Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben Youtube'da fitnessblender diye bir kanalı takip etmeye başladım. Harika videoları var, değişik bir format. Ben videoların sesini kisip arkaya müzik aciyorum
bu videolar başlangıç seviyesi icin:
https://m.youtube.com/watch?list=PL...ENL&params=OAFIAVgE&v=A2jill_Lf0Y&mode=NORMAL

https://m.youtube.com/watch?list=PL...ENL&params=OAFIAVgD&v=AoZsTarI9uA&mode=NORMAL

Bu da ileri seviye, tüm videolar harika vücut sekillendirir

Kızlar ben malum yarın iş var yatıyorum grsrz yine erken yatalım erken kalkAlım dimi ama iyi gecelerr öpüldünüz

Kavrulmuş çerezlerin yerine çiğ olanları tercih ederseniz kilo vermenize bile yardımcı olur
Kesinlikle! Karatayda vardi di mi onlar?

Guzel menun canim eliptigi cok severim
Ama artirmalisin bence

canımm aman boşver sağlığın için iyisini yapmışsın yoğurt yenmez mi ? candır can zamanla herşey müSSmükemmel olacak İnşallah
Yogurt candir bence dee
Kesinlike katiliyorumm

selam kızlar nasılsınız
ben ev ararken kilo vermişim sanki
hergün tempo bi sürü yer görmeye gidiyorum işe yaradı he bi hafif hissediyorum kendimi
Kolayliklar diliyorum bitanem

Dikat et canim birden yuklenme, hareket super yalniz

evvet tabiki yüklenmek çok yanlış! Allah korusun sonra hiç spor yapamaz hale geliriz herşey kararında güzel
Aynen aprilime katiliyorum
Kızlar ya, aramızda vermesi gereken kilosu az olan da var, benim gibi çok olan da. Hayalinizdeki kiloya ulaşınca yapmak istedikleriniz neler? Konuşalım motive olalım
Olalimmm ben citir citir gezmek istiyorum bugun sporda siz plates hocasi misiniz dediler bakakaldim! Demekk az kaldo hedefe ulasmama hadi bakalimmm

Insallah aprilim her seyin en guzeli seninle olsun
Spor mutlu ediyor bence insani, enerji veriyor uzme kendini canim. Kazanirsin geri

aynen cnm ay birde şans dileyin banada istediğim evden olumlu yanıt gelsin
havuzlu siteye geçmek istiyorum eğer oraya girersem varya tutmayın beni akşama kadar yüzerimm
Hayirlisi olsun tatlim

Biz de birbirimizin yasam kocuyuz iste ne guzelll

Yabanci dizilerini yesinler seninnn

Motivasyon kaynağım olan iki resim
Harika!

Super videolar icin tsk tatlim ayrica da aleykum selam
Kızlar ben malum yarın iş var yatıyorum grsrz yine erken yatalım erken kalkAlım dimi ama iyi gecelerr öpüldünüz
uyandirdimm kiiii

Yarasa miyim ki ben acaba gece gece geldim bi suru yazdim yine.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, aprilcim gerekli aciklamalari yapmistir zaten ben firsat bulup geldigimde hepiniz dagilmis oluyorsunuz, arada alintilayamadiklarim da oluyor lutfen kusura bakmasin onlar, telden oldukca zor oluyor. Yarin bi listeye bakip su nobet sistemini artik devreye sokalim diyorum ben, nobetci amir de april olsun
Seviliyorsunuz kuslae gorusmek uzere herkese iyi geceler tatli ruyalar

çoook teşekkür ederim ilk işim bu programları yüklemek olacak havalar güzelleşti dolmuş kullanmadan gelirim eve yürüyüş yapmış olurum burda yürüyebileceğim düzgün bir yer yok çünkü :) inşallah sendeki gibi banada yarar

Merhabaaaa
Tüm vücudu çalıştırıyor, aman diyim dikkat et. Ben 50 tane hiç durmadan yaptım, gece diyafram ağrısından ruhumu teslim ediyordum
ayy Allah korusun dikkat et canım ya hiç bişey sağlığından önemli değil

Evliyim 8 yıllık,13 yıldırda aşığım

Maşallah, aman nazar değmesin Allah bir yastıkta kocatsın inşallah

harikasıınnnn çok teşekkür ederim böyle kanallar arıyodum yarın hepsini inceleyip uygulamaya başlıcam bugün kendi çapımda yaptım bikaç spor yaptım ama yarın artık bi tempoya sokcam kendimi

İyi geceleerrr

Bu arada hepinize çooook teşekkür ederim.. Gruba gireli 2 gün olmasına rağmen ortamınıza çok alıştım, çok sevdim. İçimi ısıttı konuşmalarınız, arkadaşlıklarınız... Uzun zamandır ihtiyacım olan gücü, kendine güveni 2 günde verdiniz bana.. Hepinize tek tek çoook teşekkür ederim iyiki varsınız

Dünkü listem
Sabah 10.00 1 kase yoğurt
Yarım limon
11.00 nescafe
Öğlen 14.00 tavuklu salata
16.00 1 yeşil elma
19.00 haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt
Yarım saat e Walker
2lt su

Kesinlikle! Karatayda vardi di mi onlar?

Guzel menun canim eliptigi cok severim
Ama artirmalisin bence

Yogurt candir bence dee

Kesinlike katiliyorumm

Kolayliklar diliyorum bitanem
Şu 1 hafta hafif gideceğim spor konusunda, malum hayatımın en kilolu donemindeyim. Vücudum kendini zor taşıyordur yazık

Günaydın kızlar
Dünki listem
sabah 08.30
2 kuru kayısı
1 kase salata
2 yumurta haşlanmış
avuçiçi kadar köy peyniri
2 ceviz

12.30
2 fincan filtre kahve

16.30
mantar sote
yayla çorbası
salata birer kase

20 dk eliptik
1.5 litre su

Günaydın herkeseeee
Dünkü listem:
sabah saat 9 buçukta 1 yumurta 1 domates ve 1 etimek yedim
öğlen 12 buçukta salata yedim
akşam 6 da 1 poğaça yedim
akşam 10da çok acıktığım için 3 kaçık yoğurt içine 3-4 dal maydanoz kattım onu yedim
2 litre su içtim bide 30 dk bacak ve karın egzersizi yaptım
rapor vermeden evden çıkmıyım dedim

Kızlar günaydınlar olsun hepinize.. Cuma günü bildirim yaptım ve kaçtım.. maalesef açıklama yapacak zamanım da olmadı.. çarşamba günü dedem vefat etti.. o günden beridir iptaldeyim.. bugün daha bismillah ilk girdim.. bugün de işe başladım zaten.. Hepinizden ayrı ayrı özürlerimi diliyorum..
Diyet güzel gidiyor gibi.. en son dojktora gittiğimde, kullandığım ilacın dozunu arttırmıştık.. snaırım ondan ötürü, akşamları bir bulantı oluyor bnde, akşam yemeklerini yiyemiyorum.. ara öğünlerime de dikkat ediyorum.. Ama 1,5 haftadır düzenli spor yapamıyorum.. anca sağa sola koşuştururken ne efor sarfedebildiysem o vallhi.. Bugün de yeni bir vefat haberi aldım.. daha yaşı dolmamış bir yawru vardı bizim akrabalardan.. vefat etmiş.. zaten yaşayan melekti.. şimdi manevi dünya da melek oldu.. Rabbim evlat acısıyla imtihan etmesin.. zor..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dünkü menüm:
sabah (08.15) 2 br çay, 3 ince dlm kek.
ara(10:30 gibi) 3 tane kayısı
öğle (12:30-bizim brudaki yemekhane taşınmış,bugün inşaallh normal yemek yicem) sandviç ekmeğinde, peynir, domates, salatalık, yeşil biber.
akşam(19:00) 3 kaşık makarna, 4 kaşık yoğurt. 1 dlm börek.

akşam yarım saat kendi çapımda sporumu yaptım. 1 lt su içebildim..

Kendinize iyi bakın kızlar..
hayat sandığımızdan da kısa.. lütfen hiçbirşeyi kafanıza takmadan yaşayın.. ve hep sevin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…