Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar hepinize çok teşekkür ederim bu sıcak karşılama için, şimdi spordan geldim biraz hava alayım diye dolaşmaya çıkmıştım. bisiklet kiralıyorlarmış, kaptım benden bende sürdüm. ardından belediyelerin egzersiz parkları varya oraya gttim, ordaki aletlerden yaptım. sonra yürüdüm de yürüdüm evin yolunu yeni buldum

Gerçekten canım bencede böyle devam ederse fıstık gibi olucan
şimdi annemle konuşuyodum bi eşofman üstüm vardı onu verdim kaldırsana kızım seneye giyersin dedi neden bana veriyosun bunu çok güzel diye
bende dedimki hayır annecim ben seneye kışa kadar fıstık gibi olucam ve kendime daha küçük şeyler alcam dedim :)

hoşgeldin cnm ne güzel bi gün geçirmişsin bayılırım bisiklet sürmeye bende
belki güzel bi yere taşınırsam kendime bu yaz bisiklet almayı düşünüyorum

Ayyyneen öyle canım seneye gardırop yenilenecek o kadar

Ayyyneen öyle canım seneye gardırop yenilenecek o kadar
aynen öyle şu an eşofman dışında hiçbişey almıyorum kendime
ama o bile mutluluk 3 xl alırdım o bile tayt gibi olurdu
geçen ay xl aldım ikide bir çekiyorum düşüyo
geçen l aldım oda arada bi düşüyo
bekle beni m beden ben geliyorummmmm

hoşgeldin cnm ne güzel bi gün geçirmişsin bayılırım bisiklet sürmeye bende
belki güzel bi yere taşınırsam kendime bu yaz bisiklet almayı düşünüyorum

saol canm evet öyle oldu bnde sevindim bu spora :)
bende evlendikten sonra taşındığımız yer falan iyi olursa bisiklet çok istiyorum, ama çok hamlamışım çok zorlandım sürerken. ben ne hale gelmişim dedim

deme öyle deme hahah hatırlıyorum da ben bir ara 57 kiloydum, kilo alıp 59 kilo olmuştum ve bundan dolayı ağlamistim bir zamanlar 59 kilo olduğu için ağlayan ben şimdi 72 kiloyum
Kararlı ve azimli olursan gerçekten hiç zor değil, bir bakarsın ki 70 e inmişsin, sonra da hoop 60

Afiyet olsun menün gayet güzel
bi befor after yapayım dedim resim çekilmişken varmı değişim kızlar
daha bi barışığım objektiflerle artık

Eki Görüntüle 1513384
wuhuhuhuh ne kadar zayıflamışsın maşallah 1. Fotoğrafta kaç kiloydun, şimdi kaç kilosun peki?

Ayy bende 65 kiloyken bile kendimi şişman görürdüm foto bile çektirmek istemezdim ama yanılmışım sonra 100 lere çıkınca anladım...

Derim valla canm, bak bn 5 yıldır üyeyim buraya, her sene bi günlük açarım işte bu son günlüğüm gel gelll zayıflamaya gel diye, sonra yıllar sonra bakarım günlüğüme in cin top oynuyor
Halbuki o zmanlar 64 kilo olurdum da 5-6 kilo vermeye çalışırdım... sonra 75 oldum konduramadım kendime yok beaaa dedim veririm nolcak dedim. ve şimdi 85 kiloyum.... tamı tamına 20 küsür kilo vermem gerek

Tamam sosyestetik cim, valla yazıyorum en ince ayrıntısına kadar.
Biz Beypazarı'na gidiyoruz ya, hiç gitmemiştik. Antalya'nın yanında lafı mi olur
Iyi tatiller iyi eglenceler canim

bu hafta biraz zor da böyle gidersem inşallah haftaya girerim listeye canım. şu an sadece istikrarımı korumayı hedefliyorum. incelmek önceliğim. 30 day shred yapıyorum. bakalım ne olacak
Kolay gelsin basarilar tatlim
şşşttt kimse var mı
Ben varimmmm
Öğrenciyim :) hazırlık okuyorum
Kolayliklar diliorum canim ingilizce mi bayilirim!

Kolay gelsin sizee

Kızlar merhaba yeni geldim evime henüz napıyosunuz iyimisiniz ? Yatmaya gidenlerede iyi geceler diliyorum ...
Selam kusumm
Iyi geceler
işletme okuyorum ama öncesinde İngilizce hazırlık okumak gerekiyor, gerçekten zor hazırlık geçemeyebilirim : )
Calis caliss ingilizce oyledir tatlim
Malesef

konuştum cnm sorun olmayacağını söylediler :) o zamn artık 1. takım üyesiyimm
Hosgeldin tatlim, ben biraz gecktim ama aprille halletmissniz sorunu, insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin

Hadi bakalim tatlim kolay gelsin

teşekkür ederim cnm ilk foto 92 şimdi 78 mi 82 mi bilmiyorum tartı oyun oynuyo bana D:

Ayy bende 65 kiloyken bile kendimi şişman görürdüm foto bile çektirmek istemezdim ama yanılmışım sonra 100 lere çıkınca anladım...
Aprilim ben burda olursam atarim yarina Paylasim alanina, bu arada deneme suresi biten uyemiz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…