Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım jillian ın diğerleri beni çok zorluyordu. 30 day shred e başladım. bu diğerlerine nazaran çok daha kolay. dambıl gerekiyor bi tek onun yerine su şişesi kullanıyorum 1,5lt lik. ilk gün 9.dk da bittim. sonra 17 de ara verdim. 3 defada bitirmiş oldum. sonrasında ara vermeden yapmaya başladım. bugün de su bitmiş. yarım lt şişeyle yaptım aşırı kolay geldi :)

Seninle burcunun spor azmine hayranım vallahi darısı başıma

sporu çok seviyorum da diyeti sevemedim. diyet yapmayınca da spor isteği olmuyor. ikisini beraber götürmek lazım. inşallah başarabiliriz. 1,5 ayım kaldı en azından 65 olmak istiyorum

Bendenmi bahsettiniz kulaklarim cinladiyanlis smile oldu telden girince silinmiyoda canim sende yap sirf agzini tutmak olmaz yoksa sarkmalar cok olur zayiflayincada pisman olursun niye hareket etmedim diye ben onu dusunuyorumda yapiyorum bide terledigim zaman dahada bir motive oluyorum terleri yag gibi goruyorum el salliyorum onlara
sporu çok seviyorum da diyeti sevemedim. diyet yapmayınca da spor isteği olmuyor. ikisini beraber götürmek lazım. inşallah başarabiliriz. 1,5 ayım kaldı en azından 65 olmak istiyorum
Diyet degil aslinda saglikli beslenmek olarak bakarsan eziyet olarak gelmez canim sana bak ilk zamanlar ayda 5kilo verdim iki ay boyunca buson ay 1ayda iki kilo verdim toplamda 12 kilom gitti gecen haftalarda bende pes etmeye meyilliydim ama silkelendim ve bu kadar kiloyu veren ben bi 5 kilo daha verebilirim ama 1ayda degil 2ayda vereyim o gozle bakinca cokta umurunda olmuyor az yemeler benim icin sonucta hepimiz belirli bir kiloyu verdik onemli olan istikrarli emin adimlarla devam etmemiz diyet degilde biz saglikli besleniyoruz diyelim canlarim
Seker ve hamur vucudunuza zararli oldugundan sporda yararli oldugundan sagligimizi dusunuyoruz okadar degilmi canlar

Günaydın kızlar :) Yeni bir günden merhaba, her gününüz bir öncekinden daha kolay ve bol eksili geçsin inş
Dünkü menüm :
SABAH
1 adet yumurta ile az yağlı omlet ( 1 çay kaşığı tereyağ)
çeyrek domates + çeyrek salatalık
yarım dilim salam + 2 adet siyah zeytin
kibrit k. peynir + 1.5 dilim kepek ekmek
ARA
yarım paket eti form kraker
ÖĞLE
1 kase şehriye çorbası + 2 yemek kaşığı pul biberli yoğurt
ARA
çeyrek elma
AKŞAM
3 dilim ızgara tavuk göğsü
yarım lavaş
yarım domates
TOPLAM ALINAN KALORİ : 793
SPORLA YAKILAN KALORİ: 100

Evet canım senden ve azminden bahsediyorduk ilham kaynaklarım benim iyiki varsınız

Dünkü menüm;
sabah saat 11de 1 yumurta 1 domates 1 etimek
akşam 5 te önceki günkü mantı vardı 2 kaşık yedim 2 kaşıkta yoğurt yedim
saat 9 da 3 kaşık yoğurt 4-5 dal maydanız yarım domates(domates çok büyüktü tabağa sığmadı :) ) yedim
2 lt su içtim yürüyüş yapamadım ama 30 dk egzersiz yaptım

çok az oldu farkındayım ama evdeyken yiyesim gelmiyo :)

Gunaydin tatlim menun guzel kaloriyi tatk tek yazip mi hesapliyorsun bi program mi kullaniyorsun?

Dikkat Dikkat!!!

Günaydın kızlar dün gece yazdıklarımı okuyun, bekliyorum..

Sizde kuzum
Sirineler hepınıze güzel hafta sonları sımdıden
teşekkür ederiz berilcimm.. sana da mutlu tatiller
ooooo çok güzeeeeelllll.. harika başladın böyle devam tatlımmm
Sabah 8.00 1 kase limonlu yoğurt
10.00 nescafe
12.00 yarım simit
1 bardak ayran
14.00 1 muz
18.00 tavuk dürüm ayran
30dk e Walker
2lt su
ayy çok az yem,şsin ama güzel olmuş..

Bu da motive amaçlı olsun

Maşallah diyorum inşallah bizede nasip olur
waaoooooowww w süperleeerrr
ben de pazartesi başlıyorum jilliana.. ölçülerimi de alıcam..
heehhee benim de don sütyen fotom var...
ayy bize de nasip olur inşallah
çok çok güzel olmuş
maaşallah ne kadar az yemişsin
Günaydın kızlar dün gece yazdıklarımı okuyun, bekliyorum..
okudum tatlım .. çok da haklısın
Eki Görüntüle 1514720 Tebrikler o kötü listeye rağmen 6. Olmuşuz. Kilo veren arkadaşlarımı canıgönülden tebrik ediyorum...takımı siz kurtardınız bu hafta!!!emeğinize sağlık
evet yine de iyi bir derece .. bundan sonra herkes daha dikkatli olur merak etme..
Merhabalar kuslar neler yapiyorsunuz?
merhabalar tatlım .. iş arası verdim koştum size

yaa hava çok güzeel yürüyüşe çıkmak istiyorummm..
eşim çıktı eski evi toparlayacakmış.. oğlan da çıkmak istemiyor ..
pazartesi gelse de 2 saat yürüsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…