- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
YihuuuuuuGünaydın dostlar...
Bugün kilom 73.3 idiaslında 72 olabilirdi hep o yediğim dondurmalar batırdı beni Yarına inşallah görebilirim 72 yi
RenklerinIcinde , tavsiye ettiğin gibi bu sabah 2 haşlanmış yumurta tükettim, normalde dünyaları yeyip doymayan ben şu anda kendimi oldukça tok hissediyorum üstelik 2 yumurtanın kalorisi sadece 140-150 imiş
Dünkü menü listemi paylaşayım sizlerle:
07.00
Bir kase mercimek çorbası, 2 dilim ekmek
12.00
1 elma, 1 peynirli poğaça
17.00
1 etli biber dolması, 1 kase yoğurt
19.00
Dondurma
2 litre su, 45 dakika yürüyüş
Oleeeey hoşgeldinkonuştum cnm sorun olmayacağını söylediler :) o zamn artık 1. takım üyesiyimm
Vaaaaaaav!bi befor after yapayım dedim resim çekilmişken varmı değişim kızlar
daha bi barışığım objektiflerle artık
Eki Görüntüle 1513384
Biri gardrop yenilemek mi dediiiiiiAyyyneen öyle canım seneye gardırop yenilenecek o kadar
78dir o 78teşekkür ederim cnm ilk foto 92 şimdi 78 mi 82 mi bilmiyorum tartı oyun oynuyo bana D:
april inan harikasın canım yaa. insan hiç mi vazgeçmez maşallah. aylardır ya sabitsin ya veriyorsun. sen bu gidişle kilolarının tamamını verir bi daha da almazsın. darısı bize artık :)Günaydınn kızlar hadi kilolarınızı ekleyin bakim
günaydın canım bende hesapladım seninkini 76.1-75.2 / 76.1*100 şeklinde 1.18 çıkıyor doğru yani yüzden =)Günaydın kızlar ilk defa yüzde hesapladim bu işten anlayan arkadaşlarımdan rica etsem kontrol edebilirler mi
Çok teşekkür ederim canımgünaydın canım bende hesapladım seninkini 76.1-75.2 / 76.1*100 şeklinde 1.18 çıkıyor doğru yani yüzden =)
Gunaydin tatlim iyi eglencelerrrGünaydınn kızlar hadi kilolarınızı ekleyin bakim
Aynen katiliyorum canimapril inan harikasın canım yaa. insan hiç mi vazgeçmez maşallah. aylardır ya sabitsin ya veriyorsun. sen bu gidişle kilolarının tamamını verir bi daha da almazsın. darısı bize artık :)
Baktim tatlim dogru tsk ederimGünaydın kızlar ilk defa yüzde hesapladim bu işten anlayan arkadaşlarımdan rica etsem kontrol edebilirler mi
Oyyy sevsinleer senii masallahhGünaydın kızlarr :) ben listede değilm ama bugün tabiki tartıldım.
Diyetime Bu pazartesi başladım 85.5 ile , Bugün 5. günüm ve sabah tartıda 83.5 gördüm
5 günde 2 kilo değil tabiki biliyorum, bir kısmı su ama olsun sabah sabah ego yaptım heytt açılın uleyn 70lerler işim olmaz direk 50 lere atlıcam ben gibi bi hal aldım şuan
Eki Görüntüle 1513843
Tsk ettm tatlim aynen oylegünaydın canım bende hesapladım seninkini 76.1-75.2 / 76.1*100 şeklinde 1.18 çıkıyor doğru yani yüzden =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?