- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
Tunaydin bayanlar nasilsiniz diyetler nasil gidiyor
sağol canımmm.. ben yorgunum , bir de ctesi günü regl oldum 10 gün erkenden.. hem ev taşıma hem çocuk hasta hem de regl fena oldu hepsi birarada.. ama moralim iyi..Sende çokk özlendin kuşum hoşgeldin iyiki geldin...
Öncelikle tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun güle güle oturun mutlu yuvanızda huzurla dolu...
Kuzucuğuma geçmiş olsun annesi öp benim yerime çabucak toparlansın İnşallah...
Bunun haricinde sen nasılsın kuzum ?
sağol canımcım..yavaş yavaş yerleşicez artıkHoş geldin ispanyolcum hayırlı olsun evine taşındın sonunda toplanmak zor zaten yerleşmek kolay onu yaparsın sen
Kuzucuklarada geçmiş olsun
teşekkürler kuzum inşallah cabuk atlatır kuzularımSağolasın canım.. sabırları tüketmek yok tatlım.. biraz yavaş ilerleyebiliriz ama yılmak yok
himm.. ne güzel.. bir arkadaşım karatay diyetiyle 10 kilo vermişti.. darısı başına canım
hadi geçmiş olsun canım.. nasılsa geçtin evine, yavaş yavaş yerleşimini de yaparsın
bu arada geçmiş olsun canım.. yaz gribi fenadır.. bahar çıkmadan son bir hastalık geçireyim demiş oğluşun annesi.. kızçe de eksik kalmak istememiş.. Bebişlere geçmiş olsun, sana da kolay gelsin canım.. :)
Sağolasın canım benim.. kıyamam sanaa..üzdüğüm için özür dilerim.. senin de bebişlerin olduğu için daha duygusal yaklaşabiliyorsun.. doğru.. Rabbim tüm anneleri ve yawrularını korusun..
fıstık napıyosun..selam kızlar nabersiniiiz
hepsini birden mi yaptın harikasın..ben iyiyim canım. bugün itibariyle diyetimi ciddileştirmeye karar verdimmmm veeee burdayım
sabah jillian yaptım, eliptik yaptım, plank yaptım, yürüyüş yaptım, burpee yaptım. mutluyum. inşallah akşam yemem. yersem kızın bana
çok geçmiş olsun canımm..Hoş geldin canım ben fena usuttum yatıyorum sen nasılsın
Sağol canımsağol canımmm.. ben yorgunum , bir de ctesi günü regl oldum 10 gün erkenden.. hem ev taşıma hem çocuk hasta hem de regl fena oldu hepsi birarada.. ama moralim iyi..
sağol canımcım..yavaş yavaş yerleşicez artık
teşekkürler kuzum inşallah cabuk atlatır kuzularım
fıstık napıyosun..
hepsini birden mi yaptın harikasın..
çok geçmiş olsun canımm..
anlaştıkHoş geldin canım tekrar başlamanın çok sevindim sen merak etme kacirirsan tependeyiz
sporda pek kasmıyorum ben. seviyorum ağır sporları. bundan önce de koltuğa zıplıyordum 100 kere iki ayakla. boğazım sorun benimooo masallah epey spor yapmıssınkendini cok kasma. yani cok acıkırsan yarım su bardagı süt /yogurt vs tüket ki bir den cok kalıorililere saldırmayasın
tünaydınnnn canım ortağım. ben geldim. buralardayım inşallahTunaydin bayanlar nasilsiniz diyetler nasil gidiyor
spor yapıp kendimi yormadan diyete adapte olamıyormuşum. yeni farkettimhepsini birden mi yaptın harikasın..
canımm başın sağolsun melek olmuşlar mekanları cennet olsun geri kalanlara sabır versin rabbimKızlar günaydınlar olsun hepinize.. Cuma günü bildirim yaptım ve kaçtım.. maalesef açıklama yapacak zamanım da olmadı.. çarşamba günü dedem vefat etti.. o günden beridir iptaldeyim..bugün daha bismillah ilk girdim.. bugün de işe başladım zaten.. Hepinizden ayrı ayrı özürlerimi diliyorum..
Diyet güzel gidiyor gibi.. en son dojktora gittiğimde, kullandığım ilacın dozunu arttırmıştık.. snaırım ondan ötürü, akşamları bir bulantı oluyor bnde, akşam yemeklerini yiyemiyorum.. ara öğünlerime de dikkat ediyorum.. Ama 1,5 haftadır düzenli spor yapamıyorum..anca sağa sola koşuştururken ne efor sarfedebildiysem o vallhi.. Bugün de yeni bir vefat haberi aldım.. daha yaşı dolmamış bir yawru vardı bizim akrabalardan.. vefat etmiş.. zaten yaşayan melekti.. şimdi manevi dünya da melek oldu.. Rabbim evlat acısıyla imtihan etmesin.. zor..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dünkü menüm:
sabah (08.15) 2 br çay, 3 ince dlm kek.
ara(10:30 gibi) 3 tane kayısı
öğle (12:30-bizim brudaki yemekhane taşınmış,bugün inşaallh normal yemek yicem) sandviç ekmeğinde, peynir, domates, salatalık, yeşil biber.
akşam(19:00) 3 kaşık makarna, 4 kaşık yoğurt. 1 dlm börek.
akşam yarım saat kendi çapımda sporumu yaptım. 1 lt su içebildim..
Kendinize iyi bakın kızlar..
hayat sandığımızdan da kısa.. lütfen hiçbirşeyi kafanıza takmadan yaşayın.. ve hep sevin. :)
evet cnm ama daha ev bulamadım kafama göre sürekli ev bakıyorum çok teşekkür ederim bi ev bulup kontratı yapsam hayırlısıyla başka bi dileğim yokyeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz..
darned sen de mi taşınıyorsun canım .. inşallah gönlüne göre bir eve taşınırsın ..
başın sağolsun çok üzüldüm Allah sabır versinKızlar günaydınlar olsun hepinize.. Cuma günü bildirim yaptım ve kaçtım.. maalesef açıklama yapacak zamanım da olmadı.. çarşamba günü dedem vefat etti.. o günden beridir iptaldeyim..bugün daha bismillah ilk girdim.. bugün de işe başladım zaten.. Hepinizden ayrı ayrı özürlerimi diliyorum..
Diyet güzel gidiyor gibi.. en son dojktora gittiğimde, kullandığım ilacın dozunu arttırmıştık.. snaırım ondan ötürü, akşamları bir bulantı oluyor bnde, akşam yemeklerini yiyemiyorum.. ara öğünlerime de dikkat ediyorum.. Ama 1,5 haftadır düzenli spor yapamıyorum..anca sağa sola koşuştururken ne efor sarfedebildiysem o vallhi.. Bugün de yeni bir vefat haberi aldım.. daha yaşı dolmamış bir yawru vardı bizim akrabalardan.. vefat etmiş.. zaten yaşayan melekti.. şimdi manevi dünya da melek oldu.. Rabbim evlat acısıyla imtihan etmesin.. zor..
hayat sandığımızdan da kısa.. lütfen hiçbirşeyi kafanıza takmadan yaşayın.. ve hep sevin. :)
aynen vicdanımıda rahatlatmış oldum böylece ama yağlı yoğurt yedim çok farkedermiki acaba diyet yoğurtmu yesem yoksaGünaydın canım.. süper bir menü olmuş.. Umarım her günün böyle güzel geçer.. acıkınca yoğurt ve maydanoz yemiş olman çok büyük bir artı katmış sana :)
hayırlı olsun yeni evinnn :) geçmiş olsun hemen atlatırlar inşallahmerhaba canlarımmmm çok özledim sizi..
nihayet taşındım şimdi de yerleşme faslındayım.. aşağı yerleşti sayılır ama yukardaki bri oda ağzına kadar koli dolu.. onları boşaltmam gerekiyor yavaş yavaş.. ama çoğu bitti işlerimin.. bugün de neti bağlattık hemen koştum yanınıza..
nasılsınız bakalım..hasta olan yoktur umarım vars ada çok geçmiş olsun..benim de oğlan çok fenaydı 3 gündür.. yaz geldi derken gribe yakalndı yavru kuşum 2 gündür okula da gitmiyor.. kız da naneli bugün sanırım o da kaptı abisinden..
birazcık geçmişe bakayım
çok açta bırakma kendini aç kalırsan vücut ilk yediğin şeyi yağ olarak depolarben iyiyim canım. bugün itibariyle diyetimi ciddileştirmeye karar verdimmmm veeee burdayım
sabah jillian yaptım, eliptik yaptım, plank yaptım, yürüyüş yaptım, burpee yaptım. mutluyum. inşallah akşam yemem. yersem kızın bana
çoooook geçmiş olsunnnnHoş geldin canım ben fena usuttum yatıyorum sen nasılsın
şimdiye kadar iyi gidiyo diyet umarım hep böyle giderTunaydin bayanlar nasilsiniz diyetler nasil gidiyor
kızlarrr bişey sorcam bugün giyinirken göbeğimin baya indiğini farkettim
dur bi tartılayım dedim 3 kere bindim tartıya 78 çıktım sevinçten havalara uçtum
sonra bı bındım 82 600 çıktı 2 kere ya neden böyle oldukiiii
evet aynada fark ettim tartıda kaç kere aynı çıktı iananmadım tekrar tekrar bindim binmez olaydımbaşın sağolsun çok üzüldüm Allah sabır versinyavrucağa çok üzüldüm kızlarında dediği gibi melek olmuş.. Allah en sevdiği kullarını zaman kaybetmeden yanına alırmış.. Hayatın değerini gerçekten bilmek lazım küçük sorunların etrafımızı sarmasına izin vermemeliyiz...
aynen vicdanımıda rahatlatmış oldum böylece ama yağlı yoğurt yedim çok farkedermiki acaba diyet yoğurtmu yesem yoksa
hayırlı olsun yeni evinnn :) geçmiş olsun hemen atlatırlar inşallah
çok açta bırakma kendini aç kalırsan vücut ilk yediğin şeyi yağ olarak depolar
çoooook geçmiş olsunnnn
şimdiye kadar iyi gidiyo diyet umarım hep böyle gider
insan kendisini anlar kilo verdiğini hissediyosan vermişsindir :) düz bir yere koy tartıyı 3-4 kilo oynaması normal değil bence
hoşbulduk canımmm daha 3. günüm gruba katılalı ama şimdiden bağımlısı oldumm:)evet aynada fark ettim tartıda kaç kere aynı çıktı iananmadım tekrar tekrar bindim binmez olaydım
bu arada biz tanışmadık sanırım hoşgeldin cnm aramıza
harika yollar kat ettik burda cnm kaç kilosun hedefin ?hoşbulduk canımmm daha 3. günüm gruba katılalı ama şimdiden bağımlısı oldumm:)
Mekanı cennet olsun dedenin. Geçen yıl bu zamanlar ben de anneannemi kaybettim. 1,5 yıl kanserle savaştı ama çok geç kalınmıştı. Çok büyük şoktu benim için. O günden beri ben de o kadar az şeyi takıyorumki kafama. Değmez, gercekten değmez...Kızlar günaydınlar olsun hepinize.. Cuma günü bildirim yaptım ve kaçtım.. maalesef açıklama yapacak zamanım da olmadı.. çarşamba günü dedem vefat etti.. o günden beridir iptaldeyim..bugün daha bismillah ilk girdim.. bugün de işe başladım zaten.. Hepinizden ayrı ayrı özürlerimi diliyorum..
Dünkü menüm:
öğle (12:30-bizim brudaki yemekhane taşınmış,bugün inşaallh normal yemek yicem) sandviç ekmeğinde, peynir, domates, salatalık, yeşil biber.
en son tartıldığımda 62,5 kiloydum hedefim 55 kilo olmak 58 kiloydum geçen yaz yurttan eve çıktıktan sonra 4-5 kilo aldım veremedim bitürlü heralde kendi yaptığım yemekler baya yarıyo banaharika yollar kat ettik burda cnm kaç kilosun hedefin ?
Sağol canımbaşın sağolsun çok üzüldüm Allah sabır versinyavrucağa çok üzüldüm kızlarında dediği gibi melek olmuş.. Allah en sevdiği kullarını zaman kaybetmeden yanına alırmış.. Hayatın değerini gerçekten bilmek lazım küçük sorunların etrafımızı sarmasına izin vermemeliyiz...
aynen vicdanımıda rahatlatmış oldum böylece ama yağlı yoğurt yedim çok farkedermiki acaba diyet yoğurtmu yesem yoksa
hayırlı olsun yeni evinnn :) geçmiş olsun hemen atlatırlar inşallah
çok açta bırakma kendini aç kalırsan vücut ilk yediğin şeyi yağ olarak depolar
çoooook geçmiş olsunnnn
şimdiye kadar iyi gidiyo diyet umarım hep böyle gider
insan kendisini anlar kilo verdiğini hissediyosan vermişsindir :) düz bir yere koy tartıyı 3-4 kilo oynaması normal değil bence
azmış cnm senın hedefın hadı ınsallah çarçabuk verirsinen son tartıldığımda 62,5 kiloydum hedefim 55 kilo olmak 58 kiloydum geçen yaz yurttan eve çıktıktan sonra 4-5 kilo aldım veremedim bitürlü heralde kendi yaptığım yemekler baya yarıyo bana
ne kadar az yemişsin huhhDünkü listem
Sabah 10.00 1 kase yoğurt
Yarım limon
11.00 nescafe
Öğlen 14.00 tavuklu salata
16.00 1 yeşil elma
19.00 haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt
Yarım saat e Walker
2lt su
Menün gayet güzel, afiyet olsunGünaydın kızlar
Dünki listem
sabah 08.30
2 kuru kayısı
1 kase salata
2 yumurta haşlanmış
avuçiçi kadar köy peyniri
2 ceviz
12.30
2 fincan filtre kahve
16.30
mantar sote
yayla çorbası
salata birer kase
20 dk eliptik
1.5 litre su
Afiyet olsun çok iyiGünaydın herkeseeee
Dünkü listem:
sabah saat 9 buçukta 1 yumurta 1 domates ve 1 etimek yedim
öğlen 12 buçukta salata yedim
akşam 6 da 1 poğaça yedim
akşam 10da çok acıktığım için 3 kaçık yoğurt içine 3-4 dal maydanoz kattım onu yedim
2 litre su içtim bide 30 dk bacak ve karın egzersizi yaptım
rapor vermeden evden çıkmıyım dedim
Son yazdığın çok doğruKızlar günaydınlar olsun hepinize.. Cuma günü bildirim yaptım ve kaçtım.. maalesef açıklama yapacak zamanım da olmadı.. çarşamba günü dedem vefat etti.. o günden beridir iptaldeyim..bugün daha bismillah ilk girdim.. bugün de işe başladım zaten.. Hepinizden ayrı ayrı özürlerimi diliyorum..
Dünkü menüm:
Teşekkür ederim hoş buldumyeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz..
darned sen de mi taşınıyorsun canım .. inşallah gönlüne göre bir eve taşınırsın ..
Yıllardır yediklerime sayıyorum canimne kadar az yemişsin huhhbu menüyü görünce kendimden utandım
Menün gayet güzel, afiyet olsun
Afiyet olsun çok iyi
Son yazdığın çok doğrugeçmiş olsun, 2 tane ölüm haberi gerçekten kötü olmuş Allah rahmet eylesin...
Menün güzel bu arada
Teşekkür ederim hoş buldum
he hee=) alemsin sen yahuYıllardır yediklerime sayıyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?