Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

8 ayda 25 kilo mu harika
maşallah çok iyi gidiyorsun umuyorum ki en kisa zamanda geriye kalan 10 kiloyu da vereceksin

bliorum canm ilk kilolar su ve ödem zaten. yavaş yavaş yağdan gidecek olsun bn genede 2 kilo su verdim ahaha
kaldı 18 kilo yağ

waaaaaw süper incecksin yaa . bn konuya geç dahil oldum şuan kaçsın sen canım ?
şu an 70 kiloyum canım.. ikinci doğumum 22 kilo aldım , ama zaten kilolu hamile kalmıştım.. doğum kilolarımdan 4-5 kilo kaldı.. sonra da esas kiloma gelicem

inş istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde inersin canım. daha önce yapmışsın bu sefer hayli hayli yaparsın eminim.
peki neler yaptın o zman püf noktası falan varmı ? ben kalori takibi yapıyorum sadece listem falan yok birde evde egzersiz hareketleri falan.[/QUOTE]

[/QUOTE]
o zaman daha iradeliydim.. eve hiçbir aburcubur çikolata vs girmedi.. amşimdi evde çocuk var ister istemez nutella pekmez , kraker vs oluyor
bir d o zaman şok diyetler de yaptım sıkça şimdi yapmıyorum,, gerek yok az az olsun sağlıklı olsun..
ama buraya başladığımda ilk zamanlar bir ielri bir geri çok evremedim..
düşük karbonhidrat diyetine başladığımdan beri çok iyi veriyorum..yani 5 ayda anca 4-5 kilo vermi,ştim şimdi 1 ayda 4 k,ilo verdim..

Rabbim uzun ömür nasip etsin çok güzel fıstık :) Allah nazarlardan korusun.
sizde çok güzel kilo vermişsinz. daha önce yapmşsınz zaten bu seferde rahatça yaparsınız inş. inceliycem şimdi diyeti
teşekkürler :)

***1.TAKIM 411.ETAP***
Sosyestetik (57/56.9/0.1/%0.17)
ApriL_2007 (78.8/78.8/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (72.8/////%)
ispanyol (71.2/70.3/0.9/%1.26)
michi (59/////%)
gunessel (82.1/////%)
mlyt (76.1/75.2/0.9/%1.18)
Burcu_87(70.9/70.5/0.4/%0.56)

1. takım ortalaması:%

Bildirim yapmayan arkadaslar lutfen yuzdenizi hesaplayip listeye ekleyin ben kontrol ederim tekrar belirteyim formul soyle
(Etap baslangic kilosu - etap bitis kilosu)
/etap baslangic kilosu x 100
Sevgilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…