Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

60 kilo ve 56 kilo olduğun fotoğraflar süper ya harika görünüyorsun

Masallah canim ya super bi enerjin var taa buraya yansiyor
teşekkür ederim canlaaarrr..
inşlaah yenilerini de koymak nasip olur hepimize

Tebrik ederim menünde sebze ve meyve çok az olmuş bir de
dün çok yemeye fırsatım olmadı çarşıda işim vardı koştur koştur :) meyve iyi oluyo diyette acıktığımda canım tatlı çektiğinde meyve bastırıyo bütün istekleri :)

ayyy kızlar çok pardon şimdi kontrol ettim paket 30 gram. 15 gramı yani paketn yarısı 63 kaloriymiş.
üçkağıtçılar ya ben hep 63 kalori sanıyodum tamamını yiyodum bol bol, önceden tabiki diyet ürünleri çok kullanmıyorum şimdi doyurmuyo onlar beni

bliorum canm ilk kilolar su ve ödem zaten. yavaş yavaş yağdan gidecek olsun bn genede 2 kilo su verdim ahaha
kaldı 18 kilo yağ
maşallah çok güzel vermişsin canımm

ayy çooook güzel olmuşsunnn bayıldımm

E kizlar neler yapiyorsunuz bakalim? Keyifler nasil?
ben iyiyim canım. nihayet her zamanki kahvaltımı yaptım. öğlen için de yoğurt ve ekmek yedim. sabah sporu da tamam. akşam da yürüyüş yapar ve az yersem bugün tamamdır
sen nasılsın?

ben kuzuyla oyalanıyrum..
eşim babasının yardıma ihtiyacı varmış onun yanına gitti.. o gelsinde çocukları satıp biraz yürüyüş yapayım diyorum
eşin bakıyorsa bence de git yürüyüşe canım. elimde olsa ben de gidicem ama benimki bakmaz mecbur kanguruyla çıkarım akşama. bir an önce kurtulalım şu kilolardan bıktım artık

dünkü menüm
09:00 1.5 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 dilim kaşar, 3 dilim salam,3 dilim hellim
14:00 nescafe 2si birarada, 20 gr badem 15 gr bitter, 15 gr kaşar, 10 gr ceviz, çeyrek elma
19:00 120 gr tavuk, 1 dilim peynir
su 3 lt
spor 15 dk jillian, 45 dk yürüyüş

canım jillian ın hangisini yapıyorsun. ben 30 day shred yapıyorum. 4. günüm bitti

eşin bakıyorsa bence de git yürüyüşe canım. elimde olsa ben de gidicem ama benimki bakmaz mecbur kanguruyla çıkarım akşama. bir an önce kurtulalım şu kilolardan bıktım artık
muhtemelen benimki de istemeyecek. ya kzı uyut yada yanında götür diyecek..
kanguru omuz ve sırtımı mahvediyor , arabasına koyar giderim ,, oğlana baksa yeter

canım jillian ın hangisini yapıyorsun. ben 30 day shred yapıyorum. 4. günüm bitti
onu yapıyorum ama önceki denememde tutulmuştu her yanım, birkaç gün azar azar yapıp pazartesi tam başlamayı düşünüyorum..o yüzden 15 dk yaptım
ayy ben suyla sporu yazmamışımm 2 lt su içtim yaklaşık 1 buçuk saatte yürüdüm :)
çok güzel yürümüşsün canım..
bu hafta oğlan hastaydı okula gitmedi ben de uürüyüş yapamadım
inşallah ptesiden itibaren sabh 1 saat akşam 1 saat yürüycem

muhtemelen benimki de istemeyecek. ya kzı uyut yada yanında götür diyecek..
kanguru omuz ve sırtımı mahvediyor , arabasına koyar giderim ,, oğlana baksa yeter
ben ağrıdan ölücem artık ama benimki daha çok küçük. arabada uyanırsa ağlar. hem kucağımda taşıyıp hem arabayı sürmek zorunda kalmak istemiyorum. öğlen uykusu da hiç yok zaten. memeyi çektiğim an uyanıyor.

ay evet bazen bizim de oluyor almak zorunda kalıyorum..
ne kadarlık oldu senin minnak.. biz 7 aydayız

onu yapıyorum ama önceki denememde tutulmuştu her yanım, birkaç gün azar azar yapıp pazartesi tam başlamayı düşünüyorum..o yüzden 15 dk yaptım
bacaklarım değil de kollarım fena oldu. ilk gün 2 defa ara verdim dinlendim. sonraki günler tamamlayabildim. bugün kızım uyandı 5dk kala. onu emzirip geri döndüm

ver fırına yarışmasını izliyorum şu burcu esmersoyun çikolataya kakaoya alerjisi varmış. nasıl bir kadın bu yahu, çikolata = kadın demek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…