Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

jasmine53 kuzum yarın liste konusunda bana yardım edebilirmisin? Günübirlik bir gezide olacağım bir aksilik olmasın istiyorum da.... Sen bu konuda deneyimlisin ok mi ?

anladım buraya geliş kilom 84.1 yani :)
listeye alınma konusu sorun değil , benm amacım destek olalım moral olalım. çnkü daha önce çok diyet deneyimim oldu,
ama tek başıma yapınca sıkılıyorum, birilerinin yorumuna beni gazlamasına ihtiyaç duyuyorum. Bu sefer bırakma lüksüm
yok diyeti dediğim gbi 4 ay sonra düğünüm var :)
sadece hergün 1 önceki menüyü yazmak zorunda mıyız ? yani bugün yediklerimi , bugün akşam yazamıyor muyum ?

Canım listeye girmen tabiki daha iyi olacak sonraaa tam motive olacaksın...
Destek olmak dersen tam yerindesin!çok güzel sohbetler var burda sende herkese yorum yapabilirsin ...
Gelin olacaksın demek ne güzel , hertürlü destekle yanındayız güzelim
Evet dünkü menü yazılacak hergün bugünün değil

Anladım cnm o zman ben menümü yazmaya yarın başlıycam.
Sohbet destek motive olmak konusunda bende aynı şeyi umuyorum Hep destek tam destek
Bak gaza geldim ben biraz spor yapayım görüşürz sonra yine, diğer üyelerle de tanışırım en kısa zamanda

Tamam canım iyi sporlarrr grsrzzz....

Yürüyüş ve egzersizin olması çok iyi olmuş, genel olarak menün iyi gözüküyor afiyet olsun
Menün fevkaladenin fevkinde afiyet olsun
Ya çok mahçup oldum takımda benden başka kaçamak yapan yok afiyet olsun gayet iyi
Merhaba,hoş geldin Ben Merve
Ben de takımda yeniyim, 2 gün önce katıldım benim de hedef kilom 60

72 kiloyum 2 senedir kilo vermeye çalışıyorum ama 70 ten aşağı inemedim

oyy bnde keşke 70lere geri inebilsem. ne ara bu kadar aldım anlamış değilim. 70 var mısın dediklerin de yok artıııııkkkk derdim o bile çoktu bana göre. şimdi tamı tamına 85 im
biri helvamı karsın

Hoş geldin canım sıkma canını bizde burda birbirimize destek vererek veriyoruz kglari sende vericeksin ve Kuğu gibi bir gelin olucaksin

hoş geldin canımmm.. merak etme düğüne kadar fıstık gibi olursun

kızlaar iyi akşamlar ben geldimmmm
hoşgeldin canımmm çok sevindim bizim gruba gelmene neşe getirdin valla
inersin canım bende 5-6 sene önce 85 kiloydum 8 ayda 65 lere inmiştim insan azmetsin yeter ki üniversitede 58 lere kadar indim ama alıyo insan dikkat etmeyince boğazdan kıscaz artık napalımmm

Dünkü menüm
Sabah 07
Bir kk peynir
5 zeytin tuzsuz
Bir yumurta haşlama
İki dilim ekmek
Bir çay
Ara 10
Yesil cay
Öğle 12
Bir dilim pizza
İki kasik makarna
Bir ayran
(Menüde bu vardı mecbur kaldım )
Ara 15
Yesil cay
Aksam 21
Salata
Bir kase mercimek cr
İki köfte
Spor
3 saat koşuşturarak alışveriş
Su
3.5 lt

jasmine53 kuzum yarın liste konusunda bana yardım edebilirmisin? Günübirlik bir gezide olacağım bir aksilik olmasın istiyorum da.... Sen bu konuda deneyimlisin ok mi ? Ben zaten yine buralarda olacağım ama yinede yardıma ihtiyacım var sende listeleri kontrol edersin kilosu eklenecek arkadaşların kilosunu falan eklersin fırsat buldukça. Bide ben tasiyamazsam listeyi sen taşırsın uygunmusun?

Kizlaaaar bütün takım kaptanları firarda farkında mısınız

Va
Vay be 85den 58e harikaymis varmı bunun bi formülü

Kız resmen erimissin süper olmuşsun azbisey kalmış hedefe ha gayret güzelim devam
gerçektenmi cnm ay çok mutlu oldum ya çok teşekkür ederim
bu yaz ne olursa olsun dal gibi olucam yeni yılda bambaşka biri olucam söz verdim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…