Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaa hava çok güzeel yürüyüşe çıkmak istiyorummm..
eşim çıktı eski evi toparlayacakmış.. oğlan da çıkmak istemiyor ..
pazartesi gelse de 2 saat yürüsem
Evini toparladın mı kuzum? Evet dünde hava çok güzeldi artık dışarılar bizim

Gunaydin tatlim menun guzel kaloriyi tatk tek yazip mi hesapliyorsun bi program mi kullaniyorsun?
günaydın canm , diyet arkadaşım diye bir site var orda yediğin içtin yaktığın herşeyin kalorisi mevcut. ordan hesaplıyorum ben hep , telefonda da fatsecret diye bir program varmş buna benzer bi bak istersen

Dikkat Dikkat!!!

Günaydın kızlar dün gece yazdıklarımı okuyun, bekliyorum..
canm ben okudum hep forumdayım zaten ama listede olmadığım için birşey diyemiyorum

Canım hepiniz için geçerli bu durum sonuçta listeyede alınacaksınız ! Özelden yazarsın bana no

Evet canım senden ve azminden bahsediyorduk ilham kaynaklarım benim iyiki varsınız
Sende iyiki varsin hep beraber bu azmimizi koruyoruz sonucta

Eki Görüntüle 1514720 Tebrikler o kötü listeye rağmen 6. Olmuşuz. Kilo veren arkadaşlarımı canıgönülden tebrik ediyorum...takımı siz kurtardınız bu hafta!!!emeğinize sağlık
Gozden kacirdim sanirim numara kismini gordum baska bir yazin varmiydi canim
Merhabalar kuslar neler yapiyorsunuz?
Iyilik klasik hafta sonu bebelerle cebellesip esimin yazliklarini cikariyorum sen nasilsin canim

Sende iyiki varsin hep beraber bu azmimizi koruyoruz sonucta

Gozden kacirdim sanirim numara kismini gordum baska bir yazin varmiydi canim

Iyilik klasik hafta sonu bebelerle cebellesip esimin yazliklarini cikariyorum sen nasilsin canim
Yok canım o gördüğünden bahsetmiştim, başka da yok. Zaten sen okudun ve verdin şimdi keyfine bak güzelim başka isteğim yok he heehhh...

Dikkat Dikkat!!!

Günaydın kızlar dün gece yazdıklarımı okuyun, bekliyorum..

Not: Bu durum herkes için geçerlidir.
Listede olan ve deneme sürecinde olanlar dahil...

toparladım sayılır.. ufak tefek şeyler kaldı..
bir de dekoratif bişeyler almam gerekiyor
hayırlı olsuunn kaç gündür uğraşıyosun az bişey kalmış hayırlı olsuun yeni evin
günaydın canm , diyet arkadaşım diye bir site var orda yediğin içtin yaktığın herşeyin kalorisi mevcut. ordan hesaplıyorum ben hep , telefonda da fatsecret diye bir program varmş buna benzer bi bak istersen
siteye baktımda çook beğendim hemen üye oldum

ooooo çok güzeeeeelllll.. harika başladın böyle devam tatlımmm
teşekkür ederim canım. bugün bi kaybettim kendimi markete gitmişken. sonra çiko falan almadan çıktım çok şükür. sadece 6lı mini magnum aldım. kızım dondurma diyip duruyordu. eşim de çok sever. belki birini de ben yerim. inşallah kaybetmem bi daha kendimi

bi de foto çok etkili oldu sanırım. kim ne kadar zayıfsın gerek yok vermene derse desin vücudumu görmek bana yetti

hayırlı olsuunn kaç gündür uğraşıyosun az bişey kalmış hayırlı olsuun yeni evin

siteye baktımda çook beğendim hemen üye oldum
teşekkürler tatlımm
birara fotolarını atarım yuvamınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…