şimdi annemle konuşuyodum bi eşofman üstüm vardı onu verdim kaldırsana kızım seneye giyersin dedi neden bana veriyosun bunu çok güzel diyeGerçekten canım bencede böyle devam ederse fıstık gibi olucan
hoşgeldin cnm ne güzel bi gün geçirmişsin bayılırım bisiklet sürmeye bendekızlar hepinize çok teşekkür ederim bu sıcak karşılama için, şimdi spordan geldim biraz hava alayım diye dolaşmaya çıkmıştım. bisiklet kiralıyorlarmış, kaptım benden bende sürdüm. ardından belediyelerin egzersiz parkları varya oraya gttim, ordaki aletlerden yaptım. sonra yürüdüm de yürüdüm evin yolunu yeni buldum
Ayyyneen öyle canım seneye gardırop yenilenecek o kadarşimdi annemle konuşuyodum bi eşofman üstüm vardı onu verdim kaldırsana kızım seneye giyersin dedi neden bana veriyosun bunu çok güzel diye
bende dedimki hayır annecim ben seneye kışa kadar fıstık gibi olucam ve kendime daha küçük şeyler alcam dedim :)
aynen öyle şu an eşofman dışında hiçbişey almıyorum kendimeAyyyneen öyle canım seneye gardırop yenilenecek o kadar
hoşgeldin cnm ne güzel bi gün geçirmişsin bayılırım bisiklet sürmeye bende
belki güzel bi yere taşınırsam kendime bu yaz bisiklet almayı düşünüyorum
Bana mı dedin canım ? Bikerelik yardım istedim yaw bak bakkkKizlaaaar bütün takım kaptanları firarda farkında mısınız
Yok canım yardıma değil bırakıp gitmelereBana mı dedin canım ? Bikerelik yardım istedim yaw bak bakkk
Heheeeh yok öyle bişey ben yine buralardayım sadece önlem almak istedim .Yok canım yardıma değil bırakıp gitmelere
deme öyle demeoyy bnde keşke 70lere geri inebilsem. ne ara bu kadar aldım anlamış değilim. 70 var mısın dediklerin de yok artıııııkkkk derdim o bile çoktu bana göre. şimdi tamı tamına 85 im
biri helvamı karsın
Afiyet olsun menün gayet güzelDünkü menüm
Sabah 07
Bir kk peynir
5 zeytin tuzsuz
Bir yumurta haşlama
İki dilim ekmek
Bir çay
Ara 10
Yesil cay
Öğle 12
Bir dilim pizza
İki kasik makarna
Bir ayran
(Menüde bu vardı mecbur kaldım )
Ara 15
Yesil cay
Aksam 21
Salata
Bir kase mercimek cr
İki köfte
Spor
3 saat koşuşturarak alışveriş
Su
3.5 lt
wuhuhuhuh ne kadar zayıflamışsın maşallahbi befor after yapayım dedim resim çekilmişken varmı değişim kızlar
daha bi barışığım objektiflerle artık
Eki Görüntüle 1513384
Ellerine sağlık canım en kısa zamanda denenmeliKızlar bn böyle birşey hazırladım birde, bu 3 hareket hem kalçaları sıklaştırıp dikleştiriyor hemde karın kaslarını çalıştırıyor.
Denemek isteyen olursa
Eki Görüntüle 1513502
Ayy bende 65 kiloyken bile kendimi şişman görürdüm foto bile çektirmek istemezdim ama yanılmışım sonra 100 lere çıkınca anladım...deme öyle demehahah hatırlıyorum da ben bir ara 57 kiloydum, kilo alıp 59 kilo olmuştum ve bundan dolayı ağlamistim bir zamanlar 59 kilo olduğu için ağlayan ben şimdi 72 kiloyum
Kararlı ve azimli olursan gerçekten hiç zor değil, bir bakarsın ki 70 e inmişsin, sonra da hoop 60
Afiyet olsun menün gayet güzel
wuhuhuhuh ne kadar zayıflamışsın maşallah1. Fotoğrafta kaç kiloydun, şimdi kaç kilosun peki?
Derim valla canm, bak bn 5 yıldır üyeyim buraya, her sene bi günlük açarım işte bu son günlüğüm gel gelll zayıflamaya gel diye, sonra yıllar sonra bakarım günlüğüme in cin top oynuyordeme öyle demehahah hatırlıyorum da ben bir ara 57 kiloydum, kilo alıp 59 kilo olmuştum ve bundan dolayı ağlamistim bir zamanlar 59 kilo olduğu için ağlayan ben şimdi 72 kiloyum
Kararlı ve azimli olursan gerçekten hiç zor değil, bir bakarsın ki 70 e inmişsin, sonra da hoop 60
Iyi tatiller iyi eglenceler canimTamam sosyestetik cim, valla yazıyorum en ince ayrıntısına kadar.
Biz Beypazarı'na gidiyoruz ya, hiç gitmemiştik. Antalya'nın yanında lafı mi olur
Kolay gelsin basarilar tatlimbu hafta biraz zor da böyle gidersem inşallah haftaya girerim listeye canım. şu an sadece istikrarımı korumayı hedefliyorum. incelmek önceliğim. 30 day shred yapıyorum. bakalım ne olacak
Ben varimmmmşşşttt kimse var mı
Kolayliklar diliorum canim ingilizce mi bayilirim!Öğrenciyim :) hazırlık okuyorum
Kolay gelsin sizeekızlaar kusura bakmayın akşam hiç fırsatım olmadı girmeye yarın telafi etcem ama size iyigeceler demeden yatamadım
iyigeceler herkeseee
ayy benim gibi bi tane dahaa hangi bölümdesin canımmm :)) öğrencilikte zor oluyor gerçekten
Selam kusummKızlar merhaba yeni geldim evime henüznapıyosunuz iyimisiniz ? Yatmaya gidenlerede iyi geceler diliyorum ...
Calis caliss ingilizce oyledir tatlimIyi geceler
işletme okuyorum ama öncesinde İngilizce hazırlık okumak gerekiyor, gerçekten zor hazırlıkgeçemeyebilirim : )
Hosgeldin tatlim, ben biraz gecktim ama aprille halletmissniz sorunu, insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsinkonuştum cnm sorun olmayacağını söylediler :) o zamn artık 1. takım üyesiyimm
Hadi bakalim tatlim kolay gelsinkabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim :)
23 yaşındayım genelde kilom hep 63-64 olurdur, üniversite dönemininde. Okul bitince evde dura dura kilo aldım. (85.5)
4 ay sonra düğünüm var o yüzden kesinlkle kilo vermem gerek :) Diyet listem yok, az yiyerek ve evde elimden geldiğince
spor yaparak zayıflamaya çalışıyorum. Hedefim haftada 1.5 kilo / ayda 6 kilo / 4 ayda 20 kilo vermek ve 60 olmak :)
Pazartesi başladım diyete : 85.5
Perşembe bugün 4.günm : 84.1
Hedef : 60
teşekkür ederim cnm ilk foto 92 şimdi 78 mi 82 mi bilmiyorum tartı oyun oynuyo bana D:deme öyle demehahah hatırlıyorum da ben bir ara 57 kiloydum, kilo alıp 59 kilo olmuştum ve bundan dolayı ağlamistim bir zamanlar 59 kilo olduğu için ağlayan ben şimdi 72 kiloyum
Afiyet olsun menün gayet güzel
wuhuhuhuh ne kadar zayıflamışsın maşallah1. Fotoğrafta kaç kiloydun, şimdi kaç kilosun peki?
Aprilim ben burda olursam atarim yarina Paylasim alanina, bu arada deneme suresi biten uyemiz var mi?Ayy bende 65 kiloyken bile kendimi şişman görürdüm foto bile çektirmek istemezdim ama yanılmışım sonra 100 lere çıkınca anladım...
kız sen ne zmaan 100 lere çıktınAyy bende 65 kiloyken bile kendimi şişman görürdüm foto bile çektirmek istemezdim ama yanılmışım sonra 100 lere çıkınca anladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?