ayy çok sağol canım içim rahatladı ..ben çok severim tavuğu..kızlar bu adamın her söylediğine inanmayın sakın. onun uzmanlık alanı farmakoloji ve onkoloji ama ordan burdan duyduğu çok araştırmadan basit bir biyoloji bilgisiyle gözleri boyamaya çalışıyor.. ben veteriner hekimlik 3. sınıftayım şuan tavuk sektörü öyle yavuz dizdarın anlattığı kadar basit bir sektör değil.. dediği gibi tıptan çok ilerde olan bir sektör.. kullanılan bütün ilaçlar denetim altında kullanılır. 45. günde kesiliyorlar erken gibi gelebilir ama doğal seleksiyonla melezlemeler sonucunda bu sayı elde edilmiş hormon uygulamalarıyla değil.. içinden tümör fışkırıyodu diyo tümör öyle kısa zamanda fışkırmaz.. diyelimki tümör çıktı hayvanda onun etinin ekonomik bir değeri kalmaz zaten alıcılarda öyle bi eti almaz.. tavuk sürülerinde her gün belli sayıda hayvan kontrol edilir bi sorunu varmı diye.. çok kontrollüdür yani tavuk sektörü.. zamanındada tavukları günde 3 kez yumurta vermeye zorluyolar diye çıkmıştı aynı şahıs bu dediklerine sadece gülünür.. çok uzatmıyım konuyu sonuç olarak et yicekseniz tavuk eti yiyin bence en sağlıklısı o televizyona çıkan doktorum diyen herkesede inanmayın kızlar
sendeeee öpüldün iyi geceler toktorummiyi geceler , öpüldünüz gıdılarınızdannn
zamanla olacak canım sen yapamazsan!biz yaptırmasını bilirizMenün çok sağlıklı ve dengeli olmuş afiyet olsun inşallah benim de menülerim en kısa zamanda böyle olur
Vay beböyle kilo veren insanları gördükçe Zayıflamak için hevesim artıyor
Iyi geceler, tatlı rüyalariyi geceler , öpüldünüz gıdılarınızdannn
Ayy o çok iyi olmuş.. Bende çok severim tavuğu tavuğuma laf söyletmemiyi geceler canlar nasılsınız bakalım..
@gunessel canım sabah tartıl bakalım merak ediyorum sonuç ne çıkacak inşallah 76 çıkarsın ..
ayy çok sağol canım içim rahatladı ..ben çok severim tavuğu..
zaten tvde çıkan herkesin söylediklerine inanmayın.. sağlık bakanlığı artık bu kişilere belli oranda yasak getirdi.. söylediklerini ispat etmeleri gerekiyor artık..
zamanla olacak canım sen yapamazsan!biz yaptırmasını biliriz
çokk tşkrler içimiz rahatladı sana inanmak istiyorumkızlar bu adamın her söylediğine inanmayın sakın. onun uzmanlık alanı farmakoloji ve onkoloji ama ordan burdan duyduğu çok araştırmadan basit bir biyoloji bilgisiyle gözleri boyamaya çalışıyor.. ben veteriner hekimlik 3. sınıftayım şuan tavuk sektörü öyle yavuz dizdarın anlattığı kadar basit bir sektör değil.. dediği gibi tıptan çok ilerde olan bir sektör.. kullanılan bütün ilaçlar denetim altında kullanılır. 45. günde kesiliyorlar erken gibi gelebilir ama doğal seleksiyonla melezlemeler sonucunda bu sayı elde edilmiş hormon uygulamalarıyla değil.. içinden tümör fışkırıyodu diyo tümör öyle kısa zamanda fışkırmaz.. diyelimki tümör çıktı hayvanda onun etinin ekonomik bir değeri kalmaz zaten alıcılarda öyle bi eti almaz.. tavuk sürülerinde her gün belli sayıda hayvan kontrol edilir bi sorunu varmı diye.. çok kontrollüdür yani tavuk sektörü.. zamanındada tavukları günde 3 kez yumurta vermeye zorluyolar diye çıkmıştı aynı şahıs bu dediklerine sadece gülünür.. çok uzatmıyım konuyu sonuç olarak et yicekseniz tavuk eti yiyin bence en sağlıklısı o televizyona çıkan doktorum diyen herkesede inanmayın kızlar
Amacı ne acaba? Yani 45 gün içinde kesilen tavuğu/pilici kesmezsen hayatta kalıyor mu? Ayrıca doğal seleksiyonla melezleme yapılarak elde edildiğine emin misin? Laboratuvar ortamında oluşturulmuş, doğal olmayan yaratıklar değiller yani?kızlar bu adamın her söylediğine inanmayın sakın. onun uzmanlık alanı farmakoloji ve onkoloji ama ordan burdan duyduğu çok araştırmadan basit bir biyoloji bilgisiyle gözleri boyamaya çalışıyor.. ben veteriner hekimlik 3. sınıftayım şuan tavuk sektörü öyle yavuz dizdarın anlattığı kadar basit bir sektör değil.. dediği gibi tıptan çok ilerde olan bir sektör.. kullanılan bütün ilaçlar denetim altında kullanılır. 45. günde kesiliyorlar erken gibi gelebilir ama doğal seleksiyonla melezlemeler sonucunda bu sayı elde edilmiş hormon uygulamalarıyla değil.. içinden tümör fışkırıyodu diyo tümör öyle kısa zamanda fışkırmaz.. diyelimki tümör çıktı hayvanda onun etinin ekonomik bir değeri kalmaz zaten alıcılarda öyle bi eti almaz.. tavuk sürülerinde her gün belli sayıda hayvan kontrol edilir bi sorunu varmı diye.. çok kontrollüdür yani tavuk sektörü.. zamanındada tavukları günde 3 kez yumurta vermeye zorluyolar diye çıkmıştı aynı şahıs bu dediklerine sadece gülünür.. çok uzatmıyım konuyu sonuç olarak et yicekseniz tavuk eti yiyin bence en sağlıklısı o televizyona çıkan doktorum diyen herkesede inanmayın kızlar
Hahahah bende bizim profesörlerin yalancısıyım valla benimde işime böyle geldiçokk tşkrler içimiz rahatladı sana inanmak istiyorumyok yok hatta sonuna kadar inanıyorum işime öyle geldi çünkü hehehhh veteriner hanım
Yavuz Hocaya defalarca dava açıldı piliç sektörü tarafından, sonuçta piliç gerçeği hakkında söylediği hicbir şeyi inkar edemediler.iyi geceler canlar nasılsınız bakalım..
@gunessel canım sabah tartıl bakalım merak ediyorum sonuç ne çıkacak inşallah 76 çıkarsın ..
ayy çok sağol canım içim rahatladı ..ben çok severim tavuğu..
zaten tvde çıkan herkesin söylediklerine inanmayın.. sağlık bakanlığı artık bu kişilere belli oranda yasak getirdi.. söylediklerini ispat etmeleri gerekiyor artık..
kuzum sen kendin başaracaksın yeter ki istekli olhuhh... umarım buna gerek kalmaz da ben güzel güzel verebilirim bu kiloları
Amacı ne acaba? Yani 45 gün içinde kesilen tavuğu/pilici kesmezsen hayatta kalıyor mu? Ayrıca doğal seleksiyonla melezleme yapılarak elde edildiğine emin misin? Laboratuvar ortamında oluşturulmuş, doğal olmayan yaratıklar değiller yani?
Aslında kendin de demişsin bu bir sektör. Adamlar ucuz mal üreterek daha fazla kar elde etmek için her şeyi yapıyorlar sonra da ne yapalım, ucuza mal etmezsek herkes alamaz gibi bir yalan uyduruyorlar. Minare kılıf hesabı. Ayrıca tavuk da bir hayvan, mal demek hiç içimden gelmiyor onu da belirteyim.
Ayrıca seni temin ederim her TV'ye çıkan kişinin her söylediğine kapılıp gitmiyorum.
Son olarak artık hiçbir bilim dalı tek yönlü ilerlemiyor yanlış bilmiyorsam. Yani ben onkologsam, farmakolojiyi de, diyetetiği de bilmem gerekiyor. Neyse uzatmayayim.
canım sende haklısın? kafamızda deli sorular oluştuYavuz Hocaya defalarca dava açıldı piliç sektörü tarafından, sonuçta piliç gerçeği hakkında söylediği hicbir şeyi inkar edemediler.
Sağlık Bakanlığının işine gelmiyor birçok şey TV'de konuşulan. Siz gerçekten sağlık Bakanlığına guveniyorsaniz, söyleyecek bir şey kalmıyor zaten. Dünyayı da kurtarmaya calisiyormusum gibi olduBen bildiklerimide söyleyeyim, gerisi sizin tasarufunuz
Haklısın canım düşünce tarzını çok beğendim :) tabiki doğadaki organik tavuğun yerini tutamazlar. Kesmezsen yaşamaya devam eder ama yapısı gereği çok ve hozlı kilo aldığı için ve bağışıklık sistemleri çok zayıf olduğu için uygun şartlar gerekiyo yaşaması için... Bize öğretilen gelişme yönünden üstün tavukların birleştirilmesiyle uzuun çalışmalar sonucu bu güne geldikleri.. Ne kadar doğal bilemem ama kimyasallarla yapıları değiştirilmiyo gıda kontrollerinden geçiyolar etlerindeki protein yağ karbonhidrat hep test ediliyo.. Ha her firma düzgün yetiştiriyomu bilemiyorum ama bilindik firmalar çok katı kurallar uyguluyolar.. Bilim dalları dediğin gibi tek yönlü ilerlemiyo ama bu sektörün içinde olmayan tavuğun gelişimini geçmişini ne yediğini içtiğini sağlıkla ilgili hangi ilacın ne zaman verildiğini bu kişinin bildiğini düşünmüyorum insan üzerine kabser üzerine uzman o. Tabiki bende herşeyi bilmiyorum öğrendiğim şeyleri söylüyorum sadece :).Amacı ne acaba? Yani 45 gün içinde kesilen tavuğu/pilici kesmezsen hayatta kalıyor mu? Ayrıca doğal seleksiyonla melezleme yapılarak elde edildiğine emin misin? Laboratuvar ortamında oluşturulmuş, doğal olmayan yaratıklar değiller yani?
Aslında kendin de demişsin bu bir sektör. Adamlar ucuz mal üreterek daha fazla kar elde etmek için her şeyi yapıyorlar sonra da ne yapalım, ucuza mal etmezsek herkes alamaz gibi bir yalan uyduruyorlar. Minare kılıf hesabı. Ayrıca tavuk da bir hayvan, mal demek hiç içimden gelmiyor onu da belirteyim.
Ayrıca seni temin ederim her TV'ye çıkan kişinin her söylediğine kapılıp gitmiyorum.
Son olarak artık hiçbir bilim dalı tek yönlü ilerlemiyor yanlış bilmiyorsam. Yani ben onkologsam, farmakolojiyi de, diyetetiği de bilmem gerekiyor. Neyse uzatmayayim.
siz bildiklerinizi söyleyin ki burada bilgilenelim bizlerde canımHaklısın canım düşünce tarzını çok beğendim :) tabiki doğadaki organik tavuğun yerini tutamazlar. Kesmezsen yaşamaya devam eder ama yapısı gereği çok ve hozlı kilo aldığı için ve bağışıklık sistemleri çok zayıf olduğu için uygun şartlar gerekiyo yaşaması için... Bize öğretilen gelişme yönünden üstün tavukların birleştirilmesiyle uzuun çalışmalar sonucu bu güne geldikleri.. Ne kadar doğal bilemem ama kimyasallarla yapıları değiştirilmiyo gıda kontrollerinden geçiyolar etlerindeki protein yağ karbonhidrat hep test ediliyo.. Ha her firma düzgün yetiştiriyomu bilemiyorum ama bilindik firmalar çok katı kurallar uyguluyolar.. Bilim dalları dediğin gibi tek yönlü ilerlemiyo ama bu sektörün içinde olmayan tavuğun gelişimini geçmişini ne yediğini içtiğini sağlıkla ilgili hangi ilacın ne zaman verildiğini bu kişinin bildiğini düşünmüyorum insan üzerine kabser üzerine uzman o. Tabiki bende herşeyi bilmiyorum öğrendiğim şeyleri söylüyorum sadece :)
Aynen çok haklısınsiz bildiklerinizi söyleyin ki burada bilgilenelim bizlerde canımpaylaşımcı arkadaşları çok seviyorum sonuç itibariyle hiçbirşeyin kesiniyeti yoktur arkadaşlar sadece varsayımlardan ibaret oluyor bazen gıdanın sağlıksız olup olmadığı....firmalar da iş bitiyor ne yazık ki dürüstlerse ne ala
canım alakasız olacak ama bir sorum var sana; hayvanlardan korkmuyormusun?ben dokunamıyorum bile malesff çok yenmek isterdim bu duygumu ama maleseff özlelliklede böcek örümcek fobim çok var...Aynen çok haklısın
Hahahahcanım alakasız olacak ama bir sorum var sana; hayvanlardan korkmuyormusun?ben dokunamıyorum bile malesff çok yenmek isterdim bu duygumu ama maleseff özlelliklede böcek örümcek fobim çok var...
HahahahAyy bende birtek örümcekten hoşlanmıyorum kuduz köpeğe bile razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?