- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
hem kaptan hem yarasaYarasa miyim ki ben acaba gece gece geldim bi suru yazdim yine.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, aprilcim gerekli aciklamalari yapmistir zaten ben firsat bulup geldigimde hepiniz dagilmis oluyorsunuz, arada alintilayamadiklarim da oluyor lutfen kusura bakmasin onlar, telden oldukca zor oluyor. Yarin bi listeye bakip su nobet sistemini artik devreye sokalim diyorum ben, nobetci amir de april olsun
Seviliyorsunuz kuslae gorusmek uzere herkese iyi geceler tatli ruyalar
oooo kimler gelmiş hoşgelmişMerhabalar...April nasilsin canim :)
iyi yapıyorsun canım diyet nasıl gidiyor kilo aldın mı bakim?Iyiyim cok sukur..Aynı evdeyim arada esime yardima gidiyorum..Sizde nevar ne yok deadlinei goremedim..Kimler var
güzel menü çok mu çok hafif,efferin sana mlytcım.ama için dışın tavuk olmuşDünkü listem
Sabah 10.00 1 kase yoğurt
Yarım limon
11.00 nescafe
Öğlen 14.00 tavuklu salata
16.00 1 yeşil elma
19.00 haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt
Yarım saat e Walker
2lt su
yine çok güzel bir menüyle karşılaştım devam güzelimGünaydın kızlar
Dünki listem
sabah 08.30
2 kuru kayısı
1 kase salata
2 yumurta haşlanmış
avuçiçi kadar köy peyniri
2 ceviz
12.30
2 fincan filtre kahve
16.30
mantar sote
yayla çorbası
salata birer kase
20 dk eliptik
1.5 litre su
canım çok iyi menü devam böyle , rapor vermeden çıkmak!yok he hee =)Günaydın herkeseeee
Dünkü listem:
sabah saat 9 buçukta 1 yumurta 1 domates ve 1 etimek yedim
öğlen 12 buçukta salata yedim
akşam 6 da 1 poğaça yedim
akşam 10da çok acıktığım için 3 kaçık yoğurt içine 3-4 dal maydanoz kattım onu yedim
2 litre su içtim bide 30 dk bacak ve karın egzersizi yaptım
rapor vermeden evden çıkmıyım dedim
canım başın sağolsun,Allah rahmet eylesin çok zorrr ,sabır sabır başka diyecek bişey yok elden de bişey gelmiyorKızlar günaydınlar olsun hepinize.. Cuma günü bildirim yaptım ve kaçtım.. maalesef açıklama yapacak zamanım da olmadı.. çarşamba günü dedem vefat etti.. o günden beridir iptaldeyim..bugün daha bismillah ilk girdim.. bugün de işe başladım zaten.. Hepinizden ayrı ayrı özürlerimi diliyorum..
Diyet güzel gidiyor gibi.. en son dojktora gittiğimde, kullandığım ilacın dozunu arttırmıştık.. snaırım ondan ötürü, akşamları bir bulantı oluyor bnde, akşam yemeklerini yiyemiyorum.. ara öğünlerime de dikkat ediyorum.. Ama 1,5 haftadır düzenli spor yapamıyorum..anca sağa sola koşuştururken ne efor sarfedebildiysem o vallhi.. Bugün de yeni bir vefat haberi aldım.. daha yaşı dolmamış bir yawru vardı bizim akrabalardan.. vefat etmiş.. zaten yaşayan melekti.. şimdi manevi dünya da melek oldu.. Rabbim evlat acısıyla imtihan etmesin.. zor..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dünkü menüm:
sabah (08.15) 2 br çay, 3 ince dlm kek.
ara(10:30 gibi) 3 tane kayısı
öğle (12:30-bizim brudaki yemekhane taşınmış,bugün inşaallh normal yemek yicem) sandviç ekmeğinde, peynir, domates, salatalık, yeşil biber.
akşam(19:00) 3 kaşık makarna, 4 kaşık yoğurt. 1 dlm börek.
akşam yarım saat kendi çapımda sporumu yaptım. 1 lt su içebildim..
Kendinize iyi bakın kızlar..
hayat sandığımızdan da kısa.. lütfen hiçbirşeyi kafanıza takmadan yaşayın.. ve hep sevin. :)
sabır bitmesin yassak!!!devam kuzum takma kafaya hiçbişeyiEvet canım benim sabır bitmek üzere oyüzden biraz hizlandirayim dedim
Seninde başın sağ olsun Allah rahmet eylesin
İnşallah canım zorlu bir yol ama olacakkk sonuç müSmükemmel!!!Ayyyy inşallah ben de veririm 10 kilo sonra sen de dersin ki karatayla 10 kilo veren 2 kişi tanıyorum
oyyyy kimler gelmişşselam kızlar nabersiniiiz
vayyy!canım hoşgeldin naber ? nasılsın? ne yaptın izinde kilon kaç bakim şuan? girebiliyormusun listeye bi bakalımben iyiyim canım. bugün itibariyle diyetimi ciddileştirmeye karar verdimmmm veeee burdayım
sabah jillian yaptım, eliptik yaptım, plank yaptım, yürüyüş yaptım, burpee yaptım. mutluyum. inşallah akşam yemem. yersem kızın bana
bugün tüm kaçaklar burada!sözleştiler mi bunlar ne acaba ama güzel tesadüffOoo maşallah kacaklar gelmiş hoş gelmiş
çokkk iyi gidiyor senin nasıl gidiyor bakim? diyet spor?Tunaydin bayanlar nasilsiniz diyetler nasil gidiyor
iyi yaparsın canım ara vermek iyi değil zaten ama sen çok tempoluydun yine devamm yanii...görümce az kaldı tabee hadi başla bakalım fit olben de yarın oğlanı okula gönderince yürüyüşe başlıycam.. diyete tam gaz kaldığım yerden devam..nişana bişey kalmadı .. 2 haftada ne verebilirsem artık
canımm tartı yanlış mı tartıyor acaba pilini de bir kontrol et bakalım...kızlarrr bişey sorcam bugün giyinirken göbeğimin baya indiğini farkettim
dur bi tartılayım dedim 3 kere bindim tartıya 78 çıktım sevinçten havalara uçtum
sonra bı bındım 82 600 çıktı 2 kere ya neden böyle oldukiiii
canım seninde başın sağolsun Allah rahmet eylesin...kesinlikle hiç bişey için değmez!Mekanı cennet olsun dedenin. Geçen yıl bu zamanlar ben de anneannemi kaybettim. 1,5 yıl kanserle savaştı ama çok geç kalınmıştı. Çok büyük şoktu benim için. O günden beri ben de o kadar az şeyi takıyorumki kafama. Değmez, gercekten değmez...
sanada bol şanslar ve başarılar canım Allah gönlüne göre versin...atandimi cok sevindim ya hayirlisi olsun..Bende hazirandaki lyslere gircem bakalim son kez sansimi deniycem..Diyet yapmiyorum ayrilmadan en son. 54 bucuktum sanirim..Suan net kilomu bilmiyorum ya 56 ya 57 tartı bi öyle bi boyle :)Bu iki ay zayiflamam gerek gelmeyi dusunuyorum insallah..
yok cnm daha yeni aldım pilini kendimi hafif hissettim bi bineyim dedim oynatmadımda 3 kere aynı sonuç çıktı 4. ye binmeyeydim iyiydigüzel menü çok mu çok hafif,efferin sana mlytcım.ama için dışın tavuk olmuş
yine çok güzel bir menüyle karşılaştım devam güzelim
canım çok iyi menü devam böyle , rapor vermeden çıkmak!yok he hee =)
canım başın sağolsun,Allah rahmet eylesin çok zorrr ,sabır sabır başka diyecek bişey yok elden de bişey gelmiyor
ahh bide uygulayabilsek!ne güzel olcak ama o da çok zor canım evet hayat kısa...
sabır bitmesin yassak!!!devam kuzum takma kafaya hiçbişeyi
İnşallah canım zorlu bir yol ama olacakkk sonuç müSmükemmel!!!
oyyyy kimler gelmişşiyiyiz sen nasılsın ?kuzum....
vayyy!canım hoşgeldin naber ? nasılsın? ne yaptın izinde kilon kaç bakim şuan? girebiliyormusun listeye bi bakalım
bugün tüm kaçaklar burada!sözleştiler mi bunlar ne acaba ama güzel tesadüff
çokkk iyi gidiyor senin nasıl gidiyor bakim? diyet spor?
iyi yaparsın canım ara vermek iyi değil zaten ama sen çok tempoluydun yine devamm yanii...görümce az kaldı tabee hadi başla bakalım fit ol
canımm tartı yanlış mı tartıyor acaba pilini de bir kontrol et bakalım...
canım seninde başın sağolsun Allah rahmet eylesin...kesinlikle hiç bişey için değmez!
yarın sabah aç karnına bir tartıl bakalım ne diyecek senin zilli tartı?yok cnm daha yeni aldım pilini kendimi hafif hissettim bi bineyim dedim oynatmadımda 3 kere aynı sonuç çıktı 4. ye binmeyeydim iyiydi
ama ben onu 3 kere gordum ya kendımı 78 hissediyorum
tamam cnm bakalım ne olcak ama ne derse desın ben anlamam gördüm ben o rakamıııı hemde 3 kere indim bindimmyarın sabah aç karnına bir tartıl bakalım ne diyecek senin zilli tartı?
canım İnşallah yarında görürsün de o rakamı muSmutlu olursuntamam cnm bakalım ne olcak ama ne derse desın ben anlamam gördüm ben o rakamıııı hemde 3 kere indim bindimm
Oy oy güneş de gelmiş bizim gurubayok cnm daha yeni aldım pilini kendimi hafif hissettim bi bineyim dedim oynatmadımda 3 kere aynı sonuç çıktı 4. ye binmeyeydim iyiydi
ama ben onu 3 kere gordum ya kendımı 78 hissediyorum
he heeOy oy güneş de gelmiş bizim guruba
Ben bunları gördükçe daha çok tavuk yiyesim geliyor yakında gidaklarsam şaşırmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?