Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Öğle yemeğimi dışarda yemek zorunda kalıyorum ama sabah ve akşam yemeğimi evde yiyebiliyorum :)
O zaman hergün menü listesi yapıp onu uygulamaya çalışayım
Liste denince bir gerginlik oluyor ben de Evde marul, sebze, peynir, yoğurt gibi şeylerin devamlı bulunmasını sağlıyorum ben. O hafta pisirecegim şeyleri önceden planlayip ona göre sebze fln da alıyorum

Liste denince bir gerginlik oluyor ben de Evde marul, sebze, peynir, yoğurt gibi şeylerin devamlı bulunmasını sağlıyorum ben. O hafta pisirecegim şeyleri önceden planlayip ona göre sebze fln da alıyorum
Çok iyiymiş :) çok teşekkür ederim güzel fikirler verdin pişireceğin her şeyi önceden planlaman çok mantıklı

Kızlar merhaba yeni geldim evime henüz napıyosunuz iyimisiniz ? Yatmaya gidenlerede iyi geceler diliyorum ...

Iyi geceler
işletme okuyorum ama öncesinde İngilizce hazırlık okumak gerekiyor, gerçekten zor hazırlık geçemeyebilirim : )

Kızlar merhaba yeni geldim evime henüz napıyosunuz iyimisiniz ? Yatmaya gidenlerede iyi geceler diliyorum ...
Ay öf ayrilamadim bir türlü bennn. Ama çok geç oldu, artık yatıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam sen de vurgulamistin vaktinde yatınca metabolizmamızın daha iyi çalışacağını.
İyi geceleeer

Merhaba hoşgeldin 3. Takımda yenimiydin?

yok az önce grup alımlarına yazdım 3. takımdan bi kişi gel konuşalm dedi. gttim yazdım ama cwp gelmedi :)
emelle de günlüğümde tanıştım az önce. o burda oldugunu söyleyince bnde bir geleyim belki alırlar dedim :)

Anladım haberimiz olsaydı eğer direkt buraya yazsaydın da olurdu canım.
Şimdi yarışma gereği 3. Takım seni davet ettiği için maleseff bizim elimizden bişey gelmez ancak sen 3.takım kaptanından izin alıp durumunu izah edersen aranızda anlaşırsanız gel canım

olur tamam yarın cevap verir sanırım yazıma. ona yazar gelirim inş aranıza :)
iyi geceler ve ilginiz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…