iyi geceler hehehh aynı anda karar vermişizKızlar ben yatıyorum bugün içinde teşekkür ederim hepinize muhabbetede doyamadım ama yarın erken kalkmam gerek iyigeceler hepinizeee
Dünkü listem
Sabah 10.00 1 kase yoğurt
Yarım limon
11.00 nescafe
Öğlen 14.00 tavuklu salata
16.00 1 yeşil elma
19.00 haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt
Yarım saat e Walker
2lt su
Şu 1 hafta hafif gideceğim spor konusunda, malum hayatımın en kilolu donemindeyim. Vücudum kendini zor taşıyordur yazık
Miktar da yazarsan daha iyi olur canimGünaydın kızlar
Dünki listem
sabah 08.30
2 kuru kayısı
1 kase salata
2 yumurta haşlanmış
avuçiçi kadar köy peyniri
2 ceviz
12.30
2 fincan filtre kahve
16.30
mantar sote
yayla çorbası
salata birer kase
20 dk eliptik
1.5 litre su
Raporunu sevsinler supersin tatlimGünaydın herkeseeee
Dünkü listem:
sabah saat 9 buçukta 1 yumurta 1 domates ve 1 etimek yedim
öğlen 12 buçukta salata yedim
akşam 6 da 1 poğaça yedim
akşam 10da çok acıktığım için 3 kaçık yoğurt içine 3-4 dal maydanoz kattım onu yedim
2 litre su içtim bide 30 dk bacak ve karın egzersizi yaptım
rapor vermeden evden çıkmıyım dedim
Basiniz sagolsun canim, sabirlar diliyorumKızlar günaydınlar olsun hepinize.. Cuma günü bildirim yaptım ve kaçtım.. maalesef açıklama yapacak zamanım da olmadı.. çarşamba günü dedem vefat etti.. o günden beridir iptaldeyim..bugün daha bismillah ilk girdim.. bugün de işe başladım zaten.. Hepinizden ayrı ayrı özürlerimi diliyorum..
Diyet güzel gidiyor gibi.. en son dojktora gittiğimde, kullandığım ilacın dozunu arttırmıştık.. snaırım ondan ötürü, akşamları bir bulantı oluyor bnde, akşam yemeklerini yiyemiyorum.. ara öğünlerime de dikkat ediyorum.. Ama 1,5 haftadır düzenli spor yapamıyorum..anca sağa sola koşuştururken ne efor sarfedebildiysem o vallhi.. Bugün de yeni bir vefat haberi aldım.. daha yaşı dolmamış bir yawru vardı bizim akrabalardan.. vefat etmiş.. zaten yaşayan melekti.. şimdi manevi dünya da melek oldu.. Rabbim evlat acısıyla imtihan etmesin.. zor..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dünkü menüm:
sabah (08.15) 2 br çay, 3 ince dlm kek.
ara(10:30 gibi) 3 tane kayısı
öğle (12:30-bizim brudaki yemekhane taşınmış,bugün inşaallh normal yemek yicem) sandviç ekmeğinde, peynir, domates, salatalık, yeşil biber.
akşam(19:00) 3 kaşık makarna, 4 kaşık yoğurt. 1 dlm börek.
akşam yarım saat kendi çapımda sporumu yaptım. 1 lt su içebildim..
Kendinize iyi bakın kızlar..
hayat sandığımızdan da kısa.. lütfen hiçbirşeyi kafanıza takmadan yaşayın.. ve hep sevin. :)
Oyyy senn nerdesinnn??? Hayirlis olsun yeni evin tatlim kuslara da gecmis olsun arada hastalanmislardor cok normal, biz de seni ozledik gel artikkkmerhaba canlarımmmm çok özledim sizi..
nihayet taşındım şimdi de yerleşme faslındayım.. aşağı yerleşti sayılır ama yukardaki bri oda ağzına kadar koli dolu.. onları boşaltmam gerekiyor yavaş yavaş.. ama çoğu bitti işlerimin.. bugün de neti bağlattık hemen koştum yanınıza..
nasılsınız bakalım..hasta olan yoktur umarım vars ada çok geçmiş olsun..benim de oğlan çok fenaydı 3 gündür.. yaz geldi derken gribe yakalndı yavru kuşum 2 gündür okula da gitmiyor.. kız da naneli bugün sanırım o da kaptı abisinden..
birazcık geçmişe bakayım
Amacı ne acaba? Yani 45 gün içinde kesilen tavuğu/pilici kesmezsen hayatta kalıyor mu? Ayrıca doğal seleksiyonla melezleme yapılarak elde edildiğine emin misin? Laboratuvar ortamında oluşturulmuş, doğal olmayan yaratıklar değiller yani?
Aslında kendin de demişsin bu bir sektör. Adamlar ucuz mal üreterek daha fazla kar elde etmek için her şeyi yapıyorlar sonra da ne yapalım, ucuza mal etmezsek herkes alamaz gibi bir yalan uyduruyorlar. Minare kılıf hesabı. Ayrıca tavuk da bir hayvan, mal demek hiç içimden gelmiyor onu da belirteyim.
Ayrıca seni temin ederim her TV'ye çıkan kişinin her söylediğine kapılıp gitmiyorum.
Son olarak artık hiçbir bilim dalı tek yönlü ilerlemiyor yanlış bilmiyorsam. Yani ben onkologsam, farmakolojiyi de, diyetetiği de bilmem gerekiyor. Neyse uzatmayayim.
Yavuz Hocaya defalarca dava açıldı piliç sektörü tarafından, sonuçta piliç gerçeği hakkında söylediği hicbir şeyi inkar edemediler.
Sağlık Bakanlığının işine gelmiyor birçok şey TV'de konuşulan. Siz gerçekten sağlık Bakanlığına guveniyorsaniz, söyleyecek bir şey kalmıyor zaten. Dünyayı da kurtarmaya calisiyormusum gibi olduBen bildiklerimide söyleyeyim, gerisi sizin tasarufunuz
kızlar harikasınız.. bildiklerimizi paylaşalım tabii .. karşıt fikir bile olsa tartışalım burada dostluk bunu gerektirir değil mi ama...Haklısın canım düşünce tarzını çok beğendim :) tabiki doğadaki organik tavuğun yerini tutamazlar. Kesmezsen yaşamaya devam eder ama yapısı gereği çok ve hozlı kilo aldığı için ve bağışıklık sistemleri çok zayıf olduğu için uygun şartlar gerekiyo yaşaması için... Bize öğretilen gelişme yönünden üstün tavukların birleştirilmesiyle uzuun çalışmalar sonucu bu güne geldikleri.. Ne kadar doğal bilemem ama kimyasallarla yapıları değiştirilmiyo gıda kontrollerinden geçiyolar etlerindeki protein yağ karbonhidrat hep test ediliyo.. Ha her firma düzgün yetiştiriyomu bilemiyorum ama bilindik firmalar çok katı kurallar uyguluyolar.. Bilim dalları dediğin gibi tek yönlü ilerlemiyo ama bu sektörün içinde olmayan tavuğun gelişimini geçmişini ne yediğini içtiğini sağlıkla ilgili hangi ilacın ne zaman verildiğini bu kişinin bildiğini düşünmüyorum insan üzerine kabser üzerine uzman o. Tabiki bende herşeyi bilmiyorum öğrendiğim şeyleri söylüyorum sadece :).
Bu aradaa kesinlikle tvde çıkan herşeye inanıyosun gibi bişey demek istemedim yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim..
baklavaya kadar mükemmeeelll ama çok az yemişsin..günaydın kızlaaarrrrr
dünkü listem:
sabah 8 buçukta 1 yumurta
öğlen 1 de salata, kücük bardakta 1 tane nescafe içtim
akşam 5 buçukta 1 yemek kaşığı tavuk sote 1 etimek yedim
6 gibi 1 elma yedim
8 gibi 1 tane antep fıstıklı baklava vardı çöpe gitmesin yazık olmasın diye onu yedim
50 dakika yürüyüş yaptım yaklaşık 2 litre su içtim
geldim kuzumm geldimm.. son hız diyete de kaldığım yerden devam ediyorum.. artık 60lara geçmek istiyorum yaaa.. ayz da geldi , pantolonlar olmasa da tişörtlerim olsa barii.Raporunu sevsinler supersin tatlim
Oyyy senn nerdesinnn??? Hayirlis olsun yeni evin tatlim kuslara da gecmis olsun arada hastalanmislardor cok normal, biz de seni ozledik gel artikkk
Iyilik tatlimm senden naberrselam kızlar nabersiniiiz
Kizarizzzzben iyiyim canım. bugün itibariyle diyetimi ciddileştirmeye karar verdimmmm veeee burdayım
sabah jillian yaptım, eliptik yaptım, plank yaptım, yürüyüş yaptım, burpee yaptım. mutluyum. inşallah akşam yemem. yersem kızın bana
Gecmis olsun canimHoş geldin canım ben fena usuttum yatıyorum sen nasılsın
Kosturmaktandir canim surekli ev ariyorsun ya duzen de yoksa gitmesi cok normalkızlarrr bişey sorcam bugün giyinirken göbeğimin baya indiğini farkettim
dur bi tartılayım dedim 3 kere bindim tartıya 78 çıktım sevinçten havalara uçtum
sonra bı bındım 82 600 çıktı 2 kere ya neden böyle oldukiiii
Ben de varimmmMerhabalar...April nasilsin canim :)
Anlatacagim canim kafamda netlestireyim bihem kaptan hem yarasasen niye öyle hepimiz uyuyunca geliyosun bakim?yoksa bizi sevmiyomusun artık ohhh tek takıl bakalım
hiç kusuruna bakarmıyız sen gel yeter kuzum
benden yana ok canım nöbet sistemi sadece ne yapacağız onu bi açıklayalım bakalım uygunmuyuz yapılabilir mi?
Hayirlisi olsun canim basarilar diliyorumatandimi cok sevindim ya hayirlisi olsun..Bende hazirandaki lyslere gircem bakalim son kez sansimi deniycem..Diyet yapmiyorum ayrilmadan en son. 54 bucuktum sanirim..Suan net kilomu bilmiyorum ya 56 ya 57 tartı bi öyle bi boyle :)Bu iki ay zayiflamam gerek gelmeyi dusunuyorum insallah..
Olur olur azimli kizsin sen bebisi uyutup spor yapansin! Yaparsin tatlim moral bozmak yok!geldim kuzumm geldimm.. son hız diyete de kaldığım yerden devam ediyorum.. artık 60lara geçmek istiyorum yaaa.. ayz da geldi , pantolonlar olmasa da tişörtlerim olsa barii.
Çok güzel olmuş menun canım ben kalanları genelde eşime yediriyorumgünaydın kızlaaarrrrr
dünkü listem:
sabah 8 buçukta 1 yumurta
öğlen 1 de salata, kücük bardakta 1 tane nescafe içtim
akşam 5 buçukta 1 yemek kaşığı tavuk sote 1 etimek yedim
6 gibi 1 elma yedim
8 gibi 1 tane antep fıstıklı baklava vardı çöpe gitmesin yazık olmasın diye onu yedim
50 dakika yürüyüş yaptım yaklaşık 2 litre su içtim
Taşınma tesgalesinde bile ne güzel uymussun diyete supersindünkü menüm
09:00 1.5 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 dilim salam, 2 dilim kaşar
13:30 20 gr badem, 10 gr bitter çikolata, şekersiz nescafe
16:00 20 gr kaşar, 3 tane ceviz, 1 dilim armut
18:30 z.yağlı taze fasulye, 1 dilim peynir, 2 kaşık yoğurt
su 3 lt
spor nonono
Benim yerimede geeeezKuslar ben geldim alintiladim gidiyorum biraz tatil yapacagim ama yazarim, malum teog vs biraz guneye kaciyorum hadi opuldunuz
iyi eğlenceler tatlımmmKuslar ben geldim alintiladim gidiyorum biraz tatil yapacagim ama yazarim, malum teog vs biraz guneye kaciyorum hadi opuldunuz
maaşallah canooooo harikssınGünaydın canlarımmmm
Dünkü listem
9.00 1 kase limonlu yoğurt
10.00 nescafe
12.30 5 ks sebze çorbası
1 dilim ekmek
16.00 1 yeşil elma
18.00 tavuklu salata
20dk e Walker hastaydim fazlasını yapamadım
1.5 lt su
Nereye bakim ??Kuslar ben geldim alintiladim gidiyorum biraz tatil yapacagim ama yazarim, malum teog vs biraz guneye kaciyorum hadi opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?