- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Biraz eli masali kaptan olayim ben o zaman, himm kizayim birazzz gezi nereye bakimmmEvet canım ben elimden geldiği kadar yapıyorum aslında sorun değilde ama yapamıcam gün gelir herkes öğrense iyi olacak...
seni gidi kontrollü senisosyestetik tamamdr unutmam inş gerçi daha bnm listeye alınmama çok ama olsun kendi kendime yazarım bnde cumaları
seni gidi kontrollü senifırsat bulduğun zamanlarda diğer arkadaşlarada yardım edebilirsin sende ozaman ...tabiki listede olmasanda her cuma kilo bildirimini yazacaksın ok?
Canım günübirlik iş arkadaşlarımla ÇanakkaleBiraz eli masali kaptan olayim ben o zaman, himm kizayim birazzz gezi nereye bakimmm
Tatili buldun kac hemen aprilim
Sutlar miyiz hic boyle aktif katilimciya can kurban, aksine memnun oluruz biz tatlim.cnm tee 4 sene önce falanda grulardaydım ben makeUP vardı kaptanımız. o zmanlardan kalma az çok hatrlıyorum kuralları vs. değişmediyse tabi . Tabiki herkese yardım ederim elimden geldiğince vee tabi ki her cuma kilo bildirimi ve menülerimi yazıcam buraya. 4 ay benden kurtulamazsınız
burdan bi şutlucaksınız beni Diyet başarı öykülerine incecik gelinliğim ile resm atıcam
Aynennn aprilim telefonu degistirdin mi sen degistirdiysen ne aldin?Canım günübirlik iş arkadaşlarımla Çanakkalesende Antalya'ya kaçıyormuşsun ohh asıl keyf sende...
O anlamda değil canm yani hedefime ulaşıcam ve bni diyet başarı öykümü yazmaya yollıcaksınız inşşSutlar miyiz hic boyle aktif katilimciya can kurban, aksine memnun oluruz biz tatlim.
Insallah canim. Ulasirsin azimle merak etmeO anlamda değil canm yani hedefime ulaşıcam ve bni diyet başarı öykümü yazmaya yollıcaksınız inşş
Zamanla yeni kurallarıda öğrenirsin sevindim ekstrada deneyimli üyemiz olmasınacnm tee 4 sene önce falanda grulardaydım ben makeUP vardı kaptanımız. o zmanlardan kalma az çok hatrlıyorum kuralları vs. değişmediyse tabi . Tabiki herkese yardım ederim elimden geldiğince vee tabi ki her cuma kilo bildirimi ve menülerimi yazıcam buraya. 4 ay benden kurtulamazsınız
burdan bi şutlucaksınız beni Diyet başarı öykülerine incecik gelinliğim ile resm atıcam
Yok kuzum aynı telSutlar miyiz hic boyle aktif katilimciya can kurban, aksine memnun oluruz biz tatlim.
Aynennn aprilim telefonu degistirdin mi sen degistirdiysen ne aldin?
Zamanla yeni kurallarıda öğrenirsin sevindim ekstrada deneyimli üyemiz olmasına
Kurtulmak isteyen kim hep kal canım ama tabi kilolarıda verip kal. Ayy hadi bakalım çok görmek isterizz...Emel uğramadı dimi bugün hiç?
sanırım oydu renklerin içindenden bahsettim evetemel renkleriniçinden olansa eğer uğramadıbnm diyet günlüğüme de yazmıştı dün ordan tanıyorum kendisini.
baktım bende günlükten ama yoktu
Canim ben bu ara ac dogmus gibi paso yiyorum bi ara epey dikkat ettim, simdi de tatilsiz neler yapıyorsunuz kızlar varmı verebileceğinz diyet konusunda tavsiyeleriniz :)
ben liste falan yapmıyorum, herşeyden az yiyerek ve kalori takibi yaparak vermeye çalışıyorum.Günde 1000 kal. geçmemek amacım. inş faydasını görürüm bu serbst diyetin.
Canim benimki deli ediyor beni sarji bitiyor paso ekranin rengi soluk sesi bazen cikip bazen cikmiyor surekli tamir istiyor bikt artik ne alsam diye dusunuyorumYok kuzum aynı telsen naptın değistirdin mi?
Supersin hemen de bilirrremel renkleriniçinden olansa eğer uğramadıbnm diyet günlüğüme de yazmıştı dün ordan tanıyorum kendisini.
baktım bende günlükten ama yoktu
Olabilir canimsanırım oydu renklerin içindenden bahsettim evetaklıma ilk gelen o oldu İns doğrudur...
Neyse gelir isi vardı belki...senide göremedi henüz buralarda görünce sevinecek....
benimde yıllardır diyetlerle kanka olmamdan kaynaklanarak kendimce yapıyorum bişeyler işteee....siz neler yapıyorsunuz kızlar varmı verebileceğinz diyet konusunda tavsiyeleriniz :)
ben liste falan yapmıyorum, herşeyden az yiyerek ve kalori takibi yaparak vermeye çalışıyorum.Günde 1000 kal. geçmemek amacım. inş faydasını görürüm bu serbst diyetin.
Iyi geceler tatlimEvet o sebep oldu buraya tekrar gelmeme :) Ben çıkayım artık yarın görüşürz inş herkese hayırlı geceler
iyi geceler canımmmmmEvet o sebep oldu buraya tekrar gelmeme :) Ben çıkayım artık yarın görüşürz inş herkese hayırlı geceler
Yine iphone ise tercihin 6plus al tabiki canım.Iyi geceler tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?