Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

3 lt su mu çok iyi, ben 1.5 - 2 litre ancak içebiliyorum, menün gayet iyi
Günaydın canlarımmmm
Dünkü listem
9.00 1 kase limonlu yoğurt
10.00 nescafe
12.30 5 ks sebze çorbası
1 dilim ekmek
16.00 1 yeşil elma
18.00 tavuklu salata
20dk e Walker hastaydim fazlasını yapamadım
1.5 lt su
Oldukça hafif bir menü olmuş, afiyet olsun bu arada limonlu yoğurt hiç denemedim, tadı nasıl?
Harika bir menü, afiyet olsun

Çok sağlıklı bir menü olmuş afiyet olsun
hepsi çok iyi...madımağa bayılırımmm..

bütün gün karbonhidrat yemişsin kuşum aralara azıcık protein attırıvereydin ya
Haklısın ya, yeni fark ettim neyse inşallah sizlerin de yardımıyla düzelteceğim menülerimi

3 lt su mu çok iyi, ben 1.5 - 2 litre ancak içebiliyorum, menün gayet iyi

Oldukça hafif bir menü olmuş, afiyet olsun bu arada limonlu yoğurt hiç denemedim, tadı nasıl?

Harika bir menü, afiyet olsun
Ben yoğurt yiyemeyenlerdenim annemin söylediğine göre küçükken de yemezmisim ilkdefa böyle yedim ama inanmiycaksin seve seve yedim tadı nefis bide tok tutuyor

hepsi çok iyi...madımağa bayılırımmm..

bütün gün karbonhidrat yemişsin kuşum aralara azıcık protein attırıvereydin ya
Yakın olsaydın sana da madımak vereydim. 2 kilo almıştım Ben de bayılırım.

Ayrıca AburCubur_ nın menüsüne yaptığın yoruma da katiliyorum. Ben böyle proteinsiz beslenince, kısa süre sonra yiyeceklere saldırıyorum

jilliana başlayayım dedim.. oyy zor geldi yaa.. ilk günden tutulmayayyım diye 15 dk yaptım .. pazartesiye kadar böyle azar azar alıştırayım diyorum.. pazartesi de başlarım..
Bu topicin felaket tellalı olarak jillian konusunda da uyarmak zorundayım
Ama zaten azar azar diyorsun. Dizlere çok dikkat. amazon.com'da jillian DVD'leri hakkındaki yorumlara bakmıştım da, dizimi sakatladim, disk kaydı, bilmem ne upuzun bir kötü yorum listesi vardı

AlsoSprachZarahustra bence öğünlerini önceden planla eğer imkanın varsa. Unuttum ya, sen öğrenci değildin değil mi?

Benim yerimede geeeez
Tamam canim gel beraber gezelimm

iyi eğlenceler tatlımmm
Sagol kusummm
maaşallah canooooo harikssın

Tooo antalyaaa

Hepsinde miktar yazıyor aslında
Canim ben goremedim herhalde kusura bakma olur mu?

Ben de cuma günü kaçıyorum, kiskanmadim kiiiiiiiiiii
Nereye bakimmm???

jilliana başlayayım dedim.. oyy zor geldi yaa.. ilk günden tutulmayayyım diye 15 dk yaptım .. pazartesiye kadar böyle azar azar alıştırayım diyorum.. pazartesi de başlarım..
Hayirli olsun sporun canim, bence jilian zor yaa cok sert

Ben yoğurt yiyemeyenlerdenim annemin söylediğine göre küçükken de yemezmisim ilkdefa böyle yedim ama inanmiycaksin seve seve yedim tadı nefis bide tok tutuyor
Afiyet olsun canim
Kesinlikle katiliyorum videoda yapanlar da uzun yillar vucud gelistirmis gibi sanki, ama yapabileninde onunde saygiyla egiliyorum o ayri

vayyy!canım hoşgeldin naber ? nasılsın? ne yaptın izinde kilon kaç bakim şuan? girebiliyormusun listeye bi bakalım
bu hafta biraz zor da böyle gidersem inşallah haftaya girerim listeye canım. şu an sadece istikrarımı korumayı hedefliyorum. incelmek önceliğim. 30 day shred yapıyorum. bakalım ne olacak

nerde oturuyordun sen canımm.. buralarda yani bursada hiç rastlamadım ben madımağa..anca anneme köyden gönderecekler o da yapacak ki ben de yiyceemmm.. olsa da yesemm..
evet diz konusunda dikkatliyim.. daha önce de uyarmıştı arkadaşlar.. zaten fazla yapmadım .. 2 hafta sonra kardeşimin nişanı var ne kadar incelsem kardır diye düşünüyorum

hepinize iyi geceleeerrrr..
oğlşum dün gece pek uyuyamadı bir de ilaçların etkisiyle 3ten beri uyuyor.. gece uyanır beni de diker ayağa yatmaya gidiorumm..

Acaba benim yeme krizlerim ondan mı oluyor ki? Aa evet çok mantıklı daha çok protein içeren besin tüketmeye çalışacağım

Ben Ankara'dayım, burda çok bol gerçekten

Acaba benim yeme krizlerim ondan mı oluyor ki? Aa evet çok mantıklı daha çok protein içeren besin tüketmeye çalışacağım
Evet, kesinlikle proteinsizlikten. Benim kahvaltıda yediklerimi görüyorsun, 2 yumurta, peynir, bol zeytinyağı fln. O kahvaltıdan sonra öğleden sonra 3'e kadar acıkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…