Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1.TAKIM 411.ETAP***
Sosyestetik (57/56.9/0.1/%0.17)
ApriL_2007 (78.8/78.8/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (72.8/////%) bıldırımde bulunmadı
ispanyol (71.2/70.3/0.9/%1.26)
michi (59/////%) bıldırmde bulunmadı
gunessel (82.1/////%)bildırım yapmadı
mlyt (76.1/75.2/0.9/%1.18)
Burcu_87(70.9/70.5/0.4/%0.56)

1. takım ortalaması:%0.40

Dünkü menüm :

KAHVALTI
yarım haşlama patates
yarım haşlama yumurta
yarım domates
yarım hindi salam
1 adet siyah zeytin
5 dilim salatalık
kibrik k. az tuzlu peynir
1 dilim kepek ekmek
ARA
1 su bardağı light süt
ÖĞLEN
yarım kase tarhana çorbası
2 yemek kaşığı pul biberli yoğurt

ARA
3 yemek kaşığı sade makarna
yarım çay bardağı elma suyu

AKŞAM
2 dilim kepek ekmek arası sandiwch içindekiler :
1 dilim salam
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim az tuzlu peynir
yarım domates
yarım çay bardağı cola zero

TOPLAM ALINAN KALORİ = 937
SPORLA YAKILAN KALORİ=200

Afiyet olsun çok sağlıklı bir menü olmuş 1000 kalorinin üzerine çıkmaman da çok iyi

çok güzel olmuş canım herşeyden az az yemişsin kalori de düşük olmuş

kızlar bu aleti kullan varmı ? ben geçen sene almıştım ama kullanmak nasip olmamıştı. bu hafta başladım kullanmaya.
faydasını gören varmı aranızda.

ablalarim ya kusura bakmayin 1 haftadir hastayim yataklardaydim internetimde kotasi dolmustu bugun yenilendi ama cidden aklimdan cikmis bir de tatil olunca off kusura bakmayin ya

Berilcm tsk ederim tatlim hizir gibi yetistin ellerine saglik

kızlar bu aleti kullan varmı ? ben geçen sene almıştım ama kullanmak nasip olmamıştı. bu hafta başladım kullanmaya.
faydasını gören varmı aranızda.
Eki Görüntüle 1514216
Canim ben kullandim gayet fonksiyonel birsey bi suru hareketi yapabiliyorsun zaten artik her yerde var bilmemne flex adi altinda kolayca bulabilirsin
ablalarim ya kusura bakmayin 1 haftadir hastayim yataklardaydim internetimde kotasi dolmustu bugun yenilendi ama cidden aklimdan cikmis bir de tatil olunca off kusura bakmayin ya
canim gecmis olsun benim de cikmam gerekti sarjm bitti ama son dkkaya kadar beklendin, berile emanet ettim boyle durumlarda onceden haberimiz olursa biz de ona gore hareket ederiz degili tatlim?

Canim ben kullandim gayet fonksiyonel birsey bi suru hareketi yapabiliyorsun zaten artik her yerde var bilmemne flex adi altinda kolayca bulabilirsin
Var zaten canm geçen sene almıştım 30 lira mı neydi. bu hafta kullanmaya başladım ama ne bileyim yormuyor pek bi sorayım dedim kullanıp memnun kalan varmı diye. incelme oldumu cnm sende

Kızlar merhaba ne olmuş takımın hali böyle yaww!!! Hiç yakışmamış 1.takıma !Neden bildirimde bulunmamış kimse çok şaşırdım çok... Ben hala yollardayım bugün şarjımın biranda bitmesi yüzünden gelemedim ki zatende sizlere dünden söylemiştim sahip çıkın diye kaç kez!!! Ama bugün içim hiç rahat değildi giremedim ya foruma ama nedense kimsenin umrunda olmamış bikaç kişi hariç buralar..... Lütfen herkes özelden cep tel no versin bana bidaha böyle aksilik olmasın en azından hatırlatırız buraları da bildirimlerini yaparlar...bekliyorum cep nosunu herkesin sadece bende kalacak güvenebilirsiniz....

Var zaten canm geçen sene almıştım 30 lira mı neydi. bu hafta kullanmaya başladım ama ne bileyim yormuyor pek bi sorayım dedim kullanıp memnun kalan varmı diye. incelme oldumu cnm sende
Bende olmadı canım kı duzenlıde yapmıstım

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum çünkü şarj çok az yollardayım azıcık şarj ettim biyerde yetmiyecek gibi eve gitmem de gece 1 i bulabilir yarın görüşürüz, yollardan selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…