Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın canım.. süper bir menü olmuş.. Umarım her günün böyle güzel geçer.. acıkınca yoğurt ve maydanoz yemiş olman çok büyük bir artı katmış sana :)

Günaydın canım.. öğleni geçiştirmişsin gibi olmuş sanki.. ama akşamı çok geç yememişsin , bu süper olmuş sabah kahvaltın da çok güzel, hem kahvaltılık hem de kurumeymiş var.. çok besleyici olmuş :)

Dünkü listem
Sabah 10.00 1 kase yoğurt
Yarım limon
11.00 nescafe
Öğlen 14.00 tavuklu salata
16.00 1 yeşil elma
19.00 haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt
Yarım saat e Walker
2lt su
Günaydın canım... yawrum ne kadar az yemişsin
farklı bir diyet mi uyguluyorsun acaba?

Merhaba jasmin.
Ben karatay diyeti yaptığım için 2 öğün yiyorum. Öğleni gecistirmiyorum yani

merhaba canlarımmmm çok özledim sizi..
nihayet taşındım şimdi de yerleşme faslındayım.. aşağı yerleşti sayılır ama yukardaki bri oda ağzına kadar koli dolu.. onları boşaltmam gerekiyor yavaş yavaş.. ama çoğu bitti işlerimin.. bugün de neti bağlattık hemen koştum yanınıza..
nasılsınız bakalım..hasta olan yoktur umarım vars ada çok geçmiş olsun..benim de oğlan çok fenaydı 3 gündür.. yaz geldi derken gribe yakalndı yavru kuşum 2 gündür okula da gitmiyor.. kız da naneli bugün sanırım o da kaptı abisinden..
birazcık geçmişe bakayım

canım benim başın sağolsun allah sabır versin.. çocuğu okuyunca tutamadım kendimi ağladım ,uzaktan biz böyleyken ailesi ne haldedir kimbilir

Sende çokk özlendin kuşum hoşgeldin iyiki geldin...
Öncelikle tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun güle güle oturun mutlu yuvanızda huzurla dolu...
Kuzucuğuma geçmiş olsun annesi öp benim yerime çabucak toparlansın İnşallah...
Bunun haricinde sen nasılsın kuzum ?

Hoş geldin ispanyolcum hayırlı olsun evine taşındın sonunda toplanmak zor zaten yerleşmek kolay onu yaparsın sen
Kuzucuklarada geçmiş olsun

Evet canım benim sabır bitmek üzere oyüzden biraz hizlandirayim dedim. Seninde başın sağ olsun Allah rahmet eylesin
Sağolasın canım.. sabırları tüketmek yok tatlım.. biraz yavaş ilerleyebiliriz ama yılmak yok
Merhaba jasmin.
Ben karatay diyeti yaptığım için 2 öğün yiyorum. Öğleni gecistirmiyorum yani
himm.. ne güzel.. bir arkadaşım karatay diyetiyle 10 kilo vermişti.. darısı başına canım
hadi geçmiş olsun canım.. nasılsa geçtin evine, yavaş yavaş yerleşimini de yaparsın
bu arada geçmiş olsun canım.. yaz gribi fenadır.. bahar çıkmadan son bir hastalık geçireyim demiş oğluşun annesi.. kızçe de eksik kalmak istememiş.. Bebişlere geçmiş olsun, sana da kolay gelsin canım.. :)

canım benim başın sağolsun allah sabır versin.. çocuğu okuyunca tutamadım kendimi ağladım ,uzaktan biz böyleyken ailesi ne haldedir kimbilir
Sağolasın canım benim.. kıyamam sanaa..üzdüğüm için özür dilerim.. senin de bebişlerin olduğu için daha duygusal yaklaşabiliyorsun.. doğru.. Rabbim tüm anneleri ve yawrularını korusun..

Ayyyy inşallah ben de veririm 10 kilo sonra sen de dersin ki karatayla 10 kilo veren 2 kişi tanıyorum

selam kızlar nabersiniiiz
ben iyiyim canım. bugün itibariyle diyetimi ciddileştirmeye karar verdimmmm veeee burdayım
sabah jillian yaptım, eliptik yaptım, plank yaptım, yürüyüş yaptım, burpee yaptım. mutluyum. inşallah akşam yemem. yersem kızın bana

Hoş geldin canım tekrar başlamanın çok sevindim sen merak etme kacirirsan tependeyiz

ooo masallah epey spor yapmıssın kendini cok kasma. yani cok acıkırsan yarım su bardagı süt /yogurt vs tüket ki bir den cok kalıorililere saldırmayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…