- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Evini toparladın mı kuzum? Evet dünde hava çok güzeldi artık dışarılar bizimyaa hava çok güzeel yürüyüşe çıkmak istiyorummm..
eşim çıktı eski evi toparlayacakmış.. oğlan da çıkmak istemiyor ..
pazartesi gelse de 2 saat yürüsem
günaydın canm , diyet arkadaşım diye bir site var orda yediğin içtin yaktığın herşeyin kalorisi mevcut. ordan hesaplıyorum ben hep , telefonda da fatsecret diye bir program varmş buna benzer bi bak istersenGunaydin tatlim menun guzel kaloriyi tatk tek yazip mi hesapliyorsun bi program mi kullaniyorsun?
canm ben okudum hep forumdayım zaten ama listede olmadığım için birşey diyemiyorumDikkat Dikkat!!!
Günaydın kızlar dün gece yazdıklarımı okuyun, bekliyorum..
Canım hepiniz için geçerli bu durum sonuçta listeyede alınacaksınız ! Özelden yazarsın bana nogünaydın canm , diyet arkadaşım diye bir site var orda yediğin içtin yaktığın herşeyin kalorisi mevcut. ordan hesaplıyorum ben hep , telefonda da fatsecret diye bir program varmş buna benzer bi bak istersen
canm ben okudum hep forumdayım zaten ama listede olmadığım için birşey diyemiyorum
toparladım sayılır.. ufak tefek şeyler kaldı..Evini toparladın mı kuzum? Evet dünde hava çok güzeldi artık dışarılar bizim
İşin enn zevkli kısmı kalmış canım yatoparladım sayılır.. ufak tefek şeyler kaldı..
bir de dekoratif bişeyler almam gerekiyor
Sende iyiki varsin hep beraber bu azmimizi koruyoruz sonuctaEvet canım senden ve azminden bahsediyorduk ilham kaynaklarım benim iyiki varsınız
Eki Görüntüle 1514720 Tebrikler o kötü listeye rağmen 6. Olmuşuz. Kilo veren arkadaşlarımı canıgönülden tebrik ediyorum...takımı siz kurtardınız bu hafta!!!emeğinize sağlık
Iyilik klasik hafta sonu bebelerle cebellesip esimin yazliklarini cikariyorumMerhabalar kuslar neler yapiyorsunuz?
Yok canım o gördüğünden bahsetmiştim, başka da yok. Zaten sen okudun ve verdin şimdi keyfine bak güzelimSende iyiki varsin hep beraber bu azmimizi koruyoruz sonucta
Gozden kacirdim sanirim numara kismini gordum baska bir yazin varmiydi canim
Iyilik klasik hafta sonu bebelerle cebellesip esimin yazliklarini cikariyorumsen nasilsin canim
teşekkürler kuzumm darısı olmayana..İşin enn zevkli kısmı kalmış canım yamuSmutlu oturun yuvanızda...
hayırlı olsuunn kaç gündür uğraşıyosun az bişey kalmış hayırlı olsuun yeni evintoparladım sayılır.. ufak tefek şeyler kaldı..
bir de dekoratif bişeyler almam gerekiyor
siteye baktımda çook beğendim hemen üye oldumgünaydın canm , diyet arkadaşım diye bir site var orda yediğin içtin yaktığın herşeyin kalorisi mevcut. ordan hesaplıyorum ben hep , telefonda da fatsecret diye bir program varmş buna benzer bi bak istersen
Aaaaa! Başka sitelere üye olupta bizi aldatmayın he heee=) ihmal etmeyin hu huuhayırlı olsuunn kaç gündür uğraşıyosun az bişey kalmış hayırlı olsuun yeni evin
siteye baktımda çook beğendim hemen üye oldum
teşekkür ederim canım. bugün bi kaybettim kendimi markete gitmişken. sonra çiko falan almadan çıktım çok şükür. sadece 6lı mini magnum aldım. kızım dondurma diyip duruyordu. eşim de çok sever. belki birini de ben yerim. inşallah kaybetmem bi daha kendimiooooo çok güzeeeeelllll.. harika başladın böyle devam tatlımmm
Canım geçmisi oku biseyler yazdım özelden görüselim...bi de foto çok etkili oldu sanırım. kim ne kadar zayıfsın gerek yok vermene derse desin vücudumu görmek bana yetti
aslaaaaaaaaAaaaa! Başka sitelere üye olupta bizi aldatmayın he heee=) ihmal etmeyin hu huu
Sevindimaslaaaaaaaahiçbir yer sizin yerinizi tutamaz geçici bir heves o sadecee
teşekkürler tatlımmhayırlı olsuunn kaç gündür uğraşıyosun az bişey kalmış hayırlı olsuun yeni evin
siteye baktımda çook beğendim hemen üye oldum
Çok isteriz canımteşekkürler tatlımm
birara fotolarını atarım yuvamınnn
Iyiyim tatlim ne yapayim takiliyorum iste bitecek tatil birazcik da olsa mutsuzumİyiyim canım dün nasıl yorulduysam 11 de kalktım . Şuanda kahvaltımı yaptım çay iciyorum güzellik sen nasılsın napıyosun?
Okudum kiiiDikkat Dikkat!!!
Günaydın kızlar dün gece yazdıklarımı okuyun, bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?