay birde şans dileyin banada istediğim evden olumlu yanıt gelsin
havuzlu siteye geçmek istiyorum eğer oraya girersem varya tutmayın beni akşama kadar yüzerimm
Biz de birbirimizin yasam kocuyuz iste ne guzelllZayıf anne olmak konusunda çok baskı var kadınların üzerinde aslında ya. Ünlüler dogurduktan 2-3 ay sonra hop bir çıkıyorlar ortaya, eskisinden daha fit. Çok kötü bir durum aslında gerçek hayattaki kadınlar için. O Ünlülerin özel sefleri, antrenörleri var, oh ne ala
Yabanci dizilerini yesinler seninnnyo yoo...Aslında onlara hiç özenmiyorum benim zayıflık kavramım 60/65 arası olsam çok zayıf hissediyorum kendimi o bana yakışıyor
ünlülerle aynı kefeye asla sokmam kendimi zaten tv bile izlemem ...sadece film ve yabancı dizi
Harika!Motivasyon kaynağım olan iki resim
teşekkürler ediyorum cnmmKesinlikle! Karatayda vardi di mi onlar?
Guzel menun canim eliptigi cok severim
Ama artirmalisin bence
Yogurt candir bence dee
Kesinlike katiliyorumm
Kolayliklar diliyorum bitanem
Super videolar icin tsk tatlim ayrica da aleykum selamBen Youtube'da fitnessblender diye bir kanalı takip etmeye başladım. Harika videoları var, değişik bir format. Ben videoların sesini kisip arkaya müzik aciyorum
bu videolar başlangıç seviyesi icin:
https://m.youtube.com/watch?list=PL...ENL¶ms=OAFIAVgE&v=A2jill_Lf0Y&mode=NORMAL
https://m.youtube.com/watch?list=PL...ENL¶ms=OAFIAVgD&v=AoZsTarI9uA&mode=NORMAL
Bu da ileri seviye, tüm videolar harika vücut sekillendirir
uyandirdimm kiiiiKızlar ben malum yarın iş var yatıyorum grsrz yine erken yatalım erken kalkAlım dimi amaiyi gecelerr öpüldünüz
Hergun yuruyus yapiyorum ve 2ayda basenlerimde 7cm belimde 11 cm incelme olmus 11kilo verdim ayrica
Genellikle yuruyus yaparim ve Eki Görüntüle 1510162 resimde gordugun programlari elimden geldigince yapmaya calisiyorum sende dene iseyyariyor
ayy Allah korusun dikkat et canım ya hiç bişey sağlığından önemli değilMerhabaaaa
Tüm vücudu çalıştırıyor, aman diyim dikkat et. Ben 50 tane hiç durmadan yaptım, gece diyafram ağrısından ruhumu teslim ediyordum
Evliyim 8 yıllık,13 yıldırda aşığım
harikasıınnnn çok teşekkür ederim böyle kanallar arıyodum yarın hepsini inceleyip uygulamaya başlıcam bugün kendi çapımda yaptım bikaç spor yaptım ama yarın artık bi tempoya sokcam kendimiBen Youtube'da fitnessblender diye bir kanalı takip etmeye başladım. Harika videoları var, değişik bir format. Ben videoların sesini kisip arkaya müzik aciyorum
bu videolar başlangıç seviyesi icin:
https://m.youtube.com/watch?list=PL...ENL¶ms=OAFIAVgE&v=A2jill_Lf0Y&mode=NORMAL
https://m.youtube.com/watch?list=PL...ENL¶ms=OAFIAVgD&v=AoZsTarI9uA&mode=NORMAL
Bu da ileri seviye, tüm videolar harika vücut sekillendirir
Kızlar ben malum yarın iş var yatıyorum grsrz yine erken yatalım erken kalkAlım dimi amaiyi gecelerr öpüldünüz
Şu 1 hafta hafif gideceğim spor konusunda, malum hayatımın en kilolu donemindeyim. Vücudum kendini zor taşıyordur yazıkKesinlikle! Karatayda vardi di mi onlar?
Guzel menun canim eliptigi cok severim
Ama artirmalisin bence
Yogurt candir bence dee
Kesinlike katiliyorumm
Kolayliklar diliyorum bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?