Bu kadının ne yaptığını bilen varsa aciiiilen bana söylesin
Ay her şey mükemmel. Yediklerin, spor ve su hepsi süperdünkü menüm
sabah 07
bir peynirli sandviç
bir çay
ara 10
yeşil çay bir elma
öğle 12
bir mezgit ızgara
salata
iki kş makarna
bir dilim ekmek
ara 15
yeşil çay
akşam 19
bir kase pulbiberli yoğurt
bir salata
spor
1 saat yürüyüş tempolu
1 mile leslie
su
3.5 lt
ha hayyyyBen bunları gördükçe daha çok tavuk yiyesim geliyor yakında gidaklarsam şaşırmayın kızlar
geldim ama 5 saniye bi uğradım kaçtım galibaOy oy güneş de gelmiş bizim guruba
Keşke tavuk yemesenizBen bunları gördükçe daha çok tavuk yiyesim geliyor yakında gidaklarsam şaşırmayın kızlar
ahh bilsem!!!Bu kadının ne yaptığını bilen varsa aciiiilen bana söylesin
ayy çok teşekkür arada böyle güzel oluyorAy her şey mükemmel. Yediklerin, spor ve su hepsi süper
ney onlar kuzum?Keşke tavuk yemesenizTavuk değil onlar, çok kötü. Tavuk da yemeyince proteini nasıl alıcaz tabi o ayrı bir problem
binme güzelim binme kuzum 3kez neyine yetmedi neyse sende bidahakine 2 bilemedim 3 kez çık ohgeldim ama 5 saniye bi uğradım kaçtım galiba
3 kere bindim aynı çıktım 4. ye binmeyeydim iyiydi
April cim ne yapmışsın sen ya menü su spor 3 ü birarada harika olmuş hergün böyle yaparsan müthiş olurdünkü menüm
sabah 07
bir peynirli sandviç
bir çay
ara 10
yeşil çay bir elma
öğle 12
bir mezgit ızgara
salata
iki kş makarna
bir dilim ekmek
ara 15
yeşil çay
akşam 19
bir salata
spor
1 saat yürüyüş tempolu
1 mile leslie
su
3.5 lt
Benim yıllardır yediğim Kızartma kek börek puacadan çok daha iyi canım kisacasi zarar kıyası yaparsak tavuk daha masumKeşke tavuk yemesenizTavuk değil onlar, çok kötü. Tavuk da yemeyince proteini nasıl alıcaz tabi o ayrı bir problem
gözlerime inanamadım ondan bindimbinme güzelim binme kuzum 3kez neyine yetmedi neyse sende bidahakine 2 bilemedim 3 kez çık oh80li rakamlarda kimse kalmiycak ona göre kızlar duyanlar duymayanlara duyursun
Genetiğiyle oynanmis bir tür yaratık, piliç ismini bulmuş akıllı ticaret adamlarıney onlar kuzum?
Bundan sonra inan canım okgözlerime inanamadım ondan bindim
Ben de aynen böyle düşünüyordum, fikrim değiştiBenim yıllardır yediğim Kızartma kek börek puacadan çok daha iyi canım kisacasi zarar kıyası yaparsak tavuk daha masum
aynen cnmBundan sonra inan canım ok
bencedeApril cim ne yapmışsın sen ya menü su spor 3 ü birarada harika olmuş hergün böyle yaparsan müthiş olur
neyse izlemeyeyim en iyisi midemi bulandırmaya hiç niyetim yok zaten o kadar da sevmiyorum işyerinde çıkarsa mecburiyetten yiyozGenetiğiyle oynanmis bir tür yaratık, piliç ismini bulmuş akıllı ticaret adamları
Mutlaka izleyin.....
Menün çok sağlıklı ve dengeli olmuş afiyet olsun inşallah benim de menülerim en kısa zamanda böyle olurdünkü menüm
sabah 07
bir peynirli sandviç
bir çay
ara 10
yeşil çay bir elma
öğle 12
bir mezgit ızgara
salata
iki kş makarna
bir dilim ekmek
ara 15
yeşil çay
akşam 19
bir salata
spor
1 saat yürüyüş tempolu
1 mile leslie
su
3.5 lt
Vay be
kızlar bu adamın her söylediğine inanmayın sakın. onun uzmanlık alanı farmakoloji ve onkoloji ama ordan burdan duyduğu çok araştırmadan basit bir biyoloji bilgisiyle gözleri boyamaya çalışıyor.. ben veteriner hekimlik 3. sınıftayım şuan tavuk sektörü öyle yavuz dizdarın anlattığı kadar basit bir sektör değil.. dediği gibi tıptan çok ilerde olan bir sektör.. kullanılan bütün ilaçlar denetim altında kullanılır. 45. günde kesiliyorlar erken gibi gelebilir ama doğal seleksiyonla melezlemeler sonucunda bu sayı elde edilmiş hormon uygulamalarıyla değil.. içinden tümör fışkırıyodu diyo tümör öyle kısa zamanda fışkırmaz.. diyelimki tümör çıktı hayvanda onun etinin ekonomik bir değeri kalmaz zaten alıcılarda öyle bi eti almaz.. tavuk sürülerinde her gün belli sayıda hayvan kontrol edilir bi sorunu varmı diye.. çok kontrollüdür yani tavuk sektörü.. zamanındada tavukları günde 3 kez yumurta vermeye zorluyolar diye çıkmıştı aynı şahıs bu dediklerine sadece gülünür.. çok uzatmıyım konuyu sonuç olarak et yicekseniz tavuk eti yiyin bence en sağlıklısı o televizyona çıkan doktorum diyen herkesede inanmayın kızlarGenetiğiyle oynanmis bir tür yaratık, piliç ismini bulmuş akıllı ticaret adamları
Mutlaka izleyin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?