Canim animsamiyorum istersen bi olculerini al ona goreVar zaten canm geçen sene almıştım 30 lira mı neydi. bu hafta kullanmaya başladım ama ne bileyim yormuyor pek bi sorayım dedim kullanıp memnun kalan varmı diye. incelme oldumu cnm sende
Aynen canim cok bekledim ben sonra sarjm gitti neyse ki berilcim yardim etti sagolsun ama bundan sonra persembe alalim kesinlikle bildrimleri sinir oldum bende cunkuKızlar merhaba ne olmuş takımın hali böyle yaww!!! Hiç yakışmamış 1.takıma !Neden bildirimde bulunmamış kimse çok şaşırdım çok... Ben hala yollardayım bugün şarjımın biranda bitmesi yüzünden gelemedim ki zatende sizlere dünden söylemiştim sahip çıkın diye kaç kez!!! Ama bugün içim hiç rahat değildi giremedim ya foruma ama nedense kimsenin umrunda olmamış bikaç kişi hariç buralar..... Lütfen herkes özelden cep tel no versin bana bidaha böyle aksilik olmasın en azından hatırlatırız buraları da bildirimlerini yaparlar...bekliyorum cep nosunu herkesin sadece bende kalacak güvenebilirsiniz....
Sagol tatlisim benimSizde kuzum
Sirineler hepınıze güzel hafta sonları sımdıden
Sagol cicimm nasil gecti gezin bakimmmSanada kuzumm , en güzel hafta sonlarından biri olsun enerjik muSmutlu olanından grsrzzz
persembe günü alıncada çok karışıyor yine herşeyyy, bence cumA iyi..herkes sorumluluğunu bilsin!!!! Zaten herkesin tel nolarını alicamm ben isi sansa birakmicam artikCanim animsamiyorum istersen bi olculerini al ona gore
Takip et
Aynen canim cok bekledim ben sonra sarjm gitti neyse ki berilcim yardim etti sagolsun ama bundan sonra persembe alalim kesinlikle bildrimleri sinir oldum bende cunku
Sagol tatlisim benim
Sagol cicimm nasil gecti gezin bakimmm
Günaydın canım yine harika bir menü ve sporla dönüş yapmışsın supersin valla küçük bebeğe rağmen spor yapıyorsun hemde en alasindan bende şu totomu bi kaldirsam en fazla yarimsaat yapıyorumgünaydın kızlar....
musmutlu uyandım bu sabah. uzun zaman sonra akşam yemekten sonra atıştırmadım ve 1 saat yürüdüm.
sabah jillian 5. günü yaptım. menü de paylaşıyım bari
07:00 2 hurma, 2 kaşık yoğurt
10:00 2 h. yumurta, kk peynir, domates, salatalık
13:30 1,5 dl tb ekmeği, 1 kase yoğurt
16:00 4 hurma, 1 bardak ayran
18:00 1 küçük kase patlıcan, 1 dl ekmek, 1 bardak ayran
su:3 lt, spor: 25dk jillian, 1,5 saat yürüyüş, 10dk eliptik
eski menümü gördüm kendimde, iyiye gidiyorum sankimaşallah :)
İnsan yapması gereken bir şeyi yaptığında mutlu oluyor inşallah devamı gelir emeğinin karşılığını görürsün canım bebisini de benim yerime koklarmisin bebek kokusunu özlemişim resmenbebişi kanguruya takıp yürüyorum canım. zor oluyor. boynum falan ağrıdı ama evde tıkılıp kalmaktan hiç hoşlanmıyorum. arabada durmaz diye yanıma bile almıyorum. inşallah bu menüyü devam ettirebilirim çünkü beni çok mutlu etti :)
Canim ben kullandim gayet fonksiyonel birsey bi suru hareketi yapabiliyorsun zaten artik her yerde var bilmemne flex adi altinda kolayca bulabilirsin
canim gecmis olsun benim de cikmam gerekti sarjm bitti ama son dkkaya kadar beklendin, berile emanet ettim boyle durumlarda onceden haberimiz olursa biz de ona gore hareket ederiz degili tatlim?
evet canım inşallah bırakmam bi daha. bebişi uyandıktan sonra koklarım inşallah :) bebek gibisi yok, kokusu dünyalara bedel :)İnsan yapması gereken bir şeyi yaptığında mutlu oluyor inşallah devamı gelir emeğinin karşılığını görürsün canım bebisini de benim yerime koklarmisin bebek kokusunu özlemişim resmen
akşamları yenmiyor muydu ben mi yanlış biliyorumSabah 8.00 1 kase limonlu yoğurt
10.00 nescafe
12.00 yarım simit
1 bardak ayran
14.00 1 muz
18.00 tavuk dürüm ayran
30dk e Walker
2lt su
Amanda aman kimler gelmiş hoş gelmişsohbetten de uzak kaldığım için üzgünüm ama kardeşim kotayı fullemiş ilk gün 5-6 dizi indirmiş doldu ilk günlerde böyle kara kara gelmesini bekledim zaten şunu farkettim konuşamadıkça motivemin düştüğünü
Limonlu yoğurtu burda bi topikte okumuştum sabah yenince zayıflamaya etkisi oluyor diye akşam yenen pul biberli olan ogece yeniyor benimki sabahlimonlu yoğurt
akşamları yenmiyor muydu ben mi yanlış biliyorum
bi de senin senin şöyle yumurtalı peynirli domatesli kahvaltını ne zaman göreceğiz? tok kalabiliyor musun öyle. ben sabah yemediysem tüm gün açlık çekiyorum
Ya bu harika fıstık gibi bir hatun olmuş
Maşallah diyorum inşallah bizede nasip olur
tamam anladım canım. inşallah bir an önce kurtuluruz hep beraber şu kilolardan. valla bıktım artık. bi de foto çektim (buraya koymaya müsait değil:) spor ve diyetle 1 ayda ne kadar farkedeceğini görmek için. o da çok motive etti beni. sadece jillian yapanlar bile bayağı incelmişlerdi. ben yürüyüş falan da yapıyorum inşallah büyük bi fark olurAmanda aman kimler gelmiş hoş gelmiş
Evet canım burasi olmasa bende coktaaaan birakirdim diyeti ama sorumluluk hissediyorum
Limonlu yoğurtu burda bi topikte okumuştum sabah yenince zayıflamaya etkisi oluyor diye akşam yenen pul biberli olan ogece yeniyor benimki sabah
Yok canım ben kahvaltı yapınca çok acikiyorum bide ara öğün yapınca zaten limonlu yoğurt yeterince tok tutuyor
Bende bu sabah cekmeyi düşündüm kendime bir hedef koydum 1 Mayıs 1 haziran arası farkı ne olacak diye aynı şey bendede var sabrim tükendi gitsin şu kglar artık yeteeeer jilliani ben yapamıyorum ama sen bana ilham verdin bugün fitness a başlıyorum hadi bakalım ne olcak 1ay sonratamam anladım canım. inşallah bir an önce kurtuluruz hep beraber şu kilolardan. valla bıktım artık. bi de foto çektim (buraya koymaya müsait değil:) spor ve diyetle 1 ayda ne kadar farkedeceğini görmek için. o da çok motive etti beni. sadece jillian yapanlar bile bayağı incelmişlerdi. ben yürüyüş falan da yapıyorum inşallah büyük bi fark olur
Ay hadi inşaallah
favorim bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?