Hosgeldin tatlim, ben biraz gecktim ama aprille halletmissniz sorunu, insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin
Hadi bakalim tatlim kolay gelsin
Canim ben 1 yildir burdayim hatta biraz gecti april de bir yila yakindir bi grupta ilk geldiginde 103 falandi sanirim, simdi citir kiz olduuukız sen ne zmaan 100 lere çıktın
Tekrar hosgeldin tatlim, neler yapiyorsun nasil gidiyor dugun hazirliklari?teşekkür ederim evet aranıza girdim yoğun ısrarlaİnşallah hepimize kolay gelir de hedeflerimize ulaşırız
Sevsinler senin onleminiiiHeheeeh yok öyle bişey ben yine buralardayım sadece önlem almak istedim .
2. Hareketi isinmadan denemek sakatlanmaya yol acabilir kizlar aman dikkatKızlar bn böyle birşey hazırladım birde, bu 3 hareket hem kalçaları sıklaştırıp dikleştiriyor hemde karın kaslarını çalıştırıyor.
Denemek isteyen olursa
Eki Görüntüle 1513502
bende inş bir yılı doldururum benım 4 ay oldumu kız bakmadım hiç benCanim ben 1 yildir burdayim hatta biraz gecti april de bir yila yakindir bi grupta ilk geldiginde 103 falandi sanirim, simdi citir kiz olduuu
Tekrar hosgeldin tatlim, neler yapiyorsun nasil gidiyor dugun hazirliklari?
Canım çok sevinirim olmazsam siz varsınız okAprilim ben burda olursam atarim yarina Paylasim alanina, bu arada deneme suresi biten uyemiz var mi?
ben bigün bi video izlemiştim adam yüksek bi yere zıplayarak çıkıyo tekrar iniyo atlıyo filanSevsinler senin onleminiii
2. Hareketi isinmadan denemek sakatlanmaya yol acabilir kizlar an dikkat
Geçen yazkız sen ne zmaan 100 lere çıktın
Tamam tatlisim sen merak etmeCanım çok sevinirim olmazsam siz varsınız okyok canım daha kimsenin bitmedi...
Instagramda mi gordun yok yok oyle seyleri heves edip denememek lazim, ben once bi yarim Saat fitness kardio isiniyorum ondan sonra bu tarz hareketler, hatta ters bile dönüyorum. Yogaya baslama dusuncem de varben bigün bi video izlemiştim adam yüksek bi yere zıplayarak çıkıyo tekrar iniyo atlıyo filan
onu yapayım dedim bi zıpladım pufun üstüne benim ayak nakavt 3 gün basamamıştım üstüne
000 harikasın cnm darısı başıma inşGeçen yazcanım 102'le başladım buraya
Ben soyledim kiiiGeçen yazcanım 102'le başladım buraya
Anladim canim, hatun cok rahat yapinca kolay saniyoruz da epey sert hareketler onlar dikkat etmek lazimsosyestetik canm düğün hazrlıkları başlamadı henüz. sadece ufak tefek çeyiz eşyaları alındı. ev tutulmadığı için mobilya falan yok henüz piyasada :)
bu arada bn o hareketleri instagramda buldum. o resmdeki bayan yapıyor, video falan çekmiş hep. 2 gün önce başladım yapmaya. direk lambur lumbur yaptım ben ısınmadım. Senin dediğini dikkate alacım bundan sonra =)
Foruma yeni katilan arkadaslar icin de yuzde hesaplama formulunu paylasayim, yarin siz de tartilip bi deneyin lutfen
(Etap baslangic kilosu - etap bitis kilosu)
/etap baslangic kilosu x 100 bu sekilde
Kolayliklar diliyorum bebekler
yok youtubeda bi videodaydıTamam tatlisim sen merak etme
Instagramda mi gordun yok yok oyle seyleri heves edip denememek lazim, ben once bi yarim Saat fitness kardio isiniyorum ondan sonra bu tarz hareketler, hatta ters bile dönüyorum. Yogaya baslama dusuncem de var
Canım sadece yeni gelenler değil bizim eskilerde bilmiyor ki hala!ah bi öğrenseler kuzular çok iyi olacak...Foruma yeni katilan arkadaslar icin de yuzde hesaplama formulunu paylasayim, yarin siz de tartilip bi deneyin lutfen
(Etap baslangic kilosu - etap bitis kilosu)
/etap baslangic kilosu x 100 bu sekilde
Kolayliklar diliyorum bebekler
Dogru canim,aynennn oyleebnm başlangıç kilom 85.5 bugün 84.1 çıktım hesapladım şimdi . 1.63 çıkıyor doğrumu cnm
Fotonu cok begendim bu arada canim, kac kilo verdin sen?yok youtubeda bi videodaydı
yapmıyorum artık zaten her gördüğümü
spora giderken en az 30 dk ısınıyordum zaten
yaz sonu yıne baslıcam ıns
Hesaplamam yarin bi hafta listeye alinmayinca ogrenebilirler sanirim canim. Nasil yontem cunku gordugum kilom su deyip cikiyor bazi arkadaslarCanım sadece yeni gelenler değil bizim eskilerde bilmiyor ki hala!ah bi öğrenseler kuzular çok iyi olacak...
Evet canım ben elimden geldiği kadar yapıyorum aslında sorun değilde ama yapamıcam gün gelir herkes öğrense iyi olacak...Dogru canim,aynennn oylee
Fotonu cok begendim bu arada canim, kac kilo verdin sen?
Hesaplamam yarin bi hafta listeye alinmayinca ogrenebilirler sanirim canim. Nasil yontem cunku gordugum kilom su deyip cikiyor bazi arkadaslar
Yaz canim motive olursun hemdesosyestetik tamamdr unutmam inş gerçi daha bnm listeye alınmama çok ama olsun kendi kendime yazarım bnde cumaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?