Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi geceler canlar nasılsınız bakalım..
@gunessel canım sabah tartıl bakalım merak ediyorum sonuç ne çıkacak inşallah 76 çıkarsın ..

ayy çok sağol canım içim rahatladı ..ben çok severim tavuğu..
zaten tvde çıkan herkesin söylediklerine inanmayın.. sağlık bakanlığı artık bu kişilere belli oranda yasak getirdi.. söylediklerini ispat etmeleri gerekiyor artık..

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

sosyestetik:
ApriL_2007 : 200 gr

jasmine53 :
ispanyol : 700 gr
michi :
gunessel :
winchester :
mlyt : 1100 gr

Burcu_87 :

gruplar

90-80 arası ...........

gunessel

80-70 arası............
ApriL_2007
mlyt
jasmine53
ispanyol
burcu_87

70-60 arası .............
winchesterr

60 altı............
sosyestetik
michi

Ayy o çok iyi olmuş.. Bende çok severim tavuğu tavuğuma laf söyletmem Ah bide diyete yardımcı olsaydı ne olurdu sanki

çokk tşkrler içimiz rahatladı sana inanmak istiyorumyok yok hatta sonuna kadar inanıyorum işime öyle geldi çünkü hehehhh veteriner hanım

Amacı ne acaba? Yani 45 gün içinde kesilen tavuğu/pilici kesmezsen hayatta kalıyor mu? Ayrıca doğal seleksiyonla melezleme yapılarak elde edildiğine emin misin? Laboratuvar ortamında oluşturulmuş, doğal olmayan yaratıklar değiller yani?
Aslında kendin de demişsin bu bir sektör. Adamlar ucuz mal üreterek daha fazla kar elde etmek için her şeyi yapıyorlar sonra da ne yapalım, ucuza mal etmezsek herkes alamaz gibi bir yalan uyduruyorlar. Minare kılıf hesabı. Ayrıca tavuk da bir hayvan, mal demek hiç içimden gelmiyor onu da belirteyim.
Ayrıca seni temin ederim her TV'ye çıkan kişinin her söylediğine kapılıp gitmiyorum.
Son olarak artık hiçbir bilim dalı tek yönlü ilerlemiyor yanlış bilmiyorsam. Yani ben onkologsam, farmakolojiyi de, diyetetiği de bilmem gerekiyor. Neyse uzatmayayim.

Yavuz Hocaya defalarca dava açıldı piliç sektörü tarafından, sonuçta piliç gerçeği hakkında söylediği hicbir şeyi inkar edemediler.
Sağlık Bakanlığının işine gelmiyor birçok şey TV'de konuşulan. Siz gerçekten sağlık Bakanlığına guveniyorsaniz, söyleyecek bir şey kalmıyor zaten. Dünyayı da kurtarmaya calisiyormusum gibi oldu Ben bildiklerimide söyleyeyim, gerisi sizin tasarufunuz

huhh... umarım buna gerek kalmaz da ben güzel güzel verebilirim bu kiloları
kuzum sen kendin başaracaksın yeter ki istekli ol

Son düzenleme:
canım sende haklısın? kafamızda deli sorular oluştu

Haklısın canım düşünce tarzını çok beğendim :) tabiki doğadaki organik tavuğun yerini tutamazlar. Kesmezsen yaşamaya devam eder ama yapısı gereği çok ve hozlı kilo aldığı için ve bağışıklık sistemleri çok zayıf olduğu için uygun şartlar gerekiyo yaşaması için... Bize öğretilen gelişme yönünden üstün tavukların birleştirilmesiyle uzuun çalışmalar sonucu bu güne geldikleri.. Ne kadar doğal bilemem ama kimyasallarla yapıları değiştirilmiyo gıda kontrollerinden geçiyolar etlerindeki protein yağ karbonhidrat hep test ediliyo.. Ha her firma düzgün yetiştiriyomu bilemiyorum ama bilindik firmalar çok katı kurallar uyguluyolar.. Bilim dalları dediğin gibi tek yönlü ilerlemiyo ama bu sektörün içinde olmayan tavuğun gelişimini geçmişini ne yediğini içtiğini sağlıkla ilgili hangi ilacın ne zaman verildiğini bu kişinin bildiğini düşünmüyorum insan üzerine kabser üzerine uzman o. Tabiki bende herşeyi bilmiyorum öğrendiğim şeyleri söylüyorum sadece :).

Bu aradaa kesinlikle tvde çıkan herşeye inanıyosun gibi bişey demek istemedim yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim..

siz bildiklerinizi söyleyin ki burada bilgilenelim bizlerde canımpaylaşımcı arkadaşları çok seviyorumsonuç itibariyle hiçbirşeyin kesiniyeti yoktur arkadaşlar sadece varsayımlardan ibaret oluyor bazen gıdanın sağlıksız olup olmadığı....firmalar da iş bitiyor ne yazık ki dürüstlerse ne ala

Aynen çok haklısın

canım alakasız olacak ama bir sorum var sana; hayvanlardan korkmuyormusun?ben dokunamıyorum bile malesff çok yenmek isterdim bu duygumu ama maleseff özlelliklede böcek örümcek fobim çok var...
Hahahah Ayy bende birtek örümcekten hoşlanmıyorum kuduz köpeğe bile razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…