ayy benim gibi bi tane dahaa hangi bölümdesin canımmm :)) öğrencilikte zor oluyor gerçektenÖğrenciyim :) hazırlık okuyorum
Öğle yemeğimi dışarda yemek zorunda kalıyorum ama sabah ve akşam yemeğimi evde yiyebiliyorum :)Ogunlerini planlama şansın vardır umarım
Liste denince bir gerginlik oluyor ben deÖğle yemeğimi dışarda yemek zorunda kalıyorum ama sabah ve akşam yemeğimi evde yiyebiliyorum :)
O zaman hergün menü listesi yapıp onu uygulamaya çalışayım
Çok iyiymiş :) çok teşekkür ederim güzel fikirler verdinListe denince bir gerginlik oluyor ben deEvde marul, sebze, peynir, yoğurt gibi şeylerin devamlı bulunmasını sağlıyorum ben. O hafta pisirecegim şeyleri önceden planlayip ona göre sebze fln da alıyorum
Umarım işine yararÇok iyiymiş :) çok teşekkür ederim güzel fikirler verdinpişireceğin her şeyi önceden planlaman çok mantıklı
Iyi gecelerkızlaar kusura bakmayın akşam hiç fırsatım olmadı girmeye yarın telafi etcem ama size iyigeceler demeden yatamadım
iyigeceler herkeseee
ayy benim gibi bi tane dahaa hangi bölümdesin canımmm :)) öğrencilikte zor oluyor gerçekten
Ay öf ayrilamadim bir türlü bennn. Ama çok geç oldu, artık yatıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam sen de vurgulamistin vaktinde yatınca metabolizmamızın daha iyi çalışacağını.Kızlar merhaba yeni geldim evime henüznapıyosunuz iyimisiniz ? Yatmaya gidenlerede iyi geceler diliyorum ...
Yoh biladerBu grupta yer yoh mııı
Gdiom o zmanYoh biladerhem seni 3. takım kapmış zaten, kuşlar söyledi
Yaaa? Bu takımda olmanı çok isterim, enerjinden biz de istifade ederiz negzelalınmadım ki daha
Yaaa? Bu takımda olmanı çok isterim, enerjinden biz de istifade ederiz negzel
Bence de süper olur.işte yer yoh mı burda gelemşaka bi yana sen burdaasın diye bir bakayım dedim canım. hem günlükte hem burda destek olurduk birbirimize.
Merhaba hoşgeldinhaberlerini bekliyorum o zman arkadaşların :)
Merhaba hoşgeldin3. Takımda yenimiydin?
Anladım haberimiz olsaydı eğer direkt buraya yazsaydın da olurdu canım.yok az önce grup alımlarına yazdım 3. takımdan bi kişi gel konuşalm dedi. gttim yazdım ama cwp gelmedi :)
emelle de günlüğümde tanıştım az önce. o burda oldugunu söyleyince bnde bir geleyim belki alırlar dedim :)
Anladım haberimiz olsaydı eğer direkt buraya yazsaydın da olurdu canım.
Şimdi yarışma gereği 3. Takım seni davet ettiği için maleseff bizim elimizden bişey gelmez ancak sen 3.takım kaptanından izin alıp durumunu izah edersen aranızda anlaşırsanız gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?