Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın dostlar...
Bugün kilom 73.3 idi aslında 72 olabilirdi hep o yediğim dondurmalar batırdı beni Yarına inşallah görebilirim 72 yi
RenklerinIcinde , tavsiye ettiğin gibi bu sabah 2 haşlanmış yumurta tükettim, normalde dünyaları yeyip doymayan ben şu anda kendimi oldukça tok hissediyorum üstelik 2 yumurtanın kalorisi sadece 140-150 imiş
Dünkü menü listemi paylaşayım sizlerle:
07.00
Bir kase mercimek çorbası, 2 dilim ekmek
12.00
1 elma, 1 peynirli poğaça
17.00
1 etli biber dolması, 1 kase yoğurt
19.00
Dondurma
2 litre su, 45 dakika yürüyüş

Günaydın canım, neyse ozaman bugünden itibaren cıssız bir menü dilerim.ilk geldigin gün kaçtı kilon?

Gunaydin kizlar dunku
menum sabah 10.00 1h.yumurta 3dilim k.ekmek salata 1k.k.peynir 2zeytin cay 2t.k.recel
16.00 1tabak kabak dolmasi yogurt
1patates orta boy
2hurma
8km yol yurudum 10bin adim ediyor

ama dondurma hiç olmamış onun dışında programını beğendim canım

Günaydın kızlarrr...güzel günler dilerimmm
Günaydııınnnn aprilcım

kızlar hemen raporumu verip kaçıyorum ;
dünkü listem:
sabah 8 de 1 yumurta
öğlen 1 de kahve
akşam 4 te 1 domates 1 etimek
akşam eve nişanlım geldi yumurtalı ekmek yaptım ona 3 küçücük dilimde ben kemiriverdim
2 lt su içtim 30 dk egzersiz yaptım 50 dk da yürüyüş yaptım

herkese günaydııınnnn

Günaydın kızlar bende bugün bildirim yapıp kaçıyorum dışarıda işlerim var
Sabah 8.00
1 kase limonlu yoğurt
11.00 nescafe
13.00 4 kş sebze yemeği yarım kase yoğurt
16.00 Türk Kahvesi
18.00 tavuklu salata
20dk e Walker
2lt su

şu dondurmalar olmasa iyi olacak .. bak bir hafta dayan cuma günü ödül olarak sun kendine dondurmayı..
Gunaydin kizlar dunku
menum sabah 10.00 1h.yumurta 3dilim k.ekmek salata 1k.k.peynir 2zeytin cay 2t.k.recel
16.00 1tabak kabak dolmasi yogurt
1patates orta boy
2hurma
8km yol yurudum 10bin adim ediyor
harıhasın datlumm süper yürümüssün
gündüz o kadar az yemişsinki akşam dayanamaman normal azıcık daha yemek yeeeeee
çokçok iyii tatlımm
73-74 gibi bir şey. hurma diyeti yapıyım diyorum motive olmak için. haftada 5 kg diyorlar. 3-3,5 versem yeter.
haftada 5 kilo muuuuuu vuhuuuuu

dünkü menüm
09:00 1.5 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 dilim kaşar, 2 dilim salam, çay çeyrek salatalık
14:00 nescfe 2si birarada, 10 gr bitter, 20 gr badem, 2 dilim kaşar
18:30 tavuk-soğan sote, 1 dilim beyaz peynir, 1 kaşık pilav
su 3 lt,
spor 15 dk jillian hhaaahhh spor sayılırsaa

haftada 5 kilo muuuuuu vuhuuuuu
tahminimce kilosu fazla olup diyet yapmayanlardan falan gidebilir. su kaybı bi çoğu tabi. normalde imkansız zaten. ben sadece aç kalmaya alışmak için başladım. ödem atarım akşam yemem...

Tamam canım.Başarılar dilerim biraz kendinden bahsedermisin?

kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim :)
23 yaşındayım genelde kilom hep 63-64 olurdur, üniversite dönemininde. Okul bitince evde dura dura kilo aldım. (85.5)
4 ay sonra düğünüm var o yüzden kesinlkle kilo vermem gerek :) Diyet listem yok, az yiyerek ve evde elimden geldiğince
spor yaparak zayıflamaya çalışıyorum. Hedefim haftada 1.5 kilo / ayda 6 kilo / 4 ayda 20 kilo vermek ve 60 olmak :)

Pazartesi başladım diyete : 85.5
Perşembe bugün 4.günm :
84.1
Hedef : 60

Tamam bugünkü kilonu kaydediyorum başlangıç olarak.
Şimdi 2/3 hafta deneme süresindesin sonra listeye alınacaksın yeni üyelere uygulanan kural bu
Hergün bir önceki günün menüsünü yazıcaksın su ve spor miktarınla simdilik okadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…