anooooo maaşallah süper fıstık olmuşsunbi befor after yapayım dedim resim çekilmişken varmı değişim kızlar
daha bi barışığım objektiflerle artık
Eki Görüntüle 1513384
ben düşük karbonhidrat diyeti yapıyorum protein ağırlıklı yiyorumsiz neler yapıyorsunuz kızlar varmı verebileceğinz diyet konusunda tavsiyeleriniz :)
ben liste falan yapmıyorum, herşeyden az yiyerek ve kalori takibi yaparak vermeye çalışıyorum.Günde 1000 kal. geçmemek amacım. inş faydasını görürüm bu serbst diyetin.
yaa keşke sabak diğerlerinden yeseymişsin.. bi dahakine bir tane ye yarım lite su iç dört çok olmuş.. benim eşim de magnum minilerden almış akşam.. dedimki gizli ye canım çekmesinDün aslında can sıkıcı bir durum yaşadım. Sabah kahvaltımı yaptım, işe gittim. Sabah herkes dünyanın en lezzetli, en mükemmel kokan simit ve poğaçalarini getirmişti. Herkes ısrar etti, ye, ye, ye, ye diye. Yemedim. İşten sonra bir arkadaşı ziyaret ettik, bebeği olmustu. Pastalar, börekler, sarmalar hatta pizza vardı. 3 tane sarma yedim herkes ısrar edince.
Akşama doğru eve geldiğimde bu kadar çok şeyi reddetmenin verdiği açlıkla, dün akşamdan koltuğun üzerinde bırakılmış eti puflara saldırdım, 4 tane yedim. Her gün evde eşim zaten böyle şeyler tüketiyor. Çok canım çekiyor, direniyorum, yemiyorum. Ama belli bir noktadan sonra dayanamıyorum.
Dün söz verdi bana, eve abur cubur almayacak
oooo süper gitmiş canmmm***1.TAKIM 411.ETAP***
Sosyestetik (57/////%)
ApriL_2007 (78.8/78.8/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (72.8/////%)
ispanyol (71.2/////%)
michi (59/////%)
gunessel (82.1/////%)
mlyt (76.1/75.2/0.9/0.01/%1.18)
Burcu_87(70.9/////%)
1. takım ortalaması:%
maaşalllahh çok iyi vermişsinGünaydın kızlaar :))
Dünkü menüm:
Sabah 8 de 1 yumurta 1 domates ve 1 etimek yedim
11 de 1 küçük kek
1 de yarım simit yedim
4 te diğer yarımını yedim simitin :)
Akşam 7 de 2 yemek kaşığı mantı 3 kaşık yoğurt yedim
Biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu ama bugün telafi edicem
Kilo bildirimim bu sabah tartışsım 61.8 kilo olmuşum:)
Ortalamayı şimdi hesapladım 1,12 çıkıyor :)
kızlar harikasınız hepiniz keşke listede olsaydınızTakıma geldiğimde kilom 73.6 dü, şu anda 72.4
Yüzdeyi 1.63 olarak hesapladım umarım doğru hesaplamışımdır
olacak kuşum 60lara az kaldııııSosyestetik (57/////%)
jasmine53 (72.8/////%)
ispanyol (71.2/////%)
michi (59/////%)
gunessel (82.1/////%)
mlyt (76.1/////%)
Burcu_87(70.9/70.5/0.4//%)
Kizlar yuzdeyi yapamiyorum jasmincim sen benim icin yaparmisin bu hafta 400 gram vermisim 2haftadir 200gramdi bu benim icin cok iyi ins. Haftaya 70 tam olurum
Ooo supersin ins. Beraber goruruz 60lari bu gidisle sen bende once gorursun super vermissin.. kilo azaldikca vermeside daha zor olmaya basladi benim icin duraksadim ilk zamanlar haftada 1.5 1veren ben simdilerde gram gram vermeye basladim ama olsun sabit kalmaktan iyidir buda benim icin bir basari yaza kadar ins. 65 i gorurum***1.TAKIM 411.ETAP***
Sosyestetik (57/56.9/0.1/%0.17)
jasmine53 (72.8/////%)
ispanyol (71.2/70.3/0.9/%1.26)
michi (59/////%)
gunessel (82.1/////%)
mlyt (76.1/75.2/0.9/%1.18)
Burcu_87(70.9/70.5/0.4/%0.56)
bence ikimiz de haftaya alt gruptayızzzz..Ooo supersin ins. Beraber goruruz 60lari bu gidisle sen bende once gorursun super vermissin.. kilo azaldikca vermeside daha zor olmaya basladi benim icin duraksadim ilk zamanlar haftada 1.5 1veren ben simdilerde gram gram vermeye basladim ama olsun sabit kalmaktan iyidir buda benim icin bir basari yaza kadar ins. 65 i gorurum
Afiyet olsun, menün güzel de, 4 eti puf yerine 1 ya da 2 tane olsaydı daha iyi olurmuşDünki menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Avuçiçi kadar köy peyniri
3 ceviz
Yeşillikler ve salata
Aksam
1 tabak etli madımak
1 kase yayla çorbası
Ekstra yediklerim
3 yaprak sarma
4 eti puffff
1,5 litre su
30 dk yürüyüş
Tebrik ederim çok iyi gidiyorsunGünaydın kızlarr :) ben listede değilm ama bugün tabiki tartıldım.
Diyetime Bu pazartesi başladım 85.5 ile , Bugün 5. günüm ve sabah tartıda 83.5 gördüm
5 günde 2 kilo değil tabiki biliyorum, bir kısmı su ama olsun sabah sabah ego yaptım heytt açılın uleyn 70lerler işim olmaz direk 50 lere atlıcam ben gibi bi hal aldım şuan
Eki Görüntüle 1513843
Tebrik ederimGünaydın kızlaar :))
Dünkü menüm:
Sabah 8 de 1 yumurta 1 domates ve 1 etimek yedim
11 de 1 küçük kek
1 de yarım simit yedim
4 te diğer yarımını yedim simitin :)
Akşam 7 de 2 yemek kaşığı mantı 3 kaşık yoğurt yedim
Biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu ama bugün telafi edicem
Kilo bildirimim bu sabah tartışsım 61.8 kilo olmuşum:)
Ortalamayı şimdi hesapladım 1,12 çıkıyor :)
Çoookk teşekkür ederim canım merveydi dimi adın sende yeni gelmiştin :)Tebrik ederim çok iyi gidiyorsunheyt be kim tutar seni bu coşkuyla devam edersen kanımca 50 lere atlaman hiç de zor değil darısı benim başıma
Bu arada, boyun kaçtı?
sabah öğle akşam gayet iyi süper hatta canım. elma da iyi ama bisküvi kötü değil de onun yerine daha düşük kalorili başka şey seçebilrdin. mesela dün ben marketten eti form kraker aldım , 1 paketin kalorisi sadece 62 ! içinden 1 avuç bile yesen anca 20 eder :)Gelelim benim dünkü menüme
07.00
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek
12.00
çeyrek tavuk döner, ayran
17.00
4 köfte, 1 domates, 2 biber
20.00
1 elma, 4 kakaolu bisküvi
2 saat yürüyüş, 2 litre su
Bu sefer de proteini biraz fazla mi kaçırdım nebir türlü ortayı bulamıyorum
EheÇoookk teşekkür ederim canım merveydi dimi adın sende yeni gelmiştin :)
yaşım 23 boyum 1.64 hedef kilom 60 olursa ne ala 57
kaç kilosun şuan cnm ? bnde öyleyim tek değilsin merak etmeEheben bir ara diyete başlayıp hedef kilomu 48 olarak belirliyordum azimle başlıyordum diyete, ertesi gün of 48 kiloya daha çok var şu çikolatayı yiyeyim bari diyerek mahvediyordum her şeyi o yüzden hedefimi kolaylaştırdım biraz, 60 ı bırak 68 e bile razıyım aslında
aa süpermis deneyeyim bunusabah öğle akşam gayet iyi süper hatta canım. elma da iyi ama bisküvi kötü değil de onun yerine daha düşük kalorili başka şey seçebilrdin. mesela dün ben marketten eti form kraker aldım , 1 paketin kalorisi sadece 62 ! içinden 1 avuç bile yesen anca 20 eder :)
Eki Görüntüle 1513907
yok yoookk protein gayet iyi.. akşamki bisküvi olmamış..bu tür şeylerden vazgeçemiyorsan öğleden önce yemeye çalış canmmGelelim benim dünkü menüme
07.00
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek
12.00
çeyrek tavuk döner, ayran
17.00
4 köfte, 1 domates, 2 biber
20.00
1 elma, 4 kakaolu bisküvi
2 saat yürüyüş, 2 litre su
Bu sefer de proteini biraz fazla mi kaçırdım nebir türlü ortayı bulamıyorum
veriliyor kızlarr hep böyle azimli olun.. ben 5 sene önce doğumdan kalan 25 kiloyu 8 ayda verdim.. şimdi yine başladım ve 11 kilo gitti bile .. kaldı 10 kilo.. onu da kızımın doğumgününe kadar (eylül)vericem hatta fazlasını vericem..kaç kilosun şuan cnm ? bnde öyleyim tek değilsin merak etmebenim vereceğim tamı tamına 20 kilo var !
ben ne edem nerelere gidemAma bugün tartıldım bi baktım 5 günde 2si gitmiş bile ! bugün daha bir hısrlıyım hadi kızım 18 kaldı sonra br daha diyetin D si yok dedim kendime. bomba gibiym şuan sende öle ol
Tatlim bunun paketi mi 62 kalori yoksa belli bir grami misabah öğle akşam gayet iyi süper hatta canım. elma da iyi ama bisküvi kötü değil de onun yerine daha düşük kalorili başka şey seçebilrdin. mesela dün ben marketten eti form kraker aldım , 1 paketin kalorisi sadece 62 ! içinden 1 avuç bile yesen anca 20 eder :)
Eki Görüntüle 1513907
şu anda 72.4 ümkaç kilosun şuan cnm ? bnde öyleyim tek değilsin merak etmebenim vereceğim tamı tamına 20 kilo var !
ben ne edem nerelere gidemAma bugün tartıldım bi baktım 5 günde 2si gitmiş bile ! bugün daha bir hısrlıyım hadi kızım 18 kaldı sonra br daha diyetin D si yok dedim kendime. bomba gibiym şuan sende öle ol
bliorum kuzum çekmecem de var şuan ondan bnde 2 adet falan yiyorum aralarda. 50 mi neydi tanesinin kalorisi bakmam lazım :)aa süpermis deneyeyim bunubak ben de bundan yerim bazen, açlığı bastırıyor, ama 100 gramı 382 kaloriymis gerçi bir paket 87 gram ve içinde 8-10 tane var, 2 tane bile açlık hissini yok etmeye yetiyor zaten
Eki Görüntüle 1513925
1 paketi 62 canm. dün aldım a101den 50 kuruştu hatta :) portakallsı falan vardı oda 120 kaloriydi cnmTatlim bunun paketi mi 62 kalori yoksa belli bir grami mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?