- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
şu anda kaç kilosun peki??bu hafta biraz zor da böyle gidersem inşallah haftaya girerim listeye canım. şu an sadece istikrarımı korumayı hedefliyorum. incelmek önceliğim. 30 day shred yapıyorum. bakalım ne olacak
tamam canım görüşürüz.rica ederim iyi geceler tatlı rüyalarolur tamam yarın cevap verir sanırım yazıma. ona yazar gelirim inş aranıza :)
iyi geceler ve ilginiz için teşekkür ederim
Günaydın canım, neyse ozaman bugünden itibaren cıssız bir menü dilerim.ilk geldigin gün kaçtı kilon?Günaydın dostlar...
Bugün kilom 73.3 idiaslında 72 olabilirdi hep o yediğim dondurmalar batırdı beni Yarına inşallah görebilirim 72 yi
RenklerinIcinde , tavsiye ettiğin gibi bu sabah 2 haşlanmış yumurta tükettim, normalde dünyaları yeyip doymayan ben şu anda kendimi oldukça tok hissediyorum üstelik 2 yumurtanın kalorisi sadece 140-150 imiş
Dünkü menü listemi paylaşayım sizlerle:
07.00
Bir kase mercimek çorbası, 2 dilim ekmek
12.00
1 elma, 1 peynirli poğaça
17.00
1 etli biber dolması, 1 kase yoğurt
19.00
Dondurma
2 litre su, 45 dakika yürüyüş
ama dondurma hiç olmamışGünaydın dostlar...
Bugün kilom 73.3 idiaslında 72 olabilirdi hep o yediğim dondurmalar batırdı beni Yarına inşallah görebilirim 72 yi
RenklerinIcinde , tavsiye ettiğin gibi bu sabah 2 haşlanmış yumurta tükettim, normalde dünyaları yeyip doymayan ben şu anda kendimi oldukça tok hissediyorum üstelik 2 yumurtanın kalorisi sadece 140-150 imiş
07.00
12.00
17.00
19.00
Dondurma
Günaydııınnnn aprilcımGünaydın kızlarrr...güzel günler dilerimmm
73-74 gibi bir şey. hurma diyeti yapıyım diyorum motive olmak için. haftada 5 kg diyorlar. 3-3,5 versem yeter.şu anda kaç kilosun peki??
şu dondurmalar olmasa iyi olacak .. bak bir hafta dayan cuma günü ödül olarak sun kendine dondurmayı..Günaydın dostlar...
07.00
12.00
17.00
19.00
Dondurma
harıhasın datlumm süper yürümüssünGunaydin kizlar dunku
menum sabah 10.00 1h.yumurta 3dilim k.ekmek salata 1k.k.peynir 2zeytin cay 2t.k.recel
16.00 1tabak kabak dolmasi yogurt
1patates orta boy
2hurma
8km yol yurudum 10bin adim ediyor
gündüz o kadar az yemişsinki akşam dayanamaman normal azıcık daha yemek yeeeeeeama dondurma hiç olmamışonun dışında programını beğendim canım
Günaydııınnnn aprilcım
kızlar hemen raporumu verip kaçıyorum ;
dünkü listem:
sabah 8 de 1 yumurta
öğlen 1 de kahve
akşam 4 te 1 domates 1 etimek
akşam eve nişanlım geldi yumurtalı ekmek yaptım ona 3 küçücük dilimde ben kemiriverdim
2 lt su içtim 30 dk egzersiz yaptım 50 dk da yürüyüş yaptım
herkese günaydııınnnn
çokçok iyii tatlımmGünaydın kızlar bende bugün bildirim yapıp kaçıyorum dışarıda işlerim var
Sabah 8.00
1 kase limonlu yoğurt
11.00 nescafe
13.00 4 kş sebze yemeği yarım kase yoğurt
16.00 Türk Kahvesi
18.00 tavuklu salata
20dk e Walker
2lt su
haftada 5 kilo muuuuuu vuhuuuuu73-74 gibi bir şey. hurma diyeti yapıyım diyorum motive olmak için. haftada 5 kg diyorlar. 3-3,5 versem yeter.
tahminimce kilosu fazla olup diyet yapmayanlardan falan gidebilir. su kaybı bi çoğu tabi. normalde imkansız zaten. ben sadece aç kalmaya alışmak için başladım. ödem atarım akşam yemem...haftada 5 kilo muuuuuu vuhuuuuu
Canım konuştun mu ? 3. Takımla hallettiysen buyur gelGünaydın herkese april giriş serbest mi gelebilir miyim takıma
Canım konuştun mu ? 3. Takımla hallettiysen buyur gel
Tamam canım.Başarılar dilerim biraz kendinden bahsedermisin?konuştum cnm sorun olmayacağını söylediler :) o zamn artık 1. takım üyesiyimm
Tamam canım.Başarılar dilerim biraz kendinden bahsedermisin?
Tamam bugünkü kilonu kaydediyorum başlangıç olarak.kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim :)
23 yaşındayım genelde kilom hep 63-64 olurdur, üniversite dönemininde. Okul bitince evde dura dura kilo aldım. (85.5)
4 ay sonra düğünüm var o yüzden kesinlkle kilo vermem gerek :) Diyet listem yok, az yiyerek ve evde elimden geldiğince
spor yaparak zayıflamaya çalışıyorum. Hedefim haftada 1.5 kilo / ayda 6 kilo / 4 ayda 20 kilo vermek ve 60 olmak :)
Pazartesi başladım diyete : 85.5
Perşembe bugün 4.günm : 84.1
Hedef : 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?