Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ay her şey mükemmel. Yediklerin, spor ve su hepsi süper

geldim ama 5 saniye bi uğradım kaçtım galiba
3 kere bindim aynı çıktım 4. ye binmeyeydim iyiydi
binme güzelim binme kuzum 3kez neyine yetmedi neyse sende bidahakine 2 bilemedim 3 kez çık oh80li rakamlarda kimse kalmiycak ona göre kızlar duyanlar duymayanlara duyursun

April cim ne yapmışsın sen ya menü su spor 3 ü birarada harika olmuş hergün böyle yaparsan müthiş olur

binme güzelim binme kuzum 3kez neyine yetmedi neyse sende bidahakine 2 bilemedim 3 kez çık oh80li rakamlarda kimse kalmiycak ona göre kızlar duyanlar duymayanlara duyursun
gözlerime inanamadım ondan bindim

April cim ne yapmışsın sen ya menü su spor 3 ü birarada harika olmuş hergün böyle yaparsan müthiş olur
bencede

Genetiğiyle oynanmis bir tür yaratık, piliç ismini bulmuş akıllı ticaret adamları

Mutlaka izleyin.....
neyse izlemeyeyim en iyisi midemi bulandırmaya hiç niyetim yok zaten o kadar da sevmiyorum işyerinde çıkarsa mecburiyetten yiyoz

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

sosyestetik:
ApriL_2007 : 200 gr

jasmine53 :
ispanyol :
michi :
gunessel :
winchester :
mlyt : 1100 gr

Burcu_87 :

gruplar

90-80 arası ...........

gunessel

80-70 arası............
ApriL_2007
mlyt
jasmine53
ispanyol
burcu_87

70-60 arası .............
winchesterr

60 altı............
sosyestetik
michi

Menün çok sağlıklı ve dengeli olmuş afiyet olsun inşallah benim de menülerim en kısa zamanda böyle olur
Vay be böyle kilo veren insanları gördükçe Zayıflamak için hevesim artıyor

Genetiğiyle oynanmis bir tür yaratık, piliç ismini bulmuş akıllı ticaret adamları

Mutlaka izleyin.....
kızlar bu adamın her söylediğine inanmayın sakın. onun uzmanlık alanı farmakoloji ve onkoloji ama ordan burdan duyduğu çok araştırmadan basit bir biyoloji bilgisiyle gözleri boyamaya çalışıyor.. ben veteriner hekimlik 3. sınıftayım şuan tavuk sektörü öyle yavuz dizdarın anlattığı kadar basit bir sektör değil.. dediği gibi tıptan çok ilerde olan bir sektör.. kullanılan bütün ilaçlar denetim altında kullanılır. 45. günde kesiliyorlar erken gibi gelebilir ama doğal seleksiyonla melezlemeler sonucunda bu sayı elde edilmiş hormon uygulamalarıyla değil.. içinden tümör fışkırıyodu diyo tümör öyle kısa zamanda fışkırmaz.. diyelimki tümör çıktı hayvanda onun etinin ekonomik bir değeri kalmaz zaten alıcılarda öyle bi eti almaz.. tavuk sürülerinde her gün belli sayıda hayvan kontrol edilir bi sorunu varmı diye.. çok kontrollüdür yani tavuk sektörü.. zamanındada tavukları günde 3 kez yumurta vermeye zorluyolar diye çıkmıştı aynı şahıs bu dediklerine sadece gülünür.. çok uzatmıyım konuyu sonuç olarak et yicekseniz tavuk eti yiyin bence en sağlıklısı o televizyona çıkan doktorum diyen herkesede inanmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…