- 27 Nisan 2015
- 163
- 216
- 103
- 30
3 lt su mudünkü menüm
09:00 1.5 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 dilim salam, 2 dilim kaşar
13:30 20 gr badem, 10 gr bitter çikolata, şekersiz nescafe
16:00 20 gr kaşar, 3 tane ceviz, 1 dilim armut
18:30 z.yağlı taze fasulye, 1 dilim peynir, 2 kaşık yoğurt
su 3 lt
spor nonono
Oldukça hafif bir menü olmuş, afiyet olsunGünaydın canlarımmmm
Dünkü listem
9.00 1 kase limonlu yoğurt
10.00 nescafe
12.30 5 ks sebze çorbası
1 dilim ekmek
16.00 1 yeşil elma
18.00 tavuklu salata
20dk e Walker hastaydim fazlasını yapamadım
1.5 lt su
Harika bir menü, afiyet olsunDünkü menüm
Sabah 07
Yarım simit
1 cay
Ara 10
Bir dilim kek küçücük
1 cay
Öğle 12
1 biber dolması
Salata
2 ks barbunya
Ara 15
Yesil cay 1 elma
Akşam 19
Bir kase yoğurt
İki ks ıspanak
Salata
45 dk yürüyüş
2,5 lt su
Çok sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsunDün yediklerim
Sabah 08.30
2 haşlanmış yumurta
1 kase marul salatası, z.yağlı
Avuçiçi kadar köy peyniri
2 tane ince örgü peynir
2 ceviz
13.00
1 kibrit kutusu kadar peynir
17.00
1'er kase
zeytinyağlı Madımak
yoğurt
2 tane ince örgü peynir
1.8 litre su
15 dk eliptik, 15 dk cardio
Haklısın ya, yeni fark ettimhepsi çok iyi...madımağa bayılırımmm..
bütün gün karbonhidrat yemişsin kuşum aralara azıcık protein attırıvereydin ya
Ben yoğurt yiyemeyenlerdenim annemin söylediğine göre küçükken de yemezmisim ilkdefa böyle yedim ama inanmiycaksin seve seve yedim tadı nefis bide tok tutuyor3 lt su muçok iyi, ben 1.5 - 2 litre ancak içebiliyorum, menün gayet iyi
Oldukça hafif bir menü olmuş, afiyet olsunbu arada limonlu yoğurt hiç denemedim, tadı nasıl?
Harika bir menü, afiyet olsun
Yakın olsaydın sana da madımak vereydim. 2 kilo almıştımhepsi çok iyi...madımağa bayılırımmm..
bütün gün karbonhidrat yemişsin kuşum aralara azıcık protein attırıvereydin ya
Bu topicin felaket tellalı olarak jillian konusunda da uyarmak zorundayımjilliana başlayayım dedim.. oyy zor geldi yaa.. ilk günden tutulmayayyım diye 15 dk yaptım .. pazartesiye kadar böyle azar azar alıştırayım diyorum.. pazartesi de başlarım..
AlsoSprachZarahustra bence öğünlerini önceden planla eğer imkanın varsa. Unuttum ya, sen öğrenci değildin değil mi?Dünkü Menüm:
Sabah
2 Dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, bir yemek kaşığı labne peyniri
Öğle
1 ince dilim kek
Akşam
Bir porsiyon kısır, karışık salata, bir avuç soslu mısır
Ara
Dondurma
Tamam canim gel beraber gezelimmBenim yerimede geeeez
iyi eğlenceler tatlımmm
Sagol kusummm
maaşallah canooooo harikssın
Tooo antalyaaaNereye bakim ??
Canim ben goremedim herhalde kusura bakma olur mu?Hepsinde miktar yazıyor aslında
Nereye bakimmm???Ben de cuma günü kaçıyorum, kiskanmadim kiiiiiiiiiii
Hayirli olsun sporun canim, bence jilian zor yaa cok sertjilliana başlayayım dedim.. oyy zor geldi yaa.. ilk günden tutulmayayyım diye 15 dk yaptım .. pazartesiye kadar böyle azar azar alıştırayım diyorum.. pazartesi de başlarım..
Afiyet olsun canimBen yoğurt yiyemeyenlerdenim annemin söylediğine göre küçükken de yemezmisim ilkdefa böyle yedim ama inanmiycaksin seve seve yedim tadı nefis bide tok tutuyor
Kesinlikle katiliyorum videoda yapanlar da uzun yillar vucud gelistirmis gibi sanki, ama yapabileninde onunde saygiyla egiliyorum o ayriBu topicin felaket tellalı olarak jillian konusunda da uyarmak zorundayım
Ama zaten azar azar diyorsun. Dizlere çok dikkat. amazon.com'da jillian DVD'leri hakkındaki yorumlara bakmıştım da, dizimi sakatladim, disk kaydı, bilmem ne upuzun bir kötü yorum listesi vardı
Tamam sosyestetik cim, valla yazıyorum en ince ayrıntısına kadar.Tamam canim gel beraber gezelimm
Tooo antalyaaa
Canim ben goremedim herhalde kusura bakma olur mu?
Nereye bakimmm???
Pardon canım anlamadım ?Dün gece burda bir soru vardı, yarın cevaplarım demiştim
bu hafta biraz zor da böyle gidersem inşallah haftaya girerim listeye canım. şu an sadece istikrarımı korumayı hedefliyorum. incelmek önceliğim. 30 day shred yapıyorum. bakalım ne olacakvayyy!canım hoşgeldin naber ? nasılsın? ne yaptın izinde kilon kaç bakim şuan? girebiliyormusun listeye bi bakalım
neyyy ne kii ne olmuş.. ben de anlamadımmPardon canım anlamadım ?
nerde oturuyordun sen canımm.. buralarda yani bursada hiç rastlamadım ben madımağa..anca anneme köyden gönderecekler o da yapacak ki ben de yiyceemmm.. olsa da yesemm..Yakın olsaydın sana da madımak vereydim. 2 kilo almıştımBen de bayılırım.
AyrıcaAburCubur_ nın menüsüne yaptığın yoruma da katiliyorum. Ben böyle proteinsiz beslenince, kısa süre sonra yiyeceklere saldırıyorum
evet diz konusunda dikkatliyim.. daha önce de uyarmıştı arkadaşlar.. zaten fazla yapmadım .. 2 hafta sonra kardeşimin nişanı var ne kadar incelsem kardır diye düşünüyorumBu topicin felaket tellalı olarak jillian konusunda da uyarmak zorundayım
Ama zaten azar azar diyorsun. Dizlere çok dikkat. amazon.com'da jillian DVD'leri hakkındaki yorumlara bakmıştım da, dizimi sakatladim, disk kaydı, bilmem ne upuzun bir kötü yorum listesi vardı
Acaba benim yeme krizlerim ondan mı oluyor ki? Aa evet çok mantıklıYakın olsaydın sana da madımak vereydim. 2 kilo almıştımBen de bayılırım.
AyrıcaAburCubur_ nın menüsüne yaptığın yoruma da katiliyorum. Ben böyle proteinsiz beslenince, kısa süre sonra yiyeceklere saldırıyorum
Öğrenciyim :) hazırlık okuyorumAlsoSprachZarahustra bence öğünlerini önceden planla eğer imkanın varsa. Unuttum ya, sen öğrenci değildin değil mi?
Ben Ankara'dayım, burda çok bol gerçektennerde oturuyordun sen canımm.. buralarda yani bursada hiç rastlamadım ben madımağa..anca anneme köyden gönderecekler o da yapacak ki ben de yiyceemmm.. olsa da yesemm..
evet diz konusunda dikkatliyim.. daha önce de uyarmıştı arkadaşlar.. zaten fazla yapmadım .. 2 hafta sonra kardeşimin nişanı var ne kadar incelsem kardır diye düşünüyorum
Evet, kesinlikle proteinsizlikten. Benim kahvaltıda yediklerimi görüyorsun, 2 yumurta, peynir, bol zeytinyağı fln. O kahvaltıdan sonra öğleden sonra 3'e kadar acıkmıyorumAcaba benim yeme krizlerim ondan mı oluyor ki? Aa evet çok mantıklıdaha çok protein içeren besin tüketmeye çalışacağım
Ogunlerini planlama şansın vardır umarımÖğrenciyim :) hazırlık okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?