Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet canım ben elimden geldiği kadar yapıyorum aslında sorun değilde ama yapamıcam gün gelir herkes öğrense iyi olacak...
Biraz eli masali kaptan olayim ben o zaman, himm kizayim birazzz gezi nereye bakimmm
Tatili buldun kac hemen aprilim

sosyestetik tamamdr unutmam inş gerçi daha bnm listeye alınmama çok ama olsun kendi kendime yazarım bnde cumaları
seni gidi kontrollü seni fırsat bulduğun zamanlarda diğer arkadaşlarada yardım edebilirsin sende ozaman ...tabiki listede olmasanda her cuma kilo bildirimini yazacaksın ok?

seni gidi kontrollü seni fırsat bulduğun zamanlarda diğer arkadaşlarada yardım edebilirsin sende ozaman ...tabiki listede olmasanda her cuma kilo bildirimini yazacaksın ok?

cnm tee 4 sene önce falanda grulardaydım ben makeUP vardı kaptanımız. o zmanlardan kalma az çok hatrlıyorum kuralları vs. değişmediyse tabi . Tabiki herkese yardım ederim elimden geldiğince vee tabi ki her cuma kilo bildirimi ve menülerimi yazıcam buraya. 4 ay benden kurtulamazsınız
burdan bi şutlucaksınız beni Diyet başarı öykülerine incecik gelinliğim ile resm atıcam

Sutlar miyiz hic boyle aktif katilimciya can kurban, aksine memnun oluruz biz tatlim.

Canım günübirlik iş arkadaşlarımla Çanakkale sende Antalya'ya kaçıyormuşsun ohh asıl keyf sende...
Aynennn aprilim telefonu degistirdin mi sen degistirdiysen ne aldin?

Zamanla yeni kurallarıda öğrenirsin sevindim ekstrada deneyimli üyemiz olmasına
Kurtulmak isteyen kim hep kal canım ama tabi kilolarıda verip kal. Ayy hadi bakalım çok görmek isterizz...Emel uğramadı dimi bugün hiç?

siz neler yapıyorsunuz kızlar varmı verebileceğinz diyet konusunda tavsiyeleriniz :)
ben liste falan yapmıyorum, herşeyden az yiyerek ve kalori takibi yaparak vermeye çalışıyorum.Günde 1000 kal. geçmemek amacım. inş faydasını görürüm bu serbst diyetin.

emel renkleriniçinden olansa eğer uğramadı bnm diyet günlüğüme de yazmıştı dün ordan tanıyorum kendisini.
baktım bende günlükten ama yoktu

emel renkleriniçinden olansa eğer uğramadı bnm diyet günlüğüme de yazmıştı dün ordan tanıyorum kendisini.
sanırım oydu renklerin içindenden bahsettim evet aklıma ilk gelen o oldu İns doğrudur...
Neyse gelir isi vardı belki...senide göremedi henüz buralarda görünce sevinecek....

Evet o sebep oldu buraya tekrar gelmeme :) Ben çıkayım artık yarın görüşürz inş herkese hayırlı geceler

Canim ben bu ara ac dogmus gibi paso yiyorum bi ara epey dikkat ettim, simdi de tatil
Modu surekli yiyorum duzene girince epey dikkat ediyorum ama gezmem
Tozmam bitmedi bu ara, duygusal skntilarim vardi yenilenme surecindeyim diyeyim

Yok kuzum aynı tel sen naptın değistirdin mi?
Canim benimki deli ediyor beni sarji bitiyor paso ekranin rengi soluk sesi bazen cikip bazen cikmiyor surekli tamir istiyor bikt artik ne alsam diye dusunuyorum
Supersin hemen de bilirrr
sanırım oydu renklerin içindenden bahsettim evet aklıma ilk gelen o oldu İns doğrudur...
Neyse gelir isi vardı belki...senide göremedi henüz buralarda görünce sevinecek....
Olabilir canim

benimde yıllardır diyetlerle kanka olmamdan kaynaklanarak kendimce yapıyorum bişeyler işteee....
Özellikle dikkat ettiğim öğün akşam! Hafif olsun diye bakarım genelde
Birde spor ve suyu es geçmemeye çalışıyorum.

***1.TAKIM 411.ETAP***
Sosyestetik (57/////%)
ApriL_2007 (78.8/////%)
jasmine53 (72.8/////%)
ispanyol (71.2/////%)
michi (59/////%)
gunessel (82.1/////%)
mlyt (76.1/////%)
Burcu_87(70.9/////%)

1. takım ortalaması:%

Degerli 1.takim uyeleri citir kizlari
Simdi oncelikle yarinki bildirimleri zamaninda yapacaginiz icin onceden tsk ediyorum. Ancak sizden bir ricam var april yarin gunubirlik geziye gidecek malum ben de gezmelerdeyim(telim de oldukca skntili) bu yuzden bildirimlerinizi lutfen liste uzerinde yaparak yuzdelerinizi hesaplayip ekleyin, bilmeyen arkadaslar icin formul soyle:
(Etap baslangic kilosu - etap bitis kilosu)
/etap baslangic kilosu x 100
Gayet basit bir sey. Aman sen yapiver ne olacak demeyin lutfen bazen okumadigim yuzlerce msj olabiliyor. Anlayisiniz icin tesekkur ediyorum sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…