Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy ben de duramam çikolatasız..
yemek programı seyredemiyorum ben çok canım çekiyor sonraaa
bnde duramam valla. yani diyetteyken tamam da ömrü hayatım boyunca çikolatsz yada kakaosz birşey düşünemiyorum ..
valla izliyorum cnm , sonçta diyetten sonrada izliycem. alıştrmam lazım kendimi. bu benm yaşam stilim olucak.
ondan bundan kaçarsam eğer kilo verdikten sonra tekrar onlara saldırırım diye korkuyorum o yüzden herşeyden azcık yiyorum. kesmiyorum. şuan ben eti form kraker yiyorum onlar mısır ekmeği benm ki daha güzel huhh

Afiyet olsun, gayet güzel görünüyor : )

ver fırına yarışmasını izliyorum şu burcu esmersoyun çikolataya kakaoya alerjisi varmış. nasıl bir kadın bu yahu, çikolata = kadın demek bence
Keşke benim de alerjim olsa da hiç yiyemesem onları

merve deme öle yaşanırmı onlarsız yaa hayal bile edemiyorum şu diyeti sırf ilerde daha çok pasta vs. yemek için yapıyorum ahhaha

merve deme öle yaşanırmı onlarsız yaa hayal bile edemiyorum şu diyeti sırf ilerde daha çok pasta vs. yemek için yapıyorum ahhaha
Ahahah ben 73 kiloya yaşanır mı Onlarsız diye diye çıktım valla
Bak ne yapalım biliyor musun, hedef kilomuzun 5 kilo altına inelim, sonra kutlama niyetine pasta, çikolata, börek vs yiyerek o 5 kiloyu geri tamamlayalım, zararda da olmayız hem

oyy yapma etme zaten sabah yanlş hesaplamışım 20 kilo vermem gerek diye düşünüyordum 2 gtti kaldı 18 diyordum. sonra bi hesapladım 25 miş vermem gereken ! az önce moralman çöktüm yani bi de sen 5 kilo eklersen yandım

***1.TAKIM 411.ETAP***
Sosyestetik (57/56.9/0.1/%0.17)
ApriL_2007 (78.8/78.8/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (72.8/////%)
ispanyol (71.2/70.3/0.9/%1.26)
michi (59/////%)
gunessel (82.1/////%)
mlyt (76.1/75.2/0.9/%1.18)
Burcu_87(70.9/70.5/0.4/%0.56)

1. takım ortalaması:%

Ben bi gerildik kizlar ya nerde kaldi bu kizlar bildirim icin en iyisi persembeden almak yine, hic olmazsa onunde 1 gun kalir

üzülme, 65 kiloya indikten sonra bayağı iyi olursun zaten, ama 4 ay zamanın var, mümkün olduğunca az kaçamak yapman ve gerçekten ciddi sıkı bir diyet yapman lazım, yapabiliyorsan haftada en az 4 5 gün de spor yap

kaçamak yapmıyorum canm yani şimdiye kadar yapmadım , çnkü bn herşeyden az yiyorum. kalori takibi yapıyorum.
kalorisine göre yiyorum. canım pasta çektiyse 1 çatal yiyorum mesela ( daha hiç yemedim ) diğer öğünlerimide ona göre ayarlıyorum. 100 kalori alcaksam pasta yedim diyip 30 kalorilik yemek yiyorum misal

Ben bi gerildik kizlar ya nerde kaldi bu kizlar bildirim icin en iyisi persembeden almak yine, hic olmazsa onunde 1 gun kalir
niye gelmedilerki yaaa..
ben de karbonhidrata göre ayarlıyorum .. günlük 40 gr karbonhidrat hakkım var.. istersem hepsini pastadan yana kullanabilirim.. ekemeği tamamen bıraktım.. günlük 1-2 kare bitter yiyorum kahvenin yanında..

***1.TAKIM 411.ETAP***
Sosyestetik (57/56.9/0.1/%0.17)
ApriL_2007 (78.8/78.8/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (72.8/////%)
ispanyol (71.2/70.3/0.9/%1.26)
michi (59/////%)
gunessel (82.1/////%)bildırım yapmadı
mlyt (76.1/75.2/0.9/%1.18)
Burcu_87(70.9/70.5/0.4/%0.56)

1. takım ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…