- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Harikasin harikasin harikasinen son fotom bu 1 ay önce 75 civarı
Eki Görüntüle 1513956
Bebek yoruyordur bence deoy maşallahh güzelliğe bak :) sen zaten kızın peşinde koşarken de baya efor sarfediyorsundur canm
Yesinler onun yuvarlanmasinihenüz koşturmuyorum.. daha emeklemiyor yuavrlanma safhasında.. 7 aylık minnoşum
Rabbim uzun ömür nasip etsin çok güzel fıstık :) Allah nazarlardan korusun.
sizde çok güzel kilo vermişsinz. daha önce yapmşsınz zaten bu seferde rahatça yaparsınız inş. inceliycem şimdi diyeti
teşekkürler :)
60 kilo ve 56 kilo olduğun fotoğraflar süper ya harika görünüyorsun
teşekkür ederim canlaaarrr..Masallah canim ya super bi enerjin var taa buraya yansiyor
dün çok yemeye fırsatım olmadı çarşıda işim vardı koştur koştur :) meyve iyi oluyo diyette acıktığımda canım tatlı çektiğinde meyve bastırıyo bütün istekleri :)Tebrik ederimmenünde sebze ve meyve çok az olmuş bir de
üçkağıtçılar ya ben hep 63 kalori sanıyodum tamamını yiyodum bol bol, önceden tabiki diyet ürünleri çok kullanmıyorum şimdi doyurmuyo onlar beniayyy kızlar çok pardon şimdi kontrol ettim paket 30 gram. 15 gramı yani paketn yarısı 63 kaloriymiş.
maşallah çok güzel vermişsin canımmbliorum canm ilk kilolar su ve ödem zaten. yavaş yavaş yağdan gidecek olsun bn genede 2 kilo su verdim ahaha
kaldı 18 kilo yağ
ayy çooook güzel olmuşsunnn bayıldımmbu diyete başladıktan 1 ay sonra burda 79-80 kiloyum
mavi elbiseli benimEki Görüntüle 1513948
burda 60 kiloyum
Eki Görüntüle 1513949
bu da 2013 yazı, sağdaki yana bakan benim 56-57 kiloyum
Eki Görüntüle 1513950
ben kuzuyla oyalanıyrum..E kizlar neler yapiyorsunuz bakalim? Keyifler nasil?
ben iyiyim canım. nihayet her zamanki kahvaltımı yaptım. öğlen için de yoğurt ve ekmek yedim. sabah sporu da tamam. akşam da yürüyüş yapar ve az yersem bugün tamamdırE kizlar neler yapiyorsunuz bakalim? Keyifler nasil?
zayıflıyoruz yavaş yavaş bugün bunu gördüm keyifler çook iyiiiiE kizlar neler yapiyorsunuz bakalim? Keyifler nasil?
eşin bakıyorsa bence de git yürüyüşe canım. elimde olsa ben de gidicem ama benimki bakmaz mecbur kanguruyla çıkarım akşama. bir an önce kurtulalım şu kilolardan bıktım artıkben kuzuyla oyalanıyrum..
eşim babasının yardıma ihtiyacı varmış onun yanına gitti.. o gelsinde çocukları satıp biraz yürüyüş yapayım diyorum
aynen. hadi herkes sporazayıflıyoruz yavaş yavaş bugün bunu gördüm keyifler çook iyiiii
canım jillian ın hangisini yapıyorsun. ben 30 day shred yapıyorum. 4. günüm bittidünkü menüm
09:00 1.5 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 dilim kaşar, 3 dilim salam,3 dilim hellim
14:00 nescafe 2si birarada, 20 gr badem 15 gr bitter, 15 gr kaşar, 10 gr ceviz, çeyrek elma
19:00 120 gr tavuk, 1 dilim peynir
su 3 lt
spor 15 dk jillian, 45 dk yürüyüş
muhtemelen benimki de istemeyecek. ya kzı uyut yada yanında götür diyecek..eşin bakıyorsa bence de git yürüyüşe canım. elimde olsa ben de gidicem ama benimki bakmaz mecbur kanguruyla çıkarım akşama. bir an önce kurtulalım şu kilolardan bıktım artık
onu yapıyorum ama önceki denememde tutulmuştu her yanım, birkaç gün azar azar yapıp pazartesi tam başlamayı düşünüyorum..o yüzden 15 dk yaptımcanım jillian ın hangisini yapıyorsun. ben 30 day shred yapıyorum. 4. günüm bitti
çok güzel yürümüşsün canım..ayy ben suyla sporu yazmamışımm 2 lt su içtim yaklaşık 1 buçuk saatte yürüdüm :)
ben ağrıdan ölücem artık ama benimki daha çok küçük. arabada uyanırsa ağlar. hem kucağımda taşıyıp hem arabayı sürmek zorunda kalmak istemiyorum. öğlen uykusu da hiç yok zaten. memeyi çektiğim an uyanıyor.muhtemelen benimki de istemeyecek. ya kzı uyut yada yanında götür diyecek..
kanguru omuz ve sırtımı mahvediyor , arabasına koyar giderim ,, oğlana baksa yeter
ay evet bazen bizim de oluyor almak zorunda kalıyorum..ben ağrıdan ölücem artık ama benimki daha çok küçük. arabada uyanırsa ağlar. hem kucağımda taşıyıp hem arabayı sürmek zorunda kalmak istemiyorum. öğlen uykusu da hiç yok zaten. memeyi çektiğim an uyanıyor.
bacaklarım değil de kollarım fena oldu. ilk gün 2 defa ara verdim dinlendim. sonraki günler tamamlayabildim. bugün kızım uyandı 5dk kala. onu emzirip geri döndümonu yapıyorum ama önceki denememde tutulmuştu her yanım, birkaç gün azar azar yapıp pazartesi tam başlamayı düşünüyorum..o yüzden 15 dk yaptım
4 aylık dahaay evet bazen bizim de oluyor almak zorunda kalıyorum..
ne kadarlık oldu senin minnak.. biz 7 aydayız
ayy ben de duramam çikolatasız..ver fırına yarışmasını izliyorumşu burcu esmersoyun çikolataya kakaoya alerjisi varmış. nasıl bir kadın bu yahu, çikolata = kadın demek bence
oyy yerim onu beennnn4 aylık daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?