Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlaar :))
Dünkü menüm:
Sabah 8 de 1 yumurta 1 domates ve 1 etimek yedim
11 de 1 küçük kek
1 de yarım simit yedim
4 te diğer yarımını yedim simitin :)
Akşam 7 de 2 yemek kaşığı mantı 3 kaşık yoğurt yedim
Biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu ama bugün telafi edicem
Kilo bildirimim bu sabah tartışsım 61.8 kilo olmuşum:)
Ortalamayı şimdi hesapladım 1,12 çıkıyor :)

Son düzenleme:
Sosyestetik (57/////%)
ApriL_2007 (78.8/78.8/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (72.8/////%)
ispanyol (71.2/////%)
michi (59/////%)
gunessel (82.1/////%)
mlyt (76.1/////%)
Burcu_87(70.9/70.5/0.4//%)

1. takım ortalaması:%

Kizlar yuzdeyi yapamiyorum jasmincim sen benim icin yaparmisin bu hafta 400 gram vermisim 2haftadir 200gramdi bu benim icin cok iyi ins. Haftaya 70 tam olurum

bi befor after yapayım dedim resim çekilmişken varmı değişim kızlar
daha bi barışığım objektiflerle artık

Eki Görüntüle 1513384
anooooo maaşallah süper fıstık olmuşsun
ben düşük karbonhidrat diyeti yapıyorum protein ağırlıklı yiyorum

yaa keşke sabak diğerlerinden yeseymişsin.. bi dahakine bir tane ye yarım lite su iç dört çok olmuş.. benim eşim de magnum minilerden almış akşam.. dedimki gizli ye canım çekmesin
oooo süper gitmiş canmmm
maaşalllahh çok iyi vermişsin
Takıma geldiğimde kilom 73.6 dü, şu anda 72.4
Yüzdeyi 1.63 olarak hesapladım umarım doğru hesaplamışımdır
kızlar harikasınız hepiniz keşke listede olsaydınız
olacak kuşum 60lara az kaldıııı

***1.TAKIM 411.ETAP***
Sosyestetik (57/56.9/0.1/%0.17)
ApriL_2007 (78.8/78.8/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (72.8/////%)
ispanyol (71.2/70.3/0.9/%1.26)
michi (59/////%)
gunessel (82.1/////%)
mlyt (76.1/75.2/0.9/%1.18)
Burcu_87(70.9/70.5/0.4/%0.56)

1. takım ortalaması:%

Ooo supersin ins. Beraber goruruz 60lari bu gidisle sen bende once gorursun super vermissin.. kilo azaldikca vermeside daha zor olmaya basladi benim icin duraksadim ilk zamanlar haftada 1.5 1veren ben simdilerde gram gram vermeye basladim ama olsun sabit kalmaktan iyidir buda benim icin bir basari yaza kadar ins. 65 i gorurum

bence ikimiz de haftaya alt gruptayızzzz..
18 mayıs doğumgünüm .. o zamana kadar 68in altında olmak istiyorum ben deeee
bu arada hamile kadığım kiloma 4 kilo kaldııııı..

Afiyet olsun, menün güzel de, 4 eti puf yerine 1 ya da 2 tane olsaydı daha iyi olurmuş
Tebrik ederim çok iyi gidiyorsun heyt be kim tutar seni bu coşkuyla devam edersen kanımca 50 lere atlaman hiç de zor değil darısı benim başıma
Bu arada, boyun kaçtı?
Tebrik ederim menünde sebze ve meyve çok az olmuş bir de

Tebrik ederim çok iyi gidiyorsun heyt be kim tutar seni bu coşkuyla devam edersen kanımca 50 lere atlaman hiç de zor değil darısı benim başıma
Bu arada, boyun kaçtı?
Çoookk teşekkür ederim canım merveydi dimi adın sende yeni gelmiştin :)
yaşım 23 boyum 1.64 hedef kilom 60 olursa ne ala 57

Gelelim benim dünkü menüme
07.00
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek
12.00
çeyrek tavuk döner, ayran
17.00
4 köfte, 1 domates, 2 biber
20.00
1 elma, 4 kakaolu bisküvi

2 saat yürüyüş, 2 litre su
Bu sefer de proteini biraz fazla mi kaçırdım ne bir türlü ortayı bulamıyorum

sabah öğle akşam gayet iyi süper hatta canım. elma da iyi ama bisküvi kötü değil de onun yerine daha düşük kalorili başka şey seçebilrdin. mesela dün ben marketten eti form kraker aldım , 1 paketin kalorisi sadece 62 ! içinden 1 avuç bile yesen anca 20 eder :)

Çoookk teşekkür ederim canım merveydi dimi adın sende yeni gelmiştin :)
yaşım 23 boyum 1.64 hedef kilom 60 olursa ne ala 57
Ehe ben bir ara diyete başlayıp hedef kilomu 48 olarak belirliyordum azimle başlıyordum diyete, ertesi gün of 48 kiloya daha çok var şu çikolatayı yiyeyim bari diyerek mahvediyordum her şeyi o yüzden hedefimi kolaylaştırdım biraz, 60 ı bırak 68 e bile razıyım aslında

kaç kilosun şuan cnm ? bnde öyleyim tek değilsin merak etme benim vereceğim tamı tamına 20 kilo var !
ben ne edem nerelere gidem Ama bugün tartıldım bi baktım 5 günde 2si gitmiş bile ! bugün daha bir hısrlıyım hadi kızım 18 kaldı sonra br daha diyetin D si yok dedim kendime. bomba gibiym şuan sende öle ol

aa süpermis deneyeyim bunu bak ben de bundan yerim bazen, açlığı bastırıyor, ama 100 gramı 382 kaloriymis gerçi bir paket 87 gram ve içinde 8-10 tane var, 2 tane bile açlık hissini yok etmeye yetiyor zaten

yok yoookk protein gayet iyi.. akşamki bisküvi olmamış..bu tür şeylerden vazgeçemiyorsan öğleden önce yemeye çalış canmm
veriliyor kızlarr hep böyle azimli olun.. ben 5 sene önce doğumdan kalan 25 kiloyu 8 ayda verdim.. şimdi yine başladım ve 11 kilo gitti bile .. kaldı 10 kilo.. onu da kızımın doğumgününe kadar (eylül)vericem hatta fazlasını vericem..

Tatlim bunun paketi mi 62 kalori yoksa belli bir grami mi

şu anda 72.4 üm
Bunu söylemek istemezdim ama diyetin ilk zamanları kaybedilen kilo daha çok olurmuş, sonra yavaşlarmış hatta 1-2 hafta duraksama olurmuş, vücut direnirmiş bir de hedefimize ulaştıktan sonra bile eski beslenme seklimize dönemeyeceğiz tatlıyı falan yine az ve kontrollü yememiz gerekecek yoksa hoop geri gelir kilolar

bliorum kuzum çekmecem de var şuan ondan bnde 2 adet falan yiyorum aralarda. 50 mi neydi tanesinin kalorisi bakmam lazım :)
Tatlim bunun paketi mi 62 kalori yoksa belli bir grami mi
1 paketi 62 canm. dün aldım a101den 50 kuruştu hatta :) portakallsı falan vardı oda 120 kaloriydi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…