ayyy kızlar çok pardon şimdi kontrol ettim paket 30 gram. 15 gramı yani paketn yarısı 63 kaloriymiş.Tatlim bunun paketi mi 62 kalori yoksa belli bir grami mi
8 ayda 25 kilo muyok yoookk protein gayet iyi.. akşamki bisküvi olmamış..bu tür şeylerden vazgeçemiyorsan öğleden önce yemeye çalış canmm
veriliyor kızlarr hep böyle azimli olun.. ben 5 sene önce doğumdan kalan 25 kiloyu 8 ayda verdim.. şimdi yine başladım ve 11 kilo gitti bile .. kaldı 10 kilo.. onu da kızımın doğumgününe kadar (eylül)vericem hatta fazlasını vericem..
bliorum canm ilk kilolar su ve ödem zaten. yavaş yavaş yağdan gidecek olsun bn genede 2 kilo su verdim ahahaşu anda 72.4 üm
Bunu söylemek istemezdim amadiyetin ilk zamanları kaybedilen kilo daha çok olurmuş, sonra yavaşlarmış hatta 1-2 hafta duraksama olurmuş, vücut direnirmiş bir de hedefimize ulaştıktan sonra bile eski beslenme seklimize dönemeyeceğiz tatlıyı falan yine az ve kontrollü yememiz gerekecek yoksa hoop geri gelir kilolar
vericez hep beraber canım fıstık olucaz..8 ayda 25 kilo muharika
maşallah çok iyi gidiyorsunumuyorum ki en kisa zamanda geriye kalan 10 kiloyu da vereceksin
bu diyete başladıktan 1 ay sonra burda 79-80 kiloyum
mavi elbiseli benimEki Görüntüle 1513948
burda 60 kiloyum
Eki Görüntüle 1513949
bu da 2013 yazı, sağdaki yana bakan benim 56-57 kiloyum
Eki Görüntüle 1513950
şu an 70 kiloyum canım.. ikinci doğumum 22 kilo aldım , ama zaten kilolu hamile kalmıştım.. doğum kilolarımdan 4-5 kilo kaldı.. sonra da esas kiloma gelicemwaaaaaw süper incecksin yaa . bn konuya geç dahil oldum şuan kaçsın sen canım ?
oy maşallahh güzelliğe bak :) sen zaten kızın peşinde koşarken de baya efor sarfediyorsundur canmen son fotom bu 1 ay önce 75 civarı
Eki Görüntüle 1513956
[/QUOTE]inş istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde inersin canım. daha önce yapmışsın bu sefer hayli hayli yaparsın eminim.
peki neler yaptın o zman püf noktası falan varmı ? ben kalori takibi yapıyorum sadece listem falan yok birde evde egzersiz hareketleri falan.
henüz koşturmuyorum.. daha emeklemiyor yuavrlanma safhasında.. 7 aylık minnoşumoy maşallahh güzelliğe bak :) sen zaten kızın peşinde koşarken de baya efor sarfediyorsundur canm
60 kilo ve 56 kilo olduğun fotoğraflar süper ya harika görünüyorsunbu diyete başladıktan 1 ay sonra burda 79-80 kiloyum
burda 60 kiloyum
Eki Görüntüle 1513949
Eki Görüntüle 1513950
Masallah canim ya super bi enerjin var taa buraya yansiyorbu diyete başladıktan 1 ay sonra burda 79-80 kiloyum
burda 60 kiloyum
Eki Görüntüle 1513949
Eki Görüntüle 1513950
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?