Günaydın canım.. süper bir menü olmuş.. Umarım her günün böyle güzel geçer.. acıkınca yoğurt ve maydanoz yemiş olman çok büyük bir artı katmış sana :)Günaydın herkeseeee
Dünkü listem:
sabah saat 9 buçukta 1 yumurta 1 domates ve 1 etimek yedim
öğlen 12 buçukta salata yedim
akşam 6 da 1 poğaça yedim
akşam 10da çok acıktığım için 3 kaçık yoğurt içine 3-4 dal maydanoz kattım onu yedim
2 litre su içtim bide 30 dk bacak ve karın egzersizi yaptım
rapor vermeden evden çıkmıyım dedim
Günaydın canım.. öğleni geçiştirmişsin gibi olmuş sanki.. ama akşamı çok geç yememişsin , bu süper olmuşGünaydın kızlar
Dünki listem
sabah 08.30
2 kuru kayısı
1 kase salata
2 yumurta haşlanmış
avuçiçi kadar köy peyniri
2 ceviz
12.30
2 fincan filtre kahve
16.30
mantar sote
yayla çorbası
salata birer kase
20 dk eliptik
1.5 litre su
Günaydın canım... yawrum ne kadar az yemişsinDünkü listem
Sabah 10.00 1 kase yoğurt
Yarım limon
11.00 nescafe
Öğlen 14.00 tavuklu salata
16.00 1 yeşil elma
19.00 haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt
Yarım saat e Walker
2lt su
Evet canım benim sabır bitmek üzere oyüzden biraz hizlandirayim dedimGünaydın canım... yawrum ne kadar az yemişsin
farklı bir diyet mi uyguluyorsun acaba?
Merhaba jasmin.Günaydın canım.. öğleni geçiştirmişsin gibi olmuş sanki.. ama akşamı çok geç yememişsin , bu süper olmuşsabah kahvaltın da çok güzel, hem kahvaltılık hem de kurumeymiş var.. çok besleyici olmuş :)
canım benim başın sağolsun allah sabır versin.. çocuğu okuyunca tutamadım kendimi ağladım ,uzaktan biz böyleyken ailesi ne haldedir kimbilirKızlar günaydınlar olsun hepinize.. Cuma günü bildirim yaptım ve kaçtım.. maalesef açıklama yapacak zamanım da olmadı.. çarşamba günü dedem vefat etti.. o günden beridir iptaldeyim..bugün daha bismillah ilk girdim.. bugün de işe başladım zaten.. Hepinizden ayrı ayrı özürlerimi diliyorum..
Diyet güzel gidiyor gibi.. en son dojktora gittiğimde, kullandığım ilacın dozunu arttırmıştık.. snaırım ondan ötürü, akşamları bir bulantı oluyor bnde, akşam yemeklerini yiyemiyorum.. ara öğünlerime de dikkat ediyorum.. Ama 1,5 haftadır düzenli spor yapamıyorum..anca sağa sola koşuştururken ne efor sarfedebildiysem o vallhi.. Bugün de yeni bir vefat haberi aldım.. daha yaşı dolmamış bir yawru vardı bizim akrabalardan.. vefat etmiş.. zaten yaşayan melekti.. şimdi manevi dünya da melek oldu.. Rabbim evlat acısıyla imtihan etmesin.. zor..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dünkü menüm:
sabah (08.15) 2 br çay, 3 ince dlm kek.
ara(10:30 gibi) 3 tane kayısı
öğle (12:30-bizim brudaki yemekhane taşınmış,bugün inşaallh normal yemek yicem) sandviç ekmeğinde, peynir, domates, salatalık, yeşil biber.
akşam(19:00) 3 kaşık makarna, 4 kaşık yoğurt. 1 dlm börek.
akşam yarım saat kendi çapımda sporumu yaptım. 1 lt su içebildim..
Kendinize iyi bakın kızlar..
hayat sandığımızdan da kısa.. lütfen hiçbirşeyi kafanıza takmadan yaşayın.. ve hep sevin. :)
Sende çokk özlendin kuşum hoşgeldin iyiki geldin...merhaba canlarımmmm çok özledim sizi..
nihayet taşındım şimdi de yerleşme faslındayım.. aşağı yerleşti sayılır ama yukardaki bri oda ağzına kadar koli dolu.. onları boşaltmam gerekiyor yavaş yavaş.. ama çoğu bitti işlerimin.. bugün de neti bağlattık hemen koştum yanınıza..
nasılsınız bakalım..hasta olan yoktur umarım vars ada çok geçmiş olsun..benim de oğlan çok fenaydı 3 gündür.. yaz geldi derken gribe yakalndı yavru kuşum 2 gündür okula da gitmiyor.. kız da naneli bugün sanırım o da kaptı abisinden..
birazcık geçmişe bakayım
Hoş geldin ispanyolcum hayırlı olsun evine taşındın sonunda toplanmak zor zaten yerleşmek kolay onu yaparsın senmerhaba canlarımmmm çok özledim sizi..
nihayet taşındım şimdi de yerleşme faslındayım.. aşağı yerleşti sayılır ama yukardaki bri oda ağzına kadar koli dolu.. onları boşaltmam gerekiyor yavaş yavaş.. ama çoğu bitti işlerimin.. bugün de neti bağlattık hemen koştum yanınıza..
nasılsınız bakalım..hasta olan yoktur umarım vars ada çok geçmiş olsun..benim de oğlan çok fenaydı 3 gündür.. yaz geldi derken gribe yakalndı yavru kuşum 2 gündür okula da gitmiyor.. kız da naneli bugün sanırım o da kaptı abisinden..
birazcık geçmişe bakayım
Sağolasın canım.. sabırları tüketmek yok tatlım.. biraz yavaş ilerleyebiliriz ama yılmak yokEvet canım benim sabır bitmek üzere oyüzden biraz hizlandirayim dedim. Seninde başın sağ olsun Allah rahmet eylesin
himm.. ne güzel.. bir arkadaşım karatay diyetiyle 10 kilo vermişti.. darısı başına canımMerhaba jasmin.
Ben karatay diyeti yaptığım için 2 öğün yiyorum. Öğleni gecistirmiyorum yani
hadi geçmiş olsun canım.. nasılsa geçtin evine, yavaş yavaş yerleşimini de yaparsınmerhaba canlarımmmm çok özledim sizi..
birazcık geçmişe bakayım
Sağolasın canım benim.. kıyamam sanaa..üzdüğüm için özür dilerim.. senin de bebişlerin olduğu için daha duygusal yaklaşabiliyorsun.. doğru.. Rabbim tüm anneleri ve yawrularını korusun..canım benim başın sağolsun allah sabır versin.. çocuğu okuyunca tutamadım kendimi ağladım ,uzaktan biz böyleyken ailesi ne haldedir kimbilir
Ayyyy inşallah ben de veririm 10 kilo sonra sen de dersin ki karatayla 10 kilo veren 2 kişi tanıyorumSağolasın canım.. sabırları tüketmek yok tatlım.. biraz yavaş ilerleyebiliriz ama yılmak yok
himm.. ne güzel.. bir arkadaşım karatay diyetiyle 10 kilo vermişti.. darısı başına canım
hadi geçmiş olsun canım.. nasılsa geçtin evine, yavaş yavaş yerleşimini de yaparsın
bu arada geçmiş olsun canım.. yaz gribi fenadır.. bahar çıkmadan son bir hastalık geçireyim demiş oğluşun annesi.. kızçe de eksik kalmak istememiş.. Bebişlere geçmiş olsun, sana da kolay gelsin canım.. :)
Sağolasın canım benim.. kıyamam sanaa..üzdüğüm için özür dilerim.. senin de bebişlerin olduğu için daha duygusal yaklaşabiliyorsun.. doğru.. Rabbim tüm anneleri ve yawrularını korusun..
ben iyiyim canım. bugün itibariyle diyetimi ciddileştirmeye karar verdimmmm veeee burdayımselam kızlar nabersiniiiz
Hoş geldin canım tekrar başlamanın çok sevindim sen merak etme kacirirsan tependeyizben iyiyim canım. bugün itibariyle diyetimi ciddileştirmeye karar verdimmmm veeee burdayım
sabah jillian yaptım, eliptik yaptım, plank yaptım, yürüyüş yaptım, burpee yaptım. mutluyum. inşallah akşam yemem. yersem kızın bana
ben iyiyim canım. bugün itibariyle diyetimi ciddileştirmeye karar verdimmmm veeee burdayım
sabah jillian yaptım, eliptik yaptım, plank yaptım, yürüyüş yaptım, burpee yaptım. mutluyum. inşallah akşam yemem. yersem kızın bana
Hoş geldin canım ben fena usuttum yatıyorum sen nasılsınselam kızlar nabersiniiiz
Tunaydin canım benim iyi gidiyor sen ne alemdesin ne yapıyorsunTunaydin bayanlar nasilsiniz diyetler nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?