Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sağol canımmm.. ben yorgunum , bir de ctesi günü regl oldum 10 gün erkenden.. hem ev taşıma hem çocuk hasta hem de regl fena oldu hepsi birarada.. ama moralim iyi..
Hoş geldin ispanyolcum hayırlı olsun evine taşındın sonunda toplanmak zor zaten yerleşmek kolay onu yaparsın sen
Kuzucuklarada geçmiş olsun
sağol canımcım..yavaş yavaş yerleşicez artık

teşekkürler kuzum inşallah cabuk atlatır kuzularım
selam kızlar nabersiniiiz
fıstık napıyosun..
hepsini birden mi yaptın harikasın..
Hoş geldin canım ben fena usuttum yatıyorum sen nasılsın
çok geçmiş olsun canımm..

Sağol canım

ben de yarın oğlanı okula gönderince yürüyüşe başlıycam.. diyete tam gaz kaldığım yerden devam..nişana bişey kalmadı .. 2 haftada ne verebilirsem artık

Hoş geldin canım tekrar başlamanın çok sevindim sen merak etme kacirirsan tependeyiz
anlaştık
ooo masallah epey spor yapmıssın kendini cok kasma. yani cok acıkırsan yarım su bardagı süt /yogurt vs tüket ki bir den cok kalıorililere saldırmayasın
sporda pek kasmıyorum ben. seviyorum ağır sporları. bundan önce de koltuğa zıplıyordum 100 kere iki ayakla. boğazım sorun benim

Tunaydin bayanlar nasilsiniz diyetler nasil gidiyor
tünaydınnnn canım ortağım. ben geldim. buralardayım inşallah

hepsini birden mi yaptın harikasın..
spor yapıp kendimi yormadan diyete adapte olamıyormuşum. yeni farkettim

kızlarrr bişey sorcam bugün giyinirken göbeğimin baya indiğini farkettim
dur bi tartılayım dedim 3 kere bindim tartıya 78 çıktım sevinçten havalara uçtum
sonra bı bındım 82 600 çıktı 2 kere ya neden böyle oldukiiii

canımm başın sağolsun melek olmuşlar mekanları cennet olsun geri kalanlara sabır versin rabbim

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz..
darned sen de mi taşınıyorsun canım .. inşallah gönlüne göre bir eve taşınırsın ..
evet cnm ama daha ev bulamadım kafama göre sürekli ev bakıyorum çok teşekkür ederim bi ev bulup kontratı yapsam hayırlısıyla başka bi dileğim yok

başın sağolsun çok üzüldüm Allah sabır versin yavrucağa çok üzüldüm kızlarında dediği gibi melek olmuş.. Allah en sevdiği kullarını zaman kaybetmeden yanına alırmış.. Hayatın değerini gerçekten bilmek lazım küçük sorunların etrafımızı sarmasına izin vermemeliyiz...

Günaydın canım.. süper bir menü olmuş.. Umarım her günün böyle güzel geçer.. acıkınca yoğurt ve maydanoz yemiş olman çok büyük bir artı katmış sana :)
aynen vicdanımıda rahatlatmış oldum böylece ama yağlı yoğurt yedim çok farkedermiki acaba diyet yoğurtmu yesem yoksa

hayırlı olsun yeni evinnn :) geçmiş olsun hemen atlatırlar inşallah
çok açta bırakma kendini aç kalırsan vücut ilk yediğin şeyi yağ olarak depolar

Hoş geldin canım ben fena usuttum yatıyorum sen nasılsın
çoooook geçmiş olsunnnn

Tunaydin bayanlar nasilsiniz diyetler nasil gidiyor
şimdiye kadar iyi gidiyo diyet umarım hep böyle gider

insan kendisini anlar kilo verdiğini hissediyosan vermişsindir :) düz bir yere koy tartıyı 3-4 kilo oynaması normal değil bence

evet aynada fark ettim tartıda kaç kere aynı çıktı iananmadım tekrar tekrar bindim binmez olaydım
bu arada biz tanışmadık sanırım hoşgeldin cnm aramıza

Mekanı cennet olsun dedenin. Geçen yıl bu zamanlar ben de anneannemi kaybettim. 1,5 yıl kanserle savaştı ama çok geç kalınmıştı. Çok büyük şoktu benim için. O günden beri ben de o kadar az şeyi takıyorumki kafama. Değmez, gercekten değmez...

harika yollar kat ettik burda cnm kaç kilosun hedefin ?
en son tartıldığımda 62,5 kiloydum hedefim 55 kilo olmak 58 kiloydum geçen yaz yurttan eve çıktıktan sonra 4-5 kilo aldım veremedim bitürlü heralde kendi yaptığım yemekler baya yarıyo bana

Sağol canım

en son tartıldığımda 62,5 kiloydum hedefim 55 kilo olmak 58 kiloydum geçen yaz yurttan eve çıktıktan sonra 4-5 kilo aldım veremedim bitürlü heralde kendi yaptığım yemekler baya yarıyo bana
azmış cnm senın hedefın hadı ınsallah çarçabuk verirsin

Dünkü listem
Sabah 10.00 1 kase yoğurt
Yarım limon
11.00 nescafe
Öğlen 14.00 tavuklu salata
16.00 1 yeşil elma
19.00 haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt
Yarım saat e Walker
2lt su
ne kadar az yemişsin huhh bu menüyü görünce kendimden utandım

Menün gayet güzel, afiyet olsun
Afiyet olsun çok iyi
Son yazdığın çok doğru geçmiş olsun, 2 tane ölüm haberi gerçekten kötü olmuş Allah rahmet eylesin...
Menün güzel bu arada
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz..
darned sen de mi taşınıyorsun canım .. inşallah gönlüne göre bir eve taşınırsın ..
Teşekkür ederim hoş buldum

Yıllardır yediklerime sayıyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…