bnde duramam valla. yani diyetteyken tamam da ömrü hayatım boyunca çikolatsz yada kakaosz birşey düşünemiyorum ..ayy ben de duramam çikolatasız..
yemek programı seyredemiyorum ben çok canım çekiyor sonraaa
Türk kahvesi içtim, annemi kahve falıma bakması için ikna etmeye çalışıyorumE kizlar neler yapiyorsunuz bakalim? Keyifler nasil?
Afiyet olsun, gayet güzel görünüyor : )dünkü menüm
09:00 1.5 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 dilim kaşar, 3 dilim salam,3 dilim hellim
14:00 nescafe 2si birarada, 20 gr badem 15 gr bitter, 15 gr kaşar, 10 gr ceviz, çeyrek elma
19:00 120 gr tavuk, 1 dilim peynir
su 3 lt
spor 15 dk jillian, 45 dk yürüyüş
Keşke benim de alerjim olsa da hiç yiyemesem onlarıver fırına yarışmasını izliyorumşu burcu esmersoyun çikolataya kakaoya alerjisi varmış. nasıl bir kadın bu yahu, çikolata = kadın demek bence
Ahahah ben 73 kiloya yaşanır mı Onlarsız diye diye çıktım vallamerve deme öle yaşanırmı onlarsız yaa hayal bile edemiyorumşu diyeti sırf ilerde daha çok pasta vs. yemek için yapıyorum ahhaha
oyy yapma etme zaten sabah yanlş hesaplamışım 20 kilo vermem gerek diye düşünüyordum 2 gtti kaldı 18 diyordum. sonra bi hesapladım 25 miş vermem gereken ! az önce moralman çöktüm yaniAhahah ben 73 kiloya yaşanır mı Onlarsız diye diye çıktım valla
Bak ne yapalım biliyor musun, hedef kilomuzun 5 kilo altına inelim, sonra kutlama niyetine pasta, çikolata, börek vs yiyerek o 5 kiloyu geri tamamlayalım, zararda da olmayız hem
oyy yapma etme zaten sabah yanlş hesaplamışım 20 kilo vermem gerek diye düşünüyordum 2 gtti kaldı 18 diyordum. sonra bi hesapladım 25 miş vermem gereken ! az önce moralman çöktüm yanibi de sen 5 kilo eklersen yandım
kaçamak yapmıyorum canm yani şimdiye kadar yapmadım , çnkü bn herşeyden az yiyorum. kalori takibi yapıyorum.üzülme, 65 kiloya indikten sonra bayağı iyi olursun zaten, ama 4 ay zamanın var, mümkün olduğunca az kaçamak yapman ve gerçekten ciddi sıkı bir diyet yapman lazım, yapabiliyorsan haftada en az 4 5 gün de spor yap
niye gelmedilerki yaaa..Ben bi gerildik kizlar ya nerde kaldi bu kizlar bildirim icin en iyisi persembeden almak yine, hic olmazsa onunde 1 gun kalir
ben de karbonhidrata göre ayarlıyorum .. günlük 40 gr karbonhidrat hakkım var.. istersem hepsini pastadan yana kullanabilirim.. ekemeği tamamen bıraktım.. günlük 1-2 kare bitter yiyorum kahvenin yanında..kaçamak yapmıyorum canm yani şimdiye kadar yapmadım , çnkü bn herşeyden az yiyorum. kalori takibi yapıyorum.
kalorisine göre yiyorum. canım pasta çektiyse 1 çatal yiyorum mesela ( daha hiç yemedim ) diğer öğünlerimide ona göre ayarlıyorum. 100 kalori alcaksam pasta yedim diyip 30 kalorilik yemek yiyorum misal
canım ya inan unuttum sabahtan beri ev bakıyorum daha şimdi eve geldim çok özür dilerim şimdi tartılsam olmazki ne yapsak
muhteşem değişim olmuş cnm süpersinbu diyete başladıktan 1 ay sonra burda 79-80 kiloyum
mavi elbiseli benimEki Görüntüle 1513948
burda 60 kiloyum
Eki Görüntüle 1513949
bu da 2013 yazı, sağdaki yana bakan benim 56-57 kiloyum
Eki Görüntüle 1513950
Bıldırım yapmadı yazalımcanım ya inan unuttum sabahtan beri ev bakıyorum daha şimdi eve geldim çok özür dilerim şimdi tartılsam olmazki ne yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?